Biliyorum okudum belkide en iyisi böle taze transferde rahim yorgun oluyor Çünkü demekki hayırlısı böleymişBen beklemedeyim canım dondurulmuş olacak benim
Canım bende istemiyordum vallahi öyle şişimki kötüydüm ilaçlardan çok sevindim vallahi doktor diyinceBiliyorum okudum belkide en iyisi böle taze transferde rahim yorgun oluyor Çünkü demekki hayırlısı böleymiş
Canım senin embriyoların ne durumda dondurma yapıldı mı kaç tane varCanım bende istemiyordum vallahi öyle şişimki kötüydüm ilaçlardan çok sevindim vallahi doktor diyince
Evet canım donduruldu 10 tane varmışCanım senin embriyoların ne durumda dondurma yapıldı mı kaç tane var
5. Gün canimEzgininAnnesi canım sen opudan sonra kaç gün içinde adet oldun
Sağol canım benimkide yolda geliyor bende adet günümü bekliyordum5. Gün canim
Allah gönlüne göre vermiş o zamanCanım bende istemiyordum vallahi öyle şişimki kötüydüm ilaçlardan çok sevindim vallahi doktor diyince
İnsaAllah herşeyin hayırlısıOlsun geç olsun sonu güzel olsun canım benim . Psikolojide çok önemli kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman koydurun . Şükür ki donmuşların var inşallah bu sefer hem kolay hem de pozitif olacak.
Yaramazlık Yasak CanımKızlar doktorun söylediği test gününden önce yaramazlık yapıp test yapanlar kaçıncı gün yapmaya başladınız testibenim regl tarihi 23ü ama doktor 25i dedi test için 23de yapsam mı test
Hiç bilmiyorum ki bekleyemem diyorsan ben gibi yap canımKızlar doktorun söylediği test gününden önce yaramazlık yapıp test yapanlar kaçıncı gün yapmaya başladınız testibenim regl tarihi 23ü ama doktor 25i dedi test için 23de yapsam mı test
Sen ne zaman yapmıştın canım benim 5.gün embriyosu taze transfer. Aslında beklemek istiyorum ama ya bekleyemezsem de diyorumHiç bilmiyorum ki bekleyemem diyorsan ben gibi yap canım
6 gün başladım yapmaya 6 gün negatif 7 gün silik pozitif çıktıSen ne zaman yapmıştın canım benim 5.gün embriyosu taze transfer. Aslında beklemek istiyorum ama ya bekleyemezsem de diyorum
Canımm evet oldumm ayın 9unda oldum. 4ünde opu olmuştumKardelen060492 canım sen adet oldun mu
Allahumme Ya Varis; 707 defa okunduğunda, Allah (c.c)'un izniyle hayırlı bir çocuk sahibi olur
" Dua listesi "
1.cagluan ( Okundu )
2.nilozgul ( Okundu)
3. Merveecan ( Okundu )
4.bygsns ( Okundu )
5. Hayalperest ( Okundu )
6.agostos 72 ( Okundu )
7. Kardelen060492 ( Devam Ediyor )
8. @dlkerk (
Canım akkımdan çıktı benim kendi derdimden kusura bakma yarın okurumCaglunal EzgininAnnesi M Merveecn bysgns Hayalperestttttttt agustos72 kızlar benim için okumadınız herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?