Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar özel tüp bebek merkezi araştırıcam demiştim ya nette baya dolaştım bir kaç yere tel açtım aklıma yatan ve iyi olduğunu daha öncede duyduğum yere dayanamadım gittim ön görüşme için...bu görüşme bile moralimi yerine getirdi yaşadığım sıkıntılar uçtu gitti çok iyi karşılandım ve açıklamalar içimi çok rahatlattı..ama kafam yinede karıştı raporda olsa çıkan maliyetle özelde çıkan maliyet arasında 1500 lira var bende karar verdim şubatı beklemiycem raporsuz özel yaptırıcam..birde üniversitede anestezi olmadan yumurta toplama yapılıyormuş ve ekstra olarak da yumurta toplama esnasında lazer işlemi yapıp gebelik şansını arttırıyorlarmış aralıkta adet olunca gidicem hormon tahlilleri yapıp muayene edip doğum kont.ilacı verecekler..ocak ayında da iğneler başlıycam eşim zaten gelmiş olucak..yalnız kafama takılan ilk defa duydum yumurta toplama sırasında gebelik şansını arttırmak için lazerli işlem yapılıyormuş anestezi altında zaten bu yapılan işlem gebelik şansını arttırıyormuş bunu istersen yapıyorlarmış istersen yapmıyorlarmış ücreti ayrı tabi

burpcum sana böyle bir işlem yapacaklar mı?

birde tüp bebek raporu için eşlerden birinde sorun olması gerekiyormuş ya eylülden sonra bir değişiklik yapılmış şimdi benim tüplerim açık sorun yok eşiminde sperm sayısı 5 milyonun üstündeyse evli çiftlerin tüp bebek tedavisi için 5 yıl bekleme şartı gelmiş..ha dediğim sorunlardan birisi var o zaman yine evlilik şartı 3 yıl tabi ..bunuda yeni öğrenmiş oldum kızlar..yani ben istesemde şubatta yılım dolunca rapor çıkartamıycam ve bekliycem ama 2 ameliyat geçirdim yumurtalıklarım zarar gördü bunu düşünen yok ..eşiminde 20 milyon üstü olduğu için onda da sorun yok göründüğü için rapor çıkamıyor..eşimle konuşamadım daha ama en doğrusu bu gibi görünüyor..bugünde doğum kont hapına başladım 2 ay üst üste kullan daha iyi olur dedi doktor zaten tüp bebek öncesi de kullanıcaktım.. ne bileyim rapor çok anlamsız geldi burpcum sen raporsuz yaptırıyorsun değil mi? sana ne kadar hesap çıkardılar?

Tatlım merhaba,smyrna alanında başarılı bir yer,Funda hanımla mı görüştün?Evet,tavsiye edebilirim ama sen bir de irenbeyle de görüş derim ben,neticede fikir almak önemli.Seni benim hocamlada görüştürebilirim.Bir gün seninle buluşalım ve kahve içelim ve detaylı konuşalım senle ne dersin??

tuanay cım cok sağol.işlerim cok yoğun biraz düzenlesem eşimle kacıcam zaten biriki gün kendimi toparlıycam.aslında esim tüp bebek istemiyor.ben istiyorum.önce bir iki merkezle görüşeyim diyorum sonra birkaç ay ara verip yola devam edelim istiyorum.tabi eşimle karar vermedik daha.ama ben en azından merkezleri araştırayım diyorum.yardımcı olursan cok sevinirim.benim önceden topladığım bazı dr isimleri var onları bi bulayım sana sorarım.bak hala regl olmadın.bel agrsı hamilelik belirtisi olarak ta oluyor.umudunu kaybetme.inşallah senden güzel haber alıcaz.

özlemcim sen yinede bi kan testi yaptır için rahatylasın.tabi doktora regl olmadığın için git.kist olabilir.erken bilinirse.doğum kontrol hapıyla hemen çözülür soruunun.iyisin dimi?

denizcim çok iyi yapmışsın biraz daha araştır imkanın varken.sonra karar ver.bence de kafaya koyduysan beklemeye gerek yok.hapınıda ihmal etme.eşinde yok zaten bebek olma ihtimali yok.ama kistlerden korunmuş olursun.

sanırım bu topikteki kızlar asılamayla hamile kalamıcak ya kendiliğinden yada tüp bebekle hamile kalacak.burp le baslıcak güzel haberler sanırım.topiği o actı diye herkes onu bekliyor sanırım.tuanaycım seni ayrı tutuyom.senden hala umutluyum

canım irenbeyi de aradım raporsuz 5000 tl dedi yarında oraya gitmeyi düşünüyorum bakalım onlar ne diycek..irenbede dilek hanım çok iyiymiş
smyrnada funda hanımla görüşmedim burhan beyle görüştüm ama burhan bey herşeyinizle funda hanım ilgilenacek dedi..doktorum o olacakmış..

çok isterim buluşalım sen ayarla ben çalışmadığım için sorun yok sen kendine göre ayarla işte bir kahve içelim..

Sema merhaba cnm nasılsın,benim hala belim ağrıyor,bugün 12. gün ve pztesi herşey yolunda giderse test yaptıracağım,benim için dua et ne olursun...

denizcim belki aynı dönemde yaptırırız tüp bebeği...

inşallah canım senin gerek kalmaz ama denk gelirsek destek oluruz birbirimize..hem ben de ön araştırma sana da bilgi veririm burdaki merkezler hakkında..nerde oturuyorsun canım izmirde değilsin anladığım kadarıyla..

tatlımj bu salak merkeze inanma bir halt bilmiyorlar aşılamada hangi ilacı kullandığının bir önemi yok o ilaçlar yumurta geliştirme ilaçları yumurta kalitesini etkilemiyorki devlet enayimi hapla gelişebiliyorsa yumurtayı illede iğne ile daha pahalı ilaçla şişirtsin sen hiç canını sıkma canım orası bilmiyordur ama başarılı bir tüp bebek merkezi bulduydan orada yaptırmak istiyorsan orası ayrı tatlım önemli olan sana stres yaşatmayacak güvenebileceğin bir yerde yaptırman tatlım

canım gerçekten allah hepimize sabır versin off eninde sonunda olacakta bu süreçler çok yıpratıcı önümüzde bizi neler bekliyor kafamçokkarıştı daha kaç negatif alacağız bende olumsuzluğa kapılıyorum bu sayfa resmen tüp bebek sayfası oldu ben isterdimki tüp bebeğe geçmeden aşılama aşamasında bu işi halledin üfff resmen cuma akşamımın tadı kaçtı kafamçokkarıştı moralde veremiyorum tek bildiğim olacak eninde sonunda olacak ama ozamana kadar bizde olacağız çok üzgünüm tatlım teselli veremiyorum çünkü inan sonucunu ben almış gibi üzüldüm utanmasam sen moral ver bana diyeceğim yazdıkça batıyorum susayım ben :bbo:

bir doktora git istersen tatlım belki kulak içi kristallerin oynamıştır benim başıma çok geldi

işte güçlü savaşçı diye sana derim aslansın sen

bana yapılacak işlerin detayını yarın konuşacağım tatlım ama şimdilik önceliğim yumurta oluşsunda başka bir şey istemiyorum geçen ay bir yumurtam oluşmuştu eğer bu ayda böyle olursa mahfoluurum dondurma mikroenjeksiyon ıvır kıvır ne olsa isteyeceğim bende rapor çıkarttım ama raporun bir halta yaradığı yok bir alay para ödüyorum hem ilaçlara hem tedaviye bu devletimizin bir kandırmacası ama 3-5 ucuz alayım ilacı vaktimde var derseniz uğraşın çıkarın derim çünkü bu kadar vergi ödüyoruz maaşlardan bukadar prim kesiliyor bizim yasal hakkımız bu

canım benim topiğimiz tüp bebek topiği oldu ama zafer olmadan yılmak yok

Sema merhaba cnm nasılsın,benim hala belim ağrıyor,bugün 12. gün ve pztesi herşey yolunda giderse test yaptıracağım,benim için dua et ne olursun...

tuanay bu kadar insan sana bel bağladı bize olumsuz sonuçla dönmezsin inşallah

Burp tatlım,bu kadar olumsuzdan sonra bir olumlu çıkar mı bilmiyorum,tabii ki tek duam hayırlısıyla güzel haberi almam.Bu arada seni çok güçlü görüyorum tatlım yaa,emeklerinin karşılığını alacağın güne çok az kaldı,sanırım bir kızın olacak....

Burp tatlım,bu kadar olumsuzdan sonra bir olumlu çıkar mı bilmiyorum,tabii ki tek duam hayırlısıyla güzel haberi almam.Bu arada seni çok güçlü görüyorum tatlım yaa,emeklerinin karşılığını alacağın güne çok az kaldı,sanırım bir kızın olacak....

tatlı bebingim benim,cnm arkadaşım,güzel sözlerin için,desteğin için teşekkürler....

kızlar nasılsınız bayağdır bişiler yazmıyordum ama forumu takip ediyorum ara ara.pek olumlu gelişme yok sanırım bende bi umut ışığı olur bana diye heyecanla bakmıştım.ben eylülde aşılama olmuştum tutmamıştı.ekimin 9unda adet oldum 2ay ara vermiştik dr umla görüşüp sonra hipotroid çıktı ilaca başladım.ogünden beri adet olmadım muayene olmadığım için emin değilim ama sanırım yine kist var gecikti adetim.bende pko var birde ama her aşılamadan sonra ilaçların etkisiyle düzenli oluyor diğer ay adetim.
benim kaçırdığım mutlu bi haber varsa söyleyin kızlar.iyi bakın kendinize.

aaaa canım hosgeldin.valla cok gelişme olmadı ama boncuk ikiz bekliyor asılaması tuttu.bise semra ayrancı var asılaması tutan.bizler aynı burlardayız.dün aklıma gelmişti hipotriotin nasıl oldu diye

aaaa canım hosgeldin.valla cok gelişme olmadı ama boncuk ikiz bekliyor asılaması tuttu.bise semra ayrancı var asılaması tutan.bizler aynı burlardayız.dün aklıma gelmişti hipotriotin nasıl oldu diye

çok sevindim boncuk adına hemde ikiz ne güzel.onun değerleri çok iyiydi zaten çok

ümitliydi dr u.hadi bakalım darısı bizlere.canım hipotroid için ilaca başladım ömür boyu

kullanıcam artık ama dr eğer sorun buysa bebek bu nedenle olmadıysa ilaçla 15 günde

düzelir demişti.umarım tek nedeni o dur.şu an ümidim kendiliğinden hamile kalmam ama

kalmazsam 1ay sonra son aşılamayı yapıcaz bukez klomenle değil iğneyle

olucak.bakalım hayırlısı olsun.senin kaçıncı aşılama oldu canım?ne yapmayı planlıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…