Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet kader arkadasım birlikte gün sayıcaz ne güzel destek oluruz biribirimize.inan ki beklemek herseyden daha zor oluyor...
Cnm sen hangi şehirdesin,il aşılaman mı,kaç yumurtan oluştu??Benim ilk aşılamam olacak.İğnelerden ödüm patlıyor ama beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır misali,Allahım daha fazla aratmadan herkese evlat sevgisini yaşatsın inşallah:Saruboceq::CüvCüv:

canım yumişler çok güzel olmuş sen yumişinin çatladığını nerden anladın test mi yaptın burpun dediği gibi kalanlar sana yeter hayırlısıyla iyi haberler alıcaz...

tuanay bebing aşılamalarınız hayırlı olsun inşallah güzel sonuçları hep beraber kutluycaz burda ben olumsuz sonuç alsamda sizi bırakmıycam..

özlemcim çok geçmiş olsun bende geçen çok hasta oldum ama senin kadar değil hastaneye gitmedim inşallah hamileyizdir de ondan hasta olmuşuzdur sen adet tarihini bekliycek misin yoksa kan testi yapıcak mısın..

burpcum başta sana iyi yolculuklar görevinde başarılar geldiğinde inşallah güzel haberler veririz sana..

burpcum yeşimcim test konusunda kararlıyım ilk aşılama bende gerçekten travma yarattı pazartesi idrar testi yapıcam ha olumlu birşey çıkarsa beklemem o gün giderim kan testine çünkü 16. gün olucak ve çatlatma iğnesinin etkisi geçmiş olucak ama idrar da birşey çıkmazsa kan testi için bekliycem çünkü çok yoruldum bir de hastaneden sevk almam lazım ege ün.e izmirin bir ucu hoş arabam var ama yinede aylardır hastane hastane dolaşmaktan sıkıldım..eşimin izinli olduğu gün gidicez zaten ertesi günde gidiyor..

yeşimcim eşim mutlu haberi alsında bırakıp gitmeye razı annemlerde var ya aklı kalmaz dönünce de 3 aylık olur inşallah o zaman yaparım nazımı ona ama bunlar hayal gibi geliyor..sizide çatlatmak istemem ama gerçekten içimden gelmiyor test yapmak neden bilmiyorum..hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hepinizi çok seviyorum sayımız azalsa da olsun burası başka..

canım yumişler çok güzel olmuş sen yumişinin çatladığını nerden anladın test mi yaptın burpun dediği gibi kalanlar sana yeter hayırlısıyla iyi haberler alıcaz...
Tatlım benim,önce senden alalım da biz güzel haberleri,senin peşinden geliriz evelallah.Denizcim,ben yumrutlama olurken şiddetli ağrı hissediyorum,mukus kıvamında akıntı oluyor.21 lik çatladı biliyorum diğerleri çatlamasın diye iğne verdi doktor.2 gündür onu kullandım.Ben iğneden korktukça,başıma geliyor.Bu gecede çatlatma iğnesi olacağım.Çok acımaz inşallah yaaaa:Saruboceq:

stres yok yola devam inşallah herşey çok güzel olacak.............:Saruboceq:

denizcim çok teşekkür ederim atlattık bir astalık işte... valla canım benim aşılama olmadığı için neyi nasıl yapacağımı şaşırdım o nedenle inşallah olmam ama sanırım bekleyeceğim bu kez acele edip ortaya düşüp sonuç olumsuz olursa üzülmek istemiyorum hep böyle oldu çünkü...... bu kez sabredeceğim hani derler ya sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır belki böyle olur canım ya ne dersin........sen ne yapmayı düşünüyorsun? birde senin fikrini alalım bakalım.....opuyorumnanaktan

canım inşallah dediğin gibi olur benim pazartesi aşılamanın 16. günü.. olmam gereken adet tarihinden de 2 gün önce onun için idrar testi yapmayı düşünüyorum olumlu birşey görürsem aynı gün kan testi yaptırırım yok görmezsem oturup beklerim ama muhtemelen gebelik olsa bile çıkmayabilir erken oluyor çünkü kan testini de çarşamba ya da perşembe yaptırırım tabi o zamana kadar kırmızıları görmezsem geçen ay adet düzenim 3 gün ileri attı normalde çok düzenlidir bu ay görecez bakalım ilaç iğne bir de stres bu hale getiriyor..umarım sevinçli haberler veririz birbirimize allahım bu sevinçten mahrum bırakmasın kimseyi...

acımaz canım merak etme o kadar iğneye muayeneye katlandın buna mı dayanamıycan inşallah bende güzel haberler vermek ve sizlerden almak istiyorum...

35Deniz sonuç bekliyor
özlem5723 sonuç bekliyor
Burp Tüp Bebek Tedavisi uzun protokol Lucrine başladı
Bebing 2 Kasım Aşılama ------------------------ 14 Kasım Sonuç
Tuanay 2 Kasım Aşılama ------------------------ 14 Kasım Sonuç
Ys88 Kendiliğinden olacak

günaydın burpcum nasılsın sanırım bu hafta yurt dışında olucan sana iyi yolculuklar dikkat et kendine oralarda benide eklersen sevinirim listeye bende kasımı es geçip rapor çıkartıp aralıkta aşılamya devam edicem....

canım benim iyi dileklerin için teşekkür ederim
çok haklısın artık hastaneye gitmekten fenalık geldi banada seni çok iyi anlıyorum bitanem
kocişinede allah kavuştursun allah sana kocişini müjdeyle yolculayıp sağ salim 3 aylık hamile olarak karşılamanı nasip eder inşallah

geçmiş olsun ccanım benim iyi bak kendine aman ucuz atlatmışsın ilaçsız
bende ilk evlendiğimde aman allah korusun diyordum hamile kalmakla ilgili hatta dilim söylemeye varmasada aldırırım diyordum gerçi aldırmazdım heralde olduktan sonra ama deliler gibi korunuyorduk bide allahda şimdi öyle bir koruyorki aldık dersimizi resmen mizi demiyeyimde ben aldım dersimi eşim herzaman çocuk istiyordu
ama artık aldık dersimizi tamamdır şimdi hamile kalabiliriz allahım :))))))

teşekkür ederim canım çok şükür mısırda henüz domuz gribi salgını yok ama çok pis bir ülke mümkün olduğunca orada açık su içmeyeceğim ve fazla yemek yememeye çalışacağım ince düşüncen için çok teşekkür ederim tatlım sizde mümkün olduğunca el ykayın ve el sıkışmaktan kaçının

bende nete girmeye çalışacağım otelin interneti varmış ama lap top getirmiyorum peşimde telefonumun wirelessi ile girmeye çalışacağım yazabilirmiyim bilmiyorum ama okumaya çalışacağım ne olur güzel haberler göreyim burada

çatlatma iğnesinin hiç bir sıkıntısı yok tatlım iğne olurken kendini kasma yeter sivrisinek ısırığı gibi olur

stres yok stres yok stres yok herşey çok güzel olacak güzel haberler vereceksin Şeniz

ya sorma birde bu dünyaya çocuk yapılırmı geyiği özellikle akademik ortamda çok var bu geyik kendileri yapmış 2 tane 3 tane çocuk böyle bıy bıy konuşuyorlar uyuzlar madem öyle sen neden yaptın
şu an bendede çocuklara karşı bir antipati var ama eminim psikolojik birşey kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş misali olsa gerek

Bebing kader arkadaşım,umarım birlikte 14 gün sonra yüzümüz güler ve isteyen,bekleyen herkesin yüzü güler inşallah

evet ben burada herkezin birbirine güzel haberler vereceğine inanıyorum hepberaber hamile sayfalarına terfi edeceğiz inşallah aralık hamişleri diye bir sayfa bile açabiliriz :))

burpcum canım nasılsın..bayağıdır görüşemiyoruz.işlerin yoğun galiba şimdiden iyi yolculuklar.bende klomen kullanıyorum tatlım.p.şembe kontrolüm var inşallah mucize olurda büyür yumoşum.sonrada sıkı sıkı çalışacağız.inşallah hayırlısıyla hamiş kalırız öpüyorum canım

evet canım gitmeden öncede bildirimle ilgilenmem gerekti bavul yapımı tedavi koşturmacası derken birde üzerine sayfanın yavaşlığı eklendi bu hafta pek fazla yazamasamda elimden geldiği kadar ihmal etmemeye çalıştım kendimi eksik hissediyorum girmezsem
eminim yaşının gençliği ilede klomen tedavisi ile sonuç alacaksın tatlım diyorum ya haftaya pazartesi döneceğim size görev herkezden güzel haberler bekliyorum

burp cum tekrar iyi yolculuklar.dikat et kendine.koru valla.hava değişimi filan.pek yemek yeme sen bişey olmaz bi haftada cünki.aman mikrop kapma.dönmeni sabırsızlıkla bekliyoruz.

tuanay cım yasadığım sehri söylemek istemiyorum ege bölgesindeyim cünki tanıdıklar okuyorsa diye korkuyorum.kusura bakma.istersen özelden söylerim.3-4 yumurtam var ama mm leri ne bilmiyorum ben pek sormam bilsem ne olcak ki diye düşünürüm.bu benim ikinci aşılamam.bu sefer erken gelişti bakalım ne olcak.iğneni oldun bi sorun yok di mi

canım tahminen sen ayın kaçında regli oluyorsun yani kaç günde bir oluyorsun ? sanırım senin 6 benim 7 ekim ben bu ayın 7si gibi olurum normale göre ama ilaçlar biraz saptırıyor. hiç belirtin varmı canım ya benim bugün karnım ağrıyor stres mi yoksa o istenmeyen kırmızılar mı gelecek yoksa hastalığım devam mı ediyr bilemedim ...... tek bildiğim yaklaştkça stres yaptığım yapma özlem diyorum ama dinletemiyorum kendime ...... inşallah dediğin gibi güzel haberleri veririz canım ya.........:ecrin_bebek:

canım benim olucak bu ay.lütfen sıkıntı yapma.rahat olmaya calış.bebeğin tutunmasına yardımcıı ol.karnın ya stresten yada gripten ağrıyordur.aklına getirme kırmızıları.
bak rahatlatıcı müzikler var cok işe yarıyor.reiki filan gibi.ben dinleyip gidicem yarın aşılamaya.sonrada 15 gun dinlicem bu sefer.sabah uyandığımdan beri korkunç belim ağrıyor bi anlamda veremedim.sence neden agrıyordur.

tuanay cım bu aksam nete girermisin bilemiyorum.ama sana yarın için bol sans diliyorum.inşallah kolay gecer.sen ne kadar rahat olursan o kadar rahat gecicek bunu unutma tamam mı? bizide habersiz bırakma.benim akşamüstü olucak kesin size haber veririm eve gidince.bide lütfen dinlen calışıyomusun bilmiyorum ama aşılama günü yat sonraki bir kaç gün de kendini yorma ani hareketler yapma agır kaldırma ne olur ne olmaz.

Cnm arkadaşım desteğin için çok teşekkür ederim.Yarın 14 de olacak aşılamam.Umarım herşey gönlümüzce olur.Sevinçli haberleri alırız.Aşılaman hayırlı ve uğurlu olsun tatlım.
Özlemcim,tatlım,kaç günün kaldı bilmiyorum ama inşallah sevinçli haberlerini buradan paylaşmak nasip olur.Belirtilere çok takılma.Gereksiz yere üzme kendini.Senin için bu ay farklı gelişen bir ay oldu,belki ikizlerin geliyordur belli mi olur????

canım umarım olur bu kez rahat olmaya çalışıyorum bebişimi düşünüyorum tabi :CüvCüv: okulda daha kloay unutuyorum okulun işleri arasına dalınca nefes bile alamıyorum yarında toplantım varmış domuz gribi nedeniyle bakalım artık... sende keyfini çıkar canım kocişine naz yap biraz :asigim: bende de sırt ağrısı var çözemedim annem vardı onun da 1 hafta okulu tatildi yeni gönderdik ankara ya valla iş yapmasın rahat etsin diye koşuşturdum benim ondan galiba:) senin yumişlerin işidir belki ya da sende yorucu işler mi yaptın temizlik falan... opuyorumnanaktan

ayyyy canım benim ya çok teşekkür ederim inşallah güzel haberleri veririm canım valla bende bilmiyorum ki kaç gün var..... evet bu ay farklı bir deneyimdi benim için inşallah ikizlerim gelir ...
sana da yarın için allah kolaylık versin diyorum... inşallah hayırlısıyla rahatlıkla geçer bebişinde gelir... hayırlı uğurlu olsun canım benim... sende kocişine naz yapmayı unutma ha........:asigimpuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…