Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Bence test için kan verdiğini söyle beraber öğrenmeniz daha iyi olur. Sonuçta ölede böylede sonuç değişmicekki sadece öğrenmeniz en fazla bir iki gün gecikcek yada erken olucak yinede en doğrusunu siz bilirsiniz

Olsun canım niyetin halis ya Rabbim biliyor. Benim de kalan 3 embriyo için yavaş ilerliyor yarın bakıcaz durumlarına dedi embriyolog babalarına çekmişlerdir yavaş gaalesiz dedim

Söyledim canım aldım sonucu. Negatif
Hayırlısı böyleymiş

Gerçekten mi kan verdin mi nerede verdin ya senin neden işin hep böyle canım kardeşim rabbim yardımcın olsun ya hayır sakin kötü düşünme Allah'ın izniyle olacak olumlu düşünmek zorundayız
Benimde doktor bugün aradı dedi ki 2 ay sonra tekrar dondurdugun emribiyari cozersen belki iki tane koyabiliriz nede tutmadi dedim dedi genetik bozukluk olabilir doktorumuzla konuştuk işte 2-3 ay geçsin biraz kendime geleyim ve ucretide 4900 TL dedi inşallah hakkımızda hayırlısı olsun eşimde diyor hemen 2 ay sonra yapmam biraz daha geçsin bilemedim artık ya rabbim bizlsre yardım etsinn

Olsun geç olsun sonu güzel olsun canım benim . Psikolojide çok önemli kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman koydurun . Şükür ki donmuşların var inşallah bu sefer hem kolay hem de pozitif olacak.

Allahın izniyle inşallah bişey olmaz bebişin sımsıkı tutunsun sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…