merhaba arkadaslar doktordan geldim biraz önce yumişler büyümüş yarın tekrar bakıcak ptesi yada salı olabilir dedi aşılaman.heyecan sardı iyice.Allah hepimize hayırlısını versin.
deniz in günü geldi dimi artık test yapmak için...
ya bende cok ugrasıyorum siteye girebilmek için.hattta direk forum kısmına giriyorum kadınlar kulübü sayfası acılmıyor....
sinir oluyorum ugrasırken ya..
sağol canım iyi dileklerin için ikimizde güzel haberler veririz inşallah tez vakitte özlemcim
Kızlar,herkese slm,bugün kontrolüm vardı.4 yumurta oluşmuş.Bir tanesi 21 mm di.Diğerleri 19 mm ve iki tane 17 mm.Doktor şaşırdı,bir haftada ne çabuk 21 mm olmuş diye.Pazartesi aşılama olacağım.Ama bu 21 liği kaybettik.Çünkü az önce çatladı.Şimdi de baya moralim bozuldu.Çünkü aşılama olacağı için sperm değerleri etkilenmesin diye bugün birlikte olmadık eşimle.Allahım yardım etsin.Umarım umut hala bitmemiştir benim için
özlemim biz bu listeye direk bebiş haberi yazacağız galiba senden ve bebingden önce sonra diğer kızlardan çorap söküğü gibi gelecek
cumhuriyet bayramınızı bende kutluyorum gerçekten çağcıl birer evlat yetiştirmek hepimize nasip olur inşallah
şimdi kara kara düşünüyorum ne olur pazara kadar test falan yapın bir haber verin yaa pazartesi sabahı mısır'a gidiyorum kongreye ben nasıl haber alacağım sizden yahu eğer otelde vireless varsa telefonumla bağlanabilirm en azından okurum yani sayfayı müjdesiz bırakmayın olurmu özlerim ben sizi :)
bu arada ben başladım tüp bebek tedavisine
uzun protokol uygulanıyor
bir bebek aspirini bir folik asit bir antibiyotik (eşime ve bana) ağızdan kullanıyorum
lucrin denen iğneyide dirseğimin 3 parmak yukarısından oluyorum 9 unda türkiyeye gelince kontrole gideceğim kan ve ultrason sonrada puregonada başlayacağım psikopatlar gibi iğne vurup duracağım kendime heralde :)))) sonra haftada her gün kan testi yapacaklarmış hormon takibi bir takım değerler yüksek çıkarsa tedavi iptal edilebiliyormuş ben henüz acemiyim bu işte gelişmelerden sizi haberdar ederim inşallah ihtiyaç duymayacaksınız ama tüp bebek tedavisi hakkındada fikir sahibi olacaksınız
merkezde üç kişi yan yana bekliyordu hepside hamileydi aynı anlarda tedavi olmuşlar
doktoru beklerkende kadının teki söyledi çokmuş hamile kalan yani moral oldu inşallah bizimde veletimiz olur :))) bunlara değer
dün eşimle yemek yiyiorduk dışarda bir velet avaz avaz eşime dedimki ya biz salak olmalıyız böylesi bir kabus için neler çekiyoruz aslında şanslı hissedip özgürlüğün tadını çıkaralım diyorum :)))))
sonrada zaten allah kızıyor bana çovuk vermiyor(((
merhaba kızlar nasıl mutlu oluyorum bişeylerin yazılı olduğunu görünce.birazdan yine doktora gidicem aşılamanın günü belli olucak.
özlemcim gecmiş olsun dikat et kendine dinlen.ablamda grip olmuştu ateşlenmişti ilaç içmesi gerekmişti test yaptılar ve hamile olduğunu öğrendi.hamilelerin vücut direnci düşük oluyormuş sende hamilesindir inşallah.
burp cum iyi yolculuklar sana nete girebilirsen bizi haberdar et.döndüğün de güzel haberler olur inşallah.tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel sonuçlar alıcaksın.
tuanay cım yumurtanın birinin catladığını nerden biliyorsun seninle yakın gidiyoruz bakalım belki benimde ptesi olucak aşılamam.
Kızlar,herkese slm,bebing cnm benim yumurtlama ağrım oldu,sonra baya bir mukuslu yumurtlama akıntısı geldi.Kesin oldu biliyorum.Doktor da onu gözden çıkardı sanırım.Bu arada kızlar bu gece 12 de çatlatma iğnesi olacağım ve çok korkuyorum,çok mu acıtıyor,yan etkisi çok mu fazla,deneyimliler beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim...
Bebing kader arkadaşım,umarım birlikte 14 gün sonra yüzümüz güler ve isteyen,bekleyen herkesin yüzü güler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?