Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Kizlar ikinci kan verdim bugün
8 Ekim'de değer 10.6 iken
10 Ekim de değer 7. 19 olmuş 😭😭😭😭😭
bysgns bysgns EzgininAnnesi EzgininAnnesi Caglunal Caglunal 😭😭😭
Sanırım kimyasal oluyor 😔 ahh tatlım şimdi ne desem boş ama sen çok iyi biliyorsun ki Rabbim en hayırlısını bilir . Demek böylesi hayırlıymış. Hem belki artar yarın doktoruna sor mutlaka.
Ayrıca senin donmuş embriyoların var şimdi olmazsa onlardan biri illa olur.

Hadi bakalım gidemeyecek olsa riske atmazlardı riskli olanları en azından dondururlardı inşallah fire vermeden giderler 5.güne minnoşlar 🙏
Ayyy içime su serptin valla canım benim. İnşallah rabbim hiç birimizin emeğini bekleyişini boşa çıkarmasın hayırlı haberler verelim birbirimize 🤲

Sanırım kimyasal oluyor 😔 ahh tatlım şimdi ne desem boş ama sen çok iyi biliyorsun ki Rabbim en hayırlısını bilir . Demek böylesi hayırlıymış. Hem belki artar yarın doktoruna sor mutlaka.
Ayrıca senin donmuş embriyoların var şimdi olmazsa onlardan biri illa olur.

Dondurulmuş var senin değilmi canım
Evet 2 tane var doktorum dedi 2 ay sonra tekrar transfer ederiz sen üzülme 😭😭😭😔

Gripse sorun olmaz şu aşamada gripten kaçmak da zor ama ben senin yerinde olsam test verirdim Allah korusun koronaysan ertelemek daha iyi olur canım
Yok cnm değilim. Onu atlattım 4 5 ay önce. Biliyorum belirtileri. Şuan iyiyim. Bol vitamin meyva çin yağı filan

Kizlar ikinci kan verdim bugün
8 Ekim'de değer 10.6 iken
10 Ekim de değer 7. 19 olmuş 😭😭😭😭😭
bysgns bysgns EzgininAnnesi EzgininAnnesi Caglunal Caglunal 😭😭😭
Kuzum benim 😔Diyecek hiçbir söz yok.
Sen 11 i demiştim ama kan vermek için.
Benim Muayne günümle denk geliyordu çünkü.
Allah'ın takdiri deyip; yüreğimize gömüyoruz. Nasıl bı psikolojide olduğunu hissetmek bile yüreğimizi sızlatıyor. Rabbim yüzüne baksın canım.

Canlar aradılar şimdi bugün üçüncü günümüz 5 tane embriyo vardı duruyorlarmış benim bebeler Allahın izniyle salı günü transfer olacakmış. Bende adama soruyorum nasıllar iyiler mi diye 🙈🙈 Genel olarak iyi gidiyoruz dedi bugünden sonrası önemliymiş beşinci güne kaç tanesi gidecek ona bakıcaz dedi
Ah ah en zor zamanlar ikimizinde günü aynı beni dün aradılar bugün aramadılar bilmiyorum eğerki olduysa 3. Günleriydi bugün artık yarını beklicem 😔😔

Doktorumuzubarayil söyledik dedi ki biyokimyasal gebelik salı günü tekrar test ver Çarşamba günü tekrar gel muayene edelim
Eşim çok ağladı ya 😔😭😭😭😭
çok zor insan inanıyor, bekliyor, ister istemez hayaller kuruyor 😔 Rabbim hayırlısını nasip etsin geç olsun ama en hayırlısı olsun. Söylemek kolay yaşamak zor, kendimi sizin yerinize koyuyorum . Ne kadar üzülmeyeceğim dese de insan üzülüyor.
Sen doktoruna git bakalım ne diyecek. Belki ikincide 2 tane transfer eder 🙏 ikiz istiyordun hem sen de 💃💃

çok zor insan inanıyor, bekliyor, ister istemez hayaller kuruyor 😔 Rabbim hayırlısını nasip etsin geç olsun ama en hayırlısı olsun. Söylemek kolay yaşamak zor, kendimi sizin yerinize koyuyorum . Ne kadar üzülmeyeceğim dese de insan üzülüyor.
Sen doktoruna git bakalım ne diyecek. Belki ikincide 2 tane transfer eder 🙏 ikiz istiyordun hem sen de 💃💃
İnşallah böyle sizler gibi değerli insanlar tanıdım bana böyle morel veren rabbim hepinizden razı olsun.😔
Salı günü tekrar kan vereceğim doktorum dedi tekrar ver
Çarşamba günü muayene eder neden tutmamis araştırır
inşaALLAH artar ya 😔

İnşallah böyle sizler gibi değerli insanlar tanıdım bana böyle morel veren rabbim hepinizden razı olsun.😔
Salı günü tekrar kan vereceğim doktorum dedi tekrar ver
Çarşamba günü muayene eder neden tutmamis araştırır
inşaALLAH artar ya 😔
İnşallah canım benim inşallah dua edeceğim senin için. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin 🤲

İnşallah canım benim inşallah dua edeceğim senin için. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin 🤲
Amin inşallah bekliyorum sabirla bakalım
İnşallah burdaki arkadaslarim hepsi hayirlisninolsun inşallah rabbim nasip ediyorsa eder her türlü 🤲 2 ay sonra tekrar dondurulmuş olan embriyo transfer ederiz dedide bakalım ya birde herkes diyo düşük varsa kanama oluyo bende böyle birşey olmadı diyo kese oluşmuşsa bebek var demek

Amin inşallah bekliyorum sabirla bakalım
İnşallah burdaki arkadaslarim hepsi hayirlisninolsun inşallah rabbim nasip ediyorsa eder her türlü 🤲 2 ay sonra tekrar dondurulmuş olan embriyo transfer ederiz dedide bakalım ya birde herkes diyo düşük varsa kanama oluyo bende böyle birşey olmadı diyo kese oluşmuşsa bebek var demek
Tatlım benim bildiğim bu ilaçları kesmeden kanama olmaz . Bunları bıraktıktan 3 5 gün sonra ancak adet olabiliriz gebelik yoksa. Doktorun ilaçları kestirmediğine göre o da hala değerin yükselebilir diye bekliyor bence. Sen salı gününe kadar kalabildiğin kadar sakin kal ve bekle.

Back
X