Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ıiyiyim ben de bebingcim.5 gün olmuş yaaa,zaman ne çabuk geçiyor.Stres mideyi çok çabuk etkiliyor.Bebeğini kucağına aldığın zaman,unutacaksın hepsini merak etme.ınsan,hatırlamak istemediği şeyleri çok çabuk unutuyor.

Öslem,cnm sen nasılsın,var mı bir haber??Keşke şöyle güzel bir haber duyabilsek!!!KEŞKE!

ay unuttum yazmayı burp yarın dönüyor diymi....

evet canım ya bende hafta sonu gelecek diye hatırlıyorum...hayırlısıyla dönsün özledik valla... şurda kaç kişi kaldık ki zaten... ama olsun bizbize her zaman yeteriz...
bende hepnizi kocaman öpüyorum...opuyorumnanaktan

ayyyy bana ilkokul yıllarımı hatırlattın .benim en samimi arkadaşım ismimi söyleyemez öyle derdi öslem.... iyiyim desem inanır mısın valla çok tuhaf bir haldeyim... ne yapacağımı şaşırdım korku ve merak içiçe ama hiçbirşeyden kaçılmıyor işte bakalım bekliyorum... güzel haberler vermeyi de ne çok istiyorum bilemezsin... inşallah canım ya inşallah... bu ay neyi nasıl hesaplayacağımı bilemiyorum o nedenle şimdilik bekliyorum ama bu stresin sonu ne olur bilemiyorum hayırlısı artık.... dua edin ne olur hakikaten çok ihtiyacım var....:lepi::Saruboceq:turkbayragi:ecrin_bebek::Saruboceqpuyorumnanaktan

denizden çok umutluydum o böyle olunca ne bileyim benimde şevkim kırıldı sanki... bazen hiç olmayacakmış gibi de geliyor... ne yapalım herşey allahtan inşallah bizede meleklerimizi gönderir....... bizide mutluluğa boğar bu ay........

canım sağol hepinize teşekkür ederim bir umudumuz sen kaldın bu ay için sonra bebing tuanay ...inşallah olur ya off dün ağlama krizine girdim eşimde gidince insan destek istiyor ama siz varsınız çok sağolun..bugün annemle hayal kurduk tüp bebek olursa belki ikiz olur annem birine ben bakarım birine sen bakarsın dedi öyle işte güzel hayaller ama herşeyde bir hayır var diyorum çünkü hep böyle dua ettim hayırlısıysa olsun dedim demekki hayırlısı değilmiş..bugünde hastalandım düzenim ilaçlardan çok bozuldu inşallah seninki bebiş olduğu için gelmez ...

canım ya üzülme sen hiç... biz hep yanındayız... bak annende var inşallah bu kadar beklemişken ikisi bir arada gelir de bir daha uğraşmak zorunda kalmazsın gerçi bize bir tane de yeter ya neyse:) öyle her şeyde bir hayır vardır diyelim ve yolumuza devam edelim inşallah 5 ay sonra güzel haberlerini alacağız hem belli mi olur belki eşin geldikten sonra kendiliğinden olur... allahtan ümit kesilmez.... umarım ben ,bebing ve tuanay yarı yolda kalmayıp güzel haberler veririz... valla böyle olunca da hiç umudum kalmıyor ya neyse... dedim ya herşeyin hayırlısı....:Saruboceqpuyorumnanaktan

özlemcim tşkler cnm güzel dileklerin için.sen ne yaptın ne zaman regl günün?

özlemcim tşkler cnm güzel dileklerin için.sen ne yaptın ne zaman regl günün?

ah ben bir bilsem... diyorum ya nasıl hesap yapacağımı bilemiyorum çünkü çatlatma iğnesi falan olmadığımdan neyi nasıl yapacağımı bilemiyorum.... hem gelmesin ya istemiyorum... ben bebişimi meleğimi bekliyorum....:Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ayyyyy kızlar ya nerdesiniz? neden hiç kimse gelmiyor artık.... burpcum ya sende mi dönmedin hala... ya özlettirmeyin kendinizi... herkes giderse nasıl olacak bu arkadaşlık........

canım ya buralardayız merak etme.şehir dışından misafirler vardı hiç nete gircek bir vakit olmadı.ama aklım hep sizde kaldı hatta bir ara cep telinden girmeye calıştım beceremedim.şimdi yolcu ettim hemen netin basına gectim.pazarları kimse olmuyor genelde diye düşünmüştüm.dünden beri kasığıma birsey batıyor anlamadım gitti.bide benim sol bacagımda bir ağrı var sis gibi bi doktora görünsem iyi olucak.ne pimpirikliyim ama.

sen simdi eski adet tarihine göre ortalama bişey hesapla arkadasım.yoksa karnın büyümeden anlaşılmaz durum.opuyorumnanaktan.valla bugün 7. gün oldu yakında saat olarak sayacam sanırım.

tuanaycım valla sana zaman cabuk geçiyor gibide bana sanki hiç geçmiyor gibi geliyor....

Selam canlar,nasılsınız,siz de çok tembel çıktınız,iyi ki girdik bu topiğe gerçekten hiç hareket yok yaaa,öslem kısımmm yaa,yap bir test,belki çıkar artık belli olur,biz de seviniriz.Bekle bekle ne zamana kadar???

Bebing,benim kasığım idrar yaparken çok ağrıyor.Şişlik yok ama çok kötü oluyorum.Yumurtalıklar,yani overler iyice büyüdü galiba.Umarım geçer.3 gündür fenayım.Onun dışında iyiyim çok şükür.bugün 7.gün.Tam ortasındayız.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

valla bende merak ediyorum ama hafta sonuna kadar bekleyeceğim inşallah olmaz .... o zaman test yapacağım diye düşünüyorum:) ayyyy büyüsün karnım ya...opuyorumnanaktan

yooookkkk çoookkk korkuyorum gerçi korkunun ecele faydası yok ama bakalım neyse... ay ne sabır gösterdim ya ... bu arada kibariye varya 2. ye 3 aylık hamilaymiş şimdi haberlerde söyledi hemde 49 yaşındaymış.... ay biz gencecik beceremezken ama inşallah vardır ya inşallah hamişimdir bu ay..:Saruboceq::CüvCüv::ecrin_bebek:

Öslemcim,o zaman doğuruncaya kadar bekle,hem boşuna teste para vermemiş olursun kısım yaaaa,ne gibi belirtiler hissediyorsun,var mı hissettiğin birşeyler kuzucum???

Kibariye olayına gelince,ben söyleyecek hiçbir şey bulamıyorum.ıahi takdir ve doğurganlık genleriyle ilgili sanırım.Bazı kadınların rahmi mıknatıs gibiymiş.Yumurta 6 güne kadar canlı kalabiliyormuş,bunu da bu hafta doktorlarımdan öğrendim.

caanlarım buun pazar olabilir ama ben calışıyorum şimdi geldim işten hemen nete girdim.valla evin işi duruyor ben nete giriyorum.valla bagımlı oldum.
idrar enfeksiyonu olmuş gibi oluyorum idrar yaparken valla.inşallah hayra alamettir bunlar..

özlemcim hafta sonuna kadar beklicen miiii.inanamıyorum sana yaaa.birlikte yaptıralım bari testi.pazartesi günü ne dersin.herkes aynı saatte tahlile gitsin.sen ben tuanay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…