Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hayırlısı olsun canım dediğin gibi rabbime kalmış hayırlısını versin inşallah benim bugün adetime 2 gün kaldı gibi bugünde idrar testi yaptım göremedim çift çizgiyi inatla kan testine gitmiyorum ama pek umudum yok duaların için sağol bende size dua ettim siteyi açamıyorum ondan giremedim bir de halamlar geldi köyden herkes beni bekliyor bebiş olsun diye sinir oldum aslında bebing bir yönden haklı kimse bilmiycek amcam babama doktor kartı vermiş 9 eylülde bir hoca varmışta ona gitsinler sanki biz bilmiyoruz herkesin dilinde ben ah vah olmuyor çocuk olsun... bir de kızlar benim 2 halam var ikisininde çocuğu yok biliyor musunuz küçüklükten beri hep korkmuşumdur ya onlara çekersem diye halam şimdi 76 öbürü de 70 civarı bu zamana kadar hiç sormamıştım ama bugün sordum neden olmadı diye o zamanlar tıp bu kadar değildi izmire doktora geldik bir şey yok dediler dedi her geldikleri doktor olcak olcak demiş ama olmamış sorunda yok..öbür eniştem hacı zaten doktor moktor anlamaz olursa allahtan der çare aramaz...bilmiyorum bugün moralim çok bozuk amcamın kızı geçen ay evlendi 32 yaşında ben ilk aşılama olduğu için gitmemiştim iyiki de gitmemişim herkes beni sormuş napıyor tedavi mi görüyor diye bugün öğrendim ki hamileymiş sinirim dahada bozuldu kuzenlerin içinde çocuğu olmayan bir ben kaldım herkesin gözü bende aslında çok da umrumda değil ama bazen geliyorlar soldan soldan...çok başınızı ağrıttım ama çok doldum eşime anlatınca kızıyor bizi bizden başkası ilgilendirmez diyor kendi ailesine bile laf söyletmiyor ama insan paylaşmak istiyor işte...hepimiz için hayırlısı neyse o olsun...

Denizcim,seni o kadar iyi anlıyorum ki,zaten,kim ne derse desin,insanın halinden ancak aynı hal içinde bulunan ya da bulunmuş olan anlayabilir.Bizler,çok büyük bir şey istemedik aslında.Sadece anne olmak istedik.Ama bu bizim için bir sınav oldu herhalde.Ben,ilaç firmasında özellikle kadın-doğum uzmanlarına çalışıyorum.Her gün yüzlerce gebe görüyorum ve bir o kadar da kürtaj için bekleyen.Ama bu durumu sorgulamak bize düşmez diyorum,sonunda yine ALLAHA sığınıyorum.Dün yaklaşık 10 kişiydik aşılama yaptıran.Aslında bizim gibi o kadar çok insan var ki,herkesin elinde sperm tüpü,sıra bekledik:)Eşimle dalga geçtik.Bizim veletin adını Osman koydu eşim,osman elimi ısırıyor diye dalga geçip durdu tüp elinde sıra beklerken.Ama çevremizden gelen tepkiler,bize ahh zavallı,olmuyor mu,şunu denediniz mi,bak bir de şu dr a gitseydiniz gibi.Söylesen bir dert,söylemesen ayrı.Yani,umarım bu çileli bekleyiş son bulur.Kuzenim 3 aşılama yaptırdı olmadı.2 tüp bebek yaptırdı tutmadı.En sonundaki denemede embriyolar donduruldu,işlem yapmak için adetini beklerken hamiş olduğunu öğrendi.Allahım,önce umutsuzluktan kurtarsın,sonra da evlat hasreti çekmekten.bak sana söylüyorum,1.ler zor oluyor ya,ikinciye pat diye hamile kalacağızkafamçokkarıştıdeme di deme.Bence kan testini de geciktirme.Değerin daha düşük olduğu için idrarda çıkmayabilir.Hayırlısı olsun tatlım

kızlar mrb çoktandır topiğe giremiyorum işlerim çok yoğundu anadoluya çıktım ilaç şirketi gönderdi bu arada dün dr gittim ultrasona girdim ve bebişim ikizmiş yani bebişlerim görünce şok geçirdim inanamadım çünkü kendimi hep tek bebeğe yoğunlaştırmışım hazır olmayınca şaşırdım dr um şimdilik iyi göründüğünü bi sorunun olmadığını söyledi 15 gün sonra kalp atılarını duymaya gidicez allahım izin n verirse

ah boncuk cum nasılda sevindim.allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.ne güsel ne mutlu...inşallah cok raahat geçer hamileliğin allah ım en kısa zamanda bizede nasip eder inşallah.

kızlar cok sükür bügün iyiyim biraz ağrım var ama o da ilkindede olmuştu.bu aralar gergindim zaten iş le ilgili bayağı stresliyim.sanırım tedavimde 2 ay ertelince cok kastım kendimi.olsun artık geçti gitti.şimdi beklemekten baska bişey yok.boncuktan haber alınca cok mutlu oldum.

tuanay cım cok sevindim sende atlattın aşılamayı siimdi bekliycez artık.erkek olursa bebeğiniz osman ismini hatırlatıcam sana.

denizcim sana hak veriyorum ama idrar testi yapmaktan vazgeç bak strese sokuyorsun üzüyorsun kendini.bekle birkaç gün kan testine git zaten bebeğin varsa belli olur.seni gaza getirmek istemiyorum ama hamileysen bebeğin için strese ilk dönemlerde hiç girmemelisin.kendine idrar testiyle işkence yapma.ben bigün hamile kalırsam sırf o iki çizgiyi görmek için yapıcam hatta saklıycam testi.

ys 88 cim teşekkür ederim iyi dileklerin için senin sayfayada giriyorum ama yazamıyorum cekiniyorum nedense.ama okuyorum...

aklıma geldi hüzünlendim biraz gecen sene bu zamanlarda yumurta takibi yaptırıyordum zaman ne kadar hızlı geçiyor....
kurban bayramına belki müjdeli haberle gireriz diye planlar yapmıştım simdi ikinci kurban bayramı geliyor ben yine sonuç bekliyorum....

canım benim inan güzel haberler vermeyi çok istiyorum artık....... allah inşallah hepimize kısmet eder o mutluluğuopuyorumnanaktan

canım ya çok sevindim yaa bende istiyorum ama....... rabbim bana da emanetlerini gönder ne olur.... allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah... kendini fazla yorma yeğenerimize iyi bak.... kaydirigubbakcemile5

tebrik ederim canım aşılamayla ikiz bebişler geliyor ne güzel kaç yumurtan vardı canım bir de yıkanmış ne kadar sperm enjekte edildi..allahım hayırlısıyla kalp atışını duymayı ve doğmalarını nasip etsin .nşallah...

sağol tatlım söylediklerin çok doğru bizim gibi çok insan var ama insanın elinde olmuyor bazen bende yakın çevremden saklamam ama inan akrabalar akrepten beter neyse herşey güzel olacak diyelim ve güzel olsun...

beraber bekleyeceğiz inşallah hayırlısıyla....... sen rahat ol yeter canım.........:lepi::Saruboceq:

çok haklısın yapmıycam zaten bir daha ama kasıklarım ağrıyor bu defa da olmadı galiba yarınıda geçireyim olmazsa perşembe günü gidicem kan testine..hayırlısı artık..

bende geçen yıl bu zamanlar hamilaeydim şimdi yine bekliyorum... aynı yerdeyiz bia ama çocuğa karışıpta büyütenlerde gözümün önünde... neyse sıra bizede gelir inşallah...

merhaba arkadaşlar.kimse umudunu yitirmesin benim 2. ay bitiyor 8 haftalık hamileyim.bu yola sizlerle birlikte çıkmıştık.ben sizler için gerçekden çok dua ediyorum.her gece yatmadan sizleri düşünüyorum ve diyorum ki allahım lütfen bu duyguyu tüm olmayanlara yaşat.gerçekten herşeye değer.kendinize çok ii bakın.

darısı başımıza inşallah....... nasıl geçiyor hamilelik.........:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…