Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Hiç merak etme yükselecek inşallah, ben çok inanıyorum oldu Senin 🙏 darısı başımıza inşallah 🤲
Amin bu güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canım 🤲 burda birbrimize çok destek olduk hepinizden rabbim razı olsun
Zaten daha yeni , erken verdim sadece tutmuş mu diye ?
İnsaAlah tam gunumde verip doktoruma sonucu gönderirim bakalım artık en hayırlısı olsun 🤲🤲
Rabbim emeklerimizi boşa götürmesin 🤲

Amin bu güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canım 🤲 burda birbrimize çok destek olduk hepinizden rabbim razı olsun
Zaten daha yeni , erken verdim sadece tutmuş mu diye ?
İnsaAlah tam gunumde verip doktoruma sonucu gönderirim bakalım artık en hayırlısı olsun 🤲🤲
Rabbim emeklerimizi boşa götürmesin 🤲
Amin inşallah canım 🙏

Canım üzülme sakın olumlu düşün bi arkadaşn yazını gördüm 9.gün kan vermiş 17çıkmış doktoru kimyasal büyük ihtimal demiş 4gün sonra kan vermiş 4katı olmuşşş😍 seninkide öyle olacak inş olumlu düşün lütfen🤍
Canım değer düşük çıkmış birine sordum diyo kimyal gebelik olabilir 😔😔😔 çok korkuyorum ya acaba gününden erken verdiğim için olabilir mi ??

Kızlar 5.günüm bugün telefonun başında çaresiz bekliyorımmm🤣🤣 10taneden kaçı kaldı acaba dua edin lütfen bu ara hastalandım gece ben darısı 2.adetime sonra transferim inşallah 🙏🏼

Kızlar şimdi aradılar 4 yumurtamı (4AA, 4AA, 3AA, 3EB) dondurmuşlar. Ne demek bunlar 2si kaliteli dediler ama anlamadımmm, mutluluktan ağladımmm hiç kalmyck diye korku vardı içimdee😢 Caglunal Caglunal bysgns bysgns M Merveecn Hayalperestttttttt Hayalperestttttttt agustos72 agustos72 dwarfangel dwarfangel
İnsaAllah güzeldir ben bu harflerden anlamıyorum ama iki tanesi demek iyi gidiyor demek 😔zaten o telefonu çaresizce beklemenin ne olduğunu biliyoruz benimde sesim çıkmadı konuşamadım bir heyecanla bir umutla bekliyordum.
😔🤲
Üzülme canım Allah büyük rabbim güzel sağlıklı embriyolar versin onlar birbirini tutsunlar hiç birakmasinlar 🤲🤲🤲👍

Allahumme Ya Varis; 707 defa okunduğunda, Allah (c.c)'un izniyle hayırlı bir çocuk sahibi olur

🤩" Dua listesi "😍

1.cagluan ( Okundu )
2.nilozgul ( Okundu)
3. Merveecan ( Okundu )
4.bygsns ( Okundu )
5. Hayalperest ( Okundu )
6.agostos 72 ( Devam Ediyor
7. Kardelen060492 Kardelen060492 ( )

Canım nasılsın embriyoların için aradılar mı seni
İyiyim canım karnım şişkin gaz sancısı var gibi tek sıkıntım o bugün aramayacaklarmış dün aramışlardı 5 tane embriyo var dediler yarın arayacaklarmış heyecanla bekliyorum ☺️ Sende durum ne ne dediler sana

Kızlar şimdi aradılar 4 yumurtamı (4AA, 4AA, 3AA, 3EB) dondurmuşlar. Ne demek bunlar 2si kaliteli dediler ama anlamadımmm, mutluluktan ağladımmm hiç kalmyck diye korku vardı içimdee😢 Caglunal Caglunal bysgns bysgns M Merveecn Hayalperestttttttt Hayalperestttttttt agustos72 agustos72 dwarfangel dwarfangel
Benim de harflerle ilgili çok bilgim yok bana sadece kaliteli dediler ama buralarda okuduğuma göre 4aa kaliteli diğerleri orta ki orta kaliteli olup tutan da çok . Hem şöyle düşün bir sürü embriyon var 🤲 bak bana 1 tane için her sabah kalbim ağzımda bekledim 😥 bence bu tedavinin en zor kısmıydı. Son aradıklarında açamayacağım sandım kötü bir şey diyecekler diye 😔 bitti artık gözün aydın 🤲

Canım gözün aydın 🌸ben a kalite iyi embriyo kalitesi güzel diye biliyorum başka bilgim yok hiç 4 rakamı ne demek acaba hiç bilmiyorum ne mutlu sana 4 dört tane embriyon var inşallah bebiş olarak sana geri gelir 🥰🙏

Back
X