Kızlar iyi yolculuklar dilekleriniz için teşekkür ederim şimdi birde başka bir kıtadan dua edeyim size belki daha çok tutar :)))
ben gidince birbirinizi aman iyi kollayın hasta olmak yok hem grip hem kırmızı hiç bir şekilde hastalık kabulümüz değildir
:))))
bol bol neşeli şeylerden bahsedin neşeli bebekler gelsin karnınıza hepinizi özleyeceğim ve döndüğümde eminim hepinizin birer müjdesi olacak
tek tek öpüyorum hepinize bol şans ve bebiş diliyorum
canım tahminen sen ayın kaçında regli oluyorsun yani kaç günde bir oluyorsun ? sanırım senin 6 benim 7 ekim ben bu ayın 7si gibi olurum normale göre ama ilaçlar biraz saptırıyor. hiç belirtin varmı canım ya benim bugün karnım ağrıyor stres mi yoksa o istenmeyen kırmızılar mı gelecek yoksa hastalığım devam mı ediyr bilemedim ...... tek bildiğim yaklaştkça stres yaptığım yapma özlem diyorum ama dinletemiyorum kendime ...... inşallah dediğin gibi güzel haberleri veririz canım ya.........:ecrin_bebek:
deniz35 canım ya ne olur yarın test yaptır valla çatladım meraktan bak beni izmire getirtme ben götürürüm seni zorla...inşallah umutsuzluğunun sonu mutlulukla birleşir.herşeyin tersi olur ya o misal...
kızlar sanki ilk olacakmış gibi heyecanlıyım.bidde tanıdık görme stresi oluyor bende.valla 13 gibi olacak sanırım.Allahım hayırlısını nasip et bizlere.
denizcim keske idrar testi yapmasaydın ya.bence en doğrusu kan testi.eğer bekleyemeyeceksen adetin geçmesi yaptır bi kan testi kurtul.en doğrusu böyle cok strese giriyorsun kendini için için yiyiyorsundur eminim.
Kızlar iyi yolculuklar dilekleriniz için teşekkür ederim şimdi birde başka bir kıtadan dua edeyim size belki daha çok tutar :)))
ben gidince birbirinizi aman iyi kollayın hasta olmak yok hem grip hem kırmızı hiç bir şekilde hastalık kabulümüz değildir
:))))
bol bol neşeli şeylerden bahsedin neşeli bebekler gelsin karnınıza hepinizi özleyeceğim ve döndüğümde eminim hepinizin birer müjdesi olacak
tek tek öpüyorum hepinize bol şans ve bebiş diliyorum
canım ben normalde 28 günde bir olurum yani yarın ya da salı olmam lazım ama geçen ay 30 günde oldu yani düzene göre gecikti stresten ya da ilçalardan olabilir bir de incir kürü yapmıştım o da olabilir bu ay da yaptım incir kürü ben bugün öğlen idrar testi yaptım ikinci çizgi yok denecek gibiydi silikten de beterdi kafayı yedim ama ya da psikolojik orda görmek istediğim yer gözümde belirdi ya da gözlerim çok hassastı ve testin ikinci çizgi kısmını gördüm anladığın gibi ne olduğunu bende bilmiyorum pişman oldum keşke yarın sabah idrarıyla yapsaydım diye yarın kendimi tutamayıp alırsam yaparım hepte aynı eczaneden alıyorum bu sefer değiştireyim bari:))))
hayırlısı neyse o olucak napalım..
herkes nerelerde yahu...
asılamam cok sukur yapıldı.ilkine göre cok zor gecti.canım daha cok yandı ve biraz kanama oldu.
o saatten beri yatıyorum.fena oldum ya sersem gibiyim.kendimi çok kötu hissediyorum dokunsalar aglıcam.sinirlerim bosaldı heralde.zorlu bekleyiş başladı.tam tamına 15 gün nasıl gecer yaaaa
Cnm çok şükür aşılamamı oldum.Eve gelince uyuyup kalmışım.Saat 14 de oldu planlandığı gibi.1,5 saat yatırdı dr um.Sonra ilacı alıp eve geldik.Bir yatış ki sorma.Ama karnım çok şiş ve kasıklarım çok gergin,davul gibi.Müdahaleden olsa gerek.tuanay cım merak ettim seni nasıl gecti diye.....
Cnm benim,güzel dileğin için çoooook teşekkür ederim.Rabbim sana da,herkese de,içinde bana da yaşatır bu güzel,kutsal annelik duygusunu.Aminnnn diyorum cnm ben.Amin.Bebİng ve tuanay aŞılamanız hayırlı olsun canlarım.İnŞallah tutmuŞturda son aŞılamanız olur...
herkes nerelerde yahu...
asılamam cok sukur yapıldı.ilkine göre cok zor gecti.canım daha cok yandı ve biraz kanama oldu.
o saatten beri yatıyorum.fena oldum ya sersem gibiyim.kendimi çok kötu hissediyorum dokunsalar aglıcam.sinirlerim bosaldı heralde.zorlu bekleyiş başladı.tam tamına 15 gün nasıl gecer yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?