Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
semra arkadasım üzüldüm şimdi burası herkese acık bir topik rahatsız edilmek gibi birşey söz konusu olamaz.sen de daha önceleri bu topiğe giriyordun ayrıca...hepimizi biliyor olman lazım

burp un dönmesi gerekirdi aslında.herhalde yorgunluktan girememiştir.doktor kontrolü de vardı....
merak ettim şi,imdi.kafama takıldı....

tuanaycım benim ayagımın şişliği inmedi henüz.eve gidince yüksekte tutuccam biraz.kilotlu corap macersından sonra dar paca pantolon giydim oda bayagı rahatsız etti

valla sağol canım ya yapmıyorum çünkü karnım ağrıyor inşallah olmam .... olmazsam cmt gidip kan testi yaptıracağım şu evde yapılanlarla uğraşmak istemiyorum...:Saruboceq::CüvCüv:

canım benim ya ben seni hiç unutur muyum senin adın benim kuzenimin adı :) ben yarın 10 kasım ya o nedenle okulda işlerim vardı birde bugüm milli eğitim müdürü ziyaret etti yoğundum yani.... gelince de temzlik falan yapınca ancak zaman bulabildim tatlım...... ayy yoksa hiç unutur muyum?opuyorumnanaktan

tuanaycım eskiden böyle değildi bu topik olumsuz sonucu alanlar teker teker ayrıldı.ihtiyaçları varken burdalardı sonra gittiler.o kadar yazan olurdu ki okumaktan gözlerim ağrırdı.

evet ya kendimi kullanılmış gibi hissediyorum... aman boşverin ya biz bize yeteriz........opuyorumnanaktan

hihoyyyt hihoyyyt

ayyyyy semracım ya neden alınıyorsun tatlım.... hem sende bizim eski arkadaşımızsın:)

kızlar döndüüüm yorgunlluktan yarılıyorum bir merhaba demeden okumaya başlamadım hepinizi çok özledim çoook yorgunum çok yorucu bir yolculuk oldu mısırda şehirler arası yolda gittik dolayısıyla haşatım çıktı bugün doktorada gittim kan verdim ciğer gibi morarttılar kolumu 10. lucrin iğnemi bugün oldum sabah gittiğimde adetim sökülmemişti ama akşama doğru teşrif etti yarın gene gideceğim puregona başlayabilirim yarından sonra şimdii en güzel an bakalım müjdeler varmı sizden neler yapmışsınız okumaya geçeyim :)))))

arkadaşlar yazdıklarınızın hepsini girip okuyorum olumsuz sonuç alıp gitti demeyin bana nolur ama muhabbetlerinizde artık yerim yok gibi düşünüyorum hepiniz umutla bekliyorsunuz umudunuzu kırmak istemiyorum...

tuanaycım inşallah o arkadaşın duaları tutar ve dedikleri de çıkar bebişin içindedir inşallah..

özlemcim inşallah hamilesindir bu zamana kadar gecikmesi buna delalettir inşallah..test yapma konusunda seni çok iyi anlıyorum insan bıkıyor ve beklemek daha iyi geliyor beklediğine deysin inşallah..

bebingcim sıkıntı yapma kendine ve bebişin varsa ona zarar verirsin söylemesi kolay geliyor bende yaşadım aynı şeyleri ama malesef yapacak bir şey yok ..duam sizler için ..

burpcum hoşgeldin okuduysan benim haberimi de almışsındır malesef olmadı şimdi senden tüp bebek konusunda tecrübe kazancaz olumlu sonuçlarla moral kazancaz..

canlarım birtanelerim yarısına kadar okuyabildim mısır bizden resmen bir çağ geride nete giremedim orada şimdiye kadar hiç yazdıklarınızı okuyamadım eşim gelmeden yetiştiremedim yorum yazmayı hatta ancak yarısını okuyabildim şimdi hoş geldine ailemde geldi bekleyin işim var dedim size yazıyorum vallaa :)
yarın tekrar kontrole gidip geleceğim size tüp bebek tedavisi ile ilgili detayları veririm inşallah size gerek kalmaz
konrolden sonra eve erken gelebilirsem tüm bir haftanın kritiğini yapacağım

ama denizim sana çok üzüldüm inan seni okadar iyi anlıyorumki ama sevin birtanem eşin hamileliğinin hiç bir anını kaçırmayacak tatlım allahın izniyle gelir gelmez hamile kalırsın 2 ay yoksa naz yapamayacaksın gerçekten öyle böyle çok önemli hassas olacaksın hamileliğinde ve eşinin desteğine ihtiyaç duyacaksın
hepinizi çok özledim evdekiler tip tip bakıyorlar ne yapıyor bu diye yarın devam ederim kızlar

denizcim ya bu yazdıklarımıza gocunması gerken en son insan sensin tatlım ..sen bizi bıraktında haberimiz mi yok yoksa... hatırlarsan bu bölüm açıldığında kocaman bir listemiz vardı şimdi o listeden kaç kişi kaldık ki o nedenle bu yakınmalarımız seninle hiiçççç alakası yok bence...opuyorumnanaktan iyi dileklerin için çok teşekkür ederim...:Saruboceq:

oooooooooo bizim evliya çelebi teşrif etmiş çokta hoş etmiş... canım ya seni çok özledik HOŞ GELDİN opuyorumnanaktan tedavin hayırlı olsun inşallah... ben ısrarla bekliyorum neyi bekliyorsam artık:):CüvCüv::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5

burpcum hoşgeldin.umarım seyahat iyi geçmiştir.sen tüp bebeğe mi karar verdin?şimdiden hayırlısı olsun.ben burdayım hep ama beni merak edip soran yok...:gitme:mesela kızlar aramızdan hemen ayrılan bi arkadaşımız var hatırlarsanız imoje.aynı gün aşılama olmuştuk ama ikimizinde tutmamıştı ve o tutmadığını öğrenindiğinden beri aramızda yokkk...bende çok üzgünüm eşimle problemlerimiz var bebek olayını tedaviyi ertelemek istiyorum.ve iş arıyorum bulabilirsem çalışacağım...mafoldumben

sen kendi kendine dert yaptın yetmedi birde eşinin aklına soktun .... neydi acelen tatlım ya biraz deneseydiniz de sonra gitseydiniz keşke... gerçi keşke için oldukça geç ama:) bence de ya çalış tatlım belkide rahatlarsın ve herşey senin için çok daha güzel olur... belli mi olur beklenmedik bir zamanda misafir geliverir..... inşallah gelir canım .... üzme kendini sen...opuyorumnanaktan

ohhhh ohhhh ne güzel şenlenmiş sayfamız cok mutlu oldum.burp cum valla cok özlemiştik seni hoşgeldin.işlerini hallet brkliyoruuz seni.

ys 88 cim bencede calışmalısın rahatlarsın hem önce eşinle problemlerini çözmelisin.bebek için bu daha önemli.diğer sayfaya bakıyorum sende yazmıyorsun

denizcim sen ne olursa olsun aramızdan ayrılma.bizlerin sonucu ne olursa olsun burda olucaz.baska seylerde konusuruz dertleşiriz geyik yaparız.bırakma bizi.

özlemcim yarın 10 kasım dogru ya senin için yoğun bugün ben günleri saydıgımdan tarihten haberim yok

canım niye sorun ediyorsunuz bunları dert edipte birbirinizi kırmayın inan değmez .kafanın dağılması için çalışman iyi gelebilir ama problemler gelip geçer inan ki takma kafana..hepimiz zaman zaman yaşıyoruz bunları sen bizden kopma tatlım bak burda birbirimizden destek alıyoruz..

ya öylede ne bileyim gün sayıyorsunuz heyecanla bekliyorsunuz bende sizi dinlemiş oluyorum böyle bile rahatlıyorum inanın..

sağol canım desteğin için napalım kısmet değilmiş herşeyin zamanı gelicek inşallah dediğin gibi olur ve gerine gerine nazımı yaparım ee hakkımız ama değil mi?hepimizin hakkı...inşallah senin tedavin iyi sonuçlanır bende umutlanırım..herkes umutlanır..

selam kızlar...
bugun anlamsız sekilde kendimi kötü hissediyorum.bilmiyorum ama tutmadı heralde regl öncesi hep böyle olurum ben.zaten basladım sürekli kontrol etmeye olmuşum gibi geliyor..tuvalete gidip duruyorum.
nasıl sinirliiyim bişiyleri elime geçirsem kırıp dökücem valla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…