Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

nasıl dayandın arkadasım 20 gün.helal sana.inşallah hamilesindir...

dayandım da ne oldu sonuç NEGATıF bildiğim için kaçtım hep olursa da sürpriz olsun dedim ama olmadı..umutlar tüp bebeğe ve 5 ay sonrasına kaldı..sizede umut olmak istemiştim ama olmadı hayırlısı kısmet herşey allahtan bunları da biliyorum elde kalan kocaman bir sıfır yeni baştan başlangıç eşimede yola çıkmadan kötü haber verdim ama benim elimde değil ki hayatımda hep korktuğum şeyler başıma geliyor haksızlık mı yoksa kader mi?daha 20 yaşında ağır bir ameliyat geçirdiğimde aşık olduğum biri vardı ileride çocukla ilgili tedavi konusunda yaşayacaklarımı doktorum anlatmıştı ve bu yüzden bitti biliyor musunuz iyi ki de öyle olmuş ama yıllarca bu yüzden terkedilmek korkusuyla 5 yıl kimse olmadı hayatımda ta ki eşim çıkana kadar onada anlattım en başından herşeyi kabullendi ama sanki doktorum 8 yıl sonrasını görmüştü..ne bir hevesim ne de gücüm kaldı uğraşmak için..sizlerin güzel sonuçlarından umutlanmak için giricem...allah herkesin gönlüne göre versin...

Cnm,tatlım bu yaşadıklarını bilmiyordum tabii,ama 20 gün gecikince,umutla dolmuştum ben de.Adet mi oldun,kan mı verdin,hangisini yaptın bilmiyorum ama inan çok üzüldüm.Tatlım,ne diyebilirim ki,korkularını hayata geçirebilme gibi bir gücün varsa şayet,belki de korkularından kurtulmalısın.Düşünce gücün ne kadar güçlü demek ki.Reset atma zamanı geldi demek ki.Ama bu çok kolay değil.Yaşananlar,çoktan geçmiş oldukları halde etkilerini sürdürmeye devam ediyorlar.Ta ki biz izin vermemeye karar verene dek.Ben yogayla ilgileniyorum.İkimiz de izmirdeyiz.Eğer istersen arkadaşın olabilirim senin.İstediğin zaman yanındayım tatlım.Sen çok önemlisin bunu sakın unutma.

tuanay öyle güzel cümleler kurmuş ki şimdi bunların üstüne ne diyeceğimi bilmiyorum.güzel bir haber alacağımı düşünürek girmiştim.20 gün olunca umutlarım artmıştı.şimdi ne desem sana anlamsız gelecek ama emin ol ki acını içimde hissediyorum.
yaşadıklarını biilemiyorum ama ne kadar üzülsende hayatta senden daha önemli birşey yok.belki gerçekten geçmişle olanları sana arta kalanları halletmelisin belki ozaman daha kolaylasır herşey.ne mutlu ki kocan senin yanında.bende yogayla cok fazla seyin üstesinden geldim tavsiye ederim.biz hep burda olucaz ne zaman istersen sana destek olacaz.lütfen burdan tamamen bağını koparma ki nasıl olduğunu bilelim.

anladım canım inşalla güzel sonuçler alırsın.beni 8. hafta bitti işte 9 a girdik.iyi dileklerin için çok sağol darısı senin başına umudunu kaybetme ummadığın zamanda bebeğin seninle olucak emin ol.

canım ya üzülme demenin ne kadar boş ve anlamsız olduğunun farkındayım ama elden gelen birşeyde yok malesef... sen herşeyden çok daha değerlisin ve biz her zaman yanındayız şin için en büyük armağan sensin ve öyle olmaya devam et... o sana destekse bu kadar en güzel sevgiyi hak ediyor demektir... inşallah olacak birgün karamsarlığa kapılma ne olur biz seni çok seviyoruz... opuyorumnanaktan

kan verdim beta hcg de kesin çıkıyor..korkularımdan zaten eşim sayesinde kurtuldum sadece ağır geliyor yaşadıklarım seve seve arkadaş olurum özelden konuşuruz..desteğin için çok sağol...

çok sağolun beni gerçekten benimle aynı durumda olan siz anlarsınız zor bir durum ama elden bir şey gelmez siz burda olduğunuz müddetçe sizden kopmak yok güzel haberlerinizi alıcaz bende 5 ay sonra veririm size güzel haberi allah büyük..

gerçekten zor bir durum allaha binlerce şükrediyorum böyle bir eşim olduğu için..ilk aşılamamda sonuç için gidince bir bayan ağlıyordu ama nasıl ağlamak biraz konuştuk aşılaması iptal edilmiş ben bunu kocama kayınvalideme nasıl söyliycem diye hüngür hüngür ağladı zaten olmuyor diye üstüne gitmişler o gün de şükretmiştim bu çok ağır bir şey..ama ben kendim bunu hazmedemiyorum anlayın işte eminim bu duyguyu yaşayan bir çok arkadaş vardır..

canlarım mrb bugün gittim malesef kloemen yine işe yaramadı.farlutal verdi onu kullanıcam regl oluncada 1 ya da 2.gün iğnelere başlıcaz.dr aşılama isteyip istemediğimi bana bıraktı.ama eşim istemiyo aşılamayı çünkü hem umutlanıyoruz sonu hüsran oluyo hemde acı çekiyorum.valla kafam çok karışık.allah yardımcımız olsun.fazla aratmasın inşallah benim ve diğer arkadaşların son tedavisi olur...
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

deniz35 canım üzüldüm herşeyde vardır bi hayır belki 5 aya kdr kendinden hamile kalırsın tüpbebeğe geçmeden allahtan umut kesilmez...allah yardımcımız olsun valla çok üzgünüm şuan.mafoldumben:Saruboceq:

evet canım ya neler neler yaşayanlar var allaha şükürler olsunki bizim eşlerimiz anlayışlı ... allah onlarında yanındadır..... hakikaten çok onur kırıcı ama ülkemizde maalesef böyle manyaklar var ve ne kötüdür ki gün geçtikçe artıyorlar... sonumuz hayır olsun inşallah...:Saruboceq:

canım ya hayırlısı inşallah olacak sen kendini hiç üzme yorma ... herşeyin bir vakti zamanı var unutma ... biiz senin hep yanındayız... yumurta takibini ve çatlatmanı yaptır ve kendiniz deneyin olmazsa aşılama yaptırırsın.... dualarım seninle tatlım...opuyorumnanaktan

iyi geceler kızlar.tuanaycım iyiyim sağol.sen nasılsın neler yapıyorsun.bugun benim hamile arkadaslarımla görüşme günümdü.sanki bana acıyorlar öyle bakıyorlarki çok kötü hissediyorum kendimi.hasta oldum sinirden yatıyorum aksamdan beri.konuşmak gelmiyor içimden.biliyorsunuz mide sorunlarım var boyut değiştirdi.bulantı ve gaz yerini ağrıya bıraktı.sinirden oluyor büyük ihtimalle ama canımı sıktı.denize de cok üzüldüm.

denizcim simdi eşin 2 ay olmayacak bu arada sen kendi ruhunu aklını biraz temizle.zaten tüp bebek yaptıracaksın rahatla.valla hiç belli olmaz doğal yoldan geliverir.tabi umutlanma.sen nasolsa tüp bebek olur diye düüşün.

herkesi kocaman öpüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…