- 1 Aralık 2020
- 140
- 34
- 48
- 34
- Konu Sahibi nupelin123
-
Hadı ya bız ne zaman yapıcaz bu testlerı acabaBeim geçen ay 4 gün adetim gecikti, tüm hamilelik belirtilerini yaşıyordum ( Belki de psikolojik) ama sonrasında adetim geldi. Tam bir hayal kırıklığıo yüzden bu ay belirti yaşasam bile kendi kafamda hayır yok diyecem
Benım de bat 8 Eylül yumurtlama 24 agustostu ve kaşık ağrım var beli ağrısıyla beraber. InsallahSelam kızlar benim de bat uygulamaya göre 8 eylül, ama geçen bat 10 agustostu. Yumurtlamam da 26 agustos t çizgisi koyu 26 agustos silik çıktı. 4,5 gündür kasık agrım var ama dün akşamdan beri adetmişim gibi. İnşallah gebediriz sabah test yaptım negatif ama erken sanırım
Hadı ya bız ne zaman yapıcaz bu testlerı acaba
Sanırım adetin bir hafta geçmesinden sonra en iyisiHadı ya bız ne zaman yapıcaz bu testlerı acaba
Ve şuan evde bi tane testim var yapmamak için kendimi zor tutuyorumHadı ya bız ne zaman yapıcaz bu testlerı acaba
Eylülü ortalayalım moral bozmayalım benceVe şuan evde bi tane testim var yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Benim de aynı. Bunlar yumurtlama ağrısı sanırımSelam kızlar benim de bat uygulamaya göre 8 eylül, ama geçen bat 10 agustostu. Yumurtlamam da 26 agustos t çizgisi koyu 26 agustos silik çıktı. 4,5 gündür kasık agrım var ama dün akşamdan beri adetmişim gibi. İnşallah gebediriz sabah test yaptım negatif ama erken sanırım
KesinlikleEylülü ortalayalım moral bozmayalım bence
Ne kadar zamandır denıyorsunuz canm
Rabbım hayırlısını versin ınsallah hepımızeKesinlikleBen iki senedir evliyim düşünmüyorduk 5-6 aydır düşünmeye başladık ama işte insan her ay biraz umut doluyor adet gelince de hayal kırıklığı siz ne kadar süredir deniyorsunuz bebek
Rabbım hayırlısını versin ınsallah hepımıze
Bende ıkı yıllık evlılyım gecen sene düşünüyorduk da boş gebelık oldu zor süreç olunca ara verdık yenı denıyoruz canım
Amın canm ınsallah haberleselım buradanAmin aminAllah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah İnşallah eylül ayı bize ilaç gibi gelir güzel haberler alırız canım
Aynen aktif kalalımAmın canm ınsallah haberleselım buradan
Benım de sağ alt kasıkta ağrı bel ağrısı var canım sadece suanAynen aktif kalalımbugün nasıl hissediyorsun ne belirtiler gözlemliyorsun? Benim hala sağ kasığımda ağrı vae ya
Ay nasıl geçecek bu hafta yaBenım de sağ alt kasıkta ağrı bel ağrısı var canım sadece suan
Gerçekten psikolojik olarak zor bir süreçmiş. Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz? İnşallah yerleşme kanamasıdırMerhabalar, benim de bat 12 Eylül, tahmini yumurtlama dönemini değerlendirdik. Bu ay serbest bıraktım, ovulasyonla takip etmek istemedim hiç. Kasıklarımda epey var, iki gün önce hafif pembemsi bir akıntı geldi umarım yerleşmedir. Henüz 6 aydır bebek deniyoruz ama psikolojik olarak gerçekten zor bir süreçmiş. Umarım hepimiz en hayırlı zamanda güzel haberler alırız, sağlıkla, mutlulukla, huzurla gelecek yavrularımız olur
İki sonra gelen kahverengi leke yerleşme kanaması olur mu bilemedim, ama inşallah öyledirHanimlar yumurtladiktan sonra ya da catlamadan sonra kahverengi lekesi gelen oldu mu ? Bugün sabah geldi sildikce gelmiyor ama camasirim da görüyorum ve bir seferlik değil wc ye gidince lekenin biraz daha geldigini görüyorum.29 agustos yumurtlama 30 agustos çatlama oldu.
Yumurtlamadan önce kasik ağrılarım batmalarım vardi hala devam ediyor arada çok şiddetli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?