Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burpcuğum hoş geldin canım sayfaya ayrı bir hava getirdin sensizde olmuyomuş... kızlar ben bugün çok kötüyüm yaa sabah kaltığımdan beri miyde bulantısından ölüyorum lavobaya gidip gelmekten içim koptu bana bi çare yok mu...

canım benim rahat ol ne olur ... bu yaptıklarımız en çok olacak bebişimize zarar bunu böyle düşün.... umursama diyemiyorum her ne kadar burda bunu tavsiye etsekte ve bilsekte bizde yapıyoruz aynı şeyleri.... :) çık gez alış veriş falan yap hem rahatla hem ekonomiye can ver:) gerçi gündem maddelerimizden grip var onun için dikkat et... öptüm...

tatlım senin yaramazlar sinyal vermeye başlamışlar... ne kadar oldular şimdi ? yeni mi başladı bulantılar? ilaç kullanamazsın doğal yöntemlerle çözmeye çalış canım ya ... nane limon falan iç ya da yoğurt kraker gibi şeyler ye... geçmiş olsun:) ayyy olsun ya olsunlarda çekelim biz darısı başımıza inşallah.....:Saruboceq::CüvCüv::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5

Tatlım,tuttuysa tuttu,tutmadıysa inan yapacağımız hiçbir şey yok,çok ağlayacağız,çok üzüleceğiz,bir süre hayata küseceğiz,sonra sil baştan devam,ama biz elimizden geleni yaptık.Maddi,manevi,ruhi,fiziki pek çok acı ve mutsuzluklara katlandık.Şimdi tevekkül zamanı,Artık Yüce Allahım bilir.Umuyorum ki,sevinme zamanı gelmiştir.Ya bebing yaaa,YA TUTTUYSA????

Öslemim,tatlı kuşum nasılsın???Havalar nasıl sinopta.Çok güzelmiş değil mi Sinop,karadenizi gezmeyi o kadar çok istiyorum ki,daha nasip olmadı.Umarım benim veletlerle birlikte gelmek nasip olur.Eşinde öğretmen mi?

Slm arkadaşım.Öncelikle bebeklerin hayırlı ve uğurlu olsun.Sana gebelikte ki bulantı ve kusmalarda ginger diye bir kapsül var,Önerebilirim.Günde 8 taneye kadar alınabiliyor.Gebelerde çalışması yapılmış bir ürün.Tamamen doğal.Zencefil içeriyor.Fiyatı da 2 lira.İlk alımda 2 tane birden al.İçin rahat olsun,korkma,gebelerde çalışması yapılmış bir ürün.Nereden biliyorsun dersen tam 9 yıldır ilaç firmasında,sağlık sektöründe çalışıyorum.Bu ilacı kullandıktan sonra çok dua aldığım doktor da dahil gebe arkadaşlarım oldu.İkiz gebelik yaşadığın için sen hep 2 x yaşayacaksın.Ama merak etme her zorlukla beraber kolaylık vardır.Bualntı sağlıklı gebeliğe de işarettir.Tekrar hayırlısı olsun.Darısı bizim başımıza.

canım ya iyiyim tatlım sen nasılsın? valla sinop 'u bilemeyeceğim ben kaydolurken orayı memleket olarak seçtim ...sinopta yaşamıyorum ama yaşamayı çok isterim:) sonra beni bu şekilde bulan çok hemşehrim olunca da değiştirmedim:) maalesef çankırı da yaşıyorum ve burayı hiç sevemedim nedense... sinop güzeldir ama küçük bir şehir doğa ile iç içe o nedenle beğeniliyor... eşim veteriner hekim ... inşallah canım ya bebişinle gel bekleriz yazın sinop a mutlaka giderim zaten .. o temiz havayı içime çekmezsem o yıl hasta yatarım memleket havası işte... bir de bizim köpişimiz var onunla zaman geçiriyorum o da tüm sıkıntımızı alıyor ağustosta doğdu daha minicik adı paşa:) eee eşim veteriner olunca :)

boncuğum evet ya zencefili bende duymuştum ama yazmayı unutmuşum:)

inşallah bende yaşarım bu bulantıları sizin adınıza çok seviniyorum Allah analı babalı büyütsün.

burp canım hoşgeldin.nasılsın.

bende sizi çok özledim canlarım yaa mısır sanki 1950 li yıllarda kalmış bir ülke internet bulamadım orada giremedim kaldığımız oteller 5 yıldızlı olmasına rağmen wireless var gözükmesine rağmen bağlanmadı telefonla kafayı yedim eşimde benden çok az haber alabildi programda değişiklikler oldu kahireden şharm el şheyk'e gittik çok yorucu oldu mısır çok pis bir şehir araplar çok rahatsız edici yani son günlerde gün saydım sizleri ve kocamı özledim istanbula indiğimde canım memleketim dedim vallaha
özlemcim çatlatacaksın bizi meraktan yaa seni cadı yaa nasılda sabrediyor alemsin ha neyse sonuç güzel olsunda biz bekleriz seni keyifle allahım bir ikiz haberi versen bize başkada bir şey istemem senden :içelim:

canım çok teşekkür ederim eşinle problem yaşamana çok üzüldüm hayat iniş çıkışlarla doludur inşallah hayırlı bir iş bulursun en kısa zamanda bebek meselesi ve ilaçlardan dolayı hassas olduğunu aklından çıkarma eşine yaklaşımlarında duygularını kontrol etmeye çalış ve fazla alıngan olmamaya çalış bilmiyorum tabiki aranızdaki meseleyi farazi konuşuyorum ama yaşadıklarımızın bizi hassaslaştırdıığını biliyorum umarım en kısa zaamanda herşey yoluna girrer

canım teşekkür ederim bende sizi özledim sizlerin güzel haberlerinizi kaçıracağım diye ödüm patlamıştıki allahtan yetiştim sizlere sizde nasıl ketum çıktınız sabırla bekliyorsunuz helal olsun vallaha şimdi harika haberlerinizi bekliyorum :)))

tabi canım yok öyle iki ay eşinden uzakta hamilelik sen bayramın seyranın tadını çıkart sonra kocişin gelsin öyle yap bebişini sakında kendini üzme biz bu yolda beraberiz bunları yaşayan tek sen değilsin bak ben neler atlattım kafayı sııyırıyordum ama insan herşeye katlanıyor güçlü olup devam etmek zorundayız şu an olmaması olmayacağı anlamına gelmiyor bir vakti var sadece sabır gerekiyor

canımcım benim hormonlar azmış nasıl iyi anlıyorum seni anlatamam biliyorsun ilk aşılamada ben hamile kalmıştım ama adet belirtileri ile aynı idi hiç hamile gibi hissetmemiştim bende adet olacakmış gibi hissediyordum ablamda hamile kaldığı ay bu ay denedik ama tutmadı kesin hasta olacağım belirtiler hastalık belirtileri diyordu sakın kendine vesvese yapma delikafadulden strese sokma kendini ah o hormonlar ahh

kızlar bugün e2 min sonucunu öğrendim 5 miş iyi dediler sonra kist yokmuş endometrium inceymiş şu an incemi olması gerekiyor bilmiyorum ama tedavinin sonuna kadar kalınlaşması gerekiyor onu biliyorum benim mıısırda iken adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım bir kaçgündür kahverengi kanamam var dün normalde iğneye başlamam gerekiyordu ama sökülmediğim için başlayamadım öğlene doğru kanama yoğunlaştı bende dünü birinci gün saydım ama bugün fazla kanama olmadı doktor genede iğnelere başlattı akşam 7 gibi iğne olacağım ama sıkı durun kızlar puregon iğne olacağım ve dozajı kaç biliyormusunuz 375 duyunca ohaaaaa dedim ben 75 ile adım atamıyordum şimdi hergün 375 nasıl olacağım off yandım anam ne hale geleceğim yaa işe nasıl gideceğim bir dahaki randevum cumartesi lucrin diye bir iğne daha var ben hep merak ederdim koldan iğne vurulan hatunları puregon yerine onu kullanıyorlar sanıyordum meğer ikisini birden kullanıyormuşsunuz tedaviyi baştan aşağı yazayım size kızlar şimdiye kadarki
benimki uzun protokol
adetten sonra doğum kontrol hapı kullandırıyorlar adetin 21. günü gidiyorsunuz kist varmı yokmu bakılıyor bu arada eşinize ve size sabah akşam kullanacağınız bir antibiyotik yazılıyor enfeksiyona karşı bir yandan folic asit bir yandanda bebek aspirini kullanıyorsunuz bu ikisi tedavi boyunca kullanılıyor
21. gün lucrin başlıyor sabahları en geç 9 a kadar koldan yapıyorsunuz
reglin 2. günü ultrason ve hormon testi
puregona başlanıyor bana 375 verdiler
4 gün sonra kontrole çağırdılar
inşallah sizin bunlarla hiiiiiç işiniz olmaz kızlar aşılama ile alırsınız bebişleri aman inşallah bu arada herşey yolunda giderse 24 ünde yumurtalarım (inşallah) toplanacak 26 sındada transferim olacak hayırlısıyla

teşekkür ederim canımcım sen nasılsın hamileliğin nasıl gidiyor inşallah rahat geçiyordur ilk yiğenimiz mercimeğimize iyi bak annesi

hamilelik iyi gidiyor sağol.seni sürekli sordum arkadaşlara,döndüğüne sevindim.

sevgili burp cum içimden ne geçiyorsa bugünlerde hep gerçekleşiyor.senin bu yazını okuduğumda ise içimden bu defa bebeğini bu defa bulucaksın diyor.lütfen strese sokma kendini.ben eminim bu defa olucak.içime doğdu.

burpcum ya nasıl bir sabırdır bilmiyorum ama bekliyorum... belkide korkuyorum ondandır beklemem ne bileyim.. inşallah canım güzel bir haber vermeyi de almayıda çok istiyorum.... senin puregonun yüksek olması gerek çünkü çok sayıda yumiş oluşacakki toplanabilsin belki 4 günden sonra düşürebilirler... benim dr step down ya da step up falan diyordu yani ya düşük dozdan başlayıp yukarı çekmek yada tam tersi:) o nedenle sorun etme... 5 benim araştırmalarım sonucunda ise mükemmel denilen kısımda endometrium zaten aldığın ilaçla ve gün geçtikçe hamileliğe uyum sağlamak için kalınlaşıyor o haline de bizim dr three line ooo çok güzel tamam tamam diyordu valla bende asistanı gibi oldum artık .... hatta bana ya bu okumuşlarla uğraşmak çok zor diğer hastalarım sizin kadar uğraştırmıyorlar dedi:) gülerek.... inşallah toplanacak canım sen canını sıkma .... kendine iyi bak kalbini ferah tut ve bol bol dua et bizde ediyoruz emin ol....

Burpcum hoşgeldin,sefalar getirdin.Yeni sürecinde,kolaylıklar diliyorum ve bu sürecin sonunda bebeğine ya da bebeklerine bir an önce kavuşmanı diliyorum.Ama Sema arkadaşımızda hissetmiş,benim de hislerim çok kuvvetlidir,oldu bil sen bu işi.Çok yoğun hissettim,sonu çok güzel olacak cnm.

Semacım,bebeğin hayırlı ve uğurlu olsun.Sağlıkla sonuna kadar gitsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…