Sizleri unuturmuyum canım benim sizlerin duası ile buralara geldim çok şükür buralardayım kız zaten biyere gittiğim yokCanım masallah çok güzel sevindim adına çok şükür senin oldu bizlere dua edersin burda bukadar dua arkadaşın oldu valla bizleride unutmazsin sağ salim sağlıkli artar insalalh degerin ,
Doktor bugun vermemi istedi 8.gun beta ve progesteron degerini gormek istiyoruz, asıl sonuc 12.gun dedi. 1.20 cıktiTatlım gününu beklemeden mi kan verdin değerin kaç çıktı
Kuzum ben hiç gitmedim 2.adetinde gel dedi bana doktorum rahim iyice dinlensin ilacın etkisini at dediKardelen060492 canım ben bugün hasta oldum doktora yazdım ben pazartesi gel dedi kontrol edelim dediler sen hiç gittin mi hastaneye
Canım çok sevdim güzel artsın değerin inşallahSizleri unuturmuyum canım benim sizlerin duası ile buralara geldim çok şükür buralardayım kız zaten biyere gittiğim yoksizleri çok seviyorum Allah hepinizden razı olsun
İnşallah canım tşk ederim rabbim sizlerede nasip etsin inşallahCanım çok sevdim güzel artsın değerin inşallah
İnşallah kuzum. Her duamds hepimiz varızHayırlısı olsun canım inslalah senind evuzel haberlerini alırız
İnşallah çok korkuyorum hem hem heyecan endişe. Ne olacak bakalım.Ayy çok sevindim canımHayırla kolaylıkla sağlıkla olsun inşallah. Şafak saymaya şimdiden hoşgeldin
Güzel olacak canım benim hiç korkma en kolay kısmı transfer emin ol ben bittiğinde bu kadar mı ya demiştim bebişe kavuşcan yarından itibaren inşallah hamiş olacaksınİnşallah çok korkuyorum hem hem heyecan endişe. Ne olacak bakalım.
Allahımm güzel sözler bunlarGüzel olacak canım benim hiç korkma en kolay kısmı transfer emin ol ben bittiğinde bu kadar mı ya demiştim bebişe kavuşcan yarından itibaren inşallah hamiş olacaksın
Ben her doktor randevumun olduğu gece hiç uyumadan gittimYav transfer öncesi nasıl uyudunuz
Canım inşallah pozitife döner ama bana da öyle yaptılar . Ben 10.gün dayanamadım kan verdim 1.20 çıktı bırakma ilaçları 12.gün tekrar ver dediler sonuç değişmedi 12.gün kestim bütün ilaçları. Senin kaçıncı gün embriyosuydu ?Kizlar 8. gun kan sonucum negatif ☹ doktor istemisti bugun kan vermemi asil sonuc 12. gun ilaclari birakma diyo. 2 gundur kasiklarimda hep batma vardi oldugunu dusunmustum ☹
Dur hemen umudunu kaybetme daha erken kimisi geç gösterir kendini 12 gün bekle belki yeni yerleşiyordur canım stres yapma ilaçlarına devam etKizlar 8. gun kan sonucum negatif ☹ doktor istemisti bugun kan vermemi asil sonuc 12. gun ilaclari birakma diyo. 2 gundur kasiklarimda hep batma vardi oldugunu dusunmustum ☹
Bende aynıyım canımBen her doktor randevumun olduğu gece hiç uyumadan gittimgüzel haberlerini bekliyorum ❣
5. gun. Bende inanmiyorum yukselecegine ama ilaclara mecbur devam ediyorum.sen ne zaman adet oldunCanım inşallah pozitife döner ama bana da öyle yaptılar . Ben 10.gün dayanamadım kan verdim 1.20 çıktı bırakma ilaçları 12.gün tekrar ver dediler sonuç değişmedi 12.gün kestim bütün ilaçları. Senin kaçıncı gün embriyosuydu ?
Yarasın kuşum iç içGeldimmm. Su içiyorum bardak bardak
Allah'ım sen konuyu biliyosun amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?