evet canım maalesef bu ilaçlar bizi mahvediyor ama bizde kazanacağız içindeki umudu büyütmeye çalış karamsarlığı değil... meleğin seninle olacak en kısa zamanda :ecrin_bebek:inşallah....kaydirigubbakcemile5kızlar 3 gündür kendime inanamıyorum kendimi tanıyamıyorum bir görseniz işe gidiyor geliyor ne başlıyorum ağlamaya yatana kadar eşim artık şoka girdi inanamıyor ablalarımın kalbini kırdım zırıl zırılım ne yapacağımı şaşırdım tüp bebek tedavisini nasıl kaldıracağım bilemiyorum en yakın arkadaşımızın ikinci bebeğe hamilelik haberini aldım bir kaç yeni doğum haberi tuz biberde olunca salya sümük moduna girdim kendime inanamadım ben bu sayfalara hep tedaviye başlamadan önce girerdim ve bir türlü anlam veremez nekadar ihtiraslı hatunlar nekadar takıntılılar derdim şimdi anlıyorum tedavi hormonları çok etkiliyor birde benim iki ay üst üste tedavinin ardından tam ters tedaviler olmam ertesi gün hapı üzerine hormonlu spiral üzerinede doğum kontrol hapı heralde hormonlarımı çığrından çıkardı şimdi kara kara bu ay tüp bebek tedavisini nasıl kaldıracağım onu düşünüyorum ertelesem sağımda solumda karnını şişiren tipler ki bunların içinde kendi ablam da var kaldırabilirmiyim bilmiyorum kızlar birtek sizin paylaşımlarınız rahatlatıyor biz burda derttaşlar olarak ancak birbirimizin derdinden anlayabiliyoruz ben bile kendi halime şaşıp kaldım bugün biraz daha iyi hissediyorum ama 3 gündür susamadım bile şiş gözlerle işe gittim eşim çok üzüldü kızlar şu hormonları nasıl bastırabiliriz ne yapacağız biz yahu
kızlar hem ,yeni topik açalım dediniz açtım gelen kimse yok.illaki burpun mu açması gerekiyor hepimiz bir değil miyiz.burp veya başkası farkeder mi.?çok kırıldım valla yalnız kalacağımı bilseydim açmazdım...
kızlar hem ,yeni topik açalım dediniz açtım gelen kimse yok.illaki burpun mu açması gerekiyor hepimiz bir değil miyiz.burp veya başkası farkeder mi.?çok kırıldım valla yalnız kalacağımı bilseydim açmazdım...
sayfanın ne önemi var önemli olan paylaştığımız sıkıntılarımız ve birbirimize olduğumuz destek burada birbirimizi tanıdık ve dertlerini sıkıntılarını paylaştık ve güzel haberleri almadanda bağlantıyı koparmayalım sayfanın nerede olduğu farketmez yeterki güzel haberlerimizi alalım sonuçta
vayyyy be bu sözün üstüne ne söyleyeyim ki şimdi ben..........alkisalkisalkis
bugun super bi gün çünki regl oldum.hiç bu kadar sevinmemiştim regl olduğuma.aslında ilaçım bugun bitiyor ama oldum valla.cok sanslıyım cunki doktorum yurtdısından dönmüş ve yarın sabah muayeneye gidicem.umarım kist yoktur. ve tedaviye başlarız.cok heyecanlıyım yeniden.bilmiyorum ama umutlar yeniden yeşerdi yüreğimde.içim pırpır oldu.belki kist duruyordur ama bugun keyfimin iyi olması bile moralimi düzeltti.eğer tedavi başlarsa bu ay umutlu olucam sonuna kadar inanıcam.lütfen sizde bana destek olun.hormonlarımın beni ele geçirmesine izin vermeyin.tutmazsada tüp bebeğe geçicem en azından bir adım daha yaklaşıcam.yarını sabırsızlıkla bekliyorum.
sayfanın ne önemi var önemli olan paylaştığımız sıkıntılarımız ve birbirimize olduğumuz destek burada birbirimizi tanıdık ve dertlerini sıkıntılarını paylaştık ve güzel haberleri almadanda bağlantıyı koparmayalım sayfanın nerede olduğu farketmez yeterki güzel haberlerimizi alalım sonuçta
ben hamileyim diyebilirsin bir kaç gün sonra canım hemde ikizlere hamileyim demen bayağı bir iyi gelir bana :))))
bencede çok haklısın ben burdan başka yere geçme konusuna pek sıcak bakmıyorum olumluda olumsuzda birbirmize destek oluyoruz..yaşadığın sıkıntılara gelince 5 gündür aynı şeyleri bende yaşıyorum yazmıştım hatta ama sen yoktun bu aralar eşimle kavga edip durdum aşılamadan sonra birlikte olmam gerekiyordu olmadım şimdi sor tabiki çok aptalca geliyor ama elimizde değil napalım bir şekilde aşıcaz ...sakın ama sakın kendini bırakma bizden bir adım daha öndesin bak tüp bebeğe başladın içinde umutlarının yeşermesi gerekirken ne bu umutsuzluk yakışıyor mu hiç sana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?