Cnm sen hangi şehirdesin,il aşılaman mı,kaç yumurtan oluştu??Benim ilk aşılamam olacak.İğnelerden ödüm patlıyor ama beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır misali,Allahım daha fazla aratmadan herkese evlat sevgisini yaşatsın inşallah:Saruboceq::CüvCüv:evet kader arkadasım birlikte gün sayıcaz ne güzel destek oluruz biribirimize.inan ki beklemek herseyden daha zor oluyor...
Kızlar,herkese slm,bugün kontrolüm vardı.4 yumurta oluşmuş.Bir tanesi 21 mm di.Diğerleri 19 mm ve iki tane 17 mm.Doktor şaşırdı,bir haftada ne çabuk 21 mm olmuş diye.Pazartesi aşılama olacağım.Ama bu 21 liği kaybettik.Çünkü az önce çatladı.Şimdi de baya moralim bozuldu.Çünkü aşılama olacağı için sperm değerleri etkilenmesin diye bugün birlikte olmadık eşimle.Allahım yardım etsin.Umarım umut hala bitmemiştir benim için
Tatlım benim,önce senden alalım da biz güzel haberleri,senin peşinden geliriz evelallah.Denizcim,ben yumrutlama olurken şiddetli ağrı hissediyorum,mukus kıvamında akıntı oluyor.21 lik çatladı biliyorum diğerleri çatlamasın diye iğne verdi doktor.2 gündür onu kullandım.Ben iğneden korktukça,başıma geliyor.Bu gecede çatlatma iğnesi olacağım.Çok acımaz inşallah yaaaa:Saruboceq:canım yumişler çok güzel olmuş sen yumişinin çatladığını nerden anladın test mi yaptın burpun dediği gibi kalanlar sana yeter hayırlısıyla iyi haberler alıcaz...
doktordan geldim benim yumişler erkenden büyüdü valla iğnelerin daha yarısını olmuştum.bayagı agrı yapıyor.bu gece catlatma iğnesi olucam ptesi öğleden sonra asılama olucak inşallah.bayagı heyecanlıyım.birazda stres oldum sanki.
tuanay bebing aşılamalarınız hayırlı olsun inşallah güzel sonuçları hep beraber kutluycaz burda ben olumsuz sonuç alsamda sizi bırakmıycam..
özlemcim çok geçmiş olsun bende geçen çok hasta oldum ama senin kadar değil hastaneye gitmedim inşallah hamileyizdir de ondan hasta olmuşuzdur sen adet tarihini bekliycek misin yoksa kan testi yapıcak mısın..
burpcum başta sana iyi yolculuklar görevinde başarılar geldiğinde inşallah güzel haberler veririz sana..
burpcum yeşimcim test konusunda kararlıyım ilk aşılama bende gerçekten travma yarattı pazartesi idrar testi yapıcam ha olumlu birşey çıkarsa beklemem o gün giderim kan testine çünkü 16. gün olucak ve çatlatma iğnesinin etkisi geçmiş olucak ama idrar da birşey çıkmazsa kan testi için bekliycem çünkü çok yoruldum bir de hastaneden sevk almam lazım ege ün.e izmirin bir ucu hoş arabam var ama yinede aylardır hastane hastane dolaşmaktan sıkıldım..eşimin izinli olduğu gün gidicez zaten ertesi günde gidiyor..
yeşimcim eşim mutlu haberi alsında bırakıp gitmeye razı annemlerde var ya aklı kalmaz dönünce de 3 aylık olur inşallah o zaman yaparım nazımı ona ama bunlar hayal gibi geliyor..sizide çatlatmak istemem ama gerçekten içimden gelmiyor test yapmak neden bilmiyorum..hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hepinizi çok seviyorum sayımız azalsa da olsun burası başka..
denizcim çok teşekkür ederim atlattık bir astalık işte... valla canım benim aşılama olmadığı için neyi nasıl yapacağımı şaşırdım o nedenle inşallah olmam ama sanırım bekleyeceğim bu kez acele edip ortaya düşüp sonuç olumsuz olursa üzülmek istemiyorum hep böyle oldu çünkü...... bu kez sabredeceğim hani derler ya sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır belki böyle olur canım ya ne dersin........sen ne yapmayı düşünüyorsun? birde senin fikrini alalım bakalım.....opuyorumnanaktan
Tatlım benim,önce senden alalım da biz güzel haberleri,senin peşinden geliriz evelallah.Denizcim,ben yumrutlama olurken şiddetli ağrı hissediyorum,mukus kıvamında akıntı oluyor.21 lik çatladı biliyorum diğerleri çatlamasın diye iğne verdi doktor.2 gündür onu kullandım.Ben iğneden korktukça,başıma geliyor.Bu gecede çatlatma iğnesi olacağım.Çok acımaz inşallah yaaaa:Saruboceq:
tuanay bebing aşılamalarınız hayırlı olsun inşallah güzel sonuçları hep beraber kutluycaz burda ben olumsuz sonuç alsamda sizi bırakmıycam..
özlemcim çok geçmiş olsun bende geçen çok hasta oldum ama senin kadar değil hastaneye gitmedim inşallah hamileyizdir de ondan hasta olmuşuzdur sen adet tarihini bekliycek misin yoksa kan testi yapıcak mısın..
burpcum başta sana iyi yolculuklar görevinde başarılar geldiğinde inşallah güzel haberler veririz sana..
burpcum yeşimcim test konusunda kararlıyım ilk aşılama bende gerçekten travma yarattı pazartesi idrar testi yapıcam ha olumlu birşey çıkarsa beklemem o gün giderim kan testine çünkü 16. gün olucak ve çatlatma iğnesinin etkisi geçmiş olucak ama idrar da birşey çıkmazsa kan testi için bekliycem çünkü çok yoruldum bir de hastaneden sevk almam lazım ege ün.e izmirin bir ucu hoş arabam var ama yinede aylardır hastane hastane dolaşmaktan sıkıldım..eşimin izinli olduğu gün gidicez zaten ertesi günde gidiyor..
yeşimcim eşim mutlu haberi alsında bırakıp gitmeye razı annemlerde var ya aklı kalmaz dönünce de 3 aylık olur inşallah o zaman yaparım nazımı ona ama bunlar hayal gibi geliyor..sizide çatlatmak istemem ama gerçekten içimden gelmiyor test yapmak neden bilmiyorum..hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hepinizi çok seviyorum sayımız azalsa da olsun burası başka..
canım ya inşallah güzel haberler vereceğiz...
sanada iyi yolculuklar sağlıcakla git gel inşallah.... hem biraz kafanı da dağıtmış olursun güzel duygular yüklenir gelirsin.......
bende puregon kullandım hatırlarsan aşılamam iptal olmuştu o dediğin değer yüzünden yani östrojen e2 deikleri şey benim 3141 falandı 2500 ü geçerse ohss (hiperstimilasyon) oluyormuş 3000 e kadar tolere edilme durumu varmış ama tüp bebekte sınır 4500 falanmış ben seni önceden bilgilendireyim ..... valla bizimde olmazsa aşılama ile falan uğraşmadan geçmeyi düşünüyoruz zaten benimkiler puregonla büyüyor bir sürü harcama yapıyoruz klomenle büyütenlere göre eeeeee ne diye boş yere harcama yapayım o bir tarafa ne diye o kadar iğne olup hormon alayım diyorum....
burpum ya aslında dediğin doğru zırıl zırıl bir velet uykusuz geceler için bu uğraşlar ama istiyoruz işte... bende bazen diyorum çok büyük konuştum zamanında allah o yüzden vermiyor diye düşünüyorum ....... arkadaşlar ilk evlendiğim zamanlar e hadi artık diyorlardı ben ve özgürlükcü ruhum ise aman boşverin olmazsa olmasın hiç önemli değil sanki ben çocuk için mi evlendim diyordum şimdi ise bu lafların cezasını çekiyorum... ne demiş büyüklerimiz büyük lokma ye büyük söz söyleme al işte özlem bu da sana ders olsun:)
canım ya bu arada dün akşam çok rahatsızlandım acile gittim ateşim vardı düşüremedik bir türlü dr da hamilelik durumu olabilir diye hangi ilacı vereceğini şaşırdı:) allahtan şimdi iyiyim biraz... mide bulantısı vb herşey mevcuttu çok üşüdüm ateşten ötürü... dr la olabilir diye konuşurken bile çok heyecanlandım ve mutlu oldum birde gerçekleşse havalara uçarım valla........
burpum ya söylemeyi unuttum sana iyi yolculuklar:gitme: ama şu domuz dribine karşı da önlemlerini almayı unutma gerçi sen muhakkak alırsın ama ne bileyim bende bir kez daha hatırlatayımda için rahat etsin dedim opuyorumnanaktan
merhaba kızlar nasıl mutlu oluyorum bişeylerin yazılı olduğunu görünce.birazdan yine doktora gidicem aşılamanın günü belli olucak.
özlemcim gecmiş olsun dikat et kendine dinlen.ablamda grip olmuştu ateşlenmişti ilaç içmesi gerekmişti test yaptılar ve hamile olduğunu öğrendi.hamilelerin vücut direnci düşük oluyormuş sende hamilesindir inşallah.
burp cum iyi yolculuklar sana nete girebilirsen bizi haberdar et.döndüğün de güzel haberler olur inşallah.tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel sonuçlar alıcaksın.
tuanay cım yumurtanın birinin catladığını nerden biliyorsun seninle yakın gidiyoruz bakalım belki benimde ptesi olucak aşılamam.
Kızlar,herkese slm,bebing cnm benim yumurtlama ağrım oldu,sonra baya bir mukuslu yumurtlama akıntısı geldi.Kesin oldu biliyorum.Doktor da onu gözden çıkardı sanırım.Bu arada kızlar bu gece 12 de çatlatma iğnesi olacağım ve çok korkuyorum,çok mu acıtıyor,yan etkisi çok mu fazla,deneyimliler beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim...
doktordan geldim benim yumişler erkenden büyüdü valla iğnelerin daha yarısını olmuştum.bayagı agrı yapıyor.bu gece catlatma iğnesi olucam ptesi öğleden sonra asılama olucak inşallah.bayagı heyecanlıyım.birazda stres oldum sanki.
burpcum dün akşam misafirim vardı bebekleri çok ağladı valla bazen bende öyle diyorum ama kendimi teselli için allahın bize verdiği dünya nimetlerinden biride çocuk inş bizde kavuşuruz o veletlere herkese konuşması kolay ne yapacaksınız çocuğu diyo herkesin var, bizi bizden başka anlayanda yok buarada hayırlı olsun tedavin gelecek aya hamiş ol inş...
Bebing kader arkadaşım,umarım birlikte 14 gün sonra yüzümüz güler ve isteyen,bekleyen herkesin yüzü güler inşallah
burpcum canım nasılsın..bayağıdır görüşemiyoruz.işlerin yoğun galiba şimdiden iyi yolculuklar.bende klomen kullanıyorum tatlım.p.şembe kontrolüm var inşallah mucize olurda büyür yumoşum.sonrada sıkı sıkı çalışacağız.inşallah hayırlısıyla hamiş kalırız öpüyorum canım
canım inşallah dediğin gibi olur benim pazartesi aşılamanın 16. günü.. olmam gereken adet tarihinden de 2 gün önce onun için idrar testi yapmayı düşünüyorum olumlu birşey görürsem aynı gün kan testi yaptırırım yok görmezsem oturup beklerim ama muhtemelen gebelik olsa bile çıkmayabilir erken oluyor çünkü kan testini de çarşamba ya da perşembe yaptırırım tabi o zamana kadar kırmızıları görmezsem geçen ay adet düzenim 3 gün ileri attı normalde çok düzenlidir bu ay görecez bakalım ilaç iğne bir de stres bu hale getiriyor..umarım sevinçli haberler veririz birbirimize allahım bu sevinçten mahrum bırakmasın kimseyi...
canım tahminen sen ayın kaçında regli oluyorsun yani kaç günde bir oluyorsun ? sanırım senin 6 benim 7 ekim ben bu ayın 7si gibi olurum normale göre ama ilaçlar biraz saptırıyor. hiç belirtin varmı canım ya benim bugün karnım ağrıyor stres mi yoksa o istenmeyen kırmızılar mı gelecek yoksa hastalığım devam mı ediyr bilemedim ...... tek bildiğim yaklaştkça stres yaptığım yapma özlem diyorum ama dinletemiyorum kendime ...... inşallah dediğin gibi güzel haberleri veririz canım ya.........:ecrin_bebek:
Cnm arkadaşım desteğin için çok teşekkür ederim.Yarın 14 de olacak aşılamam.Umarım herşey gönlümüzce olur.Sevinçli haberleri alırız.Aşılaman hayırlı ve uğurlu olsun tatlım.tuanay cım bu aksam nete girermisin bilemiyorum.ama sana yarın için bol sans diliyorum.inşallah kolay gecer.sen ne kadar rahat olursan o kadar rahat gecicek bunu unutma tamam mı? bizide habersiz bırakma.benim akşamüstü olucak kesin size haber veririm eve gidince.bide lütfen dinlen calışıyomusun bilmiyorum ama aşılama günü yat sonraki bir kaç gün de kendini yorma ani hareketler yapma agır kaldırma ne olur ne olmaz.
canım benim olucak bu ay.lütfen sıkıntı yapma.rahat olmaya calış.bebeğin tutunmasına yardımcıı ol.karnın ya stresten yada gripten ağrıyordur.aklına getirme kırmızıları.
bak rahatlatıcı müzikler var cok işe yarıyor.reiki filan gibi.ben dinleyip gidicem yarın aşılamaya.sonrada 15 gun dinlicem bu sefer.sabah uyandığımdan beri korkunç belim ağrıyor bi anlamda veremedim.sence neden agrıyordur.
Cnm arkadaşım desteğin için çok teşekkür ederim.Yarın 14 de olacak aşılamam.Umarım herşey gönlümüzce olur.Sevinçli haberleri alırız.Aşılaman hayırlı ve uğurlu olsun tatlım.
Özlemcim,tatlım,kaç günün kaldı bilmiyorum ama inşallah sevinçli haberlerini buradan paylaşmak nasip olur.Belirtilere çok takılma.Gereksiz yere üzme kendini.Senin için bu ay farklı gelişen bir ay oldu,belki ikizlerin geliyordur belli mi olur????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?