selam kızlar...
bugun anlamsız sekilde kendimi kötü hissediyorum.bilmiyorum ama tutmadı heralde regl öncesi hep böyle olurum ben.zaten basladım sürekli kontrol etmeye olmuşum gibi geliyor..tuvalete gidip duruyorum.
nasıl sinirliiyim bişiyleri elime geçirsem kırıp dökücem valla....
burpcuğum hoş geldin canım sayfaya ayrı bir hava getirdin sensizde olmuyomuş... kızlar ben bugün çok kötüyüm yaa sabah kaltığımdan beri miyde bulantısından ölüyorum lavobaya gidip gelmekten içim koptu bana bi çare yok mu...
Tatlım,tuttuysa tuttu,tutmadıysa inan yapacağımız hiçbir şey yok,çok ağlayacağız,çok üzüleceğiz,bir süre hayata küseceğiz,sonra sil baştan devam,ama biz elimizden geleni yaptık.Maddi,manevi,ruhi,fiziki pek çok acı ve mutsuzluklara katlandık.Şimdi tevekkül zamanı,Artık Yüce Allahım bilir.Umuyorum ki,sevinme zamanı gelmiştir.Ya bebing yaaa,YA TUTTUYSA????selam kızlar...
bugun anlamsız sekilde kendimi kötü hissediyorum.bilmiyorum ama tutmadı heralde regl öncesi hep böyle olurum ben.zaten basladım sürekli kontrol etmeye olmuşum gibi geliyor..tuvalete gidip duruyorum.
Slm arkadaşım.Öncelikle bebeklerin hayırlı ve uğurlu olsun.Sana gebelikte ki bulantı ve kusmalarda ginger diye bir kapsül var,Önerebilirim.Günde 8 taneye kadar alınabiliyor.Gebelerde çalışması yapılmış bir ürün.Tamamen doğal.Zencefil içeriyor.Fiyatı da 2 lira.İlk alımda 2 tane birden al.İçin rahat olsun,korkma,gebelerde çalışması yapılmış bir ürün.Nereden biliyorsun dersen tam 9 yıldır ilaç firmasında,sağlık sektöründe çalışıyorum.Bu ilacı kullandıktan sonra çok dua aldığım doktor da dahil gebe arkadaşlarım oldu.İkiz gebelik yaşadığın için sen hep 2 x yaşayacaksın.Ama merak etme her zorlukla beraber kolaylık vardır.Bualntı sağlıklı gebeliğe de işarettir.Tekrar hayırlısı olsun.Darısı bizim başımıza.burpcuğum hoş geldin canım sayfaya ayrı bir hava getirdin sensizde olmuyomuş... kızlar ben bugün çok kötüyüm yaa sabah kaltığımdan beri miyde bulantısından ölüyorum lavobaya gidip gelmekten içim koptu bana bi çare yok mu...
Öslemim,tatlı kuşum nasılsın???Havalar nasıl sinopta.Çok güzelmiş değil mi Sinop,karadenizi gezmeyi o kadar çok istiyorum ki,daha nasip olmadı.Umarım benim veletlerle birlikte gelmek nasip olur.Eşinde öğretmen mi?
canlarım birtanelerim yarısına kadar okuyabildim mısır bizden resmen bir çağ geride nete giremedim orada şimdiye kadar hiç yazdıklarınızı okuyamadım eşim gelmeden yetiştiremedim yorum yazmayı hatta ancak yarısını okuyabildim şimdi hoş geldine ailemde geldi bekleyin işim var dedim size yazıyorum vallaa :)
yarın tekrar kontrole gidip geleceğim size tüp bebek tedavisi ile ilgili detayları veririm inşallah size gerek kalmaz
konrolden sonra eve erken gelebilirsem tüm bir haftanın kritiğini yapacağım
ama denizim sana çok üzüldüm inan seni okadar iyi anlıyorumki ama sevin birtanem eşin hamileliğinin hiç bir anını kaçırmayacak tatlım allahın izniyle gelir gelmez hamile kalırsın 2 ay yoksa naz yapamayacaksın gerçekten öyle böyle çok önemli hassas olacaksın hamileliğinde ve eşinin desteğine ihtiyaç duyacaksın
hepinizi çok özledim evdekiler tip tip bakıyorlar ne yapıyor bu diye yarın devam ederim kızlar
oooooooooo bizim evliya çelebi teşrif etmiş çokta hoş etmiş... canım ya seni çok özledik HOŞ GELDİN opuyorumnanaktan tedavin hayırlı olsun inşallah... ben ısrarla bekliyorum neyi bekliyorsam artık:):CüvCüv::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5
burpcum hoşgeldin.umarım seyahat iyi geçmiştir.sen tüp bebeğe mi karar verdin?şimdiden hayırlısı olsun.ben burdayım hep ama beni merak edip soran yok...:gitme:mesela kızlar aramızdan hemen ayrılan bi arkadaşımız var hatırlarsanız imoje.aynı gün aşılama olmuştuk ama ikimizinde tutmamıştı ve o tutmadığını öğrenindiğinden beri aramızda yokkk...bende çok üzgünüm eşimle problemlerimiz var bebek olayını tedaviyi ertelemek istiyorum.ve iş arıyorum bulabilirsem çalışacağım...mafoldumben
ohhhh ohhhh ne güzel şenlenmiş sayfamız cok mutlu oldum.burp cum valla cok özlemiştik seni hoşgeldin.işlerini hallet brkliyoruuz seni.
ys 88 cim bencede calışmalısın rahatlarsın hem önce eşinle problemlerini çözmelisin.bebek için bu daha önemli.diğer sayfaya bakıyorum sende yazmıyorsun
denizcim sen ne olursa olsun aramızdan ayrılma.bizlerin sonucu ne olursa olsun burda olucaz.baska seylerde konusuruz dertleşiriz geyik yaparız.bırakma bizi.
özlemcim yarın 10 kasım dogru ya senin için yoğun bugün ben günleri saydıgımdan tarihten haberim yok
sağol canım desteğin için napalım kısmet değilmiş herşeyin zamanı gelicek inşallah dediğin gibi olur ve gerine gerine nazımı yaparım ee hakkımız ama değil mi?hepimizin hakkı...inşallah senin tedavin iyi sonuçlanır bende umutlanırım..herkes umutlanır..
selam kızlar...
burp canım hoşgeldin.nasılsın.
teşekkür ederim canımcım sen nasılsın hamileliğin nasıl gidiyorinşallah rahat geçiyordur ilk yiğenimiz mercimeğimize iyi bak annesi
kızlar bugün e2 min sonucunu öğrendim 5 miş iyi dediler sonra kist yokmuş endometrium inceymiş şu an incemi olması gerekiyor bilmiyorum ama tedavinin sonuna kadar kalınlaşması gerekiyor onu biliyorum benim mıısırda iken adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım bir kaçgündür kahverengi kanamam var dün normalde iğneye başlamam gerekiyordu ama sökülmediğim için başlayamadım öğlene doğru kanama yoğunlaştı bende dünü birinci gün saydım ama bugün fazla kanama olmadı doktor genede iğnelere başlattı akşam 7 gibi iğne olacağım ama sıkı durun kızlar puregon iğne olacağım ve dozajı kaç biliyormusunuz 375 duyunca ohaaaaa dedim ben 75 ile adım atamıyordum şimdi hergün 375 nasıl olacağım off yandım anam ne hale geleceğim yaa işe nasıl gideceğim bir dahaki randevum cumartesi lucrin diye bir iğne daha var ben hep merak ederdim koldan iğne vurulan hatunları puregon yerine onu kullanıyorlar sanıyordum meğer ikisini birden kullanıyormuşsunuz tedaviyi baştan aşağı yazayım size kızlar şimdiye kadarki
benimki uzun protokol
adetten sonra doğum kontrol hapı kullandırıyorlar adetin 21. günü gidiyorsunuz kist varmı yokmu bakılıyor bu arada eşinize ve size sabah akşam kullanacağınız bir antibiyotik yazılıyor enfeksiyona karşı bir yandan folic asit bir yandanda bebek aspirini kullanıyorsunuz bu ikisi tedavi boyunca kullanılıyor
21. gün lucrin başlıyor sabahları en geç 9 a kadar koldan yapıyorsunuz
reglin 2. günü ultrason ve hormon testi
puregona başlanıyor bana 375 verdiler
4 gün sonra kontrole çağırdılar
inşallah sizin bunlarla hiiiiiç işiniz olmaz kızlar aşılama ile alırsınız bebişleri aman inşallah bu arada herşey yolunda giderse 24 ünde yumurtalarım (inşallah) toplanacak 26 sındada transferim olacak hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?