Eylül 8-9-10-11 Bat bekleyenler 🐣♥️

Selam kızlar benim de bat uygulamaya göre 8 eylül, ama geçen bat 10 agustostu. Yumurtlamam da 26 agustos t çizgisi koyu 26 agustos silik çıktı. 4,5 gündür kasık agrım var ama dün akşamdan beri adetmişim gibi. İnşallah gebediriz sabah test yaptım negatif ama erken sanırım

Benım de bat 8 Eylül yumurtlama 24 agustostu ve kaşık ağrım var beli ağrısıyla beraber. Insallah ama erken suan test ıcın beklemedeyız

Benim de aynı. Bunlar yumurtlama ağrısı sanırım test için henüz çok erken. İnşallah hepimiz o çift çizgileri görürüz

merhaba benimde bat 9 eylül, ovülasyon testi yaptım 25 agustosta catlama oldu. çatlamadan hemen sonra gögüs agrım basladı ama su an inanılmaz agrıyor dokunamıyorum bile.. bir de su gibi beyaz akıntım oluyor dünden beri

Eylülü ortalayalım moral bozmayalım bence
Ne kadar zamandır denıyorsunuz canm
Kesinlikle Ben iki senedir evliyim düşünmüyorduk 5-6 aydır düşünmeye başladık ama işte insan her ay biraz umut doluyor adet gelince de hayal kırıklığı siz ne kadar süredir deniyorsunuz bebek

Kesinlikle Ben iki senedir evliyim düşünmüyorduk 5-6 aydır düşünmeye başladık ama işte insan her ay biraz umut doluyor adet gelince de hayal kırıklığı siz ne kadar süredir deniyorsunuz bebek
Rabbım hayırlısını versin ınsallah hepımıze
Bende ıkı yıllık evlılyım gecen sene düşünüyorduk da boş gebelık oldu zor süreç olunca ara verdık yenı denıyoruz canım

Amin amin Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah İnşallah eylül ayı bize ilaç gibi gelir güzel haberler alırız canım

Merhabalar, benim de bat 12 Eylül, tahmini yumurtlama dönemini değerlendirdik. Bu ay serbest bıraktım, ovulasyonla takip etmek istemedim hiç. Kasıklarımda epey var, iki gün önce hafif pembemsi bir akıntı geldi umarım yerleşmedir. Henüz 6 aydır bebek deniyoruz ama psikolojik olarak gerçekten zor bir süreçmiş. Umarım hepimiz en hayırlı zamanda güzel haberler alırız, sağlıkla, mutlulukla, huzurla gelecek yavrularımız olur

Hanimlar yumurtladiktan sonra ya da catlamadan sonra kahverengi lekesi gelen oldu mu ? Bugün sabah geldi sildikce gelmiyor ama camasirim da görüyorum ve bir seferlik değil wc ye gidince lekenin biraz daha geldigini görüyorum.29 agustos yumurtlama 30 agustos çatlama oldu.
Yumurtlamadan önce kasik ağrılarım batmalarım vardi hala devam ediyor arada çok şiddetli oluyor.

Gerçekten psikolojik olarak zor bir süreçmiş. Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz? İnşallah yerleşme kanamasıdır

İki sonra gelen kahverengi leke yerleşme kanaması olur mu bilemedim, ama inşallah öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…