asıl ben küsücem kimse benim yazdıklarıma bi cevap vermemiş.bende yarın doktordan cıkınca haber vermicem işte.....
burp cum ne oldu sana böyle yaaa.tabi yasadıkların hiç kolay değil ki...
dayanamadı vücudunn.aslında ağlaman iyi içinde kalmıyor.ama esin çok üzülüyordur.yapma arkadasım yeniden toparlanman laazım.morale ihtiyacın var.....şimdi bu ay mutlu sakin olki öbür ay hamile olduğunu öğrendiğinde cevredekiler cok sasırmasın.anlamamaları acısından...
bebing canım hayırlısı olsun..ben biraz geride kalmışım tam olarak anlamadım senin olayı...son günlerde regl oldum umutluyum die yazdığını okudum....inşallah canım son tedavimiz olur.hepimizin bende nedense yeni doktor psikolojisinden mi bilmiyorum çok umutluyum içim kıpır kıpır yeni tedaviye başlıcam die...öpüyorum canım gelişmeleri yaz olur mu?
burp cum canım seni çok iyi anlıyorum daha önceki 2 hafta ben de senin gibiydim her dakika ağlayacak birşey buluyordum sonra düşündüm hiçbirşey sağlığımızdan daha önemli değil napıyorum ben dedim kendi kendime çocuğu olmayan bir tek biz değiliz ve son da olmayacağız biz elimizden geleni yapacağız tabi ki ama olmazsa da olmaz napalım hayatın sonu değil şu anda da eşimle mutluyuz önemli olan da bu bebek olursa çok daha mutlu olucaz tabi ki ama hayatı kendimize zindan etmeye de gerek yok ben biraz daha iyiyim şu günlerde ama hormon ilaçları gerçekten bizi mahvediyor sen de toparlayacaksın kendini yurtdışına gidip gelmen de iyi gelicek biraz uzaklaşmış olacaksın bu konulardan kendine dikkat et opuyorumnanaktan
burpcuğum haklısın ama arkadaşımız ys88 yeni bir sayfa açmış oraya da bi uğrayalım kız kendini yalnız hisstmesin dedik ama giremedik sayfaya allahın işi işte biz ayrılamıyoruz buradan kaydirigubbakcemile5zemuszemus
canım ya inşallah derim nasıl istiyorum bir bilsen..... tatlım ya bu belirtiler ne zaman başlar biliyor musun ya da senin hiç belirtin var mıydı? benim pzt günü biri 20.5 diğerleri de kaç tane olduğunu bilmiyorum ama 19-18 idiler inşallah birileri tutunmuştur ya... canım bişey daha soracağım bu yumişler kaç mm olunca çatlarlar.... pzt ve öncesi yürürken bile sanki yumişler canımı yakıyor içimde patlayacakmış gibi hissediyordum pzt akşamdan sonra bu his yok o gün akşam çatlamış olabilirler mi birde hepsi aynı anda mı çatlar gelişmiş olanlar çok merak ettim... olursa varya tam bir süpriz olur benim için.... inşallah bu amaçta uğraşan herkese rabbim bebişlerini gönderir... sana da iyi gelmeyi öyle çok isterim ki çünkü çoğu şeyi seninle ve birbirinden tatlı arkadaşlarımızla aştım.... çoooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk teşekkürler.... sende bizi habersiz bırakma n'olur.........:CüvCüv::Saruboceq::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5
bencede çok haklısın ben burdan başka yere geçme konusuna pek sıcak bakmıyorum olumluda olumsuzda birbirmize destek oluyoruz..yaşadığın sıkıntılara gelince 5 gündür aynı şeyleri bende yaşıyorum yazmıştım hatta ama sen yoktun bu aralar eşimle kavga edip durdum aşılamadan sonra birlikte olmam gerekiyordu olmadım şimdi sor tabiki çok aptalca geliyor ama elimizde değil napalım bir şekilde aşıcaz ...sakın ama sakın kendini bırakma bizden bir adım daha öndesin bak tüp bebeğe başladın içinde umutlarının yeşermesi gerekirken ne bu umutsuzluk yakışıyor mu hiç sana?
burpcum canım sen bayağıdır yoksun önceki sayfaları okusan bazı arkadaşlar pek fazla uğrayan yok buraya yeni konu açalım dediler.ondan açtım bende.bende burdan vazgeçemedim aşılamam oldu tutmadı tedavime ara verdim ama yine burdayım bende de bağlılık yaptı burası...deniz 35 canım alınganlık faln yok yanlış anlaşılmak istemem espirisine yazdım ama yazmam daha öle şeyler yanlış anlaşılmayı sevmem...istemem de
bugun super bi gün çünki regl oldum.hiç bu kadar sevinmemiştim regl olduğuma.aslında ilaçım bugun bitiyor ama oldum valla.cok sanslıyım cunki doktorum yurtdısından dönmüş ve yarın sabah muayeneye gidicem.umarım kist yoktur. ve tedaviye başlarız.cok heyecanlıyım yeniden.bilmiyorum ama umutlar yeniden yeşerdi yüreğimde.içim pırpır oldu.belki kist duruyordur ama bugun keyfimin iyi olması bile moralimi düzeltti.eğer tedavi başlarsa bu ay umutlu olucam sonuna kadar inanıcam.lütfen sizde bana destek olun.hormonlarımın beni ele geçirmesine izin vermeyin.tutmazsada tüp bebeğe geçicem en azından bir adım daha yaklaşıcam.yarını sabırsızlıkla bekliyorum.
burpcum günaydın tatlım yazımı yanıtladığın için çok teşekkür ederim ....evet bende çatladıklarını düşünüyorum inşallah doğal yoldan tutunmuşlardır canım... yalnız ben göbişime bakmadım bakmayı da pek düşünmüyorum neden çünkü ilk hamileliğimde 3 ay olduğu halde öyle birşey yoktu o zaman meraktan bakmıştım:) duaların gücüne bende çok inanırım her zaman anneannemin çocukken öğrettiği şeyleri aynı saflıkla söylerim rabbime şükür bu güne kadar istediğim herşey olmuştur ama olması için çok ama çok uğraşmışımdır hep ... bu kez de olacak hepimizin dileği inşallah bu kadar içten dileyenler varken....
sana gelince tatlım seni çok iyi anlıyorum sanki bazı şeyleri iadına yaptıklarını düşünüyorsun değil mi? senin olsun da onlar ne düşünürlerse düşünsünler bunu hiç kafana takma ne yani onlar laf söyleyecekler diye biz isteklerimizden vaz mı geçelim ... unutma bir tanem kimse bizim için yaşamıyor bizde kimse için yaşamayalım ve onları bu kadar da önemsemeyelim... şimdiye kadar ne yararları oldu ki ne kadar anladılar ki bizi... geçen gün birlikte hamile kaldığım kişi bebeğini de almış birkaç arkadaş komşuda buluştuk eşlerimizde var neyse erkekler bebişlerde olunca bizi bırakıp ayrı bir odaya geçtiler zat ı muhterem güldü ne oldu dedim sana gülüyorum dedi neden diy sorduğumda ne zaman vereceksin bu kiloları dedi bende verebilseydim verirdim demek ki sana da hiç sormazdım sana ne oluyor ki haddini bil dedim... sanki benim yaşadığım sıkıntıları , kullandığım ilaçları bilmiyormuş gibi o kadar kişinin arasında bunu söyledi ne yani şimdi bu arkadaş mı? onun içn kendimi üzmeye değer mi her zaman yaptığı saçmalığı yine yaptı bu kez bir fark vardı aldı cevabını oturdu sende öyle yap güçlü ol .... ben evleneli 3 yıl oldu evlendiğimde 56 kiloydum şimdi 85 ben ister miydim böyle olayım beni gören herkes zaten şaşırıyor hayır ben ona diyor muyum sen de pigmesin diye ne olacak hadsiz bücür... benim 170 boyum var kilo ki verilebilecek bişey hadi bakalım uzatabiliyorsan uzat boyunu demek geçti içimden ... bir daha cesaret edemez ama ederse de az önceki cümleleri duyacak... canım benim sana da tavsiyem herkes kendi değerini kendi belirler o nedenle öyle herkesi ciddiye alıpta kendini kasma ve hiç kimse için hiçbir şeyi erteleyipte onları mutlu etme çünkü ben artık öyle düşünüyorum.. sanki bizim bu durumumuz onların hoşuna gidiyormuş gibi geliyor...eğer varsa düşmanlarımızda ortasından çatlarlar inşallah .... işte o zaman görürüz kim dost kim düşman...:CüvCüv::ecrin_bebek puyorumnanaktan
burp ya san birşey soracağım ne zamandır bu burp bizim bildiğimiz ingilizce mi yoksa başka bir dilde daha güzel bir anlamı var mı? çünkü ingilizcesini biliyorum o da pek hoş değil... valla öyleyse bebişlerden önce sana isim bulmamız gerekecek:))))
yaa özlemim sinirimden kudurdum yaa ne olur o arkadaşını bana yollada itina ile saçını başını yolayımda tüm sinirimi ondan alayım sen iyi yapıştırmışsın lafı canım o arkadaşı etrafına yaklaştırma arkadaş değilmiş resmen işte böyle bir durumda beddua etmedende duramıyorum allah onada öyle bir kilo ve çirkinlik versinki bu sefer sen karşısında gül ama asıl büyüklük allahından bulsun diyerek onun seviyesine inmemek valla çok sinirlendim canım yaaa sende çok olgunmuşsun ağzına sağlık
şimdi annemin ve büyük ablamın bana verdiği bir öğüt var şu an sadece kocana ve bebişine odaklan kimseyi düşünme biz senin yanındayız ama her türlü sıkıntıya soruna kendini kapat konsantre ol diyorlar ama burnumun dibinde ablam en yakın arkadaşım ikiside yanımda hamilelik süreci yaşarken onların suçu olmamasına rağmen kendimi haset gibi hissediyor ve kendimden tiksiniyorum ben hayatımda hiç kimseye kıskanmamıştım ve yaşıtlarımla kıyasladığımda her anlamda herkezden öndeydim işimin mükemmelliği kocamın yuvamın ve okumuş olduğum okulun mükemmelliği herkezden önce ve harikaydı şimdi herkez bana yetişti geçtide ben yerimde sayıyorum bile hayatta ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor tüm sınıf arkadaşlarımdan önce iş bulmuş ve evlenmiştim şimdi millet ikinciye bile hamile allah hayırlısını nasip etsin tabiki ama doğru dürüst düşünemiyorum bu aralar cidden normal karekterim gitti yerine ne edübelirsiz depresif manyak bir hatun geldi
ya canım evet aynen öyle önceden rumuzum farklı idi ama oda kendi ismimin hem ingilizcesi hem türkçesi yan yana getirerek oluşturduğum bir isimdi burada tanıdık biri tesadüfende olsa rastlarda sıkıntılarımı öğrenir korkusu ile kk yönetimine rica edip değiştirdim çünkü o rumuzla birde mail kullanıyordum ve bilen arkadaşlarım vardı anlayacağın dedim ya eskiden komiktim neşeliydim o muzip anlarımdan birinde buldum bu rumuzu :))))))
burp cum sonunda eskisi gibi uzun seyler yazmıssın..cok mutlu oldum valla.senin yasadıklarını herhangi biri yasasaydı eger inan kaldıramazlardı.ssen cok guclusun ve en yakın zamanda bu gucunu toparlayacaksın ben buna eminim.bazıları hayyatta cok mucadelelerle kazanır ben mesela öyleyimdir.istediğim hiçbirsey hemen olmaz.napalım buda bizim kaderimizmiş.
özlemcim o arkadasını parcalamak istiyorum.ne kadar kötü insanlar var dunyada.resmen kötuluk bu...esine anlatmalısın belki göörüşmeyedevam edersiniz fakat kimin ne olduğunu bilerek.
hep kıskanılan özenilen biri olmuşumdur yasamımda bu bana içten içe hep mutluluk vermiştir.okuduğum okul yasam sartlarım allahıma sükür eşimle birbirimize olan askımız.hep kıskandırmıştır çevremdekileri.ama bebek sahibi olma konusunda bunu yasayamadım.hatta bir arkadasım sen benden önce hamile kalırsan buna dayanamam demişti.ama o hamile simdi.kendince beni hayatta gectiğini sannıp mutlu oluyor aslında öyle aptal ki....
Bebing canım kadınlar kulübünü google dan gir tıkla siteye gir inferliteyi tıkla orda ki konu başlıklarından göreceksin 1.sayfada.oraya gelirseniz aramıza yeni katılan arkadaşlar oldu...hep beraber dertleşiriz...boncuk 1985 canım nerelerdesin usg de gördün mü bebeğini sağlıklı mı?
yok canım yaa daha görmedim bugün yine beta hcg testi yaptırdım değerim 261.92 çıktı dr u aradaım tebrik etti ve 10 gün sonra gel dedi yani daha bekliycez bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?