merhaba arkadaşlar.kimse umudunu yitirmesin benim 2. ay bitiyor 8 haftalık hamileyim.bu yola sizlerle birlikte çıkmıştık.ben sizler için gerçekden çok dua ediyorum.her gece yatmadan sizleri düşünüyorum ve diyorum ki allahım lütfen bu duyguyu tüm olmayanlara yaşat.gerçekten herşeye değer.kendinize çok ii bakın.
günaydın kızlar...
burp cum sağ salim varmışsındır inşallah keyfin yerindedir ilaçlarınla ilgili bir sıkıntın olmamıştır.
benim dün gece bayağı ağrım oldu.unutmuşum geçen seferde olmuşmuydu diye.insan ne kadar cabuk unutuyor.aslında yasarken hiç unutulmayacak gibi geliyor.bugun 3. günüm saymıcam düşünmicem desemde olmuyor...
hadi başlasın artık güzel haberler....
canım ya evet öyle oluyor düşünmeyelim diyoruz ama olmuyor takıyoruz işte rahat ol tatlım allahın izniyle olacak........:CüvCüvpuyorumnanaktan
sağol canım ya bende ozlem okuldan gelmiş nete girmiştir bi bakayım dedim.inşallah bu ay hepimizin pozitif haberler aldığı ay olur.böyle zamanlarda hep bir sihirli değneğim olsa derim çocukluğumdan beri.havalar da cok değişken dikkat edelim hep birlikte....
ya bugün okula veliler geldi demiştim ya benimde bildiğim 3 kız biri mart , biri haziran diğeri de temmuzda evlenmişti şimdi 6,4 ve 2 aylık hamilelermiş ya bu kadar olur yuh dedim bizim aylardır yapamadığımızı hepsi o gece tek bir gecede halletmiş ha pardon biri 1-2 ay istememişmiş... ay çıldırmak içten bile değil... sabır sabır diyor ve yine susup oturuyorum... bizim hizmetlimia huriye hanımda rüyasında görmüş 3 kişi oluyormuşuz şifreyle anlatıyor ama diyor benim içimden ikiz geçiyor diye ben diyemedimki evet benimde öyle diye ya rabbim ne olur duy sesimizi bizi de artık yorma üzme şu sabrımızın mükafatını ver... tabi huriye hanımıda duy:)
canım çok tatlısın:))))inşallah boncuktan sonra ikiz isteğim depreşti ama benim bu ayda olmuycak galiba kasıklarım ağrıyor yarında hastaneye gitmiycem eşimle son günümü hastane köşelerinde geçirmicem ama bilmiyorum belli de olmaz sabah ki psikolojime ve karın ağrıma bağlı...hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..
selam arkadaşlar.ya burp nerelerde bilen varmı?
boncuk 1985 canım valla kendim gibi çok sevindim ikiz olduğuna ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN ÖPTÜM CNM
canım benim çok saolun allahım sanada versin çifter çifter inş. en kısa zamnada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?