Tatlım merhaba,smyrna alanında başarılı bir yer,Funda hanımla mı görüştün?Evet,tavsiye edebilirim ama sen bir de irenbeyle de görüş derim ben,neticede fikir almak önemli.Seni benim hocamlada görüştürebilirim.Bir gün seninle buluşalım ve kahve içelim ve detaylı konuşalım senle ne dersin??
denizcim belki aynı dönemde yaptırırız tüp bebeği...
kızlar sabah hastaneye gittim aşılama olduğum bölümden tüp bebek için 2 aşılamanın tutmadığına dair yazı aldım ve tüp bebekte dosyam çıktı herşey tamam tahliller sperm testi rahim filmi zaten yapılmıştı ama kağıdı verdim ki hemşire demesin mi klomenle yapılan aşılamayı aşılama saymıyoruz raporla tüp bebek yaptırman için önce göbekten iğneli 2 aşılama geçirmen gerekiyor diye o olmadan devlet tüp bebek için rapor vermiyormuş bende dedim daha önce sormuştum durum kritikse direk tüp bebek olur diye tüpler kapalı olunca öyle oluyormuş benimde açık..bir de insan gibi sordum dedim ki ben endo hastasıyım daha 5 ay var tekrar kist çıkabilir doktorla görüşücem neymiş onlar görüşcekmiş doktor dosyama bakıp karar vercekmiş bana telefon açacaklar ilaç kullan ya da kullanma diye bende çok sinirlendim bana stresinizin acısını bizden çıkartmayın diyor ama anlamıyor ki beni adam gibi doktor benimle konuşsun gerekirse muayene etsin değil mi..bende dedim yazın dosyaya madem doktor görecek aşılama olmak istemiyor diye o da sinirlendi oldu isteklerinizi yazalım dedi elimde kalacaktı...dedim istemiyorum direk tüp bebek olsun doktorlar işine geldiği zaman aşılama olmadığı halde yapıldı diye rapor veriyor..bende gittim eczaneye evlenmeden öncede kullandığım doğum kont. ilacından aldım 2 ay kullanıcam tekrar kist çıkmasına razı gelemem..şimdi bu zaman zarfında rapor çıkartınca raporun geçtiği izmirde özel sağlık kurumu bulmam lazım..moralim çok bozuldu birde çıkan hesapta rapor olsa bile 2500 tl raporsuz 5000 tl üniversite hastanesi bir de buraya verip kahır çekeceğime özelde yaptırıcam ama kafama takıldı neden o zaman klomenle aşılama olur dediler benimde çok güzel yumurtalarım oldu niye şimdi sayılmıyor acaba iğneyle yaptırsam şansım olur muydu diyorum bizim bu grupta herkes iğneyle yaptırdı değil mi klomenle aşılaması olan var mı?anlıyacağınız bir de prosedür işleri insanı deli ediyor...
yaptım canım ve yanıtımı aldım tabiki yine negatifff..... çok sıkıldım artık ne yapacağımı da bilemiyorum... budün sabahtan yaptım dua ettim eşime güzel bir haber verebilirim diye ama ne gezer.... o da eve gelir gelmez aradı ondan habersiz yaptığımı sanıyordum ama yanılıyormuşum evde 1 test vardı o yaptımı diye hergün kontrol ediyormuş meğer ve eve geldi dedi biliyorum testi yapmışsın negatif mi diye o an yıkıldım gerçekten ona bir bebiş vermeyi ne çok istiyorum halbuki.... canım benim nede çok sever ve takip edermiş beni... telefon eder etmez bana hazırlan ankaraya gidiyoruz dedi orada gittiğim bir dr var onu aradım ama yarın yokmuş bilemiyorum şimdi.... artık gerçekten sabrım kalmadı ve çok sıkıldım..... 7 ekimde adet görmüştüm saydım nerdeyse 38 gün falan olmuş şimdi çok korkuyorum bu yumurtalar kiste mi dönüştü diye çünkü kist kanamayı geciktiriyormuş... allahım sabır ver ne olur ............:Saruboceq:
canım ya nedense ben hep güvenirim bu teste olduğunde pozitifide göstermişti çünkü.... ben size söylemeyi unuttum hastalanıp hastaneye gitmiştim ya ondan 5-6 gün sonra durup dururken akşam 10 gibi başım öyle bir döndü ki uzanmış tv izliyordum o beni ya rabbim inşallah ya dedirtmişti ama olmadı işte ... ama öyle böyle bir dönme değil korkuttu beni bayağı .... ara ara yine oluyor başımda uzun zamandır çok ağrıyor başka birşey var mı acaba diye çok korkuyorum....
evet kızlar bende iniş çıkışlar yasamaktayım su an cok normal doktorumu aramadım henüz.bazen beceremedi diye düşünüyorum zaten.kanamam cok o da halsiz bıraktı.ama iyiyim bu kadar iyi olacagımı sanmıyordum.yıkılırım sanmıştım.alışkanlık oldu galiba.aklımdan cıkarmak istiyorum ama nasıl olur ki bu bilemiyorum....
bana izmir tüp bebek merkezi lazım.parası önemli değil.sadece iyi bir merkez olması önemli.
kızlar özel tüp bebek merkezi araştırıcam demiştim ya nette baya dolaştım bir kaç yere tel açtım aklıma yatan ve iyi olduğunu daha öncede duyduğum yere dayanamadım gittim ön görüşme için...bu görüşme bile moralimi yerine getirdi yaşadığım sıkıntılar uçtu gitti çok iyi karşılandım ve açıklamalar içimi çok rahatlattı..ama kafam yinede karıştı raporda olsa çıkan maliyetle özelde çıkan maliyet arasında 1500 lira var bende karar verdim şubatı beklemiycem raporsuz özel yaptırıcam..birde üniversitede anestezi olmadan yumurta toplama yapılıyormuş ve ekstra olarak da yumurta toplama esnasında lazer işlemi yapıp gebelik şansını arttırıyorlarmış aralıkta adet olunca gidicem hormon tahlilleri yapıp muayene edip doğum kont.ilacı verecekler..ocak ayında da iğneler başlıycam eşim zaten gelmiş olucak..yalnız kafama takılan ilk defa duydum yumurta toplama sırasında gebelik şansını arttırmak için lazerli işlem yapılıyormuş anestezi altında zaten bu yapılan işlem gebelik şansını arttırıyormuş bunu istersen yapıyorlarmış istersen yapmıyorlarmış ücreti ayrı tabi
burpcum sana böyle bir işlem yapacaklar mı?
birde tüp bebek raporu için eşlerden birinde sorun olması gerekiyormuş ya eylülden sonra bir değişiklik yapılmış şimdi benim tüplerim açık sorun yok eşiminde sperm sayısı 5 milyonun üstündeyse evli çiftlerin tüp bebek tedavisi için 5 yıl bekleme şartı gelmiş..ha dediğim sorunlardan birisi var o zaman yine evlilik şartı 3 yıl tabi ..bunuda yeni öğrenmiş oldum kızlar..yani ben istesemde şubatta yılım dolunca rapor çıkartamıycam ve bekliycem ama 2 ameliyat geçirdim yumurtalıklarım zarar gördü bunu düşünen yok ..eşiminde 20 milyon üstü olduğu için onda da sorun yok göründüğü için rapor çıkamıyor..eşimle konuşamadım daha ama en doğrusu bu gibi görünüyor..bugünde doğum kont hapına başladım 2 ay üst üste kullan daha iyi olur dedi doktor zaten tüp bebek öncesi de kullanıcaktım.. ne bileyim rapor çok anlamsız geldi burpcum sen raporsuz yaptırıyorsun değil mi? sana ne kadar hesap çıkardılar?
sanırım bu topikteki kızlar asılamayla hamile kalamıcak ya kendiliğinden yada tüp bebekle hamile kalacak.burp le baslıcak güzel haberler sanırım.topiği o actı diye herkes onu bekliyor sanırım.tuanaycım seni ayrı tutuyom.senden hala umutluyum
Sema merhaba cnm nasılsın,benim hala belim ağrıyor,bugün 12. gün ve pztesi herşey yolunda giderse test yaptıracağım,benim için dua et ne olursun...
kızlar nasılsınız bayağdır bişiler yazmıyordum ama forumu takip ediyorum ara ara.pek olumlu gelişme yok sanırım bende bi umut ışığı olur bana diye heyecanla bakmıştım.ben eylülde aşılama olmuştum tutmamıştı.ekimin 9unda adet oldum 2ay ara vermiştik dr umla görüşüp sonra hipotroid çıktı ilaca başladım.ogünden beri adet olmadım muayene olmadığım için emin değilim ama sanırım yine kist var gecikti adetim.bende pko var birde ama her aşılamadan sonra ilaçların etkisiyle düzenli oluyor diğer ay adetim.
benim kaçırdığım mutlu bi haber varsa söyleyin kızlar.iyi bakın kendinize.
aaaa canım hosgeldin.valla cok gelişme olmadı ama boncuk ikiz bekliyor asılaması tuttu.bise semra ayrancı var asılaması tutan.bizler aynı burlardayız.dün aklıma gelmişti hipotriotin nasıl oldu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?