11 Ekim'de kan testi verin dedi doktorGüzel olacak canım test günün ne zmaan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 Ekim'de kan testi verin dedi doktorGüzel olacak canım test günün ne zmaan
Canim bugün transferin 3. Günü neler oluyo bir belirti yok yaCanım progestan transferden önce baslanması gerekiyor yoksa tutunmaz bebiş. Progesteron değerin yüksek olması gerekiyor. Fitil olarak alındığında daha cok emilim sağlıyor. Estrofem rahim içi kalınlığın artması için o da bebişin tutunması için şart. İnsallah sağlıkla gerçeklesir transferin hadi hayırlı uğurlu olsun![]()
5.gündü dimi canım11 Ekim'de kan testi verin dedi doktor
Embriyo günü mü5.gündü dimi canım
Embriyo günü mü
Canım benm transfer oldugum andan itibaren kasık ağrım ve bel ağrım vardı. Sol kasığım ağırıp durdu. Baska hiç belirtim yoktu. 5. Gün oldu akıntının içinde pembe yerlesme kanaması gördüm. Adet oldum sandım ağladım cookk ağladım. 6. Günü dayanamayıp erken gebelik testi alıp yaptım ağrım çoktu. Pozitifi gördüm :)) hala sadece kasık ve bel ağrım vardır. Baska hiçbir belirtim olmadı. Erken gebelik testini hazırda tut. Diğer testler pek çıkarmıyor çizgiyiCanim bugün transferin 3. Günü neler oluyo bir belirti yok yabirşey anlamıyorum. Ne olması lazım bilmiyorum
Gerçekten mi benim dünden beri sabah ve akşama doğru bel sırtım ve kasık ağrılarım oluyo bende anlamıyorum ya ne olur bari bana motive olun vallahi hem beklemek hemde herhangi birşey olmadığındanda üzülüyorum daha yerleşme kanaması olmadiCanım benm transfer oldugum andan itibaren kasık ağrım ve bel ağrım vardı. Sol kasığım ağırıp durdu. Baska hiç belirtim yoktu. 5. Gün oldu akıntının içinde pembe yerlesme kanaması gördüm. Adet oldum sandım ağladım cookk ağladım. 6. Günü dayanamayıp erken gebelik testi alıp yaptım ağrım çoktu. Pozitifi gördüm :)) hala sadece kasık ve bel ağrım vardır. Baska hiçbir belirtim olmadı. Erken gebelik testini hazırda tut. Diğer testler pek çıkarmıyor çizgiyi
Canım bende gonal f in 9.günündeyim benimde pazartesi opu olacakMerhaba arkadaslar yıllardır takip ediyorum ama henüz yeni üye oldum,baska birinin msjini alıntılayıp yaziyorum galiba su an,biraz acemiyim.Ben de yurt dışında yaşıyorum,su an tedavi surecindeyiz,34 yaşındayım,normalde problemimiz erkek interfiliteydi ama 8 gündür ilac kullanmama rağmen yumurtalarımın gelişmesi yavaş,bu gün 9. gun ve bu gün içinde ilaç yazdi doktor,pazartesi opu olcak.Bu şekilde gonal f in 9 gün boyunca verilmesi normal mi ?Biraz canim sıkkın.Burda kimseylede paylaşmak istemedim,sizlerle anlatmak istedim.
Erken gebelik testini 7. Günden önce yapma canım. 5. Gün embriyosuysa tabii kiGerçekten mi benim dünden beri sabah ve akşama doğru bel sırtım ve kasık ağrılarım oluyo bende anlamıyorum ya ne olur bari bana motive olun vallahi hem beklemek hemde herhangi birşey olmadığındanda üzülüyorum daha yerleşme kanaması olmadi
Benimde bugünle beraber transfer sonrası 3. Günün oldu nezaman erken testi yapayım![]()
Saol tşk ederim inşallah canım yani herkese verilen ilaçları vermiş o zaman başladım kullanmaya hemenCanım progestan transferden önce baslanması gerekiyor yoksa tutunmaz bebiş. Progesteron değerin yüksek olması gerekiyor. Fitil olarak alındığında daha cok emilim sağlıyor. Estrofem rahim içi kalınlığın artması için o da bebişin tutunması için şart. İnsallah sağlıkla gerçeklesir transferin hadi hayırlı uğurlu olsun![]()
Evet benimki 5. Gün embriyosu transfer edildi ve bugün 3. Gün olduErken gebelik testini 7. Günden önce yapma canım. 5. Gün embriyosuysa tabii ki
Canım daha cok erken. Benm yerlesme kanamam 5. Gün oldu. 6. Günüde test yaptım. Bekle sabret insallah pozitifi görürsünEvet benimki 5. Gün embriyosu transfer edildi ve bugün 3. Gün oldu
Evet tlfn bekliyorum yarın ararlar sanırım inşallah olumlu güzel haberler verirler ben az önce içtim progestan ı diğer ilaçlarla birlikte ama yarın sabah fitil şeklinde kullanıcam. Evet az kaldı inşallah sonuçta güzel olurGözün aydın canım inşallah 5 tanesi de sağlıkla 5.güne kadar gider
Progestan rahmi transfere hazırlıyor ve transferden sonra da tutunmasına yardımcı oluyor. Benden sana tavsiye fitil olarak kullan , ben aşılamada içtim baş dönmesi mide bulantısı yaptı ama bünyeden bünyeye değişir tabi.
Sen de yolu yarıladın canım şimdi heyecanla her gün aranmayı bekleyeceğiz inşallah güzel haberler verirler❣
Senin 5 gün embriyosumuyduCanım daha cok erken. Benm yerlesme kanamam 5. Gün oldu. 6. Günüde test yaptım. Bekle sabret insallah pozitifi görürsün![]()
Evet taze transfer olucak inşallah tutunur bebeğimCanım gözün aydın sana taze transfer yapılacak![]()
İnsaAllah bekleyecek pazartesi gününe kadarCanım daha cok erken. Benm yerlesme kanamam 5. Gün oldu. 6. Günüde test yaptım. Bekle sabret insallah pozitifi görürsün![]()
Benim transfer e hazırlık günümde sen test vereceksin11 Ekim'de kan testi verin dedi doktor
Ayy ne güzel maşallah darısı başıma inşallah canımÇift embriyoyu kabul etmediler yaşımdan dolayı ve ilk deneme oldugundan dolayı. Kaliteleride çok iyidi o yüzden çift olmaz dediler. 5. Gün embriyosuydu 6. Günü testte çıktı canım. 7. Gün bhcg yaptırdım 131 çıktıCaglunal
Ya öylemi hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerle gelirizBenim transfer e hazırlık günümde sen test vereceksin![]()