Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

merhaba canım zaten araştırdım doçent olmasına rağmen tercih ettim çünkü lap.ve histeroskopi konusunda türkiyede de sayılı isimlerden ameliyatımıda o yaptı önceden prf.serdar özsenere gidiyordum yani evlenmeden önce sonra çok kasıntı geldi bıraktım.hayırlısı bakalım allahım nasip eder inşallah kullarda vesile olucak..

canım sağol inşallah gelmiştir ama nedense hiç umudum yok ama bugün çok mutlu uyandım günümde güzel geçti kendimi avuttum galiba rüyamda teste gitmişim sonuç elime geliyor hamileyim rüyaların tersi çıkar derler ama rüyada bile bunu yaşamak çok güzeldi:)birde abimin eşinin arkadaşı geldi yengeme tanımıyorum kahve falı baktı açar açmaz ya hamilesin ya da kısa zamanda olucak dedi bilmiyorda yaşadıklarımı birde ben adak adamıştım allahım nasip ederse hamile kalıp sağ salim doğarsa kurban kesicem diye bebekle ilgili adağın var koç adamışsın dedi bildi yani ne biliyim inanasım geldi birde ya ikiz olucak ya da peş peşe iki tane olucak dedi sevindirik oldum..bu zamana kadar günler çabuk geçti de şimdi kasmaya başladım bakalım beklemek zorlaştı...

meraba kızlar bende aşılama yaptırıcam bu ay klomen kullandım yarın kontrolüm bakalım inş bu ay tutar biribirimize dua edelim kızlar dua bütün kapıları açar.

meraba kızlar bende aşılama yaptırıcam bu ay klomen kullandım yarın kontrolüm bakalım inş bu ay tutar biribirimize dua edelim kızlar dua bütün kapıları açar.

merhaba inşallah kalbine göre olsun herşey bende klomenle aşılama yaptırdım ilki tutmadı ikinciyi de bekliyorum kontrolden sonra yazmayı ihmal etme kaç yumurtan oluştu inşallah tam kıvamında olmuşlardır da en kısa zamanda aşılaman olur..hoşgeldin aramıza..

iyi akşamlar kızlar....... kimse yok mu hu hu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YS88 bende bir çuval ilaç alıp dolabıma tıktım küçük çaplı bir servet ödedim tabi ilaçlara lucrin pregon ve ovitrelle yazıldı uzun protokol uygulanacak bu cuma eğer kist vb sıkıntı görülmezse 4 kasım gibi iğnelere başşlayacağım tabi o tarihte yurt dışında olacağım nasıl olacak biilmiyorum

emineu tedavin hayırlı olsun umarım güzel sonuçlarını duyarız

35deniz valla fallar ayrı bir keyifli oluyor dimi nedense insanın içini ümitle dolduruyor benimde falımda bebiş çıkıyor bakalım kısmet tabiki

özlemim sanada iyi akşamlar tatlım çalışmalar nasıl gidiyor bak bekliyorum adaşımın müjdesini

boncuk1985 nerelerdesin canım 12. gün kan testi yaptırdığında 14 çıkmış ya o günden önce ya da o gün idrar testi yaptın mı.yani kanda gördükten sonra merak edipte idrar testi yaptın mı benim bugün 10. gün 12. gün gitmeyi düşünmüyorum hoş zaten o gün tatilde..idarda baksam mı acaba?

ıyi akşamlar kızlar,Deniz ne heyecanlısındır değil mi şimdi????Bence bakma,o kadar bekledin,2 gün daha sabret.Kesinleşsin herşey.Ben de bugün 5. iğnemi oldum.Kaldı 2 tane.Her seferinde tırsarak yaptırıyorum.Allahım hepimize yardım et.Çünkü çok ihtiyacımız var.

ilkinde heyecanım daha çoktu içim kıpır kıprdı şimdi aşılamayı olduğumdan beri içim bir tuhaf ilki gibi değil sadece artık olumsuz olacağına o kadar çok inandım ki bir an önce o sonucu almak istiyorum benimle beraber bekleyen herkesi rahatlatmak istiyorum annem babam en önemliside eşim..zaten geçen sefer sabırsızlanıp idrar yapmıştım o da çatlatma iğnesinin etkisinden + çıkmış hayal kırıklığı olmuştu bu ay daha temkinliyim Allah hepimize yardım etsin ruhen de sabır versin..inşallah senin içinde hayırlısı olsun güzel yumişlerin olsun aşılaman da tutsun

günaydın kızlar bu ay ani bir kararla dr değiştirdim çünkü 2. aşılamamı tıp fak yaptırmak istemedim ilk aşılamada 700lira para harcamıştım şimdiki drum rapor hakkın var hem aşılamada hem tüp bebekte deyince şok oldum diğeri hakkını tüp bebekte kullan diye ücretli yapmıştı ama aşılamadada hakkımız varmış tabi buay geçti kasımda rapor çıkartıp aralıktada 2.aşılamamı yaptırcam bu druma daha çok içim ısındı bebişimin bana gelmesi yakın hissediyorum....bu arada dr yumurta rezervin çok ii şuan enaz 6-7 tane yumurtan var dedi geçen ay ilaçla 3 tane gelişmişti dün baya bi umutla doldu içim inş olacak hayırlısıyla...

selam kızlar ben iki gündür giremiyordum sayfa açılmıyordu.çok üzüldüm bir daha giremicem sandım.
bugun 5.iğnemi oldum kontrolüm vardı 2-3 tane yumurtam büyüyor bakalım hayırlısı olsun cuma tekrar kontrolüm var.bakalım bu sefer olucak mı? rapor cıkartıyorum 2 seferdir doktor bu sondu dedi.bilginiz var mı bu konuyla ilgili.havalar inanılmaz soğudu.heralde bugun kışlıkları cıkarmaya baslarım hem bi temizlik iyi olur aşılama öncesi.grip olmamak için sürekli ellerimi yıkıyorum insanlardan uzak durmaya calışıyorum.tabi nezamana kadar kacabiliceksem.

evet burpcum yeni birliste yaparsan iyi olur hepimiz için.sende başlarsın inşallah tedaviye en yakın zamandaa.

özlemcim nasılsın? çalışmalar bitmiştir heralde.ne kadar var adet tarihinie inşallah olmıcan bu ay heralde ilk müjdeyi sen verirsin.ah arkadasım nasıl heyecanlanıyorum böyleolunca.

evet canım aşılamada rapor hakkın var ben cıkartıyorum iki seferdir bagkurluyum ilaçların yyarısını ödüyor hiç yoktan iyidir.doktorunu sevmen cok önemli bazen benim doktorum yorgun oluyor sessiz oluyor hemen moralim bozuluyor o keyifli olunca bende keyifli oluyorum.inşallah olur arkadasım en kısa zamanda

cok az kaldı arkadasım sonuca sen yinede aceleci davranma bir iki gün gec yaptırsan bile olur garantilemeiş olursun... hadi bakalım önce özlem var sanmıştım seninki daha yakın mış....

seninle yakın gidiyoruz arkadasım bende bugun 5. iğnemi oldum.sen ne kullanıyorsun mesela ben bilmiyoırum daha kac tane daha olacağımı.

maşallah herşey yolunda demekki umutlu olman bizide umutlandırıyor ne güzel hep böyle olumlu olalım

evet canım listeyi tazeliyelim herkez durumunu tarihlerini yazarsa ben listeyi yenilerim
dün forumda sanırım bir güncelleme yapıldı bende zor girdim
rapor konusundada doktorun son deme nedeni heralde devlet iki aşılamayı zorunlu tutuyor ve iki aşılama sonrasında tüp bebeğe hak tanıyor ya onu kastetmiştir heralde

içine sindiyse doktorun ne güzel yumurta rezervinde iyiymiş inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine..

cok az kaldı arkadasım sonuca sen yinede aceleci davranma bir iki gün gec yaptırsan bile olur garantilemeiş olursun... hadi bakalım önce özlem var sanmıştım seninki daha yakın mış....

yok acele etmiyorum zaten kanı yaptırmak için adet tarihine kadar bekliycem belki idrar yaparım..

burpcum ilk ben yazayım madem 18 ekim 2. aşılama kasımın ilk haftası sonuç belli olucak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…