Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
deniz35 canım 9 gün mü oldu aşılamana ay vakit nasıl geçiyo.inşallah bebişin vardır.tüp bebeğe allah götürmesin...zor bi süreç çünkü basit bir işlem bile yani aşılama bizi ne kdr strese sokuyo...inşallah hayırlısıyla olmuştur bu defa..öpüyorum canım

canım çok sağol ya 8. gün olmuş yanlış saymışım geçen hafta pazar olmuştum.ama bana göre de çok çabuk geçti saymıyorum ya ondandır baksana günleri şaşırcak kadar düşünmüyorum bu sefer..inşallah tüp bebeğe kalmaz işimiz bu ay olursa var ya çok güzel olucak aşılama olduğum gün hesaplamıştım doğumu doğum günüme denk geliyor yani üç aşağı beş yukarı yinede allah bilir..

bu arada çok hastayım grip oldum 2 gündür bugün daha kötü hapşurmaktan yazamıyorum ilaçta almıyorum inatla napıcam bilmiyorum..

ya şu domuz gribide moralimi çok bozuyor kapımıza kadar dayandı napıcaz..

birde bu bu tedavi aşılama stresleri yetmiyormuş gibi nefes filmine gittik eşimle ağlamaktan helak oldum eşimde ağladı tavsiye ederim arkadaşlar mutlaka gidin..film ama malesef acı gerçekler..anlıycağınız duygusal hormonlar tavan yapmış durumda..

Denizcim sağol cnm,ben 32 yaşındayım.Biz de sorun sebepsiz infertilite.Yani eşimde sadece sperm hareketliliğnde biraz sorun var.Sayı olarak iyi.İki yıl boyunca bekledik hiç bir tedavi görmedik.Ama ben biryerlerden başlamaya karar verdim.Ve aşılama sürecine başladık.Umarım bu yol hayırlı bir yol olur ve hep birlikte seviniriz.Siz de problem varmıydı,ege üniversitesinnde kime gidiyorsun??Umarım şu an bebeğin içindedir annesi:CüvCüv:

deniz35 canım geçmiş olsun aman dikkat et kendine...

bende 4 yıl gezdim tozdum birde ondan öncesi 6 yıl flört gezdik tozduk şimdi heralde bebiş cezalandırıyor bizi :)

umutsuzluk yok sakın umutsuz olma canım olacak de olsun dememizle olmasada en azından bekleme sürecinde olumlu ol moralini yüksek tut

canım geçmiş olsun ballı adaçayı ıhlamur limon karışımı iç sıcak sıcak üzerinede taze sıkılmış portakal suyu birşeyçiğin kalmaz inşallah

açıkçası bebek sahibi olamamamı paylaşabildiğim arkadaşım yurt dışında buradaki arkadaşlarım da ya iş çevresinden olduğu için paylaşamıyorum yada bebekleri olduğu için paylaşamıyorum bütün bunları paylaşabileceğim ailem ve siz varsınız ve bu bana inanın çok iyi geliyor birtanesiniz siz

merhaba öncelikle aramıza hoşgeldin.bende suan senin gibi gonalf 450 lik kullanıyoruym günde 150 vuruluyorum ilk aşılamamdada böyle olmuştum yumurtalarım istenilen büyüklüğe ulaşmıştı ama tutmadı.şimdi ikinci aşılamadayım bugun 3. iğnemi oldum carsamba kontrolüm var.moral cok onemli burda bizlerle paylasırsan kendini daha iyi hissedersin

burp cum sen aşılamada idrara sıkısık mıydın.bende hiç öyle bişiy istemediler....

seninde kistin filan olmayacak arkadasım.

iğnelerin vucuduma girmesiyle hormonlarım yine kudurdu.ağlamak istiyorum yine yaaa.zaten havada yağışlı iyice melankoli oluyor insan.kışlıkların cıkması lazım asılamadan önce.ama hiç iiş yapasım yok...

kızlar ben dün adet oldum bugün dr a gittim ve yeni geldim..yumurtalıklarıma baktı gelişmeye başlamış yumurtaların var dedi.ben iğne tedavisi uygulamıcam sana dedi.sen boş yere aşılama yaptırmışsın iğnelerle canını yakmışsın dedi.tabi bu yeni drum.sen kendinden bile hamile kalabilirsin ama hızlandırmak istiyosun onun için hap tedavisi uygulucam dedi.klomen verdi yine ben 5 ay kullandığımı işe yaramadığını söyledim günde 3 defa ve vitamin takviyesiyle vercem ve %80 büyücek yumurtalıkların dedi.p.şembe günü başlıcam klomene 1 hafta sonra da yumurtalıklarıma bakacak.inşallah büyür bu defa...iğneleri kalçadan yemek çok zor oluyo.yaramazlar yüzünden nelere katlanıyoz.inşallah en kısa sürede anne oluruz bizde...allah fazla aratmasın... dr iğnelerle yazık etmeyelim sana olacak bebeğin dio inşallah dediği doğru çıkar...

burpcum yeni topiğimize seni de bekliyoruz...yeni arkadaşlar katıldı aramıza kimseler buraya uğramıyo diyolar.onlar daha yolun başında ve bizimle dertleşmeye ihtiyacı olanlar.seni de bekliyoruz...görüşmek üzere.....opuyorumnanaktanzemuszemus

sağol canım tarifin için dün akşama kadar limonlu ıhlamur içtim bugün biraz daha iyiyim..

canım inşallah en kısa zamanda olur benim doktorum fatih şendağ ben çukulata kisti hastasıyım 2 ameliyat geçirdim egede biri açık ameliyattı ama ikisinde de yumurta rezervlerimde azalma var eşimde biraz sayı düşüklüğü var ama önemli değilmiş birde bitkisel kürlerle hallettim onu kendimde incir kürü falan yaparak yumurtalarımı kalite yapmaya çalıştım ben raporlu olmadığım için hapla aşılama yaptırdım iyikide yaptırmışım çünkü iğnelere boşuna para vercekmişim yumurtalarım güzel gelişti şimdi beklemedeyim olmazsa şubatta rapor çıkartıp tüp bebek yaptırıcaz..inşallah o aşamalara gelmeyiz..dokuz eylül de iyi diyorlar inşallah ilk aşılamanda tutar..

canım çok sevindim kistler erimiş değil mi bende klomen kullanmıştım inşallah sende işe yarar yaşın genç avantajın bu yumurtalıkların daha kaliteli bildiğim kadarıyla ameliyat falanda geçirmedin bu da önemli çünkü lap. bile olsa yumurtalıklar zarar görüyor inşşllahhhh hiç aratmadan en kısa zamanda bebişine kavuşursun hadi bakalım hayırlı haberler alcaz inşallah...

Canım tekrar merhaba.Doktorunu tanıyorum.Alanında gayet iyidir.Eşide embriyolog zaten.Ben ilaç firmasında çalışıyorum.Ve sadece kadın-doğum uzmanlarına ve pediatristlere çalışıyorum.Hemen hemen bütün kadın-doğumcuları tanıyorum.Ama fatih beyle yemişliğimiz içmişliğimiz vardır.Hayırlısı olsun.Güzel haberlerle dolalım inşallah.

deniz35 sağol bitanem güzel dileklerin için.kistlerime baktı dr dediği gibi kendi kendilerine patlayıp kaybolmuşlar...klomen ben toplam 5 ay kullandım ama takiplerim yapılmadı doğru düzgün.işimden dolayı izin alıp gidemedim.inşallah bu defa işe yarar günde 3 tane kullanacağım folik asit ve glukofene başlattı dr.bu drum daha iyi.önceki drun umrunda bile değildim.aman nazar değmesin.yeni başladığım dr izmirden gelme tüp bebek merkezinde ve başkent üniv.hastanesinde çalışmış...inşallah hamiş kalırım bebeğimle beraber büyürüm...seninde bebeğin gelmiştir umarım.sendedir...inanki senin kdr çok sevinirim bitanem...

burpcum ya bizde evlenmeden önce 3 yıl gezdik evlenince de 2 yıl istemedik derken 1 yılda acı stres ve üzüntüyle geçti eeeee ne etti 6.......

oh maşallah çok güzel haberler bunlar ee bu güzel haberlerin sonucuda güzel olur artık :))))

tamam canım

burpcum müsait bi zamanda listemizi güncellermisin....

çok iyi fikir canım sıfırdan bir liste yapayım herkez durumunu yazarsa ben yeni listeyi yaparım

sağol canım tarifin için dün akşama kadar limonlu ıhlamur içtim bugün biraz daha iyiyim..

aman aman maşallah geçmiş olsun tatlım

benimde rezervlerimde azalma var eşimdede varikosel ve bozuk morfoloji var canım ilk aşılamada tuttu biliyorsun inşallah seninkide tutar canım ama benimki gibi öyle gelişi güzel tutmasın tutundumu 9 ay 10 gün tutunsunki senin göbüşünden kucağına hoplasın bebişin

evet canım idrara sıkışıktım bazen söylemeyi unutuyorlar bazende yöntem farklı olabiliyor ama bana üstüne basa basa söylediler bunu canım
inşallah cuma günü bakılacak kistim yoksa tedaviye başlayacağım
kışlıkları bende iki part halinde çıkarttım valla bir seferde gözüm yemedi birde ben manyak gibi yıkıyorum çıkarttığımı bir alay ütü çıkıyor benimde en sevmediğim iş kışlık yazlık çıkartmak

burpcum daha önce 5 ay kullandım klomeni ama takiplere gitmemiştim işimden dolayı izin alıpta.ama nedense hiç umudum yok canım ya klomenle büyüyeceğini sanmıyorum..ama inşallah ben yanılıyodurum.p.şembe başlıcam ilaca haftaya p.şembe de kontrol...inşallah hepimizin son tedavisi olur.sen nasılsın ne durumdasın?opuyorumnanaktanzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…