kızlar olmadı,negatif sonucu aldım,hayırlısı olsun
özlemcim iyi olmana sevindim aşılamadan önce bu filmin çekilmesi şart çünkü eğer tüplerde tıkanıklık varsa bunu gösteriyor aşılamanın anlamsız olduğu ortaya çıkıyor..bende çekildim bu filmi biraz ağrılı bir işlem fakat korkulacak bir şey yok..film sonrasındaki ay korunma nedeni film esnasında radyasyon alınıyor ve bu radyasayonun vucuttan atılması bekleniyor ki bebek ve döllenme oluşursa allah korusun sakat olmasın diye film zaten adet dönemini takiben çekiliyor sonraki adet dönemi bitince ilişki korunmadan serbest bırakılıyor..bende tüp bebeğe karar verdim ve rapor tarihini beklemiycem aralık ayında doğum kont. hapıyla başlayıp şimdide içiyorum ama eşimin gelmesi için bekliycem.ocak başı gibide iğneler başlıycam allahım hayırlısı neyse onu versin hepimiz için..
canım ya benim dr um da öyle dedi o nedenle ben anestezi isteyeceğim zaten kürtajda da anestezi yapılmıştı ve sonuçta ben aşılamayabile dayanamamıştım ona hiç dayanamam.....:gitme:özlemcim bi türlü anlamıyorum bu rahim filmini aşılamadan önce istemeyen doktorunu rutin tahliller gibi herkes istiyor.ayrıca tüp bebek merkezleride istiyor.bilirsiniz benim canım pek tatlı.acımaz diyemem ama anlatıyım.eğer anesteziden korkmuyorsan( ben korkuyorum) öyle cektirebilirsin gercekten cok rahat olur.ben cok arastırmıstım nasıl bir film olduğunu cunki doktorum biraz ağrılı demişti.ama doktor erkek kendi çektirmedi sonuçta.adetin bittikten sonra bir iki gün temiz olduktan sonra cekiliyor.bir ilaç alıyorsun sisede.önce rontgen masasına yatıyorsun alt taraf cıplak üstünde örtü.damar yolunu acıyorlar herhangi bir alerjik reaksiyona karsı.(asıl ben bundan korkmuştum)sonra asılamadaki gibi acıyorlar ve bir ilaç enjekte ediyorlar işte bu noktada ilaç ilerlerken bir basınc oluyor karnında ve canın yanıyor.elini tutacak biri yanında olura cook iyi oluyor.5 dk sürmüyor sonra o basınc filan giderek azalıyor.sonra bi 15 dk filan yatıyorsun filmde cekiliyor bu sırada.bu kadar.benim birkaç gun kanamam olmuştu.ama baska bişiy yook.heleki aşılama tecrüben var daha kolay gecer.bide ben filmden 1 saat önce agrıkesici ve kas gevsetici almıştım.doktorum demişti.bir kutuda antibiyotik içmiştim.belki senin düşükten sonra tıkanma oldu ve ondan uğrasıyorsun bu kadar zamandır.eski doktorunu bırak bence.
kızlar merhaba ben geldim henüz yazdıklarınızı okuyamadım var mı hamiş haberleri özlemcim rahim filmi çektirecekmişsin ben de çekilmiştim gözünü korkutmak istemem ama benim çok kötü geçmişti ben de çektirmeden önce burada birçok yorum okumuştum anladığım kadarıyla tüperi açık olanlar çok fazla hissetmiyor benim 2 tüpüm de tıkalıymış onun için canım çok yandı ama en azından sol açıldı sağı da net olarak çekemediler ben ağrıdan duramadığım için sağ da açılmıştır diye düşünüyorum sen daha önce hamile kalmıştın büyük ihtimalle senin tüpler açıktır onun için çok acı çekmeyeceğini umuyorum 5 dk. fena bir ağrı çekiyorsun ama bebeğe bir adım daha yaklaşmış oluyorsun
kızlar olmadı,negatif sonucu aldım,hayırlısı olsun
kızlar hastaneden geldim bebeklerimin kalp atışlarını duyduk çok şükür öyle güzel bir duygu ki anlatamam allahım herkesin kucağını doldursun yüce rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?