Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

bende 1 aylık hamileymişim bugün keseyi gördük 2 hafta sonrada pıtpıtları duymaya gideceğiz inş. allah olmayan herkese versin bu mutluluğu yaşatsın..
ayyyyy cok sevindim yaaaaaaaa ne guzel Allah tamamnia erdirsinnnn

demek ki sadece biz değil mişiz eylül ayını bekleyen:)

herkese test yapmayın diyorum ama benim de BAT 1 eylül.ne yapsam ki?
boşver insan tutamıyor kendini yapmak geliyosa içinden yap nolacakki adet olcaksan da dört günün almış zaten ben duramam yaparım

boşver insan tutamıyor kendini yapmak geliyosa içinden yap nolacakki adet olcaksan da dört günün almış zaten ben duramam yaparım
Allahtan evde test yok.hatta hiç olmadı almadım bilerek.bu arada yukarıdaki son mesaja tıklamışım pc takıldığı için.inanın başlıklar aynı.hamileyim betam kaç yine negatif sadece kişiler farklı yazılanlar hep aynı:)

aslında bu başlık adetini heyecanla BEKLEMEYENLER olarak değiştirilebilir:)

şeytan diyor boz yeminini test yap ama şeytana prim vermiycem

ne şeytanı kız el mi bastın :)
aman allah korusun lafın gelişi dedim.yeminim falan yok da yine de 1 eylül olsun o zaman yaparım. hatta ben olayı abartıp zaten düzensizlik vardı deyip belki 3-5 gün daha beklerim. tek amaç negatifi görmemek. zira hiç haz etmem kendisinden

korkunun ecele faydası olmadı:)kırmızılar geldi de gitti bile . çalışmalar tam gaz:)

bat 29 eylül.eylülü kaçırmamış oluyorum tarih itibariyle:)hala buraya yazabilirim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…