Allah sendende razı olsunAllah razı olsun canım benim . Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallahbeklemek çok zor ama eşime söz verdim direniyorum . İnşallah beklediğime değer diyorum. Benim bugün normalde adet olmam gereken gün aşırı derecede gerginim hep terliyorum üşüttüm mü stres mi oldum bilmiyorum ağrım sızım da yok gerçi.
Aynen canım sende durumlar neyOh çok şükür kuzum bak minnaklardan güzel haber gelmiş
Hala beklemedeyim ben canım bir alo dee şarkısını söylüyorum bugünAynen canım sende durumlar ney
Ayy valla ya sevgili döneminde gibiyiz sanki sevgilimizden telefon bekliyoruzHala beklemedeyim ben canım bir alo dee şarkısını söylüyorum bugün
Yaa canımmmmmm nasıııı mutlu oldummmmmm gözğn aydın Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsinnnnnnKızlar sabah test yaptım silik pozitif gördüm rabbime hamd olsungünlerdir her iki sonucada kendimi hazırlamıştım zaten. İnşallah sağlıklı devam 3 gün embriyosu 6 gün negatif 7 gün silik pozitif sonucu aldım test yapmak isteyen arkadaşlar belki yaparlar fakat herkez de aynı olmuyor ki misi erken kimisi geç çıkıyomuş
Çok tşk ederim canım benim Allah razı olsun dua et olurmu sağlıkla ilerlesin inşallah canımYaa canımmmmmm nasıııı mutlu oldummmmmm gözğn aydın Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsinnnnnnay inanılmaz umut doldum sayende
Rabbim sanada bu duyguyu tattırmayı nasip etsinÇok tşk ederim canım benim Allah razı olsun dua et olurmu sağlıkla ilerlesin inşallah canım
Ahanda geldi haber canım yarın akşam 18:00de olacakmış transfer. Takı toka deodorant parfüm olmasın 3-4 bardak su için burda da içiricez dediler.Ayy valla ya sevgili döneminde gibiyiz sanki sevgilimizden telefon bekliyoruz
Hadi bakalım gözün aydın ❣ aman çok su içme ben en çok sıkışık olma işinde zorlandım 2 litre su içip 5 saat tuvalete gitmedimAhanda geldi haber canım yarın akşam 18:00de olacakmış transfer. Takı toka deodorant parfüm olmasın 3-4 bardak su için burda da içiricez dediler.
Ayy ne güzel canım inşallah hayırlısıyla olur 5. Gün mü buradaAhanda geldi haber canım yarın akşam 18:00de olacakmış transfer. Takı toka deodorant parfüm olmasın 3-4 bardak su için burda da içiricez dediler.
Ay canım bende 1 litre içip gideyim diye düşünüyordumHadi bakalım gözün aydın ❣ aman çok su içme ben en çok sıkışık olma işinde zorlandım 2 litre su içip 5 saat tuvalete gitmedimsonra bana ölçülü olarak yaptırıp bir daha su içirdiler.
Biri deseydi ki bu yaşında tuvaletin mevzu olacak inanmazdım
İnşallah canım hayırla gelsin minnaklar Evet canım yarın 5. Gün.Ayy ne güzel canım inşallah hayırlısıyla olur 5. Gün mü burada
Gözün aydın canım hadi hayırlısı olsun inşallahAhanda geldi haber canım yarın akşam 18:00de olacakmış transfer. Takı toka deodorant parfüm olmasın 3-4 bardak su için burda da içiricez dediler.
Ya gerçekten miCanım haber geldi mi beni aramadılar
Hadi bakalım hayırlisi olsun maslalah rabbim güzel haberlerle gelmeyi nasip etsinnKızlar sabah test yaptım silik pozitif gördüm rabbime hamd olsungünlerdir her iki sonucada kendimi hazırlamıştım zaten. İnşallah sağlıklı devam 3 gün embriyosu 6 gün negatif 7 gün silik pozitif sonucu aldım test yapmak isteyen arkadaşlar belki yaparlar fakat herkez de aynı olmuyor ki misi erken kimisi geç çıkıyomuş
Senden çok umitliyim canım insalah bekledigine degeecek rabbim seni sevindirecekAllah razı olsun canım benim . Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallahbeklemek çok zor ama eşime söz verdim direniyorum . İnşallah beklediğime değer diyorum. Benim bugün normalde adet olmam gereken gün aşırı derecede gerginim hep terliyorum üşüttüm mü stres mi oldum bilmiyorum ağrım sızım da yok gerçi.
Tabikidearkadaşlar dua listesine benide ekler misiniz. Bende adetimin ilk günü doktora gideceğim bu ay başlıyacağız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?