arkadaşlar bu hamilelik insanın psikolojisinimi bozuyo?durduk yere kavga ediyoruz eşimle.bıktım valla aynı iş yerinde çalışmak çok zor.o bana hamile olduğun için pskolojin bozuldu diyo sanki önceden sorunsuz çalışıyodukda aynı yerde..valla içim bunaldı.patlıcamm.
özlemcim aşılamaya dayanamadıysan anestezili yaptır derim.hiç canını yakmana gerek yok.bence canım senin kürtajdan sonra bir yapışıklık olmuş olabilir o ilaçla acılır bakarsın hemencecik kendiliğinden hamile kalırsın....
haklısın burp cum bugun bi cinslik var yine yavasladı sinir oluyorum böyle olunca.
valla geyiğe vurduk dimi artık.en iyisi omlet yap sen onları.belki o bitane tutar belli mi olur.sen yinede pozitif ol lütfen.bugun bi çocuk zırlıyodu bi sinirlendim ki.kendime sastım vallahi.
hakkaten kasarlandık yahu.ablamla konustum.sen nasıl böyle ayakta durabiliyorsun anlamıyorum dedi kızcagız.beni teselli etmek için aramış ama ben gayet normalim cok sasırdı.ben senin yerinde olsam bilemiyorum napardım dedi.o çok az caba sarfetti biriki ay gibi onda bile deliye dönmüştü.
bende kasarlandığıma karar verdim.depresyona filan girerim sanmış.inanın canım acımıyor bende sasırıyorum biraz normal mi diye.tutma kendini biriktirmee diyor ablam ama gayet normalim sanki aşılamalar tedaviler filan ben yasamadım gibi...
Kızlar,akşamdan beri giremedim bir türlü,sinir oldum.Hissettiklerime gelince,sadece derin bir boşluk duygusu hakim.Akşam eşimle konuştum,biraz rahatladım.Gözleri doldu,sarıldı,çaktırmıyordu pek fazla ama o da çok ümitliymiş.En çok neye üzüldüm biliyor musun dedi,hergün iğne yedin,o acılara katlandın benim içim ona parçalandı dedi.Ben de koptum tabii bu sözler üstüne.Ağladım,biraz açıldım.Adetim hala gelmedi.Gelsede bir rahatlasam.Bu ay hiçbir şey yapmayı düşünmüyorum.Yeni yıla Allah kerim.İşte böyle şekerlerim,haleti ruhiyem bundan ibarettt....
canım ya.doğru bir karar bencede biraz ruhunu ve bedenini dinlendir.eşinin dediklerini okuyunca aklıma su geldi.bizler esleriyle cok mutlu olan insanlarız herkosulda destek veren en ufak acısını karsılıklı hisseden,anlayışlı eslerimiz var.sanırım bu yuzden bebeklerimiz hemen olmuyor bizde sınavımızı böyle veriyoruz galiba.etrafımı duşundumde eşiyle benimki gibi ilişkisi olmayan eşine düşkün olmayan insanlar cok daha kolay cocuk sahibi oldular....
Kızlar,akşamdan beri giremedim bir türlü,sinir oldum.Hissettiklerime gelince,sadece derin bir boşluk duygusu hakim.Akşam eşimle konuştum,biraz rahatladım.Gözleri doldu,sarıldı,çaktırmıyordu pek fazla ama o da çok ümitliymiş.En çok neye üzüldüm biliyor musun dedi,hergün iğne yedin,o acılara katlandın benim içim ona parçalandı dedi.Ben de koptum tabii bu sözler üstüne.Ağladım,biraz açıldım.Adetim hala gelmedi.Gelsede bir rahatlasam.Bu ay hiçbir şey yapmayı düşünmüyorum.Yeni yıla Allah kerim.İşte böyle şekerlerim,haleti ruhiyem bundan ibarettt....
canım bende safyanın azizliğine uğradım kaç saattir deli etti..
gelelim asıl konuya onlarda ayrı deli etti 2 defa irenbeden arayıp randevu iptal ettiler en son çarşamba gününe karar kıldılar dilek hanımın tv çekimi varmış neyse inşallah bir daha değişmezse çarşamba 15.00 da gidicem.bende gittim bugün egedeki tüp bebek tahillerimi dosyamı aldım ..ege üniversitesi 2700 müş.iğneler 1000-1500 arası..valla bilmiyorum ama 500 için o kadar kalabalık sıkıntı..smyrna 3200 alcak iğneler 1000-1500 arası aradaki fark 500 tl..galiba burası olucak..çarşambada irenbeye gideyimde kesin karar vercem..
haklısın burp cum bugun bi cinslik var yine yavasladı sinir oluyorum böyle olunca.
valla geyiğe vurduk dimi artık.en iyisi omlet yap sen onları.belki o bitane tutar belli mi olur.sen yinede pozitif ol lütfen.bugun bi çocuk zırlıyodu bi sinirlendim ki.kendime sastım vallahi.
hakkaten kasarlandık yahu.ablamla konustum.sen nasıl böyle ayakta durabiliyorsun anlamıyorum dedi kızcagız.beni teselli etmek için aramış ama ben gayet normalim cok sasırdı.ben senin yerinde olsam bilemiyorum napardım dedi.o çok az caba sarfetti biriki ay gibi onda bile deliye dönmüştü.
bende kasarlandığıma karar verdim.depresyona filan girerim sanmış.inanın canım acımıyor bende sasırıyorum biraz normal mi diye.tutma kendini biriktirmee diyor ablam ama gayet normalim sanki aşılamalar tedaviler filan ben yasamadım gibi...
arkadaşlar bu hamilelik insanın psikolojisinimi bozuyo?durduk yere kavga ediyoruz eşimle.bıktım valla aynı iş yerinde çalışmak çok zor.o bana hamile olduğun için pskolojin bozuldu diyo sanki önceden sorunsuz çalışıyodukda aynı yerde..valla içim bunaldı.patlıcamm.
senin tek yumurtayla devam edicekm i tedavin burpcum yoksa yarıda kalma durumu var mı
ay evet ya eskiden oturur ağlardım şimdi ne yapacağımı şaşırdım ve aşılmaması gereken birşeye yani umursamazlığa alıştım sanırım.... hakikaten kaşarlaştık biz bu işte.... ama zamanı gelince bizimde olacak inşallah...
canım ya.doğru bir karar bencede biraz ruhunu ve bedenini dinlendir.eşinin dediklerini okuyunca aklıma su geldi.bizler esleriyle cok mutlu olan insanlarız herkosulda destek veren en ufak acısını karsılıklı hisseden,anlayışlı eslerimiz var.sanırım bu yuzden bebeklerimiz hemen olmuyor bizde sınavımızı böyle veriyoruz galiba.etrafımı duşundumde eşiyle benimki gibi ilişkisi olmayan eşine düşkün olmayan insanlar cok daha kolay cocuk sahibi oldular....[/QUOTE
Doğru söylüyorsun tatlım,bir insanın hayatında herşey mükemmel olursa nazardan çat diye çatlarız Allah korusun.Biraz özlem duymak,beklemenin sancısını yaşamak,sonunda öyle mutluluğa kavuşmak var galiba.Geçenlerde,bir kadın-doğum profesörünün kapısında bekliyorum.İçeride hasta var.Bu arada kapıda bir kadın kucağında bebeğiyle bekliyor.Sonra eşi geldi.Çocuğu sarmış sarmalamışlar.Hava o kadar soğuk değil.Kadın konuşup duruyor ateşi var galiba,ne yapacağız diye.Kadın doğum sonrası kontrole gelmiş.Onun için bekliyorlar.Sonra dr kadını çağırdı.Kadın,bebeği kapıda eşinin kucağına verdi,ama o kadar pimpirikli ki,dikkat et diye diye öldü.Kadın içeri girince ben öyler bir bakmışım ki adama,sanki hayatlarında hiç bebek görmemeişler gibi,adam daha ben birsey söylemeden hemen açıklama yaptı.Yıllarca çocukları olmamış.Yılmamışlar,onlarca aşılama ve 8. tüp bebek denemesinden sonra son tüp tedavisinde olmuş.Eşimin ruh sağlığı çok bozuldu,ödü patlıyor birsey olacak,kaybedecek diye dedi.Yani Rabbim,umarım o kadar bekletmez.Ama gerçekten sabır işi.Allah herkesin yardımcısı olsun.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?