Eylül 8-9-10-11 Bat bekleyenler 🐣♥️

Gerçekten psikolojik olarak zor bir süreçmiş. Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz? İnşallah yerleşme kanamasıdır
Takvimden takip ediyorum 27 veya 28 Ağustos gebelik ihtimalinin en yüksek olduğu gün olarak gözüküyor, o dönemi gün aşırı olmak üzere hep değerlendirdik 7-8 Eylülde yapacağım testte büyük ölçüde doğru sonuç verir diye düşünüyorum. Normalde şimdiden göğüs hassasiyetim başlardı regl olmadan önce ama hiçbir regl belirtim yok gibi şu anda. İnsan her şeyi gebeliğe bağlamaya çalışıyor gerçekten

Benim de ovülasyon testlerime göre 27 Ağustos pik 28 Ağustos çatlama biz de değerlendirdik öncesini ve sonrasını. Ben de aynı durumdayım normalde şimdi göğüs ağrımın başlaması gerekti ama tık yok. Umarım güzel haberler alırız. Gerçekten insan her şeyi gebeliğe bağlıyor bu süreçte insanın psikolojisini iyi idare etmesi gerekiyor sanırım

Yaaaa umarım bu ay o aydır ikimiz için de güzel haberlerinizi bekliyorumm ne kadar süredir deniyorsunuz? Biz 3.5 yıllık evliyiz ama son 6 aydır denemelerdeyiz

Kızlar ya benim sağ kasığımdaki ağrı arttı bacağıma vurdu kramp gibi. Bir alakası var mı yoksa başka bi sebep midir bu nedir dpo 5 bugün çok erken

Benimde 9 göğüslerim acıyor bayadır şu 3 gündür uyku halim var karnımın sol tarafına ağrı saplanıyor beyaz akıntımda devam ediyo inşalllah pozitifi görürüz
İnşallah, benim normalde adet öncesi göğüs ağrım berbat bi şekilde ortaya çıkardı şuan tık yok. Ama sağ kasığımdaki ağrı çoğladı bacağıma vurdu umarım yerleşme ağrısı falandır. Yine havadan sudan umut kapmaca

Benim her ay değişiyordu göğüs ağrım bazen ağrır bazen ağırmazdı karın ağrısı bile öyleydi , geçen ay çok karnım ağırmıştı şuan yok mesela , göğüs ağrım adet tarihime göre çok erken ağırmaya başladı şu 3 gündür falan acıyor resmen

Kızlar ya benim sağ kasığımdaki ağrı arttı bacağıma vurdu kramp gibi. Bir alakası var mı yoksa başka bi sebep midir bu nedir dpo 5 bugün çok erken
Ayy bir şey diyeceğim, aynı durumdayım sağ kasığımın içinde bir şey var gibi hissettiriyor ağrı. Belimde iğne gibi batma var, normalde regl dönemindeki ağrı gibi değil iğne gibi batıyor sizde de var mı?

Benim de çok hafif bir bel ağrım var ama çok erken değil mi valla psikolojik olmasından korkuyorum Ama o sağ kasık ağrım kesinlikle psikolojik değil o çok gerçek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…