Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
deniz35 canım ya ne olur yarın test yaptır valla çatladım meraktan bak beni izmire getirtme ben götürürüm seni zorla...inşallah umutsuzluğunun sonu mutlulukla birleşir.herşeyin tersi olur ya o misal...

Kızlar iyi yolculuklar dilekleriniz için teşekkür ederim şimdi birde başka bir kıtadan dua edeyim size belki daha çok tutar :)))
ben gidince birbirinizi aman iyi kollayın hasta olmak yok hem grip hem kırmızı hiç bir şekilde hastalık kabulümüz değildir
:))))
bol bol neşeli şeylerden bahsedin neşeli bebekler gelsin karnınıza hepinizi özleyeceğim ve döndüğümde eminim hepinizin birer müjdesi olacak
tek tek öpüyorum hepinize bol şans ve bebiş diliyorum

tşkler canım güzel dileklerin içinkendine iyi bak güle güle git...

saatler yine geçmek bilmiyor evet butun hafta dolap içi temizledim kışlıkları cıkardım yazlıkları kaldırdım.asılamdan sonra iş yapmıyım diye sanırım ondan belim ağrıyo.hayırlısı olsun hepimiz için dua edin kızlar bana.yarın görusuruz.hersey cok gusel olacak.....

canım ben normalde 28 günde bir olurum yani yarın ya da salı olmam lazım ama geçen ay 30 günde oldu yani düzene göre gecikti stresten ya da ilçalardan olabilir bir de incir kürü yapmıştım o da olabilir bu ay da yaptım incir kürü ben bugün öğlen idrar testi yaptım ikinci çizgi yok denecek gibiydi silikten de beterdi kafayı yedim ama ya da psikolojik orda görmek istediğim yer gözümde belirdi ya da gözlerim çok hassastı ve testin ikinci çizgi kısmını gördüm anladığın gibi ne olduğunu bende bilmiyorum pişman oldum keşke yarın sabah idrarıyla yapsaydım diye yarın kendimi tutamayıp alırsam yaparım hepte aynı eczaneden alıyorum bu sefer değiştireyim bari:))))
hayırlısı neyse o olucak napalım..

deniz35 canım ya ne olur yarın test yaptır valla çatladım meraktan bak beni izmire getirtme ben götürürüm seni zorla...inşallah umutsuzluğunun sonu mutlulukla birleşir.herşeyin tersi olur ya o misal...

canım yarın idrar testi yapıcam yine bakalım bu sefer beni tatmin eden bir çizgi çıkarsa giderim kan testine dileklerin için çok sağol allahım da senin gönlüne göre versin inşallah hepimize versin...:)))

burpcum sana iyi yolculuklar güle güle git gel...

bebing taunay bu gece yatarken sizin içinde dua edicem inşallah 14 gün sonra mutlu haberler alıcaz ikinizden bende size aşılamaya moral olarak inşallah güzel haberler veririm...

Allahım inşallah ikinize hayırlısı neyse onu versin aşılamadan gelince haber verin nasıl geçti diye orda dinlenirken de hep allaha dua edin...

kızlar sanki ilk olacakmış gibi heyecanlıyım.bidde tanıdık görme stresi oluyor bende.valla 13 gibi olacak sanırım.Allahım hayırlısını nasip et bizlere.

denizcim keske idrar testi yapmasaydın ya.bence en doğrusu kan testi.eğer bekleyemeyeceksen adetin geçmesi yaptır bi kan testi kurtul.en doğrusu böyle cok strese giriyorsun kendini için için yiyiyorsundur eminim.

canım rahat ol birde niçin tanıdık görme stresin var nolucak ki bu allahtan gelen bir şey çekinmen için hiç bir sebep olmamalı benim çevremde dostlarım ailem herkes biliyor bir de bunlara kafanı takarsan olmaz ama inşallah hayırlısı olur ve olumlu sonuç alırsın

dediğin gibi canım idrar testi yaptım negatif ama bekliycem çünkü içimde bir olumsuzluk en başından beri sanki olmamış gibi bende 2-3 gün daha bekliycem bakalım ne olucak...

herkes nerelerde yahu...
asılamam cok sukur yapıldı.ilkine göre cok zor gecti.canım daha cok yandı ve biraz kanama oldu.
o saatten beri yatıyorum.fena oldum ya sersem gibiyim.kendimi çok kötu hissediyorum dokunsalar aglıcam.sinirlerim bosaldı heralde.zorlu bekleyiş başladı.tam tamına 15 gün nasıl gecer yaaaa

canım benim iyi yolculuklar sana güzel dileklerin içinde çok teşekkürler........opuyorumnanaktan

canım ya hadi inşallah güzel bir haber alırız benimde bir ay 7 si ise diğer ayda ya 7 yada 8 ini buluyor yani 32 günü buluyor ama ilaçlar herşeyi şaşırttı... ya benim karnım çok ağrıyor korkuyorum valla 2 gündür.... değiştir eczaneni bencede belki uğurlu gelir...opuyorumnanaktan

aaaaa aşkolsun bizimle geçireceksin tabiki .... benimde ilki öyle geçmişti ve kimse bana inanamamıştı yani oluyor ama bende kanama olmamıştı.... rahat etmene bak iyice dinlen...opuyorumnanaktan

tuanay dan haber yok iyice merak ettim.
sağol özlemcim kanama devam etmedi ama gecen seferde aynısı olmuştu asılamadan 5-6 saat sonra siyaha yakın renkli bir akıntı oldu bunun anlamını bilmiyorum tabi

tuanay cım merak ettim seni nasıl gecti diye.....
Cnm çok şükür aşılamamı oldum.Eve gelince uyuyup kalmışım.Saat 14 de oldu planlandığı gibi.1,5 saat yatırdı dr um.Sonra ilacı alıp eve geldik.Bir yatış ki sorma.Ama karnım çok şiş ve kasıklarım çok gergin,davul gibi.Müdahaleden olsa gerek.
Cnm senin aşılaman biraz stresli geçmiş.Ama kendini çok fazla hırpaladın herhalde.Bu kadar duyarlı olma.Kim ne derse desin,kocacığın ve sen,mutlu haberi aldığınızda herşey vızzzz gelecek.Kanamanın sebebi de spekulumun dişlisinden kaynaklanıyor sanıyorum.bazen çok sıkınca kanamaya yol açabiliyormuş.Artık rahatla,biz elimizden geleni yaptık,gerisi Rabbime kalmış.

Deniz,güzel haber yolda gibi.Hadi tatlım,inşallah sevindirir,umut ışığı olursun bizler için.Ama sanki var,yani çok umutlandırmak istemiyorum ama öyle hissediyorum.Bu gece dua edeceğim.Senin için ve hepimiz için.

Özlem,tatlım sıranın başındakiler grubunun en nadide temsilcilerindensin:) İnşallah rabbim,önce sizleri,peşinizden bizleri sevindirir de sevindirik delisi oluruzdelikafadulden

Bebıng ve tuanay aŞılamanız hayırlı olsun canlarım.ınŞallah tutmuŞturda son aŞılamanız olur...

Bebİng ve tuanay aŞılamanız hayırlı olsun canlarım.İnŞallah tutmuŞturda son aŞılamanız olur...
Cnm benim,güzel dileğin için çoooook teşekkür ederim.Rabbim sana da,herkese de,içinde bana da yaşatır bu güzel,kutsal annelik duygusunu.Aminnnn diyorum cnm ben.Amin.

hayırlı olsun canım site açılmıyor dünden beri bugün açıldı sinir oldum sizide merak ettim benim 2. si de çok ağrılı olmuştu fena olmuştum ama 2 güne kalmaz düzelirsin inşallah moralini yüksek tut hayırlısıyla gelicek bebiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…