Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Canım progestan transferden önce baslanması gerekiyor yoksa tutunmaz bebiş. Progesteron değerin yüksek olması gerekiyor. Fitil olarak alındığında daha cok emilim sağlıyor. Estrofem rahim içi kalınlığın artması için o da bebişin tutunması için şart. İnsallah sağlıkla gerçeklesir transferin hadi hayırlı uğurlu olsun 😊
Canim bugün transferin 3. Günü neler oluyo bir belirti yok ya 😔 birşey anlamıyorum. Ne olması lazım bilmiyorum

Canim bugün transferin 3. Günü neler oluyo bir belirti yok ya 😔 birşey anlamıyorum. Ne olması lazım bilmiyorum
Canım benm transfer oldugum andan itibaren kasık ağrım ve bel ağrım vardı. Sol kasığım ağırıp durdu. Baska hiç belirtim yoktu. 5. Gün oldu akıntının içinde pembe yerlesme kanaması gördüm. Adet oldum sandım ağladım cookk ağladım. 6. Günü dayanamayıp erken gebelik testi alıp yaptım ağrım çoktu. Pozitifi gördüm :)) hala sadece kasık ve bel ağrım vardır. Baska hiçbir belirtim olmadı. Erken gebelik testini hazırda tut. Diğer testler pek çıkarmıyor çizgiyi

Canım benm transfer oldugum andan itibaren kasık ağrım ve bel ağrım vardı. Sol kasığım ağırıp durdu. Baska hiç belirtim yoktu. 5. Gün oldu akıntının içinde pembe yerlesme kanaması gördüm. Adet oldum sandım ağladım cookk ağladım. 6. Günü dayanamayıp erken gebelik testi alıp yaptım ağrım çoktu. Pozitifi gördüm :)) hala sadece kasık ve bel ağrım vardır. Baska hiçbir belirtim olmadı. Erken gebelik testini hazırda tut. Diğer testler pek çıkarmıyor çizgiyi
Gerçekten mi benim dünden beri sabah ve akşama doğru bel sırtım ve kasık ağrılarım oluyo bende anlamıyorum ya ne olur bari bana motive olun vallahi hem beklemek hemde herhangi birşey olmadığındanda üzülüyorum daha yerleşme kanaması olmadi
Benimde bugünle beraber transfer sonrası 3. Günün oldu nezaman erken testi yapayım 😔

Merhaba arkadaslar yıllardır takip ediyorum ama henüz yeni üye oldum,baska birinin msjini alıntılayıp yaziyorum galiba su an,biraz acemiyim.Ben de yurt dışında yaşıyorum,su an tedavi surecindeyiz,34 yaşındayım,normalde problemimiz erkek interfiliteydi ama 8 gündür ilac kullanmama rağmen yumurtalarımın gelişmesi yavaş,bu gün 9. gun ve bu gün içinde ilaç yazdi doktor,pazartesi opu olcak.Bu şekilde gonal f in 9 gün boyunca verilmesi normal mi ?Biraz canim sıkkın.Burda kimseylede paylaşmak istemedim,sizlerle anlatmak istedim.
Canım bende gonal f in 9.günündeyim benimde pazartesi opu olacak😊 çok normal

Gerçekten mi benim dünden beri sabah ve akşama doğru bel sırtım ve kasık ağrılarım oluyo bende anlamıyorum ya ne olur bari bana motive olun vallahi hem beklemek hemde herhangi birşey olmadığındanda üzülüyorum daha yerleşme kanaması olmadi
Benimde bugünle beraber transfer sonrası 3. Günün oldu nezaman erken testi yapayım 😔
Erken gebelik testini 7. Günden önce yapma canım. 5. Gün embriyosuysa tabii ki

Canım progestan transferden önce baslanması gerekiyor yoksa tutunmaz bebiş. Progesteron değerin yüksek olması gerekiyor. Fitil olarak alındığında daha cok emilim sağlıyor. Estrofem rahim içi kalınlığın artması için o da bebişin tutunması için şart. İnsallah sağlıkla gerçeklesir transferin hadi hayırlı uğurlu olsun 😊
Saol tşk ederim inşallah canım yani herkese verilen ilaçları vermiş o zaman başladım kullanmaya hemen 🥰

Gözün aydın canım inşallah 5 tanesi de sağlıkla 5.güne kadar gider 🤲
Progestan rahmi transfere hazırlıyor ve transferden sonra da tutunmasına yardımcı oluyor. Benden sana tavsiye fitil olarak kullan , ben aşılamada içtim baş dönmesi mide bulantısı yaptı ama bünyeden bünyeye değişir tabi.
Sen de yolu yarıladın canım şimdi heyecanla her gün aranmayı bekleyeceğiz inşallah güzel haberler verirler 🤲
Evet tlfn bekliyorum yarın ararlar sanırım inşallah olumlu güzel haberler verirler ben az önce içtim progestan ı diğer ilaçlarla birlikte ama yarın sabah fitil şeklinde kullanıcam. Evet az kaldı inşallah sonuçta güzel olur 🥰

Çift embriyoyu kabul etmediler yaşımdan dolayı ve ilk deneme oldugundan dolayı. Kaliteleride çok iyidi o yüzden çift olmaz dediler. 5. Gün embriyosuydu 6. Günü testte çıktı canım. 7. Gün bhcg yaptırdım 131 çıktı Caglunal Caglunal

Back
X