Canım tekrar merhaba.Doktorunu tanıyorum.Alanında gayet iyidir.Eşide embriyolog zaten.Ben ilaç firmasında çalışıyorum.Ve sadece kadın-doğum uzmanlarına ve pediatristlere çalışıyorum.Hemen hemen bütün kadın-doğumcuları tanıyorum.Ama fatih beyle yemişliğimiz içmişliğimiz vardır.Hayırlısı olsun.Güzel haberlerle dolalım inşallah.
deniz35 sağol bitanem güzel dileklerin için.kistlerime baktı dr dediği gibi kendi kendilerine patlayıp kaybolmuşlar...klomen ben toplam 5 ay kullandım ama takiplerim yapılmadı doğru düzgün.işimden dolayı izin alıp gidemedim.inşallah bu defa işe yarar günde 3 tane kullanacağım folik asit ve glukofene başlattı dr.bu drum daha iyi.önceki drun umrunda bile değildim.aman nazar değmesin.yeni başladığım dr izmirden gelme tüp bebek merkezinde ve başkent üniv.hastanesinde çalışmış...inşallah hamiş kalırım bebeğimle beraber büyürüm...seninde bebeğin gelmiştir umarım.sendedir...inanki senin kdr çok sevinirim bitanem...
oh maşallah çok güzel haberler bunlar ee bu güzel haberlerin sonucuda güzel olur artık :))))
benimde rezervlerimde azalma var eşimdede varikosel ve bozuk morfoloji var canım ilk aşılamada tuttu biliyorsun inşallah seninkide tutar canım ama benimki gibi öyle gelişi güzel tutmasın tutundumu 9 ay 10 gün tutunsunki senin göbüşünden kucağına hoplasın bebişin
inşallah canım cümlemizinki 9 ay 10 gün sağlıklı olsun da gelsin kucağımıza herşeyde bir hayır var diyoruz artık birde 2 aşılamamda da idrara sıkışık ol falan demediler normal gittim hatta evden çıkmadan özellikle tuvalete gittim beklerken strese girerimde gelir diye herkesin yöntemi farklı herhalde..
meraba kızlar bende aşılama yaptırıcam bu ay klomen kullandım yarın kontrolüm bakalım inş bu ay tutar biribirimize dua edelim kızlar dua bütün kapıları açar.
İyi akşamlar kızlar,Deniz ne heyecanlısındır değil mi şimdi????Bence bakma,o kadar bekledin,2 gün daha sabret.Kesinleşsin herşey.Ben de bugün 5. iğnemi oldum.Kaldı 2 tane.Her seferinde tırsarak yaptırıyorum.Allahım hepimize yardım et.Çünkü çok ihtiyacımız var.
günaydın kızlar bu ay ani bir kararla dr değiştirdim çünkü 2. aşılamamı tıp fak yaptırmak istemedim ilk aşılamada 700lira para harcamıştım şimdiki drum rapor hakkın var hem aşılamada hem tüp bebekte deyince şok oldum diğeri hakkını tüp bebekte kullan diye ücretli yapmıştı ama aşılamadada hakkımız varmış tabi buay geçti kasımda rapor çıkartıp aralıktada 2.aşılamamı yaptırcam bu druma daha çok içim ısındı bebişimin bana gelmesi yakın hissediyorum....bu arada dr yumurta rezervin çok ii şuan enaz 6-7 tane yumurtan var dedi geçen ay ilaçla 3 tane gelişmişti dün baya bi umutla doldu içim inş olacak hayırlısıyla...
ilkinde heyecanım daha çoktu içim kıpır kıprdı şimdi aşılamayı olduğumdan beri içim bir tuhaf ilki gibi değil sadece artık olumsuz olacağına o kadar çok inandım ki bir an önce o sonucu almak istiyorum benimle beraber bekleyen herkesi rahatlatmak istiyorum annem babam en önemliside eşim..zaten geçen sefer sabırsızlanıp idrar yapmıştım o da çatlatma iğnesinin etkisinden + çıkmış hayal kırıklığı olmuştu bu ay daha temkinliyim Allah hepimize yardım etsin ruhen de sabır versin..inşallah senin içinde hayırlısı olsun güzel yumişlerin olsun aşılaman da tutsun
İyi akşamlar kızlar,Deniz ne heyecanlısındır değil mi şimdi????Bence bakma,o kadar bekledin,2 gün daha sabret.Kesinleşsin herşey.Ben de bugün 5. iğnemi oldum.Kaldı 2 tane.Her seferinde tırsarak yaptırıyorum.Allahım hepimize yardım et.Çünkü çok ihtiyacımız var.
günaydın kızlar bu ay ani bir kararla dr değiştirdim çünkü 2. aşılamamı tıp fak yaptırmak istemedim ilk aşılamada 700lira para harcamıştım şimdiki drum rapor hakkın var hem aşılamada hem tüp bebekte deyince şok oldum diğeri hakkını tüp bebekte kullan diye ücretli yapmıştı ama aşılamadada hakkımız varmış tabi buay geçti kasımda rapor çıkartıp aralıktada 2.aşılamamı yaptırcam bu druma daha çok içim ısındı bebişimin bana gelmesi yakın hissediyorum....bu arada dr yumurta rezervin çok ii şuan enaz 6-7 tane yumurtan var dedi geçen ay ilaçla 3 tane gelişmişti dün baya bi umutla doldu içim inş olacak hayırlısıyla...
selam kızlar ben iki gündür giremiyordum sayfa açılmıyordu.çok üzüldüm bir daha giremicem sandım.
bugun 5.iğnemi oldum kontrolüm vardı 2-3 tane yumurtam büyüyor bakalım hayırlısı olsun cuma tekrar kontrolüm var.bakalım bu sefer olucak mı? rapor cıkartıyorum 2 seferdir doktor bu sondu dedi.bilginiz var mı bu konuyla ilgili.havalar inanılmaz soğudu.heralde bugun kışlıkları cıkarmaya baslarım hem bi temizlik iyi olur aşılama öncesi.grip olmamak için sürekli ellerimi yıkıyorum insanlardan uzak durmaya calışıyorum.tabi nezamana kadar kacabiliceksem.
evet burpcum yeni birliste yaparsan iyi olur hepimiz için.sende başlarsın inşallah tedaviye en yakın zamandaa.
cok az kaldı arkadasım sonuca sen yinede aceleci davranma bir iki gün gec yaptırsan bile olur garantilemeiş olursun... hadi bakalım önce özlem var sanmıştım seninki daha yakın mış....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?