Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sağol canım inşallah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

hımmmmmm benim doktor sonucumu merak eden yok mu?
evet kızlar doktora gittim ve kist kaybolmuş yuppiyuppi...
hemen eskiden kalan bi kutu iğnem vardı basladık tedaviye.inşallah güzel sonuçlanır bu sefer....

canım çok sevindim şimdi iğnelerden sonra aşılamamı olcak yoksa rutine mi bırakcak...canım inşallah bu ay gelir meleğin yüreğine ve göbüşüne konar...

yok canım yaa daha görmedim bugün yine beta hcg testi yaptırdım değerim 261.92 çıktı dr u aradaım tebrik etti ve 10 gün sonra gel dedi yani daha bekliycez bakalım

boncuk canım hayırlısıyla bebişini görürsün inşallah allahım bizede bu heyecanı yaşatmayı nasip etsin...sağlıkla al kucağına...

burpcum yaşadılarını anlayabiliyorum fakat hormonlar o kadar azdı ki saçmalamaya başladık..etrafında kimse bu ablan bile olsa hayatta yaşamak istediklerine engel olmasın herşeyin bir zamanı var ve zamanı gelince olucak..

özlemcim aynı şeyler hepimiz için geçerli etrafımızdaki abuk insanları hayatımızdan çıkartıcaz ben öyle yaptım mesela biri vardı o kadar fesat hamile kaldı bende başka şeye kızdım ve görüşmüyorum durumuda biliyordu kesin beni kıskandı ondan göüşmüyor diyordur..umrumda bile değil

Kızlar,herkese merhaba.Ben de 2 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyorum.Bu ay aşılama için tedaviye başladım.ızmir de yaşıyorum.Doktorum gonalf 450 verdi.ıçinde 600 uq sıvı var.Ben her gün 150 lik vuruluyorum.7 günden sonra kontrole gideceğim.Sizler hangi ilacı hangi dozajda kullandınız.Merak ediyorum izlenilen tedavi protokolunu.Bu arada aşılama yaptıran ve sonuç bekleyen bütün arkadaşlarıma ve benim gibi yaptıracak olan arkadaşlarıma her gün dua ediyorum.Biraz psikolojik olarak kötü hissediyorum.Daha önce hiç bir tedavi şeklini uygulamadım.ılaç da biraz karın bölgemde kramplara,diyareye yol açtı.Normaldir inşşallah .ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.

tuanay canım hoşgeldin aramıza.ben gonalf kullandım yumoşlarım büyümedi menogon 150 lik vurdurdum hergün kalçadan o büyüttü...inşallah seninkiler büyümüştür...izmirde nerde tedavi görüyosun...şimdiden aşılaman hayırlı,olsun

Çok teşekkür ederim cnm,bu sıcak karşılama için.Cuma günü kontrole gideceğim ve göreceğiz bakalım ne durumdalar.Ben 9 Eylül Üniversitesinde yaptırıyorum aşılamamı.Bu yol gerçekten zor bir yol.Umarım yolun sonu ferahtır,aydınlıktır.Yüzlerimiz hep güler.:Saruboceq:

yok canım yaa daha görmedim bugün yine beta hcg testi yaptırdım değerim 261.92 çıktı dr u aradaım tebrik etti ve 10 gün sonra gel dedi yani daha bekliycez bakalım

maşallah sayfamızın ilk hamişineeee hihoyyyt hihoyyyt alkisalkisalkis alkisalkisalkis allah tamamına erdirsin inşallah kolayca geçer hamilelik ve doğum buradan bize güzel haberlerini vermeye devam etde ümitle dolup yolumuzda daha güçlü devam edebilelim

evet bu aralar heralde hormonları bastırıp kimseyi umursamayıp kendi sıkıntılarımızdan kurtulmaya konsantre olmalıyız allah hepimizin yardımcısı olsun

birde allah kalbine göre veriyor derleer değilmi öyle olsa kötüler çocuk sahibi olmazlardı vardır allahın bir bildiğide heralde

tedavin hayırlı olsun umarım hemen bebişini alırsın kucağına ilaçları kullandıkça gün aşırı doktorun seni kontrole çağırıyor 12. gün 18 mm üzerine çıkınca yumişlerin bazen e2 değerine bakıyorlar bazen bakmıyorlar doktora göre değişiyor sonra çatlatma iğnesi oluyorsun gece 23:30 gibi 36 saat sonrada eşin 4-5 günlük cinsel perhizli bir şekilde sende idrara sıkışık bir şekilde merkezine gidiyorsun eşin sperm veriyor iki saat sonra seni aşılamaya alıyorlar smear testi yaptırır gibi basit bir işlemle aşılaman oluyor 45 dakika dinlenip günlük yaşamına dönüyorsun ve 12. günü kan testi yaptırıyor bebişine kavuşuyorsun :))))

canım birtanem sende çok tatlısın yaşadıklarımız ve huylarımız okadar benziyorki annemde bana sen çok olgundun şimdi hormonlardan dolayı böylesin üzülme ne olur diyor bende ablalarıma ablalık yapan akıllar veren bir tiptim ama dediğin gibi kendi söküğümü dikemiyorum
canım bence o kadının patavatsızlığını eşine anlatma eşin ister istemez üzülür iş arkadaşına karşı soğur çalışma ortamı etkilenir zaten sen ağzının payını vermişsin görüşmeme şansında varsa harika olur dediğin gibi öyle gereksiz bir insana hayatında hiiç gerek yok hatta hayırlı bile olmuş gereksiz insanı hayatından ayıkladın şanslısın bile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

burpum inşallah yine o eski o muzip günlerine dönmen dileğiyle....

canım benim inşallah hepimiz istediğimiz bebişlere kavuşacağız ve kikir kikkir onlarla mutlu olacağız

hımmmmmm benim doktor sonucumu merak eden yok mu?
evet kızlar doktora gittim ve kist kaybolmuş yuppiyuppi...
hemen eskiden kalan bi kutu iğnem vardı basladık tedaviye.inşallah güzel sonuçlanır bu sefer....

oh oh oh maşşallah kk yönetimine söyliyelim smile lerden göbek atan eksik eklesinler dur bu biraz uyuyor hihoyyyt :) darısı başıma tatlım inşallah bende kurtulurum kistlerden cuma günü belli olacak benimde

demekki bir eksiklerimiz bebişlerimiz bebişlerimizde gelince gıpta edilecek çiftler olmaya devam ediceğiz inşallah bir çok özelliğimiz benzeşiyor ve gerçekten çok enteresan demekki mutlu çiftlere allah bir şey demek istiyor yaa keyfinize gezmenize tozmanıza baksanıza viyak viyak bebeği ne yapacaksınız mı diyor acaba :)

kızlar nazar bozuyoruz bir müddet şimdi güzelim bebişlerimizi kucağımıza alınca okem gözler gene üzerimizde olur ama gerçi bu aralar kendim dev bir kem göz gibi hissediyorum ama hadi onuda hormonlara yorayım allah herkezin bebişini kendine bağışlasın olmayanlarada bebiş versin inşallah

evet canım işin sırrı yüksek moral ilaçlar biraz insanın hormonları ile oynayıp garipleştirsede morali yüksek tutup başka şeylerle oyalan ve olumlu düşün

ayyyyyyy ne güzel ya rabbim bizede nasip eder inşallah.... yeğenimiz sağlıcakla gelacak inşallah valla çok sabırsızlanıyorum ..... sen kalbini ferah tut herşey çok güzel olacak....opuyorumnanaktan:ecrin_bebek:

evet fıstığım ya doğru söylüyorsun sanki herşeyi inadına yapıyorlar ... ben onun çocuğunu her gördüğümde ister istemez kıyaslama yapıyor ve üzülüyorum benimkide olsaydı şimdi bu kadar olacaktı diye hatta komşumada söyledi içim acıyor diye .... ama o bildiği halde bebeği gözüme gözüme sokuyor sevmem için bana gönderiyormuş :)? :1no2: kim istediyse... çıksın hayatımdan ya sıkıldım ben..........Çok üzgünüm çoook

hoşgeldin canım ..........

burpcum bende öyle düşündüğüm için anlatmadım hatta bir arkadaşım dün gece aradı o yaşadıklarımın tanığı bana sen haklısın ve çok olgunlukla ağzının payını verdin dedi... bu beni çok mutlu etti ve zaten insanları ayıklarım bu da benim eleğimin üstünde kalan arkadaşımdı ve her zaman benim için farklıydı farklılığını bir kez daha belli etti.... inşallah seninde böyle bir arkadaşın vardır.... yoksa bile ben her zaman yanındayım unutma canım...

özlemcim mrb. ya malesef karşımıza böyle insanlarda çıkacak onların yaptıklarını cahilliklerine veriyom ben. eger biri sende stres apıyorsa kapa kapılarını o kişiye ve hayatından çıkar. onlarsız hayat daha iy oluyo çünkü. sıkma canını ...

sağol canım ya iyiki sizler varsınız bende sizinle rahatlıyorum... menfaatsiz bir arkadaşlık buradaki daha sıcak ve samimi herşeyden önce dertler ve paylaşımlar ortak... strese kapılar kapalı artık çıksın hayatlarımızdan böyle lüzumsuzlar.... canımı hiiiiiiiççççççççç sıkmıyorum çünkü buraya girip rahatlıyorum...... opuyorumnanaktan

en doğrusu bu hayatımzıdan çıkarmak bende yapıyordum o kıyaslamayı artık yapmıyorum herkesin yaşayacağı bir zaman var görecekleri var onun için zamanı gelene kadar bekliycez birde tavsiyem hayatınıza bebiş girdikten sonra yapamayacağınız şeyleri yapın ve bunu düşünün şimdi bebişim olsaydı burda olmazdım geç saate kadar dışarda duramazdım gibi ben öyle yapıyorum kendimizi kandırıyoruz ama az da olsa işe yarıyor..

hayırlı oslun tedavi sürecin inşallah ilk aşılaman tutar bende egede tedavi görüyorum 2. aşılamamı oldum bugün 9. gün bakalım pek umudum yok bu da tutmuycak galiba ama sen umudunu kaybetme herkesin sorunları farklı tabi doktorun ona göre bir tedavi yolu çizmiştir..birde mahsuru yoksa kaç yaşındasın sorun neydi de aşılama yoluna girdiniz..allahım inşallah tüp bebeğe gelmeden bebişini verir kucağına..

canım ya zaten 2 yıl o nedenle istemedik gezdik tozduk yapacağımız herşeyi yaptık bebiş falan istemedik şimdi tamam zamanı geldi derken uğraştığımız şeylere bak yerli polyanna olduk biz ya....mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…