- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
Çok güzel bı an ve çok heyecanlı bekleyiş. Asla gerilme sadece yumurcağa kavuşacağın anı düşünBenim de yarın toplama var gerginim çok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel bı an ve çok heyecanlı bekleyiş. Asla gerilme sadece yumurcağa kavuşacağın anı düşünBenim de yarın toplama var gerginim çok![]()
Bende biran önce opu gününe ışınlanmak istiyorm1Benim de yarın toplama var gerginim çok![]()
Demi haklısıntamam canım çıkınca haber vereceğim inşallahdualarınızı bekliyorum ben işlemden ziyade anestezi için gerginim korktuğum ve ilk defa deneyimleyeceğim için. İnşallah kaliteli yumurtalarım olur
evet peş peşe gidiyoruz senin opu heyecanın olduğunda benim 3.güne gidebildiler mi strestim olacak. Böyle böyle güzel bir sonuca varacağız inşallah
Mrk etme az kaldı seninde bu arada nasılsın ilaçlarla aran nasıl bulantın oluyor muBende biran önce opu gününe ışınlanmak istiyorm1![]()
Yok bana sadece merionel verdi bide cetrotide bugün verdi başka ilaç yok kullanmadım vermedide yanlız cetrodite kaşıntı yaptı bendekuzum bende hiç bilmiyorum yaa sana meriofert diye bi ilaç vermedimi ya bana verdi ya o ne acaba ne için
Baş ağrısı mide bulantısı yapıyor canım ama olsun herşeye razıyımMrk etme az kaldı seninde bu arada nasılsın ilaçlarla aran nasıl bulantın oluyor mu
Bi kaç güne bende bu ilaçlara geçerim büyük ihtimalleYok bana sadece merionel verdi bide cetrotide bugün verdi başka ilaç yok kullanmadım vermedide yanlız cetrodite kaşıntı yaptı bende
Baş ağrısı mide bulantısı yapıyor canım ama olsun herşeye razıyım![]()
Çok geçmiş olsun kuzum sonda niye takıyorlar ki herkese takıyolarmı acaba vcye gitmek yasakmı? Nasıl hissediyorsun? Özel Bi kurumdamı tedavi görüyorsun devletimi?Ben çıktım opudan, anestezili oldu. Sadece sonda takma kısmı ağrılı oldu ilk defa taktırdım. İki gün hastanede kalacağım . Çok fazla yumurta toplanmış daha sayısını belirleyemedi doktor.
Geçmiş olsun canım kendini nasıl hissediyorsunBen çıktım opudan, anestezili oldu. Sadece sonda takma kısmı ağrılı oldu ilk defa taktırdım. İki gün hastanede kalacağım . Çok fazla yumurta toplanmış daha sayısını belirleyemedi doktor.
Cetr. Sanada verir muhakkakBi kaç güne bende bu ilaçlara geçerim büyük ihtimalle![]()
Çok geçmiş olsun. Sonda kısmının bende duydum. Ohss olduğun için mi hastanede kalıyorsun acaba? Çok geçmiş olsun. Allah yüzümüze baksınBen çıktım opudan, anestezili oldu. Sadece sonda takma kısmı ağrılı oldu ilk defa taktırdım. İki gün hastanede kalacağım . Çok fazla yumurta toplanmış daha sayısını belirleyemedi doktor.
Aynen canım 1 kutusu ne kadardıCetr. Sanada verir muhakkak
Canım hemşire söyledii cetrodite kaşıntı döküntü falan yapar diye merak etmeYok bana sadece merionel verdi bide cetrotide bugün verdi başka ilaç yok kullanmadım vermedide yanlız cetrodite kaşıntı yaptı bende
Kactane yumurtan olmuş canım rBen çıktım opudan, anestezili oldu. Sadece sonda takma kısmı ağrılı oldu ilk defa taktırdım. İki gün hastanede kalacağım . Çok fazla yumurta toplanmış daha sayısını belirleyemedi doktor.
200 civarı aldık çok pahalı canım ya ilaçlar 5 kutu verdi banaAynen canım 1 kutusu ne kadardı
Teşekkür ederim inşallah40 tane vardı ama kaçı dolu çıktı bilmiyorum yarın söyleyecekler ohss için hastanede tutyor şu an baya bir ağrım var serum takviyesi yapıyorlar
İyi o zaman diğer iğnelerde Bi sorun olmadı çünkü baya evham yaptım ben şimdi rahatladım saol tşk ederimCanım hemşire söyledii cetrodite kaşıntı döküntü falan yapar diye merak etme