Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya bende cok ugrasıyorum siteye girebilmek için.hattta direk forum kısmına giriyorum kadınlar kulübü sayfası acılmıyor....
sinir oluyorum ugrasırken ya..

sağol canım iyi dileklerin için ikimizde güzel haberler veririz inşallah tez vakitte özlemcim

canım çok sevindim inşallah aşılaman hayırlı olur ve tutar benim bugün 13. günüm ama test yapmadım kan testinede gitmiycem daha bakalım hayırlısı neyse o olsun..

Kızlar,herkese slm,bugün kontrolüm vardı.4 yumurta oluşmuş.Bir tanesi 21 mm di.Diğerleri 19 mm ve iki tane 17 mm.Doktor şaşırdı,bir haftada ne çabuk 21 mm olmuş diye.Pazartesi aşılama olacağım.Ama bu 21 liği kaybettik.Çünkü az önce çatladı.Şimdi de baya moralim bozuldu.Çünkü aşılama olacağı için sperm değerleri etkilenmesin diye bugün birlikte olmadık eşimle.Allahım yardım etsin.Umarım umut hala bitmemiştir benim için

deniz 35 canım ay valla heyecan yaptım kız inşallah oldu bu defa.eşinin halini düşünemiyorum hamilesin ve yeni öğrendi seni bırakıp 2 aylığına gidecek.neyse canım inşallah hayırlı haberi alırsın bu defa.bir de artık inat etmede yap şu testi...

kızlar sayfa biraz nanay yazdıklarımı kaybedip durdum çok zor açılıyor ve hatalar veriyor
tuanay yumurtalar güzel gelişmiş maşallah 21 liğe hiç üzülme geri kalan işini görür hemde daha fazla ilaçlara maruz kalmadan kısadan bitirmişsin işini umarım sonuçta böyle güzel gelir
bebing aşılaman hayırlı olsun dualarımız seninle ne olur güzel haberlerini alalım sonunda aşılamanda yolunda gider inşallah sonrada tatlı bekleyiş :) merakla bekliyoruz
35deniz bir önceki aşılama sende tramva yaratmış ama bizi de düşün yahu sen bizi yumoşlar gibi çatlatçakmısın yahu bi güzel haber verde ne olur bayram edelim ne olur yaaaaa yaptır artık şu testi kız ketum şey seni

özlemim biz bu listeye direk bebiş haberi yazacağız galiba senden ve bebingden önce sonra diğer kızlardan çorap söküğü gibi gelecek
cumhuriyet bayramınızı bende kutluyorum gerçekten çağcıl birer evlat yetiştirmek hepimize nasip olur inşallah
şimdi kara kara düşünüyorum ne olur pazara kadar test falan yapın bir haber verin yaa pazartesi sabahı mısır'a gidiyorum kongreye ben nasıl haber alacağım sizden yahu eğer otelde vireless varsa telefonumla bağlanabilirm en azından okurum yani sayfayı müjdesiz bırakmayın olurmu özlerim ben sizi :)
bu arada ben başladım tüp bebek tedavisine
uzun protokol uygulanıyor
bir bebek aspirini bir folik asit bir antibiyotik (eşime ve bana) ağızdan kullanıyorum
lucrin denen iğneyide dirseğimin 3 parmak yukarısından oluyorum 9 unda türkiyeye gelince kontrole gideceğim kan ve ultrason sonrada puregonada başlayacağım psikopatlar gibi iğne vurup duracağım kendime heralde :)))) sonra haftada her gün kan testi yapacaklarmış hormon takibi bir takım değerler yüksek çıkarsa tedavi iptal edilebiliyormuş ben henüz acemiyim bu işte gelişmelerden sizi haberdar ederim inşallah ihtiyaç duymayacaksınız ama tüp bebek tedavisi hakkındada fikir sahibi olacaksınız
merkezde üç kişi yan yana bekliyordu hepside hamileydi aynı anlarda tedavi olmuşlar
doktoru beklerkende kadının teki söyledi çokmuş hamile kalan yani moral oldu inşallah bizimde veletimiz olur :))) bunlara değer
dün eşimle yemek yiyiorduk dışarda bir velet avaz avaz eşime dedimki ya biz salak olmalıyız böylesi bir kabus için neler çekiyoruz aslında şanslı hissedip özgürlüğün tadını çıkaralım diyorum :)))))
sonrada zaten allah kızıyor bana çovuk vermiyor (((

inşallah canım ya veririz allahın izniyle...:Saruboceq:

canını sıkma bitanem ya kalan sağlar bizimdir:)

burpcum dün akşam misafirim vardı bebekleri çok ağladı valla bazen bende öyle diyorum ama kendimi teselli için allahın bize verdiği dünya nimetlerinden biride çocuk inş bizde kavuşuruz o veletlere herkese konuşması kolay ne yapacaksınız çocuğu diyo herkesin var, bizi bizden başka anlayanda yok buarada hayırlı olsun tedavin gelecek aya hamiş ol inş...

canım ya inşallah güzel haberler vereceğiz...
sanada iyi yolculuklar sağlıcakla git gel inşallah.... hem biraz kafanı da dağıtmış olursun güzel duygular yüklenir gelirsin.......
bende puregon kullandım hatırlarsan aşılamam iptal olmuştu o dediğin değer yüzünden yani östrojen e2 deikleri şey benim 3141 falandı 2500 ü geçerse ohss (hiperstimilasyon) oluyormuş 3000 e kadar tolere edilme durumu varmış ama tüp bebekte sınır 4500 falanmış ben seni önceden bilgilendireyim ..... valla bizimde olmazsa aşılama ile falan uğraşmadan geçmeyi düşünüyoruz zaten benimkiler puregonla büyüyor bir sürü harcama yapıyoruz klomenle büyütenlere göre eeeeee ne diye boş yere harcama yapayım o bir tarafa ne diye o kadar iğne olup hormon alayım diyorum....
burpum ya aslında dediğin doğru zırıl zırıl bir velet uykusuz geceler için bu uğraşlar ama istiyoruz işte... bende bazen diyorum çok büyük konuştum zamanında allah o yüzden vermiyor diye düşünüyorum ....... arkadaşlar ilk evlendiğim zamanlar e hadi artık diyorlardı ben ve özgürlükcü ruhum ise aman boşverin olmazsa olmasın hiç önemli değil sanki ben çocuk için mi evlendim diyordum şimdi ise bu lafların cezasını çekiyorum... ne demiş büyüklerimiz büyük lokma ye büyük söz söyleme al işte özlem bu da sana ders olsun:)
canım ya bu arada dün akşam çok rahatsızlandım acile gittim ateşim vardı düşüremedik bir türlü dr da hamilelik durumu olabilir diye hangi ilacı vereceğini şaşırdı:) allahtan şimdi iyiyim biraz... mide bulantısı vb herşey mevcuttu çok üşüdüm ateşten ötürü... dr la olabilir diye konuşurken bile çok heyecanlandım ve mutlu oldum birde gerçekleşse havalara uçarım valla........

burpum ya söylemeyi unuttum sana iyi yolculuklar:gitme: ama şu domuz dribine karşı da önlemlerini almayı unutma gerçi sen muhakkak alırsın ama ne bileyim bende bir kez daha hatırlatayımda için rahat etsin dedim opuyorumnanaktan

merhaba kızlar nasıl mutlu oluyorum bişeylerin yazılı olduğunu görünce.birazdan yine doktora gidicem aşılamanın günü belli olucak.

özlemcim gecmiş olsun dikat et kendine dinlen.ablamda grip olmuştu ateşlenmişti ilaç içmesi gerekmişti test yaptılar ve hamile olduğunu öğrendi.hamilelerin vücut direnci düşük oluyormuş sende hamilesindir inşallah.

burp cum iyi yolculuklar sana nete girebilirsen bizi haberdar et.döndüğün de güzel haberler olur inşallah.tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel sonuçlar alıcaksın.

tuanay cım yumurtanın birinin catladığını nerden biliyorsun seninle yakın gidiyoruz bakalım belki benimde ptesi olucak aşılamam.

canım ya inşallah sende güzel haberler verirsin......
bana da dün gece ilaç yazacak bir sürü soru sordu domuz gribinden dolayı sanırsam bende yumurta takibi yaptırdığımı söyledim o da olabilir düşüncesiyle düşünerek yazdı iğne serum falan yapmadı...
canım ya inşallah dediğin doğrudur inşallah hamileyimdir ve bu güzel haberi veririm........ inşallah ya inşallah valla beni çok mutlu ettin rabbimde seni de mutlu eder inşallah...:Saruboceqpuyorumnanaktan

Kızlar,herkese slm,bebing cnm benim yumurtlama ağrım oldu,sonra baya bir mukuslu yumurtlama akıntısı geldi.Kesin oldu biliyorum.Doktor da onu gözden çıkardı sanırım.Bu arada kızlar bu gece 12 de çatlatma iğnesi olacağım ve çok korkuyorum,çok mu acıtıyor,yan etkisi çok mu fazla,deneyimliler beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim...

doktordan geldim benim yumişler erkenden büyüdü valla iğnelerin daha yarısını olmuştum.bayagı agrı yapıyor.bu gece catlatma iğnesi olucam ptesi öğleden sonra asılama olucak inşallah.bayagı heyecanlıyım.birazda stres oldum sanki.

hiç acıtmayan bir iğne diğerlerinden farkı yok.yan etki filan da yapmıyor.stres yapma heyecanlanma sen sakin olursan daha iyi olur...bak bende 11 de olucam iğneyi..

Bebing kader arkadaşım,umarım birlikte 14 gün sonra yüzümüz güler ve isteyen,bekleyen herkesin yüzü güler inşallah

burp cum gitmeden sayfamızı günceller misin?
simdi deniz sonuç bekliyor
özlem sonuç bekliyor
sen tedaviye basladın
ben ve tuanay ptesi aşılama olucaz
ys88 sanırım kendiliğnden olacak

baskada giren yok heralde....
eski sayfaya baktım da bayagı cokmuşuz..

Bebing kader arkadaşım,umarım birlikte 14 gün sonra yüzümüz güler ve isteyen,bekleyen herkesin yüzü güler inşallah

evet kader arkadasım birlikte gün sayıcaz ne güzel destek oluruz biribirimize.inan ki beklemek herseyden daha zor oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…