Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

tamam canım çıkınca haber vereceğim inşallah 🙏 dualarınızı bekliyorum ben işlemden ziyade anestezi için gerginim korktuğum ve ilk defa deneyimleyeceğim için. İnşallah kaliteli yumurtalarım olur 🙏 evet peş peşe gidiyoruz senin opu heyecanın olduğunda benim 3.güne gidebildiler mi strestim olacak. Böyle böyle güzel bir sonuca varacağız inşallah
Demi haklısın 🥰peşpeşe sürecimiz inşallah arka arkaya sonuçlarımızın müjdesinide veririz inşallah anestezi korkulacak Bi işlem değil vücudun çok rahatlıyor aksine böle hafif baygın gibi oluyorsun istesende gergin olamazsın zaten 🙈hiç tedirgin olma saat kaçta peki gidicek sin?

Ben çıktım opudan, anestezili oldu. Sadece sonda takma kısmı ağrılı oldu ilk defa taktırdım. İki gün hastanede kalacağım . Çok fazla yumurta toplanmış daha sayısını belirleyemedi doktor.

Ben çıktım opudan, anestezili oldu. Sadece sonda takma kısmı ağrılı oldu ilk defa taktırdım. İki gün hastanede kalacağım . Çok fazla yumurta toplanmış daha sayısını belirleyemedi doktor.
Çok geçmiş olsun kuzum sonda niye takıyorlar ki herkese takıyolarmı acaba vcye gitmek yasakmı? Nasıl hissediyorsun? Özel Bi kurumdamı tedavi görüyorsun devletimi?

Çok geçmiş olsun. Sonda kısmının bende duydum. Ohss olduğun için mi hastanede kalıyorsun acaba? Çok geçmiş olsun. Allah yüzümüze baksın 🧿

Back
X