Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Allah sendende razı olsun bekle istersen eşin öle istiyorsa zaten az kaldı kan testine sürpriz olmuş olurgergin olman normal sonuçta adet günün stres li olmanda normal çok zor bir süreç bizimkisi hava değişimi yapmış olabilir dikkat et hasta olma canım aksi bişey olsa agrın olurdu anlardın zaten ters birşey olduğunu dinlen fırsat buldukça sıra sende sendende güzel haberler bekliyoruz

Yaa canımmmmmm nasıııı mutlu oldummmmmm gözğn aydın Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsinnnnnn ay inanılmaz umut doldum sayende

Ayy valla ya sevgili döneminde gibiyiz sanki sevgilimizden telefon bekliyoruz
Ahanda geldi haber canım yarın akşam 18:00de olacakmış transfer. Takı toka deodorant parfüm olmasın 3-4 bardak su için burda da içiricez dediler.

Ahanda geldi haber canım yarın akşam 18:00de olacakmış transfer. Takı toka deodorant parfüm olmasın 3-4 bardak su için burda da içiricez dediler.
Hadi bakalım gözün aydın ❣ aman çok su içme ben en çok sıkışık olma işinde zorlandım 2 litre su içip 5 saat tuvalete gitmedim sonra bana ölçülü olarak yaptırıp bir daha su içirdiler.
Biri deseydi ki bu yaşında tuvaletin mevzu olacak inanmazdım

Ay canım bende 1 litre içip gideyim diye düşünüyordum çok sağol tavsiye için dediklerine uyayım bari zaten nasıl tutarım diye düşünüyorum kara kara

Hadi bakalım hayırlisi olsun maslalah rabbim güzel haberlerle gelmeyi nasip etsinn bende korona oldum kızlar

Senden çok umitliyim canım insalah bekledigine degeecek rabbim seni sevindirecek

Allahumme Ya Varis; 707 defa okunduğunda, Allah (c.c)'un izniyle hayırlı bir çocuk sahibi olur

" Dua listesi "

1.cagluan ( Okundu )
2.nilozgul ( Okundu)
3. Merveecan ( Okundu )
4.bygsns ( Okundu )
5. Hayalperest ( Okundu )
6.agostos 72 ( Okundu )
7. Kardelen060492 ( Devam Ediyor )
8. D dlkerk (

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…