deniz35 canım 9 gün mü oldu aşılamana ay vakit nasıl geçiyo.inşallah bebişin vardır.tüp bebeğe allah götürmesin...zor bi süreç çünkü basit bir işlem bile yani aşılama bizi ne kdr strese sokuyo...inşallah hayırlısıyla olmuştur bu defa..öpüyorum canım
Denizcim sağol cnm,ben 32 yaşındayım.Biz de sorun sebepsiz infertilite.Yani eşimde sadece sperm hareketliliğnde biraz sorun var.Sayı olarak iyi.İki yıl boyunca bekledik hiç bir tedavi görmedik.Ama ben biryerlerden başlamaya karar verdim.Ve aşılama sürecine başladık.Umarım bu yol hayırlı bir yol olur ve hep birlikte seviniriz.Siz de problem varmıydı,ege üniversitesinnde kime gidiyorsun??Umarım şu an bebeğin içindedir annesi:CüvCüv:hayırlı oslun tedavi sürecin inşallah ilk aşılaman tutar bende egede tedavi görüyorum 2. aşılamamı oldum bugün 9. gün bakalım pek umudum yok bu da tutmuycak galiba ama sen umudunu kaybetme herkesin sorunları farklı tabi doktorun ona göre bir tedavi yolu çizmiştir..birde mahsuru yoksa kaç yaşındasın sorun neydi de aşılama yoluna girdiniz..allahım inşallah tüp bebeğe gelmeden bebişini verir kucağına..
canım ya zaten 2 yıl o nedenle istemedik gezdik tozduk yapacağımız herşeyi yaptık bebiş falan istemedik şimdi tamam zamanı geldi derken uğraştığımız şeylere bak yerli polyanna olduk biz ya....mafoldumben
hayırlı oslun tedavi sürecin inşallah ilk aşılaman tutar bende egede tedavi görüyorum 2. aşılamamı oldum bugün 9. gün bakalım pek umudum yok bu da tutmuycak galiba ama sen umudunu kaybetme herkesin sorunları farklı tabi doktorun ona göre bir tedavi yolu çizmiştir..birde mahsuru yoksa kaç yaşındasın sorun neydi de aşılama yoluna girdiniz..allahım inşallah tüp bebeğe gelmeden bebişini verir kucağına..
canım çok sağol ya 8. gün olmuş yanlış saymışım geçen hafta pazar olmuştum.ama bana göre de çok çabuk geçti saymıyorum ya ondandır baksana günleri şaşırcak kadar düşünmüyorum bu sefer..inşallah tüp bebeğe kalmaz işimiz bu ay olursa var ya çok güzel olucak aşılama olduğum gün hesaplamıştım doğumu doğum günüme denk geliyor yani üç aşağı beş yukarı yinede allah bilir..
bu arada çok hastayım grip oldum 2 gündür bugün daha kötü hapşurmaktan yazamıyorum ilaçta almıyorum inatla napıcam bilmiyorum..
ya şu domuz gribide moralimi çok bozuyor kapımıza kadar dayandı napıcaz..
birde bu bu tedavi aşılama stresleri yetmiyormuş gibi nefes filmine gittik eşimle ağlamaktan helak oldum eşimde ağladı tavsiye ederim arkadaşlar mutlaka gidin..film ama malesef acı gerçekler..anlıycağınız duygusal hormonlar tavan yapmış durumda..
burpcum bende öyle düşündüğüm için anlatmadım hatta bir arkadaşım dün gece aradı o yaşadıklarımın tanığı bana sen haklısın ve çok olgunlukla ağzının payını verdin dedi... bu beni çok mutlu etti ve zaten insanları ayıklarım bu da benim eleğimin üstünde kalan arkadaşımdı ve her zaman benim için farklıydı farklılığını bir kez daha belli etti.... inşallah seninde böyle bir arkadaşın vardır.... yoksa bile ben her zaman yanındayım unutma canım...
Kızlar,herkese merhaba.Ben de 2 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyorum.Bu ay aşılama için tedaviye başladım.İzmir de yaşıyorum.Doktorum gonalf 450 verdi.İçinde 600 uq sıvı var.Ben her gün 150 lik vuruluyorum.7 günden sonra kontrole gideceğim.Sizler hangi ilacı hangi dozajda kullandınız.Merak ediyorum izlenilen tedavi protokolunu.Bu arada aşılama yaptıran ve sonuç bekleyen bütün arkadaşlarıma ve benim gibi yaptıracak olan arkadaşlarıma her gün dua ediyorum.Biraz psikolojik olarak kötü hissediyorum.Daha önce hiç bir tedavi şeklini uygulamadım.İlaç da biraz karın bölgemde kramplara,diyareye yol açtı.Normaldir inşşallah .ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.
bende 4 yıl gezdim tozdum birde ondan öncesi 6 yıl flört gezdik tozduk şimdi heralde bebiş cezalandırıyor bizi :)
umutsuzluk yok sakın umutsuz olma canım olacak de olsun dememizle olmasada en azından bekleme sürecinde olumlu ol moralini yüksek tut
canım geçmiş olsun ballı adaçayı ıhlamur limon karışımı iç sıcak sıcak üzerinede taze sıkılmış portakal suyu birşeyçiğin kalmaz inşallah
Denizcim sağol cnm,ben 32 yaşındayım.Biz de sorun sebepsiz infertilite.Yani eşimde sadece sperm hareketliliğnde biraz sorun var.Sayı olarak iyi.İki yıl boyunca bekledik hiç bir tedavi görmedik.Ama ben biryerlerden başlamaya karar verdim.Ve aşılama sürecine başladık.Umarım bu yol hayırlı bir yol olur ve hep birlikte seviniriz.Siz de problem varmıydı,ege üniversitesinnde kime gidiyorsun??Umarım şu an bebeğin içindedir annesi:CüvCüv:
kızlar ben dün adet oldum bugün dr a gittim ve yeni geldim..yumurtalıklarıma baktı gelişmeye başlamış yumurtaların var dedi.ben iğne tedavisi uygulamıcam sana dedi.sen boş yere aşılama yaptırmışsın iğnelerle canını yakmışsın dedi.tabi bu yeni drum.sen kendinden bile hamile kalabilirsin ama hızlandırmak istiyosun onun için hap tedavisi uygulucam dedi.klomen verdi yine ben 5 ay kullandığımı işe yaramadığını söyledim günde 3 defa ve vitamin takviyesiyle vercem ve %80 büyücek yumurtalıkların dedi.p.şembe günü başlıcam klomene 1 hafta sonra da yumurtalıklarıma bakacak.inşallah büyür bu defa...iğneleri kalçadan yemek çok zor oluyo.yaramazlar yüzünden nelere katlanıyoz.inşallah en kısa sürede anne oluruz bizde...allah fazla aratmasın... dr iğnelerle yazık etmeyelim sana olacak bebeğin dio inşallah dediği doğru çıkar...
Canım tekrar merhaba.Doktorunu tanıyorum.Alanında gayet iyidir.Eşide embriyolog zaten.Ben ilaç firmasında çalışıyorum.Ve sadece kadın-doğum uzmanlarına ve pediatristlere çalışıyorum.Hemen hemen bütün kadın-doğumcuları tanıyorum.Ama fatih beyle yemişliğimiz içmişliğimiz vardır.Hayırlısı olsun.Güzel haberlerle dolalım inşallah.canım inşallah en kısa zamanda olur benim doktorum fatih şendağ ben çukulata kisti hastasıyım 2 ameliyat geçirdim egede biri açık ameliyattı ama ikisinde de yumurta rezervlerimde azalma var eşimde biraz sayı düşüklüğü var ama önemli değilmiş birde bitkisel kürlerle hallettim onu kendimde incir kürü falan yaparak yumurtalarımı kalite yapmaya çalıştım ben raporlu olmadığım için hapla aşılama yaptırdım iyikide yaptırmışım çünkü iğnelere boşuna para vercekmişim yumurtalarım güzel gelişti şimdi beklemedeyim olmazsa şubatta rapor çıkartıp tüp bebek yaptırıcaz..inşallah o aşamalara gelmeyiz..dokuz eylül de iyi diyorlar inşallah ilk aşılamanda tutar..
kızlar ben dün adet oldum bugün dr a gittim ve yeni geldim..yumurtalıklarıma baktı gelişmeye başlamış yumurtaların var dedi.ben iğne tedavisi uygulamıcam sana dedi.sen boş yere aşılama yaptırmışsın iğnelerle canını yakmışsın dedi.tabi bu yeni drum.sen kendinden bile hamile kalabilirsin ama hızlandırmak istiyosun onun için hap tedavisi uygulucam dedi.klomen verdi yine ben 5 ay kullandığımı işe yaramadığını söyledim günde 3 defa ve vitamin takviyesiyle vercem ve %80 büyücek yumurtalıkların dedi.p.şembe günü başlıcam klomene 1 hafta sonra da yumurtalıklarıma bakacak.inşallah büyür bu defa...iğneleri kalçadan yemek çok zor oluyo.yaramazlar yüzünden nelere katlanıyoz.inşallah en kısa sürede anne oluruz bizde...allah fazla aratmasın... dr iğnelerle yazık etmeyelim sana olacak bebeğin dio inşallah dediği doğru çıkar...
burpcum yeni topiğimize seni de bekliyoruz...yeni arkadaşlar katıldı aramıza kimseler buraya uğramıyo diyolar.onlar daha yolun başında ve bizimle dertleşmeye ihtiyacı olanlar.seni de bekliyoruz...görüşmek üzere.....opuyorumnanaktanzemuszemus
burpcum müsait bi zamanda listemizi güncellermisin....
sağol canım tarifin için dün akşama kadar limonlu ıhlamur içtim bugün biraz daha iyiyim..
canım inşallah en kısa zamanda olur benim doktorum fatih şendağ ben çukulata kisti hastasıyım 2 ameliyat geçirdim egede biri açık ameliyattı ama ikisinde de yumurta rezervlerimde azalma var eşimde biraz sayı düşüklüğü var ama önemli değilmiş birde bitkisel kürlerle hallettim onu kendimde incir kürü falan yaparak yumurtalarımı kalite yapmaya çalıştım ben raporlu olmadığım için hapla aşılama yaptırdım iyikide yaptırmışım çünkü iğnelere boşuna para vercekmişim yumurtalarım güzel gelişti şimdi beklemedeyim olmazsa şubatta rapor çıkartıp tüp bebek yaptırıcaz..inşallah o aşamalara gelmeyiz..dokuz eylül de iyi diyorlar inşallah ilk aşılamanda tutar..
burp cum sen aşılamada idrara sıkısık mıydın.bende hiç öyle bişiy istemediler....
seninde kistin filan olmayacak arkadasım.
iğnelerin vucuduma girmesiyle hormonlarım yine kudurdu.ağlamak istiyorum yine yaaa.zaten havada yağışlı iyice melankoli oluyor insan.kışlıkların cıkması lazım asılamadan önce.ama hiç iiş yapasım yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?