Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Benim bir düşüğüm var doktorum o zaman bana proluton depot adında bir iğne oral yoldan progestan verdi ben hiç vajinal kullanmadım gerekte kalmadı zaten sabah uyandım kanamam başlamıştı ertesi gün sabaha karşı düştü ilaçlar işe yaramadı fakat doktorum bana dediki hiç üzülme sağlıklı olsaydı düşmezdi vücut kabul etmezmiş sağlıksız gebeliği. Şimdi düşününce çok haklı geliyor söyledikleri o zaman kızıyordum oysakibence evham yapıyorsun zaten vajinal olarak düzenli kullanıyorsun ilacı. İllaki içeride olumlu etkileri olmuştur bikere emilmeden çıktı diye kendine sıkıntı yapma birşey olmaz inşallah ama doktoruna da tabiki danış zaten o seni rahatlatıcak yorum yapıcaktırburaya yaz olurmu doktorunla görüştükten sonra mrk ederim ben

Çokmu şiddetli peki kramp adet sancısı gibimi dahamı baskın birşey canım

Tamam yazarım mutlaka canım içimi rahatlattın evet hemşire de öyle söyledi ama emin olmak için doktorumla konuşacağım. Ve dediğin çok doğru sağlıksızsa ve tutunmayacaksa ne yaparsan yap olmuyor. Sağlıklıysa ve nasibinde varsa bir şekilde tutunuyor hayırlısıı hakkımızda

Çokmu şiddetli peki kramp adet sancısı gibimi dahamı baskın birşey canım
Yok kuzum adet sancısı gibi değil iğneleme zonklama tarzındaydı daha çok bi 15-20 saniye sürdü uzanınca geçti. Biraz önce oldu ve ilginçti, kaç gündür böyle bsy yoktu.

Yok kuzum adet sancısı gibi değil iğneleme zonklama tarzındaydı daha çok bi 15-20 saniye sürdü uzanınca geçti. Biraz önce oldu ve ilginçti, kaç gündür böyle bsy yoktu.
Tutunma ağrısıdır o inşallah kısa süreli batmalardan korkma maazallah kötü şeyler olsa çok ağrın olur tutunuyor bebeğin annesi

Aynen canım her şerde bir hayır bu olsa gerek hakkımızda hayırlısı olsun Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

İnşallah canım opu işlemin nasıl geçti kimisi çok ağrısı olduğunu yazmış kimisi hafif demiş kişiden kişiye değişiyor sanırım
Valla kuzum opo oldugu gün değil de benim ertesi gün çok ağrım oldu ama üçüncü gün geçti gitti çok şükür benim 18 yumurta topladılar doktor anında üç dört serum yazdı ağrın olur dedi ama işlem sirasin da falan asla hissetmiyorsun cnm

Tmm tşk ederim canım insan baya Bi meraklı oluyor az kaldı inşallah zamanla bende yaşıcam bunları tek tek

Duam seninle kuzum sakin strese girme yumurtalarına negatif enerji verme eminim çok güzel olacak herşey senin için benim için bizim için bol bol köy ürünü yoğurt süt özelliklede yumurta ye cnm
Tmm tşk ederim zaten tam bir yoğurt canavarıyım ben

Pco mu var sende baya yumurtan olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…