Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlemi bayagı merak ettim.nerlerde acaba...ankaraya gidecekti acaba ondan mı nete giremiyor.

TUANAY canım merhaba.biraz sonra yatıyorum ama yarını çok merak edip dua ediyorum sana.yarın işden gelir gelmez hemen bilgisayarı açıcam.çok merek ediyorum inşallah olmuştur canım ya.yarın mutlaka haber ver.kendine iyi bak.allah herşeyin hayırlısını verir sen merak etme tatlım.iyigeceler.

BURPCUM BAK O YUMİŞLER BÜYÜCEK,TÜP BEBEK BAŞARILI SONUÇ VERİCEK.BÜYÜK ALLAHIM SANA İKİZ BEBEK NASİP EDİCEK.İŞTE O ZAMAN BEN SANA SORUCAM NİYE BUKADAR KENDİNİ VE HENÜZ OLUŞMAMIŞ YİĞENLERİMİZİ ÜZDÜĞÜNÜ.İŞİTE O ZAMAN NE DİYCEN BAKALIM.OLUMLU OL BİRAZ.HELE Kİ SEN...BURADA BİZLERE UMUT VEREN SEN.MERCİMEĞİN SANA ÇOK KIZIYO,ONU ÜZME.HADİ CANIM HABERDAR ET BİZLERİ.KENDİNE DİKKAT ET.

Tatlım,güzel sözlerin bana çok iyi geldi.Şu an bel ağrılarıyla kıvransam da umudum hala var.Yarın güzel haberler verebilmeyi çok istiyorum.Umarım,bunu Rabbim bana da nasip eder.Sen de kendine ve bebeğine çoook iyi bak,iyi ki varsınız...

canım inşallah yarın güzel haberler vericeksin fırsatın olduğu zaman mutlaka yaz merakla seni bekliyor olucam..hayırlısıyla allah gönlüne göre versin inşallah...

tuanaycım hepimiz heyecanla bekliyoruz seni.sabahtan heemen yaptır testi bizede haber ver.bu bel ağrısının bebekle ilgli olduğunu düşünüyorum ben...hadi neşelen biraz 15.günü doldurdun...

kızlarrr merhaba canlarım ya çok merak ettiniz biliyorum ama malesef size haber veremedim ... eşim hazırlan gidiyoruz deyince apar topar çıkıp ankara ya annemlere gittik.. çılgınlar gibi durdurak bilmeden alışveriş yaptık ekonomik kriz teğet geçmeyecek böyle giderse.:)...eski dr uma gittim herşeyi temmuz ayından itibaren herşeyi anlattım o da hiç ara vermemişsin neden böyle yumurtalıklarını yordun ve bunlar yaşlandırır haberin olsun dedi... tabi bu durumda kafanı nereye vurursan vur birde her dr farklı düşünüyor nedense... ben çok sayıda yumurta oluştu adette olmadım sanırım kist var deyince önce çok korktu ... allahıma şükürler olsun muayeneden sonra sorun yok dedi farlutal verdi seni kanatmam gerek önce dedi... bende pko oluşmuş halbuki yoktu yumurtalar büyümüştü ya onlar küçülmüş ilacı keser kkesmez boncuk gibi dizilmişler o nedenle adet olamamışım dr um büyümesinden korkmuş ama şükür olmamış .... adetin 3. günü yapılan testleri yaptır dedi ve hsg neyse rahim filmiymiş herhalde ondan çektir gerçi önce kendiliğinden gebe kalmışsın ama geçirdiğin bir enfeksiyon tıkamış olabilir %80 yoktur ama emin olmak ve tedaviyi ona göre yönlendirmek istiyorum dedi... ancak 1 kez daha aşılama yaptır bu işlemden sonra şansın % 50 artar dedi:) bende ben beklemek istemiyorum diye herşeyi mahvettim artık herşey sizde siz ne derseniz öyle olsun dedim... ve aslında tüp bebeği düşünmeye başladığımı dile getirdim dr um eşinin tüp bebek yaptığını söyledi önce sonuçlar gelsin bakarız dedi. birde bu film çekildiği ay ve bir sonraki ay gebelik yasak gibi sanırım bende deniz gibi 2 ay bekleyeceğim....

tuanay tatlım inşallah tutmuştur ya... sen bari güldür yüzümüzü...

burpcum ya ne desem bilemiyorum ama belki bir sonraki kontrolde artar sayı çünkü benimde doz 75 ten 200 e çıktığı halde 5. gün 1 yumurta vardı sonraki gittiğimde ise birsürü o nedenle kafanı takıp üzülme derim .... benimkilerden gelişenler çatlamamış yani hiçbiri galip gelememiş inşallah seninkiler olacak ... gerçi seninki toplanacağına göre kesin olacak:) ümidini yitirme tatlım...

özlemcim iyi olmana sevindim.rahim filmi aslında asılamadan önce cekilen bir film.neden sana yaptırmadılar ki.bazen tıkalı olan yerleri açabiliyor bu filmde verilen ilaç.yasak olma kısmını arastır cünki benim doktorum bu film çekildikten sonra iki ay sans daha yuksek demişti.ama bizde olmadı belki sende olur.hepimiz tüp bebeeğe doğru gidiyoruz galiba.

Cnlarım,bebing,öslemim ve denizcim hepinizin güzel dileklerini Rabbim dua niyetine kabul edip sevindirir inşallah.Sizleri çok seviyorum.Sonuç ne olursa olsun,hep beraber çıktık bu yola.ıyi ki yanımdaydınız.Mutlaka haber vereceğim.Allahım en kısa zamanda hepimizin güzel yüzünü güldürsün.

teşekkürler tuanaycım.bian yazdıklarını yanlış anlamışım.sanki bırakıcakmıssın gibi geldide...
biz kader birliği yaptık inşalllah bebeklerimizide burda büyütücez.

yok valla bırakırsa bulur topuğuna sıkarım biliyorsunuz karadenizliyim:))))

teşekkürler tuanaycım.bian yazdıklarını yanlış anlamışım.sanki bırakıcakmıssın gibi geldide...
biz kader birliği yaptık inşalllah bebeklerimizide burda büyütücez.
klava: sakın yanlış anlama,benden kurtuluş yoksositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…