Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ah boncukcum cok sevindim Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.ne güzel ne mutlu birşey.bizde yasarız en kısa zamanda inşallah.

tuanaycım inanamıyorum ya 15 gunu hem gördun hemde negatif çıktı.kafayı yicem ben artık yaa.hiç kimse olumlu sonuc alamıyor ne bu böyle...doğuda adamlar 10-15 tane doğuruyor doktor yok hastane yok biz burda....tövbe tövbe....

iyimisin peki arkadasım nasıl hisssediyorsun kendini?

boncukcum allah kucağına almayı nasip etsin ikizlerini sağlıkla inşallah bizede nasip etsin..

tuanaycım çok üzüldüm artık diyecek birşey bulamıyorum bu aşılamayı icat edene tövbe yarabbim aşılamayla hamile kalanda var ama neden bu kadar düşük oranı var..allahım nasip ederse olucak inşallah bence vakit kaybetme karar ver ya hemen önümüzdeki ay ikinci aşılamayı yaptır ya da tüp bebeğe geç sakın ara verme kafamı dağıtayım rahatlıyım deme imkanın varsa devam et..

canlarım benim nasılsınız
tuanaycım artık bir şeyde diyemiyoruz kaşarlandık artık kötü sonuç alan sızlanmıyor geri kalan feryat figan yapmıyor hepimiz alışıyormuuyuz olumsuzluklara ne
çok şükür boncuğumuz ve semamız var bizlere umut olan destek olan
özlemim rahim filmini kesin anestezi altında çektir bende öyle yapmıştım hiç sorunyaşamamıştım misler gibi sonrasında da eve gider uyursun dinlenmiş olursun sonrasında da enfeksiyona karşı antibiyotik kullanıyorsun biz neler yaşadık yanında rahim filmi neki
beni sorarsanız bom bok yumurtalar
artık onları sucuğa kırar yerim e2 düşük yumurta bir tane ilaca bünye ne halt etmeye cevap vermiyor anlamış değilim
artık dediğim gibi herşeye alıştık olsun varsın bir de başarısız tüp bebek tedavisi deneyelim başlayacağım zaten veledinede bebeğinede millet makineli gibi ikincilere hamile kalsın sokaklara döksün bizde yırtınalım böyle avucumuzu yalayalım hiiiiç adil değil
bebingim denizim savaşa savaşa kaşar savaşçı olduk :)
hergün birimiz isyanlardayız bir gün biz destek alıyoruz bir gün destek veriyoruz bu sayfa çokta tadında oldu az ve öz iki hamişimiz beklemede kalanımız tüp bebek tedavisi olanımız bakalım eninde sonunda güzel haberle dolsunda burası kaşarlanmış savaşçılar savaşa devaaaam bizde makineli gibi saydıralım bebişleri

haklısın burp cum bugun bi cinslik var yine yavasladı sinir oluyorum böyle olunca.
valla geyiğe vurduk dimi artık.en iyisi omlet yap sen onları.belki o bitane tutar belli mi olur.sen yinede pozitif ol lütfen.bugun bi çocuk zırlıyodu bi sinirlendim ki.kendime sastım vallahi.
hakkaten kasarlandık yahu.ablamla konustum.sen nasıl böyle ayakta durabiliyorsun anlamıyorum dedi kızcagız.beni teselli etmek için aramış ama ben gayet normalim cok sasırdı.ben senin yerinde olsam bilemiyorum napardım dedi.o çok az caba sarfetti biriki ay gibi onda bile deliye dönmüştü.
bende kasarlandığıma karar verdim.depresyona filan girerim sanmış.inanın canım acımıyor bende sasırıyorum biraz normal mi diye.tutma kendini biriktirmee diyor ablam ama gayet normalim sanki aşılamalar tedaviler filan ben yasamadım gibi...

arkadaşlar bu hamilelik insanın psikolojisinimi bozuyo?durduk yere kavga ediyoruz eşimle.bıktım valla aynı iş yerinde çalışmak çok zor.o bana hamile olduğun için pskolojin bozuldu diyo sanki önceden sorunsuz çalışıyodukda aynı yerde..valla içim bunaldı.patlıcamm.

valla canım hamilelik nasıl bişiy bilmiyorum ama gözlemlediğim bir gercek var ki o da hamilelerin hormonları değüiştiği için psikolojileri cok farklı oluyor.ne iş yaptığını bilemiyorum ama aynı işyerinde olmak bazen zor olabiliyor.özellikle tartışmalardan sonra.sen gez dolaş öyle durumlarda kafanı dağıt.bebeğini düşünmen lazım.eşinide takma kafana zamanla alışır o da.

canım bende safyanın azizliğine uğradım kaç saattir deli etti..
gelelim asıl konuya onlarda ayrı deli etti 2 defa irenbeden arayıp randevu iptal ettiler en son çarşamba gününe karar kıldılar dilek hanımın tv çekimi varmış neyse inşallah bir daha değişmezse çarşamba 15.00 da gidicem.bende gittim bugün egedeki tüp bebek tahillerimi dosyamı aldım ..ege üniversitesi 2700 müş.iğneler 1000-1500 arası..valla bilmiyorum ama 500 için o kadar kalabalık sıkıntı..smyrna 3200 alcak iğneler 1000-1500 arası aradaki fark 500 tl..galiba burası olucak..çarşambada irenbeye gideyimde kesin karar vercem..

canım ya bende öyle düşünüyorum zaten artık.. inşallah öyle olur ......

ay evet ya eskiden oturur ağlardım şimdi ne yapacağımı şaşırdım ve aşılmaması gereken birşeye yani umursamazlığa alıştım sanırım.... hakikaten kaşarlaştık biz bu işte.... ama zamanı gelince bizimde olacak inşallah...

Kızlar,akşamdan beri giremedim bir türlü,sinir oldum.Hissettiklerime gelince,sadece derin bir boşluk duygusu hakim.Akşam eşimle konuştum,biraz rahatladım.Gözleri doldu,sarıldı,çaktırmıyordu pek fazla ama o da çok ümitliymiş.En çok neye üzüldüm biliyor musun dedi,hergün iğne yedin,o acılara katlandın benim içim ona parçalandı dedi.Ben de koptum tabii bu sözler üstüne.Ağladım,biraz açıldım.Adetim hala gelmedi.Gelsede bir rahatlasam.Bu ay hiçbir şey yapmayı düşünmüyorum.Yeni yıla Allah kerim.ışte böyle şekerlerim,haleti ruhiyem bundan ibarettt....

canım ya.doğru bir karar bencede biraz ruhunu ve bedenini dinlendir.eşinin dediklerini okuyunca aklıma su geldi.bizler esleriyle cok mutlu olan insanlarız herkosulda destek veren en ufak acısını karsılıklı hisseden,anlayışlı eslerimiz var.sanırım bu yuzden bebeklerimiz hemen olmuyor bizde sınavımızı böyle veriyoruz galiba.etrafımı duşundumde eşiyle benimki gibi ilişkisi olmayan eşine düşkün olmayan insanlar cok daha kolay cocuk sahibi oldular....

bebing bende bunu düşünüyorum dünyanın en tatlı eşine sahibim diye bütün bunlar bunun bedeli olarakmı başıma geliyor diyorum yada bebek evliliklerin canına okuyan şeymi acaba işin sırrı başbaşa olmakkmı :)))

nekadar zor şeyler yaşıyoruz nekadar can acıtıcı bizi bizden başka kimse anlayamaz tüm bu yaşadıklarımızın karşılığı oolacak inşallah çok hayırlı evlatlarımız olacak yada allahın bir bildiği vardıda çocuğumuzun olmaması daha mı iyi bilemiyorum

denizim iğne senin yumurtalarının cevabına göre değişiyor şu ana kadar raporlu olmasına rağmen tam 2250 tl sini cebimden ödeyerek puregon kullandım lucrini ve diğer ilaçları saymıyorum bile şimdi bütün ilaçlarım bitmek üzere ve hepsini %100 ünü ödeyerek alacağım ne için bir tane 10 mm lik yumurta için sizinle paylaşmak adına moralmi bozuyorum bilmiyorum bir ama biz birbirimizin sorunlarının farklı olduğunu ve her birimizin tedavisinin farklı geliştiğinin bilincindeyiz bende olan sendede olacak diye bir şey yok benim yumurta rezervlerim az görünüyordu zaten umarım senin yumurtaların iğnelere güzel cevap verir tedavin benden başarılı gelişir

canım benim içine atıyorsun beklenmedik bir anda patlamak üzere yada gerçekten güçlü karşılamışta olabilirsin sonuçta dünyanın sonu değil aslında kanserle hastalıklarla mücadele eden insanları dşününce bizim yaşadıklarımız keyfi bile gelebiliyor

canım hamilelikte olabiliyor böyle şeyler gerçektende benim ablamda hamile aynı işyerindeyiz canavara döndü normalde öğrencileri bukadar haşlamazdı ama şimdi çok ters davranıyor ve çevresine normalde davranmadığından daha küstah davranıyor bu durumda senin eşine görev düşüyor hamileyim ben asabiyim ben diyeceksin tatlım mazeretin var :))) hemde nasıl sıkıntılarla elde ettiğin bir hamilelik dolayısıyla her hakkı senin :))))
Baktın eşin nazına katlanamıyor bize yap nasını bir katlanıırız her nazına :)))))))

senin tek yumurtayla devam edicekm i tedavin burpcum yoksa yarıda kalma durumu var mı

işte benim sıkıntılarımın kaynağı bebingim tedavi iptal olurda bukadar sıkıntı boşa gider diye ödüm patlıyor

canım gerçekten kaşarlaştık umutlarıdamı yitiriyoruz yoksa şu an tüp bebek tedavisi oluyorum umutlu olmam gerekirken okadar çok olumsuz şey oluyorki umutlanmak şöyle dursun normalden daha olumsuzum bütün bunlar zor ama dediğim gibi hastalıklarla boğuşanların yanında bizim bu uğraşlarımız keyfi oluyor tamamen pişkinleşmede fayda var arkadaşım ciddiye almayalım problemimizi yüz vermeyelim kendimize işimize gücümüze bakalım kocamıza keyfimize bakalım elden başka ne gelirki sonra hazır hissediğ bir sonraki adımı atalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…