- 10 Haziran 2020
- 3.063
- 3.185
- 83
- 35
Ya canım sen transfer mı oldun ?? Kim oldu transfer lütfen soyleyebilirmi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya canım sen transfer mı oldun ?? Kim oldu transfer lütfen soyleyebilirmi
Sen mi oldun canim
Yaa zaten bağırsak sorunum var yandım o zaman ben hoşafta yapayım kendime dolaba koyayım yemekleri mide hazır bulundurayım haklısın sağol canımsın ya verdiğin bilgiler için yanımda olduğun için teşekkür ederimİnsallah kaliteli embriyoların olur canım
Transferine 1 gün kala yemeklerini yap dolabına koy canım. Zor oluyor çünkü doktorum bana 3 gün yatacaksın kalkmayacaksın dedi. Sadece wc ye gideceksin dedi. Eşim yapmaya calıstı kendince . Ben 2 günlük yemeğimi yapmıstım. Transferden sonra kabız olmaman lazım. Ben ıkınırken kanamam olmustu doktorum kabızlık yasak demişti aklında bulunsun
Yok kuzum bende ilaç kullanıyorum transfer olan bir arkadaşımız oldu oda zaten pozitif oldu çok şükürSen mi oldun canim
Rica ederm canım ne demekYaa zaten bağırsak sorunum var yandım o zaman ben hoşafta yapayım kendime dolaba koyayım yemekleri mide hazır bulundurayım haklısın sağol canımsın ya verdiğin bilgiler için yanımda olduğun için teşekkür ederim![]()
Canım nasıl transfer oldu ne yapmıştn seninde kaçıncı döllenmiş ve kaçıncı güne kadar gittiİnsallah kaliteli embriyoların olur canım
Transferine 1 gün kala yemeklerini yap dolabına koy canım. Zor oluyor çünkü doktorum bana 3 gün yatacaksın kalkmayacaksın dedi. Sadece wc ye gideceksin dedi. Eşim yapmaya calıstı kendince . Ben 2 günlük yemeğimi yapmıstım. Transferden sonra kabız olmaman lazım. Ben ıkınırken kanamam olmustu doktorum kabızlık yasak demişti aklında bulunsun
5. Güne kadar gittiler embriyolarım canım. Transferimi anestezi almadan yaptılar. Sıkışık oluyorsun vajinal muayene gibi oluyor. Kısa sürüyor zaten 5 dk lık işlem. İşlemden sonrada 1 saat yattım arabayla eve gidip full yattım. Arabada da yattım arka koltuğaCanım nasıl transfer oldu ne yapmıştn seninde kaçıncı döllenmiş ve kaçıncı güne kadar gitti
İnşallah canım rabbim duyar sesimiziAmin canım ben opu oldum. 5 tane döllenmiş dediler bakalım 5. Güne kadar gidecek mi dediler pazartesi günü tekrar arayacağız dediler ay alahin inslaah giderya
Ayy ne güzel inşallah benimde gider peki sen o zaman nasıl beslendin abla , nasıl geçti o süreç sırt üstümü yatmam lazım veya ne yapmamam lazim abla benim yanımda şuan ablam ve eşim var transfer zamanı senin yanında oluruz dediler onlarda pek bilmiyorlar senden bilgi almak istiyorum abla ben bile çok heyecanlandim abla senin kactane döllenmiş ve 5. Güne gitmiş ? Birde abla embriyo dondurma yaptınız mi5. Güne kadar gittiler embriyolarım canım. Transferimi anestezi almadan yaptılar. Sıkışık oluyorsun vajinal muayene gibi oluyor. Kısa sürüyor zaten 5 dk lık işlem. İşlemden sonrada 1 saat yattım arabayla eve gidip full yattım. Arabada da yattım arka koltuğa
Canım doktor zaten bilgilendiriyor sen transfer olup eve gittikten sonra 3 gün yat sadece. Ağır kaldırma iş yapma kabız olup ıkınma. 3 günden sonra da ayaklanınca ev işi yapma. Ablan eşin olması çok iyi zaten eekstra yapılacak bişey yok sen sadece dinlenip dikkat edeceksin. Benm 9 embriyom döllendi donduruldu. Birtanesi karnımdaAyy ne güzel inşallah benimde gider peki sen o zaman nasıl beslendin abla , nasıl geçti o süreç sırt üstümü yatmam lazım veya ne yapmamam lazim abla benim yanımda şuan ablam ve eşim var transfer zamanı senin yanında oluruz dediler onlarda pek bilmiyorlar senden bilgi almak istiyorum abla ben bile çok heyecanlandim abla senin kactane döllenmiş ve 5. Güne gitmiş ? Birde abla embriyo dondurma yaptınız mi
Abla doktor çift embriyo transferi yapıyor mu ? Yoksa bunu doktora mi soyleyecem yoksa embriloglar beni ararken mı demek gerekir ? Bu benim ilkim abla tutmazsa diye korkuyorum yinede rabbim büyük birde işin içine kardeşimin düğünü var gidemem demi 17 Ekim'de , ozaman iyi beslenmm gerekiyor Muş demek darısı bana insaAlah ay abla çok mutlu oldum ya insalalh benimkide gider bizde sorun eşimde sprem hareketsizlik vardıCanım doktor zaten bilgilendiriyor sen transfer olup eve gittikten sonra 3 gün yat sadece. Ağır kaldırma iş yapma kabız olup ıkınma. 3 günden sonra da ayaklanınca ev işi yapma. Ablan eşin olması çok iyi zaten eekstra yapılacak bişey yok sen sadece dinlenip dikkat edeceksin. Benm 9 embriyom döllendi donduruldu. Birtanesi karnımdadarıısı basınıza insallah.
Bana çift embriyo konulmadı . Bazı doktorlar koyabiliyormus canım onu kendi doktorunla konus özellkle. Düğün durumunuda doktoruna sorAbla doktor çift embriyo transferi yapıyor mu ? Yoksa bunu doktora mi soyleyecem yoksa embriloglar beni ararken mı demek gerekir ? Bu benim ilkim abla tutmazsa diye korkuyorum yinede rabbim büyük birde işin içine kardeşimin düğünü var gidemem demi 17 Ekim'de , ozaman iyi beslenmm gerekiyor Muş demek darısı bana insaAlah ay abla çok mutlu oldum ya insalalh benimkide gider bizde sorun eşimde sprem hareketsizlik vardı
Tamam abla çok teşekkür ederim insalah abla benimde devam eder çok istiyorum ablaBana çift embriyo konulmadı . Bazı doktorlar koyabiliyormus canım onu kendi doktorunla konus özellkle. Düğün durumunuda doktoruna sor![]()
Haber veririm cnaım 11.30da randevum yarın. Ay aslında bende yapsam temizliğimi falan ya sonra zor olacak gerçi transver sonrası annem bizde kalacak ama o da bilmez ya sürecimiz zor ama sonucu güzel olacak inşallah canım değecek bunlaraYarın seninde var randevun unuttum ben çıkınca yaz mutlaka olurmu bencede yarın verir diye düşünüyorum baş ağrısı akşam çok oluyor bende belkide ilaçların etkisidir. Ben Bi yandan temizlik yapıyorum opu gününe kadar çünkü sonra baya zor olucak şimdiden işlerim bitsin istiyorum. 2 gündür baya yoruldum ama değdianne olmak ne kadar zormuş annem hep derdi anne olunca anlarsın diye vallahi şimdiden anlıyorum annemi
![]()
Çok şükür iyi geçti hamileyim ben yarın kese kontrolüm var beni aramadılar canım biz 3 ve 5. Günler hastaneye gidip bilgi aldık 5.günde transferim yapıldı. 3 yumurtam toplanmıştı 3üde döllendi ama 5. Gün 1 tanesinin gelişimi durdu 2 tanesi transfer olduNasil geçti sen mi transfer mı oldun kaçıncı gun aradılar . Kaç tanesi döllenmiş ??
Ayyy ablam masalalh benimde olur ya ne olur anmada duabedermisin abla duana çok ihtiyacım var benimde 10 Yumurtam vardı 5 tanesi döllenmiş dediler benimde olur mu ??Çok şükür iyi geçti hamileyim ben yarın kese kontrolüm var beni aramadılar canım biz 3 ve 5. Günler hastaneye gidip bilgi aldık 5.günde transferim yapıldı. 3 yumurtam toplanmıştı 3üde döllendi ama 5. Gün 1 tanesinin gelişimi durdu 2 tanesi transfer oldu
Bende heyecanla bilgi bekliyorum.Haber veririm cnaım 11.30da randevum yarın. Ay aslında bende yapsam temizliğimi falan ya sonra zor olacak gerçi transver sonrası annem bizde kalacak ama o da bilmez ya sürecimiz zor ama sonucu güzel olacak inşallah canım değecek bunlara![]()
Maşallah canım 5 tanesi döllenmiş Rabbim inşallah gönlüne göre versin hayırlısı ile sana bebiş olarak geri dönsünler hiç stres yapma Rabbim ne derse o biliyorsun sen transfer sonrası dikkat et ağır kaldırma yukarı uzanma elinden geldiğince dinlen tabi uzun süre yatma evde ufak yürüyüşler yapki rahme kan akışı gitsin ne güzel ablanda yanında olucakmış o sana bakar beslenmene dikkat et kabız olmamaya çalış bulabilirsen avakado alıp ye şimdiden sağlıklı beslen sen elinden geleni yap gerisi Rabbime kalmış inşallah sende anneliği tadarsın canım dualarım sizlerleAyyy ablam masalalh benimde olur ya ne olur anmada duabedermisin abla duana çok ihtiyacım var benimde 10 Yumurtam vardı 5 tanesi döllenmiş dediler benimde olur mu ??
İnşallah değecek canım kalbini ferah tut. Benim yanımda eşim olucak sadece ben işlerimi ona bırakmak istemedim. Evimi dağıtmasın yeter bana zaten ben kendim herşeyi mi yapıp gidicem gelince rahat etmek için hem zaten onun yaptığı iş içime sinmez benim. İyi oluyor böle pek düşünmüyorum hem hemde temizlik yaptıkça psikolojimi daha iyi hissediyorum motive oluyorum bu şekilde yarın sabah 8 buçukta randevum benim inşallah güzel haberler veririz birbirimize inşallahHaber veririm cnaım 11.30da randevum yarın. Ay aslında bende yapsam temizliğimi falan ya sonra zor olacak gerçi transver sonrası annem bizde kalacak ama o da bilmez ya sürecimiz zor ama sonucu güzel olacak inşallah canım değecek bunlara![]()