Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

darısı başımıza canım hayırlısıyla kucağına al inşallah..

günaydın kızlar...
burp cum sağ salim varmışsındır inşallah keyfin yerindedir ilaçlarınla ilgili bir sıkıntın olmamıştır.

benim dün gece bayağı ağrım oldu.unutmuşum geçen seferde olmuşmuydu diye.insan ne kadar cabuk unutuyor.aslında yasarken hiç unutulmayacak gibi geliyor.bugun 3. günüm saymıcam düşünmicem desemde olmuyor...

hadi başlasın artık güzel haberler....

bebing canım neden korkuyosun yazmaya aşk olsun ben size kırıldım hepinize kimse girmiyo oraya yalnız bıraktınız beni...sizleri bekliyorum gözlerim sizi arıyo orda.ama ben sizi hiç yalnız bırakıyor muyum?yine sizinleyim

boncuk 1985 canım valla kendim gibi çok sevindim ikiz olduğuna ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASıP ETSıN ÖPTÜM CNM

canım ya evet öyle oluyor düşünmeyelim diyoruz ama olmuyor takıyoruz işte rahat ol tatlım allahın izniyle olacak........:CüvCüvpuyorumnanaktan

canım ya evet öyle oluyor düşünmeyelim diyoruz ama olmuyor takıyoruz işte rahat ol tatlım allahın izniyle olacak........:CüvCüvpuyorumnanaktan

sağol canım ya bende ozlem okuldan gelmiş nete girmiştir bi bakayım dedim.inşallah bu ay hepimizin pozitif haberler aldığı ay olur.böyle zamanlarda hep bir sihirli değneğim olsa derim çocukluğumdan beri.havalar da cok değişken dikkat edelim hep birlikte....

canım ya artık geldiğim zamanı bile bilen ve beni bekleyen biri var ha ...... ay nasıl mutlu oldum bilemezsin...... sen hiç canını sıkma olacak inşallah önce şöyle düşün (herşeyin hayırlısı) ........ o değneği düşünmeyen çocuk mu olur zaten hep yaşamışızdır... keşke olsa ya da hep çocuk kalsak:) bende okulda geniş önlemler alıyorum çocuklar her teneffüs ellerini yıkıyorlar istisnasız:) bugün çok güldüm bir öğrencimiz birazda pasaklıyız malesef ellerini yıkadıktan sonra ne dedi biliyor musun öğretmenim ya benim pamuk gibi ellerim varmış :) güler misin ağlar mısın..... artık elleri ne kadar kirliydise ben gülmekten kırıldım valla ama tabi onun yanında değil ..... bu grip önlemleri bizi titiz biraz pasaklıları da temiz yaptı diyorum... pzt toplantı yapıldı bu griple ilgili dün öğrencileri bugün velileri bilgilendirdim çookkkkk yorgunum.. ama mutluyum daha temiz bir okul olduk..:)turkbayragi:lepi:

ya bugün okula veliler geldi demiştim ya benimde bildiğim 3 kız biri mart , biri haziran diğeri de temmuzda evlenmişti şimdi 6,4 ve 2 aylık hamilelermiş ya bu kadar olur yuh dedim bizim aylardır yapamadığımızı hepsi o gece tek bir gecede halletmiş ha pardon biri 1-2 ay istememişmiş... ay çıldırmak içten bile değil... sabır sabır diyor ve yine susup oturuyorum... bizim hizmetlimia huriye hanımda rüyasında görmüş 3 kişi oluyormuşuz şifreyle anlatıyor ama diyor benim içimden ikiz geçiyor diye ben diyemedimki evet benimde öyle diye ya rabbim ne olur duy sesimizi bizi de artık yorma üzme şu sabrımızın mükafatını ver... tabi huriye hanımıda duy:)

canım çok tatlısın:))))inşallah boncuktan sonra ikiz isteğim depreşti ama benim bu ayda olmuycak galiba kasıklarım ağrıyor yarında hastaneye gitmiycem eşimle son günümü hastane köşelerinde geçirmicem ama bilmiyorum belli de olmaz sabah ki psikolojime ve karın ağrıma bağlı...hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..

ay canım benim o senin talılığın teşekkür ederim:) sende ne gibi belirtiler var kasıklarındaki ağrı kaç gündür var? evet ya boşver eşinle geçir olursa arayıp süpriz yaparsın olmazsa o da üzgün gitmesin ki inşallah vardır umudunu hiç yitirme ... tatlım sen kaçında regl olacaksın.. kaç günde bir oluyorsun ne zaman olursa ki inşallah olmaz:CüvCüv:.. sen rahatına bak bebeğin seninle sanki içime öyle doğdu inşallah öyledir....:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::lepi:

valla özlemcim tabi takip ediyorum biz burda kaderdaş olduk.birbirimizi görmüyor tanımıyor olsbiliriz ama kimsenin veremeyeceği desteği birbirimize veriyoruz.
sen cocuklarla içiçe olduğun için tabi dikkat etmelisin güzel önlemler almışsın o artarda hamile kalanlara diycek bişiy bulamıyorum valla.
gecen seferki gibi kendimi dinlemiyorum ama cok heyecanlıyım günler biran önce gecse sonucu öğrensem.yarın 4. gün daaha cooooooook var tabi.senin tahmini regl tarihin ne.nasıl bir yol izlemeyeği düünüyorsun

boncukcum ben sanıyodum ki hamilelik haberini alır almaz kalp atışını duyacaksın.peki ikiz olduğu nasıl tahlille mi bellli oldu.ya unuttuğum için kusura bakma bu ikinci aşılamanmıydı ve kaç yumurtan vardı

burp eğer nete girip okuyabiliyorsan yazdıklarımızı dört gözle dönmeni bekliyoruz.geldiğinde bu yazamadığın günlerin yerinede yazıcan ona göre

sema senin nasıl geçiyor hamileliğib bir tane mi bebeğin hiç bahsetmemişsin.
burp yurtdısında haftaya dönücek aramıza

denizcim valla cok haklısın kocanla son gününü hastanee köşelerinde geçirme.keyfinize bakın zaten bebişin varsa içinde suan seninle....tabi yinede ben etkilemiyim iyi düşün sonra eşin gidince keşke deme..

ıyi geceler kızlarrrr,nasılsınız bakalım,bugünlerde topik sessiz sanki,Denizcim,eşinle tadını çıkar,doya doya yaşa her anı,boşver bebeğiii,biz üstüne düştükçe kaçar oldular:) ıçindeyse şayet,daha en az 9 ay içinde,acelesi yok sıpanın...
Özlemcim,sen nasılsın hayatım,umarım kaygı düzeyin düşüktür.
Bebing,bu günler saymakla bitmaz yavrucuğum.Daha başındayız.Sonu güzel olsun diyelim ama benim karnım çok şiş.Gergin.Umarım sorun yoktur.Haberlerini bekliyorum tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…