cnm benim,heyecanlı arkadaşım benim,sen hamile kalınca da kesin,böyle panik halde dolaşacaksın.Doktoru rahat bırakmaz,iki güne bir ultrasona da girmek istersin sen haaayasakkelimeSakin ol,meditasyon yap.İnşallah Allahın izniyle alacağız güzel haberleri.:lepi:Bu arada sende de idrar yaparken kasıkların patlayacak gibi oluyor mu,idrarım gelecek diye ödüm patlıyor yaaamafoldumbenDualarımdasınız.Bugün kuaföre gittim.Hamile bir kadın geldi,doğurdu doğuracak ama.şiş bir karın.Elinde de küçük bir kız çocuğu.Bana da o sırada fön çekiliyor.Doğum yakın herhalde değil mi diye sordum kadına.8 gün var dedi.Kız mı dedim evet kız geliyor ikinciyede dedi.Sizden birşey istesem yapar mısınız dedim,ismim Ayşen,bana doğumda dua eder misiniz dedim.Kadın tabii ki ederim dedi.Doğumu ayın 16 sındaymış.Bizim tahlil yapacağımız gün.Çok mu istiyorsın dedi.Evet dedim.Benim iki hamileliğimde aşılamayla oldu yalnız dedi.Çok şaşırdım.İkisi de ilk aşılamada tutmuş.İlk kızı 6 yaşında.Çok tatlı.Seninde tutacak dedi ve kızın olacak dedi.:Saruboceq:İşte böyle garip bir diyalog geçti aramızda,paylaşmak istedim.Belki umut olur bizler için.:CüvCüv: böyle olmak için:sm_cool:keşke nette olsaydınız kızlar benim bir dertleşesim var anlatamam size...hatta keşke aynı sehirde olsak görüşssekkk. içimdekileri paylaşamadıkça artıyor.psikiyatr a gidicem ben zaten.hamile olsam bile yardım almmam lazım cok dolu hissediyorum kendimi..
Öslemcim,o zaman doğuruncaya kadar bekle,hem boşuna teste para vermemiş olursun kısım yaaaa,ne gibi belirtiler hissediyorsun,var mı hissettiğin birşeyler kuzucum???
özlemcim hafta sonuna kadar beklicen miiii.inanamıyorum sana yaaa.birlikte yaptıralım bari testi.pazartesi günü ne dersin.herkes aynı saatte tahlile gitsin.sen ben tuanay...
selam arkadaşlar burp nerelerde bi bilgisi olan varmı?
arkadasım daha öncede söylemiştik burp yurtdısında mısıra gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?