- 1 Eylül 2025
- 16
- 7
- 1
- 29
- Konu Sahibi nupelin123
-
Takvimden takip ediyorum 27 veya 28 Ağustos gebelik ihtimalinin en yüksek olduğu gün olarak gözüküyor, o dönemi gün aşırı olmak üzere hep değerlendirdikGerçekten psikolojik olarak zor bir süreçmiş. Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz? İnşallah yerleşme kanamasıdır
Benim de ovülasyon testlerime göre 27 Ağustos pik 28 Ağustos çatlama biz de değerlendirdik öncesini ve sonrasını. Ben de aynı durumdayım normalde şimdi göğüs ağrımın başlaması gerekti ama tık yok. Umarım güzel haberler alırız. Gerçekten insan her şeyi gebeliğe bağlıyor bu süreçte insanın psikolojisini iyi idare etmesi gerekiyor sanırımTakvimden takip ediyorum 27 veya 28 Ağustos gebelik ihtimalinin en yüksek olduğu gün olarak gözüküyor, o dönemi gün aşırı olmak üzere hep değerlendirdik7-8 Eylülde yapacağım testte büyük ölçüde doğru sonuç verir diye düşünüyorum. Normalde şimdiden göğüs hassasiyetim başlardı regl olmadan önce ama hiçbir regl belirtim yok gibi şu anda. İnsan her şeyi gebeliğe bağlamaya çalışıyor gerçekten
Yaaaa umarım bu ay o aydır ikimiz için deBenim de ovülasyon testlerime göre 27 Ağustos pik 28 Ağustos çatlama biz de değerlendirdik öncesini ve sonrasını. Ben de aynı durumdayım normalde şimdi göğüs ağrımın başlaması gerekti ama tık yok. Umarım güzel haberler alırız. Gerçekten insan her şeyi gebeliğe bağlıyor bu süreçte insanın psikolojisini iyi idare etmesi gerekiyor sanırım
Ay inşallah inşallahYaaaa umarım bu ay o aydır ikimiz için degüzel haberlerinizi bekliyorumm ne kadar süredir deniyorsunuz? Biz 3.5 yıllık evliyiz ama son 6 aydır denemelerdeyiz
Yaaa evet sanırımAy inşallah inşallahBiz iki senedir evliyiz 5-6 aydır deniyoruz sizinle sürecimiz benziyor sanırım
27 yaşındayım, siz?Yaaa evet sanırımkaç yaşındasınız?
Kafamı karıştıran ben sanki 23 unde de pik gördüm gibiİki sonra gelen kahverengi leke yerleşme kanaması olur mu bilemedim, ama inşallah öyledir
23te çok belirgin ama bence sizin pikiniz 29 , sanırım hepimiz için en iyisi adet gecikmesi beklemek ama sabredemiyoruz maalesefKafamı karıştıran ben sanki 23 unde de pik gördüm gibi
Evet çok haklısın inşallah bat yerine bebeklerimiz gelir sağlıkla23te çok belirgin ama bence sizin pikiniz 29 , sanırım hepimiz için en iyisi adet gecikmesi beklemek ama sabredemiyoruz maalesef
İnşallahEvet çok haklısın inşallah bat yerine bebeklerimiz gelir sağlıkla
29 ben de, güzel haberlerinizi bekliyorum27 yaşındayım, siz?
Bu ay hepimiz çok güzel haberler alırız inşallah29 ben de, güzel haberlerinizi bekliyorum
Benimde 9 göğüslerim acıyor bayadır şu 3 gündür uyku halim var karnımın sol tarafına ağrı saplanıyor beyaz akıntımda devam ediyo inşalllah pozitifi görürüzBat’ı 8-9-10-11 Eylül olanlar beraber bu heyecanı paylaşalım
İnşallah, benim normalde adet öncesi göğüs ağrım berbat bi şekilde ortaya çıkardı şuan tık yok. Ama sağ kasığımdaki ağrı çoğladı bacağıma vurdu umarım yerleşme ağrısı falandır. Yine havadan sudan umut kapmacaBenimde 9 göğüslerim acıyor bayadır şu 3 gündür uyku halim var karnımın sol tarafına ağrı saplanıyor beyaz akıntımda devam ediyo inşalllah pozitifi görürüz
Benim her ay değişiyordu göğüs ağrım bazen ağrır bazen ağırmazdı karın ağrısı bile öyleydi , geçen ay çok karnım ağırmıştı şuan yok mesela , göğüs ağrım adet tarihime göre çok erken ağırmaya başladı şu 3 gündür falan acıyor resmenİnşallah, benim normalde adet öncesi göğüs ağrım berbat bi şekilde ortaya çıkardı şuan tık yok. Ama sağ kasığımdaki ağrı çoğladı bacağıma vurdu umarım yerleşme ağrısı falandır. Yine havadan sudan umut kapmaca
Ayy bir şey diyeceğim, aynı durumdayım sağ kasığımın içinde bir şey var gibi hissettiriyor ağrı. Belimde iğne gibi batma var, normalde regl dönemindeki ağrı gibi değil iğne gibi batıyor sizde de var mı?Kızlar ya benim sağ kasığımdaki ağrı arttı bacağıma vurdu kramp gibi. Bir alakası var mı yoksa başka bi sebep midir bu nedirdpo 5 bugün çok erken
Benim de çok hafif bir bel ağrım var ama çok erken değil mi valla psikolojik olmasından korkuyorumAyy bir şey diyeceğim, aynı durumdayım sağ kasığımın içinde bir şey var gibi hissettiriyor ağrı. Belimde iğne gibi batma var, normalde regl dönemindeki ağrı gibi değil iğne gibi batıyor sizde de var mı?
Çatlamanın 6. Günündeyim belirtiler ne zaman olur kiBenim de aynı. Bunlar yumurtlama ağrısı sanırımtest için henüz çok erken. İnşallah hepimiz o çift çizgileri görürüz
Yerleşme 6-10 gün sonra olmuyor mu? Belirtiler ondan sonra başlar diye biliyorum canımÇatlamanın 6. Günündeyim belirtiler ne zaman olur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?