boncukcum ben sanıyodum ki hamilelik haberini alır almaz kalp atışını duyacaksın.peki ikiz olduğu nasıl tahlille mi bellli oldu.ya unuttuğum için kusura bakma bu ikinci aşılamanmıydı ve kaç yumurtan vardı
canım olsun önemli değil unutman benim 3. aşılamam ama kaç yumurtam olduğunu bilmiyordum bu arada ikiz olduğunu ultrasona girince öğrendim zaten tahlil seviyelerimde yüksek çıkıyordu
sema senin nasıl geçiyor hamileliğib bir tane mi bebeğin hiç bahsetmemişsin.
burp yurtdısında haftaya dönücek aramıza
slm kızlar benimde kloemen bittim yarın kontrolüm var ama yumurtamın büyüdüğüne dair hiç umudum yok valla.bakalım oluştu mu?kafam karışık şuan biran önce yarının olmasını bekliyorum inşallah güzel hbr alırım...iyi akşamlar[/QUOTslm.ilk denemenmi?inşallah herşey iyi olur
canım olsun önemli değil unutman benim 3. aşılamam ama kaç yumurtam olduğunu bilmiyordum bu arada ikiz olduğunu ultrasona girince öğrendim zaten tahlil seviyelerimde yüksek çıkıyordu
valla özlemcim tabi takip ediyorum biz burda kaderdaş olduk.birbirimizi görmüyor tanımıyor olsbiliriz ama kimsenin veremeyeceği desteği birbirimize veriyoruz.
sen cocuklarla içiçe olduğun için tabi dikkat etmelisin güzel önlemler almışsın o artarda hamile kalanlara diycek bişiy bulamıyorum valla.
gecen seferki gibi kendimi dinlemiyorum ama cok heyecanlıyım günler biran önce gecse sonucu öğrensem.yarın 4. gün daaha cooooooook var tabi.senin tahmini regl tarihin ne.nasıl bir yol izlemeyeği düünüyorsun
İyi geceler kızlarrrr,nasılsınız bakalım,bugünlerde topik sessiz sanki,Denizcim,eşinle tadını çıkar,doya doya yaşa her anı,boşver bebeğiii,biz üstüne düştükçe kaçar oldular:) İçindeyse şayet,daha en az 9 ay içinde,acelesi yok sıpanın...
Özlemcim,sen nasılsın hayatım,umarım kaygı düzeyin düşüktür.
Bebing,bu günler saymakla bitmaz yavrucuğum.Daha başındayız.Sonu güzel olsun diyelim ama benim karnım çok şiş.Gergin.Umarım sorun yoktur.Haberlerini bekliyorum tatlım...
selam canım.bu konuyu ilk burp açmıştı nete girememiştim merak ettim nerelerde dit
ye.benim bir tane bebeğim.içime hep ikiz doğuyodu ama değil.2. ay bitti işte,gayet rahat bi hamilelik geçiriyorum bakalım sonu hayırlı olur inşallah.kalp atışlarını dinledik bebişin,çok heyecan verici bişey anlatılamaz.hele ki çok istenen bişeyse...sizlere tek tavsiyem kendinizi gerçekden işinin erbabı birine teslim edin iyi kaliteli bir hastane seçin ve inanın.ben hepinize dua ediyorum.yüce rabbim hiç olmaz dedğnz bi zamanda sizinde yüzünüzü güldürecek emin olun.ben hep burda olucam.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN,ALLAH FAZLA ARATMASIN..
bebing tuanay özlem çok sağolun kızlar yarın eşim gidiyor fırsat bulup 5 dk girdim hala adet olmadım ve miğdem çok yanıyor bilmiyorum eşim pazartesi git diyor ama ben yarın hala adet olmazsam gidicem kısmet bakalım adet tarihim 3-5 kasım gibi idi ama bilmiyorum ilaçlar geciktirmiş olabilir yarın size kara ya da güzel haber vericem hepinizi öpüyorum şu kocamı gönderiyim daha çok gircem öptüm herkesi....
slm kızlar benimde kloemen bittim yarın kontrolüm var ama yumurtamın büyüdüğüne dair hiç umudum yok valla.bakalım oluştu mu?kafam karışık şuan biran önce yarının olmasını bekliyorum inşallah güzel hbr alırım...iyi akşamlar
tşkler özlemcim duaların için..yarın gelişmelri yazarım öptüm
Cnm,herşey gönlünce olsun.Hiç karamsarlığa kapılma,emin ol,stres düzeyi ile çok alakalı yumurta gelişimi ve çatlaması.Sen içini ferah tutnca,gerisi gelecektir.semracım ay yok hayatım ilk tedavi olur mu 9 ay oldu.5 ay kullandım kloemen eylülde de iğne+aşılama oldu tutmadı.drumdan memnun değildim değiştirdim şimdiki drum sana iğneye veya aşılamaya gerek yok dedi tekrar klomene başlattı.yarın kontrolüm var bakalım ne olck çok heyecanlıyım.senin bebiş kaç haftalık canım allah tamamını erdirir inşallah...
slm kızlar benimde kloemen bittim yarın kontrolüm var ama yumurtamın büyüdüğüne dair hiç umudum yok valla.bakalım oluştu mu?kafam karışık şuan biran önce yarının olmasını bekliyorum inşallah güzel hbr alırım...iyi akşamlar
hadi bakalım canım ya güzel haberleriini bekliyoruz... bu arada hiç belirtin var mı? sanırım sen 18-19 ekim gibi aşılama lmuştun değil mi? bayağı oldu valla ayyyyy inşallah gelir bebişimiz....:Saruboceq::CüvCüvpuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?