ay unuttum yazmayı burp yarın dönüyor diymi....
İiyiyim ben de bebingcim.5 gün olmuş yaaa,zaman ne çabuk geçiyor.Stres mideyi çok çabuk etkiliyor.Bebeğini kucağına aldığın zaman,unutacaksın hepsini merak etme.İnsan,hatırlamak istemediği şeyleri çok çabuk unutuyor.
Öslem,cnm sen nasılsın,var mı bir haber??Keşke şöyle güzel bir haber duyabilsek!!!KEŞKE!
denizden çok umutluydum o böyle olunca ne bileyim benimde şevkim kırıldı sanki... bazen hiç olmayacakmış gibi de geliyor... ne yapalım herşey allahtan inşallah bizede meleklerimizi gönderir....... bizide mutluluğa boğar bu ay........
canım sağol hepinize teşekkür ederim bir umudumuz sen kaldın bu ay için sonra bebing tuanay ...inşallah olur ya off dün ağlama krizine girdim eşimde gidince insan destek istiyor ama siz varsınız çok sağolun..bugün annemle hayal kurduk tüp bebek olursa belki ikiz olur annem birine ben bakarım birine sen bakarsın dedi öyle işte güzel hayaller ama herşeyde bir hayır var diyorum çünkü hep böyle dua ettim hayırlısıysa olsun dedim demekki hayırlısı değilmiş..bugünde hastalandım düzenim ilaçlardan çok bozuldu inşallah seninki bebiş olduğu için gelmez ...
özlemcim tşkler cnm güzel dileklerin için.sen ne yaptın ne zaman regl günün?
canım ya buralardayız merak etme.şehir dışından misafirler vardı hiç nete gircek bir vakit olmadı.ama aklım hep sizde kaldı hatta bir ara cep telinden girmeye calıştım beceremedim.şimdi yolcu ettim hemen netin basına gectim.pazarları kimse olmuyor genelde diye düşünmüştüm.dünden beri kasığıma birsey batıyor anlamadım gitti.bide benim sol bacagımda bir ağrı var sis gibi bi doktora görünsem iyi olucak.ne pimpirikliyim ama.
sen simdi eski adet tarihine göre ortalama bişey hesapla arkadasım.yoksa karnın büyümeden anlaşılmaz durum.opuyorumnanaktan.valla bugün 7. gün oldu yakında saat olarak sayacam sanırım.
tuanaycım valla sana zaman cabuk geçiyor gibide bana sanki hiç geçmiyor gibi geliyor....
Selam canlar,nasılsınız,siz de çok tembel çıktınız,iyi ki girdik bu topiğe gerçekten hiç hareket yok yaaa,öslem kısımmm yaa,yap bir test,belki çıkar artık belli olur,biz de seviniriz.Bekle bekle ne zamana kadar???
Bebing,benim kasığım idrar yaparken çok ağrıyor.Şişlik yok ama çok kötü oluyorum.Yumurtalıklar,yani overler iyice büyüdü galiba.Umarım geçer.3 gündür fenayım.Onun dışında iyiyim çok şükür.bugün 7.gün.Tam ortasındayız.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?