canım ya aslında sen var ya tamklava: ... ama kıyamam ya hepimiz bu ilaçlar yüzünden gerğinden fazla hassaslaştık ... pişmanlık duyuyoruz ama giden günlerde geri gelmiyor işte... ama inşallah rabbim sana ve hepimize bebişlerimizi gönderir emanetlerimizi en kısa zamanda alırız inşallah....:CüvCüv::ecrin_bebek puyorumnanaktan
hımmmmmm benim doktor sonucumu merak eden yok mu?
evet kızlar doktora gittim ve kist kaybolmuş yuppiyuppi...
hemen eskiden kalan bi kutu iğnem vardı basladık tedaviye.inşallah güzel sonuçlanır bu sefer....
yok canım yaa daha görmedim bugün yine beta hcg testi yaptırdım değerim 261.92 çıktı dr u aradaım tebrik etti ve 10 gün sonra gel dedi yani daha bekliycez bakalım
boncuk canım hayırlısıyla bebişini görürsün inşallah allahım bizede bu heyecanı yaşatmayı nasip etsin...sağlıkla al kucağına...
canım çok sevindim şimdi iğnelerden sonra aşılamamı olcak yoksa rutine mi bırakcak...canım inşallah bu ay gelir meleğin yüreğine ve göbüşüne konar...
Çok teşekkür ederim cnm,bu sıcak karşılama için.Cuma günü kontrole gideceğim ve göreceğiz bakalım ne durumdalar.Ben 9 Eylül Üniversitesinde yaptırıyorum aşılamamı.Bu yol gerçekten zor bir yol.Umarım yolun sonu ferahtır,aydınlıktır.Yüzlerimiz hep güler.:Saruboceq:tuanay canım hoşgeldin aramıza.ben gonalf kullandım yumoşlarım büyümedi menogon 150 lik vurdurdum hergün kalçadan o büyüttü...inşallah seninkiler büyümüştür...izmirde nerde tedavi görüyosun...şimdiden aşılaman hayırlı,olsun
yok canım yaa daha görmedim bugün yine beta hcg testi yaptırdım değerim 261.92 çıktı dr u aradaım tebrik etti ve 10 gün sonra gel dedi yani daha bekliycez bakalım
burpcum yaşadılarını anlayabiliyorum fakat hormonlar o kadar azdı ki saçmalamaya başladık..etrafında kimse bu ablan bile olsa hayatta yaşamak istediklerine engel olmasın herşeyin bir zamanı var ve zamanı gelince olucak..
özlemcim aynı şeyler hepimiz için geçerli etrafımızdaki abuk insanları hayatımızdan çıkartıcaz ben öyle yaptım mesela biri vardı o kadar fesat hamile kaldı bende başka şeye kızdım ve görüşmüyorum durumuda biliyordu kesin beni kıskandı ondan göüşmüyor diyordur..umrumda bile değil
Kızlar,herkese merhaba.Ben de 2 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyorum.Bu ay aşılama için tedaviye başladım.İzmir de yaşıyorum.Doktorum gonalf 450 verdi.İçinde 600 uq sıvı var.Ben her gün 150 lik vuruluyorum.7 günden sonra kontrole gideceğim.Sizler hangi ilacı hangi dozajda kullandınız.Merak ediyorum izlenilen tedavi protokolunu.Bu arada aşılama yaptıran ve sonuç bekleyen bütün arkadaşlarıma ve benim gibi yaptıracak olan arkadaşlarıma her gün dua ediyorum.Biraz psikolojik olarak kötü hissediyorum.Daha önce hiç bir tedavi şeklini uygulamadım.İlaç da biraz karın bölgemde kramplara,diyareye yol açtı.Normaldir inşşallah .ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.
canım yollayım sende sinirini çıkart... olgunluğa gelince çocukluğumdan bu yana hep yaşımın üstünde düşünmüşüm ve arkadaşlarımda bu nedenle beni güzin abla gibi görmüşlerdir ama şimdi terzi hesabı kendi söküğümü dikemiyorum... o kişi ile de bir daha görüşmeyi düşünmüyorum ama eşlerimiz aynı yerde çalışıyor ve çok samimiler daha bu durumu eşime de anlatmadım diyorum ya çokta önemli değil benim için ... şimdi onun için şöyle düşünüyorum o önceden de hayatımda yoktu şimdide olmazsa hiçbir şey kaybetmem onsuz da yaşamıştım onun bu dünyada var olduğunda habersiz..... gerçek olsaydı eğer dostluğu bir kez daha düşünürdüm....
ablan ve annen tabiki senin iyiliğini ister o yaşanan şeyler hep küçüklüğümüzde kaldılar unutma yine herkesten yakını ailen ve herşeye herkesten fazla üzülenlerde... sen çok ama çok tatlısın allahım inşallah sanada senin gibi tatlı bir bebiş nasip eder..... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
burpum inşallah yine o eski o muzip günlerine dönmen dileğiyle....
hımmmmmm benim doktor sonucumu merak eden yok mu?
evet kızlar doktora gittim ve kist kaybolmuş yuppiyuppi...
hemen eskiden kalan bi kutu iğnem vardı basladık tedaviye.inşallah güzel sonuçlanır bu sefer....
burp cum sonunda eskisi gibi uzun seyler yazmıssın..cok mutlu oldum valla.senin yasadıklarını herhangi biri yasasaydı eger inan kaldıramazlardı.ssen cok guclusun ve en yakın zamanda bu gucunu toparlayacaksın ben buna eminim.bazıları hayyatta cok mucadelelerle kazanır ben mesela öyleyimdir.istediğim hiçbirsey hemen olmaz.napalım buda bizim kaderimizmiş.
özlemcim o arkadasını parcalamak istiyorum.ne kadar kötü insanlar var dunyada.resmen kötuluk bu...esine anlatmalısın belki göörüşmeyedevam edersiniz fakat kimin ne olduğunu bilerek.
hep kıskanılan özenilen biri olmuşumdur yasamımda bu bana içten içe hep mutluluk vermiştir.okuduğum okul yasam sartlarım allahıma sükür eşimle birbirimize olan askımız.hep kıskandırmıştır çevremdekileri.ama bebek sahibi olma konusunda bunu yasayamadım.hatta bir arkadasım sen benden önce hamile kalırsan buna dayanamam demişti.ama o hamile simdi.kendince beni hayatta gectiğini sannıp mutlu oluyor aslında öyle aptal ki....
canım ya desteğin için çok teşekkür ederim ... bende dediğin gibi hep dikkat çekmişimdir ve özenilmişimdir ama şimdi bana özenenlere ben özeniyorum yani hepimz aynı durumdaayız... arkadaşa gelince ben öyle biliyormuşum aslında arkadaş değil insanın kötü anını bekleyen akbabaymış... :umursamaz:
Çok teşekkür ederim cnm,bu sıcak karşılama için.Cuma günü kontrole gideceğim ve göreceğiz bakalım ne durumdalar.Ben 9 Eylül Üniversitesinde yaptırıyorum aşılamamı.Bu yol gerçekten zor bir yol.Umarım yolun sonu ferahtır,aydınlıktır.Yüzlerimiz hep güler.:Saruboceq:
burpcum yaşadılarını anlayabiliyorum fakat hormonlar o kadar azdı ki saçmalamaya başladık..etrafında kimse bu ablan bile olsa hayatta yaşamak istediklerine engel olmasın herşeyin bir zamanı var ve zamanı gelince olucak..
özlemcim aynı şeyler hepimiz için geçerli etrafımızdaki abuk insanları hayatımızdan çıkartıcaz ben öyle yaptım mesela biri vardı o kadar fesat hamile kaldı bende başka şeye kızdım ve görüşmüyorum durumuda biliyordu kesin beni kıskandı ondan göüşmüyor diyordur..umrumda bile değil
Kızlar,herkese merhaba.Ben de 2 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyorum.Bu ay aşılama için tedaviye başladım.İzmir de yaşıyorum.Doktorum gonalf 450 verdi.İçinde 600 uq sıvı var.Ben her gün 150 lik vuruluyorum.7 günden sonra kontrole gideceğim.Sizler hangi ilacı hangi dozajda kullandınız.Merak ediyorum izlenilen tedavi protokolunu.Bu arada aşılama yaptıran ve sonuç bekleyen bütün arkadaşlarıma ve benim gibi yaptıracak olan arkadaşlarıma her gün dua ediyorum.Biraz psikolojik olarak kötü hissediyorum.Daha önce hiç bir tedavi şeklini uygulamadım.İlaç da biraz karın bölgemde kramplara,diyareye yol açtı.Normaldir inşşallah .ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.
özlemcim mrb. ya malesef karşımıza böyle insanlarda çıkacak onların yaptıklarını cahilliklerine veriyom ben. eger biri sende stres apıyorsa kapa kapılarını o kişiye ve hayatından çıkar. onlarsız hayat daha iy oluyo çünkü. sıkma canını ...
evet fıstığım ya doğru söylüyorsun sanki herşeyi inadına yapıyorlar ... ben onun çocuğunu her gördüğümde ister istemez kıyaslama yapıyor ve üzülüyorum benimkide olsaydı şimdi bu kadar olacaktı diye hatta komşumada söyledi içim acıyor diye .... ama o bildiği halde bebeği gözüme gözüme sokuyor sevmem için bana gönderiyormuş :)? :1no2: kim istediyse... çıksın hayatımdan ya sıkıldım ben..........Çok üzgünüm çoook
Çok teşekkür ederim cnm,bu sıcak karşılama için.Cuma günü kontrole gideceğim ve göreceğiz bakalım ne durumdalar.Ben 9 Eylül Üniversitesinde yaptırıyorum aşılamamı.Bu yol gerçekten zor bir yol.Umarım yolun sonu ferahtır,aydınlıktır.Yüzlerimiz hep güler.:Saruboceq:
en doğrusu bu hayatımzıdan çıkarmak bende yapıyordum o kıyaslamayı artık yapmıyorum herkesin yaşayacağı bir zaman var görecekleri var onun için zamanı gelene kadar bekliycez birde tavsiyem hayatınıza bebiş girdikten sonra yapamayacağınız şeyleri yapın ve bunu düşünün şimdi bebişim olsaydı burda olmazdım geç saate kadar dışarda duramazdım gibi ben öyle yapıyorum kendimizi kandırıyoruz ama az da olsa işe yarıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?