Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Üzme kendini sonuçta senin elinde olan birşey değilki bu canım sen kendi sağlığına da dikkat et yememe içmene sende bu ay baya yordun vücudunu çünkü canım

İzmir tavmergen bugün gittim

Geldiiii
Güzel haberlerle gel bize
Oldu da bitti maşallah
Kızlar heyecandan ölüyordum neredeyse suyu içerken ellerim titriyordu resmen.Devamlı rabbiyesir duasını okudum çok rahatlattı. Herşey yolunda gitti çok şükür iki tane transfer yapıldı 4 günle 35 yaş sınırını kurtarmışım yoksa tek embriyo transfer edeceklerdi. Test günü 25i bekleyiş başladı.

Hadi güzel haberlerle inşallah

Kuzum çok sevindim ya Bi bakmışsın 2 side tutmuş hayırlı olsun inşallah

Kızlar hepinizin durumu nasıl kimler ne durumla nasılsınız hepinize duabediyorum bu arada hamile olan ablamda korona olmus erken sezaryan olabilir dedi yinede bir sıkıntı çıkmadık ca
Geçmiş olsun canım senin nasıl geçiyor ağır geçmiyodur inşallah çok dikkat et kendine ablan içinde çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun

Kızlar hepinizin durumu nasıl kimler ne durumla nasılsınız hepinize duabediyorum bu arada hamile olan ablamda korona olmus erken sezaryan olabilir dedi yinede bir sıkıntı çıkmadık ca
Dualarımız sizlere ve ablamla canım.insallah bu hastalikltan kurtulup sağ sağlim bebeğini kucağına alır. Sonrasında da senden güzel habwei alırız inşallah

Yaa rabbim yardımcısı olsun inşallah benim yakın arkadaşımda doğuma 21 gün kala oldu korona . Çok kolay atlattı şükür sağlıklı da doğum yaptı. İnşallah ablanın da öyle olur. Sen nasılsın canım var mı ağrın sızın.
Bu arada ben test verdim ama talihsizler asla peşimi bırakmıyor. Kanı 5te verdim 6da sonuç çıkmış ama hastanenin sisteminde sorun var , telefonda da söylemiyorlar . Eşime de kan verdiğimi söylemedim, o da arkadaşları ile yemekte söylesem keyfi bozulacak , tek başıma gidip öğrenmek istemiyorum olumsuz olursa o şoku tek başıma atlamam. Çaresizce bekliyorum.

Gözün aydın arkadaşım inşallah sonu hayır olsun dualarım seninle Tahmin edebiliyorum heyecanını ben de sürekli rabbiyesir okudum hatta doktor konuştukça heyecandan karıştırdım en az 10 defa baştan başlamışımdır

Sağol canım benim. Başlarken doktoruma konuşabilir miyim dedim tabi konuş dedi tabi ben konuşmayıp duaya başladım demiştir madem suscan ne izin istiyorsun

Sağol canım benim. Başlarken doktoruma konuşabilir miyim dedim tabi konuş dedi tabi ben konuşmayıp duaya başladım demiştir madem suscan ne izin istiyorsun
ben de kafam karışıyor diye gözlerimi kapadım ellerimle. Doktor da sezen aksudan sana şarkı armağan ediyorum sen ağlama dedi güldüler tabii ben gerginlikten ona bile gülemedim. Benim dualar hep yarım yamalak oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…