- 7 Kasım 2019
- 826
- 505
- 53
- 33
Sanırım kimyasal oluyorKizlar ikinci kan verdim bugün
8 Ekim'de değer 10.6 iken
10 Ekim de değer 7. 19 olmuş
bysgns
EzgininAnnesi
Caglunal
![]()

Ayrıca senin donmuş embriyoların var şimdi olmazsa onlardan biri illa olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım kimyasal oluyorKizlar ikinci kan verdim bugün
bysgns
EzgininAnnesi
Caglunal
![]()
Ayyy içime su serptin valla canım benim. İnşallah rabbim hiç birimizin emeğini bekleyişini boşa çıkarmasın hayırlı haberler verelim birbirimizeHadi bakalım gidemeyecek olsa riske atmazlardı riskli olanları en azından dondururlardı inşallah fire vermeden giderler 5.güne minnoşlar❣
Kizlar ikinci kan verdim bugün
bysgns
EzgininAnnesi
Caglunal
![]()
Belli etmemeye çalış yoksa pcr testi ister sendenYarın Dr transfer gününü belirleyeceğiz. Ama ben grip oldum yaaasizce etkiler mi tarihi?
Doktorumuzubarayil söyledik dedi ki biyokimyasal gebelik salı günü tekrar test ver Çarşamba günü tekrar gel muayene edelimİşte bu noktada insan dicek bişey bulamıyor malesef Allah yardımcın olsun kardeşim çok üzgünüm
Dondurulmuş var senin değilmi canımDoktorumuzubarayil söyledik dedi ki biyokimyasal gebelik salı günü tekrar test ver Çarşamba günü tekrar gel muayene edelim
Eşim çok ağladı ya![]()
Sanırım kimyasal oluyorahh tatlım şimdi ne desem boş ama sen çok iyi biliyorsun ki Rabbim en hayırlısını bilir . Demek böylesi hayırlıymış. Hem belki artar yarın doktoruna sor mutlaka.
Ayrıca senin donmuş embriyoların var şimdi olmazsa onlardan biri illa olur.
Evet 2 tane var doktorum dedi 2 ay sonra tekrar transfer ederiz sen üzülmeDondurulmuş var senin değilmi canım
Yok cnm değilim. Onu atlattım 4 5 ay önce. Biliyorum belirtileri. Şuan iyiyim. Bol vitamin meyva çin yağı filanGripse sorun olmaz şu aşamada gripten kaçmak da zor ama ben senin yerinde olsam test verirdim Allah korusun koronaysan ertelemek daha iyi olur canım
Yok yok iyiyim. Bugün full dinlendim. Mandalinalar ıhlamurlar çin yağı ne varsa yaptım gayet iyiyim.Belli etmemeye çalış yoksa pcr testi ister senden
Kuzum benimKizlar ikinci kan verdim bugün
bysgns
EzgininAnnesi
Caglunal
![]()
Çok şükür embriyon var rahmin dinlensin tekrar transfer olursun üzülme desem de boş boşEvet 2 tane var doktorum dedi 2 ay sonra tekrar transfer ederiz sen üzülme![]()
Evet bende mrk ettim
Bende sorucaktım acaba ne yaptı diye
Ah ah en zor zamanlar ikimizinde günü aynı beni dün aradılar bugün aramadılar bilmiyorum eğerki olduysa 3. Günleriydi bugün artık yarını beklicemCanlar aradılar şimdi bugün üçüncü günümüz 5 tane embriyo vardı duruyorlarmış benim bebeler Allahın izniyle salı günü transfer olacakmış. Bende adama soruyorum nasıllar iyiler mi diyeGenel olarak iyi gidiyoruz dedi bugünden sonrası önemliymiş beşinci güne kaç tanesi gidecek ona bakıcaz dedi
Canım üzülme rahmin dinlensin kendini iyi hisset öyle başlarsın 2. İçin vardır bunda bir hayırKizlar ikinci kan verdim bugün
bysgns
EzgininAnnesi
Caglunal
![]()
çok zor insan inanıyor, bekliyor, ister istemez hayaller kuruyorDoktorumuzubarayil söyledik dedi ki biyokimyasal gebelik salı günü tekrar test ver Çarşamba günü tekrar gel muayene edelim
Eşim çok ağladı ya![]()
İnşallah böyle sizler gibi değerli insanlar tanıdım bana böyle morel veren rabbim hepinizden razı olsun.çok zor insan inanıyor, bekliyor, ister istemez hayaller kuruyorRabbim hayırlısını nasip etsin geç olsun ama en hayırlısı olsun. Söylemek kolay yaşamak zor, kendimi sizin yerinize koyuyorum . Ne kadar üzülmeyeceğim dese de insan üzülüyor.
Sen doktoruna git bakalım ne diyecek. Belki ikincide 2 tane transfer ederikiz istiyordun hem sen de
![]()
İnşallah canım benim inşallah dua edeceğim senin için. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsinİnşallah böyle sizler gibi değerli insanlar tanıdım bana böyle morel veren rabbim hepinizden razı olsun.
Salı günü tekrar kan vereceğim doktorum dedi tekrar ver
Çarşamba günü muayene eder neden tutmamis araştırır
inşaALLAH artar ya![]()
Amin inşallah bekliyorum sabirla bakalımİnşallah canım benim inşallah dua edeceğim senin için. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin![]()
Tatlım benim bildiğim bu ilaçları kesmeden kanama olmaz . Bunları bıraktıktan 3 5 gün sonra ancak adet olabiliriz gebelik yoksa. Doktorun ilaçları kestirmediğine göre o da hala değerin yükselebilir diye bekliyor bence. Sen salı gününe kadar kalabildiğin kadar sakin kal ve bekle.Amin inşallah bekliyorum sabirla bakalım
İnşallah burdaki arkadaslarim hepsi hayirlisninolsun inşallah rabbim nasip ediyorsa eder her türlü2 ay sonra tekrar dondurulmuş olan embriyo transfer ederiz dedide bakalım ya birde herkes diyo düşük varsa kanama oluyo bende böyle birşey olmadı diyo kese oluşmuşsa bebek var demek