İnşallah canım çok kendimi dinlememeye çalışıyorum aslında her sonuca hazır olayım diye ama Bi tarafım da rahat durmuyor kaldı bir hafta bekle kızım diyorumİnşallah yerleşme belirtileridir canım. Benim ilk günler çok oluyordu sonra azaldı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım çok kendimi dinlememeye çalışıyorum aslında her sonuca hazır olayım diye ama Bi tarafım da rahat durmuyor kaldı bir hafta bekle kızım diyorumİnşallah yerleşme belirtileridir canım. Benim ilk günler çok oluyordu sonra azaldı![]()
İnşallah yerleşme belirtileridir canım. Benim ilk günler çok oluyordu sonra azaldı![]()
Bende dönüp bakıyorum sanki düşse anlayacağımPsikolojik olarak insan baya etkileniyor gerçekten. Bendede bir ara bebek vcye düştümü hissi oldu korktum baya
![]()
Az kalmış canım yaa hayırlısı olsun inşallah bebeğin seninledir çok düşünmemeye çalış desemde zor biliyorum kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış genelde inşallah Bi kaç güne güzel haberler verirsinİnşallah canım çok kendimi dinlememeye çalışıyorum aslında her sonuca hazır olayım diye ama Bi tarafım da rahat durmuyor kaldı bir hafta bekle kızım diyorum![]()
Bende dönüp bakıyorum sanki düşse anlayacağımTövbe tövbe . Takıntılı Oldum iyice
Canım transfer günü saymayacaksiblnKızlaaar bir sorum var transfer günü sayılıyor mu test için. Benim salı akşam oldu transfer çarşambadan saymam gerekiyor değil mi
Teşekkür ederim canımCanım transfer günü saymayacaksibln
Rica ederim hadi hayırlısı güzel haberler bekliyoruzTeşekkür ederim canım![]()
İnşallah canımRica ederim hadi hayırlısı güzel haberler bekliyoruz
Canım sen ikinci testini ne zaman verecektin . Aklım sen de kaldı inşallah pozitife dönerİnşallah canım![]()
Kızlar ben biliyorsunuz ki elendimHerkes nerdeeee ?
Cnm devam etmeyecek misin tedaviye?Kızlar ben biliyorsunuz ki elendimama girip durumlarınıza yetişmeye çalışıyorum. Size zaman şimdi hiç geçmiyordur gün sayanlar
inşallah hepiniz güzel sonuçlar alırsınız.
Benim dondurulmuşum da yok biliyorsun tek embriyo oluştu . Şimdi yüz yüze eğitimde devam ediyor tekrar izin almam tedaviye başlamam zor görünüyor ben şehir dışına gidip geldiğim için. Belki sömestr tatilinde diyorum ya da yaz tatilinde. Çok büyük hayal kırıklığı oldu bizim için maddi manevi toparlanmaya ihtiyacımız varCnm devam etmeyecek misin tedaviye?
Canım benim ilk test 25 Ekim bugün yedinci günüm daha vermedim test inşallah pozitifi görürümCanım sen ikinci testini ne zaman verecektin . Aklım sen de kaldı inşallah pozitife döner![]()
Ayyy ben yanlış yeri etiketlemişimCanım benim ilk test 25 Ekim bugün yedinci günüm daha vermedim test inşallah pozitifi görürüm
Bugun kan vermem lazim ama vermicem sabah idrar testi negatif cikti zaten. Dunden beri adet agrilarim var, dune kadar ilaclari kullandim hep artik biraktim. Sen adet oldunmuagustos72 canım seni merak ettim ikinci testini ne zaman vereceksin?
Hayırlısı olsun inşallah keşke verseydin aklında kalmazdı sökülmen birkaç günü bulur adet olmazsan verirsin bir daha.Bugun kan vermem lazim ama vermicem sabah idrar testi negatif cikti zaten. Dunden beri adet agrilarim var, dune kadar ilaclari kullandim hep artik biraktim. Sen adet oldunmu
Doktora gitcekmisin kontrol icin. Ne zaman gidilmesi gerek onu bilmiyorum. 2 tane donmus varHayırlısı olsun inşallah keşke verseydin aklında kalmazdı sökülmen birkaç günü bulur adet olmazsan verirsin bir daha.
Ben de tam olarak pazar oldum ilaçları perşembe kesmiştim.
Senin donmuşların vardı değil mi ?