kızlar artık vallahi bıktım ben bu işlerden bugün doktora gittim 15 gündür lucrin 5 gündür 350 lik puregona bir tanecik bir halta yaramaz yumurta incecik endometrium ve düşük e2 değeri ile döndüm doktor ilaç dozunu 450 ye çıkardı günde 500 tl lik ilaçla gelişmeyen bu yumurtalar 4 yıldır salak salak ümitle ne beklemişim ben hamile kalırım diye doktor bile inanamadı tekrar tekrar iğneyi nasıl yaptığımı sorguladı duruyor duruyor nasıl kullanmam gerektiğini anlatıyor hatta aradı tekrar anlattı ama malesefki ben iğneleri olması gerektiği gibi doğru bir şekilde uyguladım ama yumurtalarım olması gerektiği gibi iğneleri değerlendirmedi
temmuz ayında bile 75 lik puregonla 4 tane yumurtam olmuştu ağustosta 1 tane olmuştu bu ayda 1 tane oldu inanılır gibi değil boşa kürek çekmekten bu uğurda milyarları çöpe atmaktan gerçekten sıkıldım artık lanet olsun bir halt istemiyorum demek istiyorum sadece her yerimde morarmadık bir yer kalmadı üzgünüm kızlar sizlere moral veremiyorum sizleride düşünmem lazım ama hepimizin durumu farklı bende böyle olması sizdede olmayacağı anlamına gelmiyor hem biliyorsunuz bende şansızlık mıknatısı var
Tatlım,güzel sözlerin bana çok iyi geldi.Şu an bel ağrılarıyla kıvransam da umudum hala var.Yarın güzel haberler verebilmeyi çok istiyorum.Umarım,bunu Rabbim bana da nasip eder.Sen de kendine ve bebeğine çoook iyi bak,iyi ki varsınız...TUANAY canım merhaba.biraz sonra yatıyorum ama yarını çok merak edip dua ediyorum sana.yarın işden gelir gelmez hemen bilgisayarı açıcam.çok merek ediyorum inşallah olmuştur canım ya.yarın mutlaka haber ver.kendine iyi bak.allah herşeyin hayırlısını verir sen merak etme tatlım.iyigeceler.
Tatlım,güzel sözlerin bana çok iyi geldi.Şu an bel ağrılarıyla kıvransam da umudum hala var.Yarın güzel haberler verebilmeyi çok istiyorum.Umarım,bunu Rabbim bana da nasip eder.Sen de kendine ve bebeğine çoook iyi bak,iyi ki varsınız...
özlemcimmmmm okumayı bırak nerelerdeydin ondan bahset catladım meraktan.
Biz hep beraber olacağız ne olursa olsun,kader birliği yaptık.Sonuna kadar beraberiz:1hug:tuanaycım haberi aldıktan sonra bizi bırakmak yok diy mi
teşekkürler tuanaycım.bian yazdıklarını yanlış anlamışım.sanki bırakıcakmıssın gibi geldide...
biz kader birliği yaptık inşalllah bebeklerimizide burda büyütücez.
Güzel karadenizlim,güzel öslemim benim,bırakırsam sıkarsın ama sıkar birassss bırakmam kiiiisositosositoyok valla bırakırsa bulur topuğuna sıkarım biliyorsunuz karadenizliyim:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?