Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

İnşallah canım çok kendimi dinlememeye çalışıyorum aslında her sonuca hazır olayım diye ama Bi tarafım da rahat durmuyor kaldı bir hafta bekle kızım diyorum ☺️
Az kalmış canım yaa hayırlısı olsun inşallah bebeğin seninledir çok düşünmemeye çalış desemde zor biliyorum kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış genelde inşallah Bi kaç güne güzel haberler verirsin🙏😊

Cnm devam etmeyecek misin tedaviye?
Benim dondurulmuşum da yok biliyorsun tek embriyo oluştu . Şimdi yüz yüze eğitimde devam ediyor tekrar izin almam tedaviye başlamam zor görünüyor ben şehir dışına gidip geldiğim için. Belki sömestr tatilinde diyorum ya da yaz tatilinde. Çok büyük hayal kırıklığı oldu bizim için maddi manevi toparlanmaya ihtiyacımız var 😔

Bugun kan vermem lazim ama vermicem sabah idrar testi negatif cikti zaten. Dunden beri adet agrilarim var, dune kadar ilaclari kullandim hep artik biraktim. Sen adet oldunmu
Hayırlısı olsun inşallah keşke verseydin aklında kalmazdı sökülmen birkaç günü bulur adet olmazsan verirsin bir daha.
Ben de tam olarak pazar oldum ilaçları perşembe kesmiştim.
Senin donmuşların vardı değil mi ?

Hayırlısı olsun inşallah keşke verseydin aklında kalmazdı sökülmen birkaç günü bulur adet olmazsan verirsin bir daha.
Ben de tam olarak pazar oldum ilaçları perşembe kesmiştim.
Senin donmuşların vardı değil mi ?
Doktora gitcekmisin kontrol icin. Ne zaman gidilmesi gerek onu bilmiyorum. 2 tane donmus var

Back
X