Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
offfffffffffff içim o kadar heyecanlı kiiiiii.tuttu mu tutmadı mı....
herhalde döllenme olduysa su an faaliyet baslamıştır dimi....
artık öğrenmek istiyorum ama sonuç pozitif olsun istiyorummmmmm
vakit geciremiyorum ben yaaa

doktora gittim bacagım için kas agrısı dediler.ben acaba dolaşımım mı bozuldu iğnelerden diye düşündüm.çok şükür değilmiş....

benim yine duygular iniş cıkışlara basladı deli gibi hissediyorum kendimi.arkadasım aradı bebeği 1 ay kala alacaklarmış sezaryenle bu hafta içinde oturdum ağladım.şimdi gülüyorum şimdi ağlıyorum...
ablamda benim için aralık ayına kadar ertelemişti bebek işini.ben hamile kalıyım ondan 4-5 ay önce doğurayım diye ama aralık yaklaştı eğer hamile değilsem zaten tüp bebeğe geçicem bir kaç ay sonra o benim önüme gecer burp un durumu gibi...
buarada burp nerelerde yawww.
gelmiş olması lazım.

keşke nette olsaydınız kızlar benim bir dertleşesim var anlatamam size...hatta keşke aynı sehirde olsak görüşssekkk. içimdekileri paylaşamadıkça artıyor.psikiyatr a gidicem ben zaten.hamile olsam bile yardım almmam lazım cok dolu hissediyorum kendimi..

cnm benim,heyecanlı arkadaşım benim,sen hamile kalınca da kesin,böyle panik halde dolaşacaksın.Doktoru rahat bırakmaz,iki güne bir ultrasona da girmek istersin sen haaayasakkelimeSakin ol,meditasyon yap.İnşallah Allahın izniyle alacağız güzel haberleri.:lepi:Bu arada sende de idrar yaparken kasıkların patlayacak gibi oluyor mu,idrarım gelecek diye ödüm patlıyor yaaamafoldumbenDualarımdasınız.Bugün kuaföre gittim.Hamile bir kadın geldi,doğurdu doğuracak ama.şiş bir karın.Elinde de küçük bir kız çocuğu.Bana da o sırada fön çekiliyor.Doğum yakın herhalde değil mi diye sordum kadına.8 gün var dedi.Kız mı dedim evet kız geliyor ikinciyede dedi.Sizden birşey istesem yapar mısınız dedim,ismim Ayşen,bana doğumda dua eder misiniz dedim.Kadın tabii ki ederim dedi.Doğumu ayın 16 sındaymış.Bizim tahlil yapacağımız gün.Çok mu istiyorsın dedi.Evet dedim.Benim iki hamileliğimde aşılamayla oldu yalnız dedi.Çok şaşırdım.İkisi de ilk aşılamada tutmuş.İlk kızı 6 yaşında.Çok tatlı.Seninde tutacak dedi ve kızın olacak dedi.:Saruboceq:İşte böyle garip bir diyalog geçti aramızda,paylaşmak istedim.Belki umut olur bizler için.:CüvCüv: böyle olmak için:sm_cool:

Öslemcim,o zaman doğuruncaya kadar bekle,hem boşuna teste para vermemiş olursun kısım yaaaa,ne gibi belirtiler hissediyorsun,var mı hissettiğin birşeyler kuzucum???

çok tatlısın canım ya ne bileyim ben korkuyorum nedense ... para pul önemli değil tabiki:) ama bekleyeceğim çok kararlıyım bu kez:)

özlemcim hafta sonuna kadar beklicen miiii.inanamıyorum sana yaaa.birlikte yaptıralım bari testi.pazartesi günü ne dersin.herkes aynı saatte tahlile gitsin.sen ben tuanay...

ya hep acele ettimde ne oldu hüsran bu kez öyle olacaksa da geç olsun... bıktım aynı heyecanı yaşayıp umutlarımın elimde kalmasından... olmam inşallah kararlıyım bekleyeceğim... neden diye hiç sormayın çünkü bazen kendime bile açıklayamıyorum... ve aynı şeyleri yaşamaktan gerçekten çok korkuyorum affedin ve ne olur bol bol dua edin... sizin ne zaman ve ne belirtileriniz var ...

tuanaycım valla dediğin gibi olaabilirim.napıyım huyum böyle benim.cok ilginç bişey yasamıssın.bi acayip oldum okurken.haftaya bugune kadar regl olmazsam test günüm olacak.karmakarışık duygular içersindeyim.

özlemcim destekliyorum seni sabret bakalım.ama bi yandan içimden de acaba belli mi ki diye düşünmeden edemiyorum.bugun 8.gün haftaya bugun test günü yani.bu hafta daha zor geçicek herhalde.bu belirtile hep biirbirine benziyor zaten ama simdilik bende bişiy yok aama bacagıma agrı giriyor tabi sanmıyorum alakalı olsun.sende var mı değişiklik

tuanaycım benimde idrar yapma olayım canımı acıtıyor hatta bu yuzden tutmak istiyorum tabi zararlı diye yapmamaya özen gösteriyorum.kasığım feci oluyor.şişliklerim inmeye basladı karnımdaki seninki ne durumda.benim bacaklarım şişmiş bu sabah kilotlu corap giycem derken 3 tane yeni corabı heba ettim.

nerdesiniz????
yarım saate nete girip çıkıyorum.birileri var mı diye kimsecikler yok bugun

Slm kızlarrrr,en ağır giden topiği seçiyoruuuuum,evet bildiniz,bizim topik.Bebingcim,nasılsın hayatım,indi mi ayaklarının şişi,ben de şişlik yok ama sağ böbreğime doğru bir ağrı var.Bir de idrarım gelince acayip ağrı oluyor,hemen boşaltmam lazım.Doktorumu gördüm bugün,idrar yolu enfeksiyonu olmasın fala dedi,ama akıntı fala var mı dedi.Hiç akıntı yok.Birkaç gün bekle,olmazsa test yapalım dedi.ışte böyle,işten geldim yeni,taze fasülye pişiriyorum.
Ögretmenim,ögretmenim nerelerdesiniz,çok mu yoruldunuz,yoksa bizi mi unuttunuz,ösleeeemmmm sana diyorummmm????

tuanaycım eskiden böyle değildi bu topik olumsuz sonucu alanlar teker teker ayrıldı.ihtiyaçları varken burdalardı sonra gittiler.o kadar yazan olurdu ki okumaktan gözlerim ağrırdı.

unuttum yazmayı gercekten idrar yolu enfeksiyonu olabilir cünki aşılamadan önce ben idrar testi yaptırmıştım biraz cıkmıştı.ama antibiyotik kullanmadım.aşılamada da mekan da kalorifer yanmıyordu orda da biraz üşümüştüm hepsi birikti belki sendeki de öyledir.

yalnız benim önceki aşılamamdada idrar yaparken zorlanma olmuştu.

tuanay cım mis gibi taze fasulye valla gözümde canlandırdım süper.ben bugun tembelim yemek yapasım yokkkk.eve gidince camasır yıkamam lazım misafirden sonraki en kötü şey bu çamasır olayı.

yok canım.niye alındın ki.burp dönmedi mi daha desen anlardım ama sanki bilmiyormussun gibi sormuşsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…