burpcum ilk ben yazayım madem 18 ekim 2. aşılama kasımın ilk haftası sonuç belli olucak...
selam kızlar ben iki gündür giremiyordum sayfa açılmıyordu.çok üzüldüm bir daha giremicem sandım.
bugun 5.iğnemi oldum kontrolüm vardı 2-3 tane yumurtam büyüyor bakalım hayırlısı olsun cuma tekrar kontrolüm var.bakalım bu sefer olucak mı? rapor cıkartıyorum 2 seferdir doktor bu sondu dedi.bilginiz var mı bu konuyla ilgili.havalar inanılmaz soğudu.heralde bugun kışlıkları cıkarmaya baslarım hem bi temizlik iyi olur aşılama öncesi.grip olmamak için sürekli ellerimi yıkıyorum insanlardan uzak durmaya calışıyorum.tabi nezamana kadar kacabiliceksem.
evet burpcum yeni birliste yaparsan iyi olur hepimiz için.sende başlarsın inşallah tedaviye en yakın zamandaa.
özlemcim nasılsın? çalışmalar bitmiştir heralde.ne kadar var adet tarihinie inşallah olmıcan bu ay heralde ilk müjdeyi sen verirsin.ah arkadasım nasıl heyecanlanıyorum böyleolunca.
yok acele etmiyorum zaten kanı yaptırmak için adet tarihine kadar bekliycem belki idrar yaparım..
canım benim zaten ilk güzel haberi önce senden sonra özlemden sonra diğer kızlardan alacağız zaten diğer kızlarda yazsınlar şöyle yepyeni tertemiz uğurlu bir liste yapıveriyim :)))
günaydın arkadaşlar cumhuriyetin 86. yılı hayırlı olsun
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim rabbim verecek bizimde bebişlerimizi az kaldı....
iyiyim birtanem sen nasılsın........ çalışmalar bittiinşallah bu kez tutar... valla adet tarihimi tam olarak bilemiyorum geçen ay 7 siydi ama:) geçen hafta pzt yumişlerim çatlamamıştı o gün akşam çatladıysa artık ona göre hesaplarsam kasım 3-4 gibi falan olama lazım ama inşallah olmam bebişim olur ve ilk mijdeyi veririrm.... canım benim bende çok heyecanlanıyorum....:CüvCüv:zemuszemus:ecrin_bebek:
ah canım ya inat etme c.tesi yaptır tahlil bak beni izmire getirtme valla zorla götürür yaptırtırım...ya çatlıyom meraktan ama bebiş geldi gör bak...teyzesin yicek onu doğunca...
canım ya acele etme bak bu kadar bekledik adet tarihine kadar bekle...... inşallah güzel haberlerini alacağız heyecanla bekliyoruz.........:Saruboceq:
canım seninle aynı zamanda alcaz inşallah güzel haberleri bende geçen ay 6 sında hastalanmıştım ama bilmiyorum bu ilaçlar biraz düzen bozdu gibi..
merhaba arkadaslar doktordan geldim biraz önce yumişler büyümüş yarın tekrar bakıcak ptesi yada salı olabilir dedi aşılaman.heyecan sardı iyice.Allah hepimize hayırlısını versin.
deniz in günü geldi dimi artık test yapmak için...
29 ekim cumhuriyet bayramımız kutlu olsun arkadaşlar cumhuriyete yakışır evlatlar doğurup büyütelim inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?