Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burpcum ilk ben yazayım madem 18 ekim 2. aşılama kasımın ilk haftası sonuç belli olucak...

canım benim zaten ilk güzel haberi önce senden sonra özlemden sonra diğer kızlardan alacağız zaten diğer kızlarda yazsınlar şöyle yepyeni tertemiz uğurlu bir liste yapıveriyim :)))

canlarım kaç gündür bende giremiom siteyi açmıyodu...yeni topiğimize uğramıyonuz bekliyorum sizi gözlerim arıyo...yeni arkadaşlar yazıyo ama siz başkasınız sizleri arıyorum...

deniz35 canım inşallah falda rüyanda doğru çıkar bebişin gelmiştir.sonra bize bol bol dua edersin...seni çok seviyorum canım arkadaşım.inşallah gelmiştir bebişin kaçın günün...

canım arkadaşım bende seni çok seviyorum çok sıcak kanlısın bugün 11. gündü ama tahlil yaptırmıycam 4 kasım civarı adet olmam lazım bekliycem eğer bir iki gün geçerse o zaman kan tahlili yaptırırım biraz daha geçsin o zamana kalmadan daynamayıp idrar yaparım ama..

ah canım ya inat etme c.tesi yaptır tahlil bak beni izmire getirtme valla zorla götürür yaptırtırım...ya çatlıyom meraktan ama bebiş geldi gör bak...teyzesin yicek onu doğunca...

günaydın arkadaşlar cumhuriyetin 86. yılı hayırlı olsun

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim rabbim verecek bizimde bebişlerimizi az kaldı....

evet canım ya bende giremedim...... hayırlı olsun inşallh olacak bu sefer.... temizlik hastası olduk biraz pasaklı olanlarda temiz olmaya başladı diyorum... hastalanmamaya çalış canım.... kolay gelsin...

özlemcim nasılsın? çalışmalar bitmiştir heralde.ne kadar var adet tarihinie inşallah olmıcan bu ay heralde ilk müjdeyi sen verirsin.ah arkadasım nasıl heyecanlanıyorum böyleolunca.

iyiyim birtanem sen nasılsın........ çalışmalar bitti inşallah bu kez tutar... valla adet tarihimi tam olarak bilemiyorum geçen ay 7 siydi ama:) geçen hafta pzt yumişlerim çatlamamıştı o gün akşam çatladıysa artık ona göre hesaplarsam kasım 3-4 gibi falan olama lazım ama inşallah olmam bebişim olur ve ilk mijdeyi veririrm.... canım benim bende çok heyecanlanıyorum....:CüvCüv:zemuszemus:ecrin_bebek:

yok acele etmiyorum zaten kanı yaptırmak için adet tarihine kadar bekliycem belki idrar yaparım..

canım ya acele etme bak bu kadar bekledik adet tarihine kadar bekle...... inşallah güzel haberlerini alacağız heyecanla bekliyoruz.........:Saruboceq:

canım benim zaten ilk güzel haberi önce senden sonra özlemden sonra diğer kızlardan alacağız zaten diğer kızlarda yazsınlar şöyle yepyeni tertemiz uğurlu bir liste yapıveriyim :)))

burpcum ya inşallah güzel haberler vereceğiz de benim tarih nasıl olacakki sonuçta aşılam günüm yok :) adet tarihimde kendiliğinden olmadığı için bilemiyorum .... sen uygun birşeyler yazarsın artık.... 19-20 gibi çatlamış olsa kasım 3-4 gibi olur diyorum ki inşallah olmaz ben bebişimi istiyorum artık gelsin ne olur ya.........:Saruboceq:

günaydın arkadaşlar cumhuriyetin 86. yılı hayırlı olsun

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim rabbim verecek bizimde bebişlerimizi az kaldı....

evet canım ya YAŞASIN CUMHURİYET YAŞASIN TÜRKİYE.... bizde bayramımızı kutladık ve geldik.... nice güzel coşkulu onurlu bayramlara.... bayramımız kutlu olsun....

bebişlerimizde inşallah bayram sevinci gibi gelirler bizlere...........

canım seninle aynı zamanda alcaz inşallah güzel haberleri bende geçen ay 6 sında hastalanmıştım ama bilmiyorum bu ilaçlar biraz düzen bozdu gibi..

Son düzenleme:
ah canım ya inat etme c.tesi yaptır tahlil bak beni izmire getirtme valla zorla götürür yaptırtırım...ya çatlıyom meraktan ama bebiş geldi gör bak...teyzesin yicek onu doğunca...

canım benim inşallahh...yaptıramam hafta sonu hem bu hafta sonu eşimle gitmeden önce geçireceğim son hafta sonu yalnız tek duam var eşim gitmeden ona güzel haberi vermek 4 üne kadar adet olmazsam o gün gidicem zaten 5 inde eşim gidiyor 2 ay yok..onu sevinçli haberle göndermek istiyorum...

Son düzenleme:
29 ekim cumhuriyet bayramımız kutlu olsun arkadaşlar cumhuriyete yakışır evlatlar doğurup büyütelim inşallah..

canım ya acele etme bak bu kadar bekledik adet tarihine kadar bekle...... inşallah güzel haberlerini alacağız heyecanla bekliyoruz.........:Saruboceq:

inşallah canım ya dualarımız hep birbirimiz için inşallah beraber güzel haberler alıp bayram yapıcaz burda..:sm_cool:

merhaba arkadaslar doktordan geldim biraz önce yumişler büyümüş yarın tekrar bakıcak ptesi yada salı olabilir dedi aşılaman.heyecan sardı iyice.Allah hepimize hayırlısını versin.

deniz in günü geldi dimi artık test yapmak için...

canım seninle aynı zamanda alcaz inşallah güzel haberleri bende geçen ay 6 sında hastalanmıştım ama bilmiyorum bu ilaçlar biraz düzen bozdu gibi..

inşallah canım ya benimde yedisiydi ama dediğin gibi bu ilaçlar bozdu düzenimizi gerçi olmayan düzenimizi :) opuyorumnanaktan

hadi hayırlısı bakalım yeğenlerim gelişmişler ha inşallah bu gelişim 9 ay 1o gün büyük bir rahatlıkla sürer :):ecrin_bebek:

29 ekim cumhuriyet bayramımız kutlu olsun arkadaşlar cumhuriyete yakışır evlatlar doğurup büyütelim inşallah..

evet arkadaşım cumhuriyetimizin önemini bilen ve sahip çıkabilecek evlatlar yetiştirmek bizim bu vatan için yapabileceğimiz en güzel şey...........turkbayragi:lepi:

ya bu arada beb siteye hiç kolay giremiyorum aynı sorun sizdede var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…