- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
ayyyyy cok sevindim yaaaaaaaa ne guzel Allah tamamnia erdirsinnnnbende 1 aylık hamileymişim bugün keseyi gördük 2 hafta sonrada pıtpıtları duymaya gideceğiz inş. allah olmayan herkese versin bu mutluluğu yaşatsın..
demek ki sadece biz değil mişiz eylül ayını bekleyen:)
herkese test yapmayın diyorum ama benim de BAT 1 eylül.ne yapsam ki?
boşver insan tutamıyor kendini yapmak geliyosa içinden yap nolacakki adet olcaksan da dört günün almış zaten ben duramam yaparımdemek ki sadece biz değil mişiz eylül ayını bekleyen:)
herkese test yapmayın diyorum ama benim de BAT 1 eylül.ne yapsam ki?
Allahtan evde test yok.hatta hiç olmadı almadım bilerek.bu arada yukarıdaki son mesaja tıklamışım pc takıldığı için.inanın başlıklar aynı.hamileyim betam kaç yine negatif sadece kişiler farklı yazılanlar hep aynı:)boşver insan tutamıyor kendini yapmak geliyosa içinden yap nolacakki adet olcaksan da dört günün almış zaten ben duramam yaparım
Allahtan evde test yok.hatta hiç olmadı almadım bilerek.bu arada yukarıdaki son mesaja tıklamışım pc takıldığı için.inanın başlıklar aynı.hamileyim betam kaç yine negatif sadece kişiler farklı yazılanlar hep aynı:)
sen de öyle bir topic aç :) lütfen adet olmayayım diye :)aslında bu başlık adetini heyecanla BEKLEMEYENLER olarak değiştirilebilir:)
olabilir aslında bana 3 kişi kalmış eyül uğurlu gelsin topicinden.bugün yarın belli olur benimkide.sen de öyle bir topic aç :) lütfen adet olmayayım diye :)
ne şeytanı kız el mi bastın :)şeytan diyor boz yeminini test yap ama şeytana prim vermiycem
aman allah korusun lafın gelişi dedim.yeminim falan yok da yine de 1 eylül olsun o zaman yaparım. hatta ben olayı abartıp zaten düzensizlik vardı deyip belki 3-5 gün daha beklerim. tek amaç negatifi görmemek. zira hiç haz etmem kendisindenne şeytanı kız el mi bastın :)
benim de 28 eylül hiç gelmicek gibi :)29 eylül gelecek mi acaba?
bu tarihler gelsin de kırmızılar gelmesin:)benim de 28 eylül hiç gelmicek gibi :)
ahah aynen cnmbu tarihler gelsin de kırmızılar gelmesin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?