özlemcim destekliyorum seni sabret bakalım.ama bi yandan içimden de acaba belli mi ki diye düşünmeden edemiyorum.bugun 8.gün haftaya bugun test günü yani.bu hafta daha zor geçicek herhalde.bu belirtile hep biirbirine benziyor zaten ama simdilik bende bişiy yok aama bacagıma agrı giriyor tabi sanmıyorum alakalı olsun.sende var mı değişiklik
Slm kızlarrrr,en ağır giden topiği seçiyoruuuuum,evet bildiniz,bizim topik.Bebingcim,nasılsın hayatım,indi mi ayaklarının şişi,ben de şişlik yok ama sağ böbreğime doğru bir ağrı var.Bir de idrarım gelince acayip ağrı oluyor,hemen boşaltmam lazım.Doktorumu gördüm bugün,idrar yolu enfeksiyonu olmasın fala dedi,ama akıntı fala var mı dedi.Hiç akıntı yok.Birkaç gün bekle,olmazsa test yapalım dedi.İşte böyle,işten geldim yeni,taze fasülye pişiriyorum.
Ögretmenim,ögretmenim nerelerdesiniz,çok mu yoruldunuz,yoksa bizi mi unuttunuz,ösleeeemmmm sana diyorummmm????
tuanaycım eskiden böyle değildi bu topik olumsuz sonucu alanlar teker teker ayrıldı.ihtiyaçları varken burdalardı sonra gittiler.o kadar yazan olurdu ki okumaktan gözlerim ağrırdı.
hihoyyytcanım benim ya ben seni hiç unutur muyum senin adın benim kuzenimin adı :) ben yarın 10 kasım ya o nedenle okulda işlerim vardı birde bugüm milli eğitim müdürü ziyaret etti yoğundum yani.... gelince de temzlik falan yapınca ancak zaman bulabildim tatlım...... ayy yoksa hiç unutur muyum?opuyorumnanaktan
arkadaşlar yazdıklarınızın hepsini girip okuyorum olumsuz sonuç alıp gitti demeyin bana nolur ama muhabbetlerinizde artık yerim yok gibi düşünüyorum hepiniz umutla bekliyorsunuz umudunuzu kırmak istemiyorum...
tuanaycım inşallah o arkadaşın duaları tutar ve dedikleri de çıkar bebişin içindedir inşallah..
özlemcim inşallah hamilesindir bu zamana kadar gecikmesi buna delalettir inşallah..test yapma konusunda seni çok iyi anlıyorum insan bıkıyor ve beklemek daha iyi geliyor beklediğine deysin inşallah..
bebingcim sıkıntı yapma kendine ve bebişin varsa ona zarar verirsin söylemesi kolay geliyor bende yaşadım aynı şeyleri ama malesef yapacak bir şey yok ..duam sizler için ..
burpcum hoşgeldin okuduysan benim haberimi de almışsındır malesef olmadı şimdi senden tüp bebek konusunda tecrübe kazancaz olumlu sonuçlarla moral kazancaz..
kızlar döndüüüm yorgunlluktan yarılıyorum bir merhaba demeden okumaya başlamadım hepinizi çok özledim çoook yorgunum çok yorucu bir yolculuk oldu mısırda şehirler arası yolda gittik dolayısıyla haşatım çıktı bugün doktorada gittim kan verdim ciğer gibi morarttılar kolumu 10. lucrin iğnemi bugün oldum sabah gittiğimde adetim sökülmemişti ama akşama doğru teşrif etti yarın gene gideceğim puregona başlayabilirim yarından sonra şimdii en güzel an bakalım müjdeler varmı sizden neler yapmışsınız okumaya geçeyim :)))))
burpcum hoşgeldin.umarım seyahat iyi geçmiştir.sen tüp bebeğe mi karar verdin?şimdiden hayırlısı olsun.ben burdayım hep ama beni merak edip soran yok...:gitme:mesela kızlar aramızdan hemen ayrılan bi arkadaşımız var hatırlarsanız imoje.aynı gün aşılama olmuştuk ama ikimizinde tutmamıştı ve o tutmadığını öğrenindiğinden beri aramızda yokkk...bende çok üzgünüm eşimle problemlerimiz var bebek olayını tedaviyi ertelemek istiyorum.ve iş arıyorum bulabilirsem çalışacağım...mafoldumben
burpcum hoşgeldin.umarım seyahat iyi geçmiştir.sen tüp bebeğe mi karar verdin?şimdiden hayırlısı olsun.ben burdayım hep ama beni merak edip soran yok...:gitme:mesela kızlar aramızdan hemen ayrılan bi arkadaşımız var hatırlarsanız imoje.aynı gün aşılama olmuştuk ama ikimizinde tutmamıştı ve o tutmadığını öğrenindiğinden beri aramızda yokkk...bende çok üzgünüm eşimle problemlerimiz var bebek olayını tedaviyi ertelemek istiyorum.ve iş arıyorum bulabilirsem çalışacağım...mafoldumben
denizcim ya bu yazdıklarımıza gocunması gerken en son insan sensin tatlım ..sen bizi bıraktında haberimiz mi yok yoksa... hatırlarsan bu bölüm açıldığında kocaman bir listemiz vardı şimdi o listeden kaç kişi kaldık kio nedenle bu yakınmalarımız seninle hiiçççç alakası yok bence...opuyorumnanaktan iyi dileklerin için çok teşekkür ederim...:Saruboceq:
canlarım birtanelerim yarısına kadar okuyabildim mısır bizden resmen bir çağ geride nete giremedim orada şimdiye kadar hiç yazdıklarınızı okuyamadım eşim gelmeden yetiştiremedim yorum yazmayı hatta ancak yarısını okuyabildim şimdi hoş geldine ailemde geldi bekleyin işim var dedim size yazıyorum vallaa :)
yarın tekrar kontrole gidip geleceğim size tüp bebek tedavisi ile ilgili detayları veririm inşallah size gerek kalmaz
konrolden sonra eve erken gelebilirsem tüm bir haftanın kritiğini yapacağım
ama denizim sana çok üzüldüm inan seni okadar iyi anlıyorumki ama sevin birtanem eşin hamileliğinin hiç bir anını kaçırmayacak tatlım allahın izniyle gelir gelmez hamile kalırsın 2 ay yoksa naz yapamayacaksın gerçekten öyle böyle çok önemli hassas olacaksın hamileliğinde ve eşinin desteğine ihtiyaç duyacaksın
hepinizi çok özledim evdekiler tip tip bakıyorlar ne yapıyor bu diye yarın devam ederim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?