Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sema merhaba cnm nasılsın,benim hala belim ağrıyor,bugün 12. gün ve pztesi herşey yolunda giderse test yaptıracağım,benim için dua et ne olursun...

canım benim.ben herzaman dua ediyorum sizler için bu yola ilk çıktığımda ilk kader arkadaaşlarımdınız siz benim.bel ağrısı iyiye işaret.14. güne kadar hiçbişey olmucak inşallah alıcaz güzel haberleri.canım sakın ağır bir iş yapma hamile olabilirsin ve bebeğini bu erken dönemde kaybedebilirsin.çok dikkat etmelisin.haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum.pazartesiye ne kaldı ki.

Sema merhaba cnm nasılsın,benim hala belim ağrıyor,bugün 12. gün ve pztesi herşey yolunda giderse test yaptıracağım,benim için dua et ne olursun...

canım benim pazartesi ikimiz içinde büyük ve kritik gün sen test yaptırıcan ben ise bebişlerimin kalp sesini duyucam allahım izin verirse.allah ikimizinde yardımcısı olsun inş. herşey gönlümüzce ve dualarımız kabul olur:hulya::Saruboceq:

valla ikinci aşılamada negatif oldu.şimdi biraz kendi haline bırakıcam.olmadı tup bebek

Yüce Allahım,sana pazartesi gümbür gümbür atan iki keseciğin içinde ki kalplerin sesini dinletmeyi,bana da yıllardır beklediğim o güzel haberi duyabilmeyi nasip etsin inşallah.Duacıyım cnm.

Allahım senden razı olsun arkadaşım.Sonuna kadar sağlıkla götürsün hamileliğini inşallah:1hug:

Yüce Allahım,sana pazartesi gümbür gümbür atan iki keseciğin içinde ki kalplerin sesini dinletmeyi,bana da yıllardır beklediğim o güzel haberi duyabilmeyi nasip etsin inşallah.Duacıyım cnm.

amin inşallah ikinizden de güzel haber alırız boncukcum stres yapma herşey yolunda gitcek allahın izniyle..tuanaycım bende pazartesi irenbeye gidip yüz yüze konuşmayı düşünüyorum..

canım kendini strese sokma duyucaksın tabiki bebeklerinin kalbini bende senin gibi çok korkmuştum kalp atışını duyacakmıyım diye.inan korkuların sonu gelmiyo şimdide korkuyorum onu kaybedicem diye.ama bi yandanda raht olmaya çalışmalıyız.şu 3 haftayıda atlatırsam 3. ay biticek.sana demek istediğim sen olumsuz düşünme bana güven aynen senin gibi oldu ama sonunda duydum inşallah sende duyacaksın üstelik 2 tane birden.:lepi:

amin inşallah ikinizden de güzel haber alırız boncukcum stres yapma herşey yolunda gitcek allahın izniyle..tuanaycım bende pazartesi irenbeye gidip yüz yüze konuşmayı düşünüyorum..
Denizcim,Dilek hanımın kendisiyle görüş yüzyüze,işi varsa bile bekle,için daha rahat eder.Benim tanıdığım bir akrabamız 46 yaşındaydı,ilk denemesinde hamile kaldı irenbede.Öncelikle Rabbim izin verecek tabii ki,ama bu iş de rant sağlamaya dönüşmüş.O yüzden içine sinmeyen hiçbir şeyi yapma,daha sonra da benim hocamla görüştürürüm dokuz eylülden.Sonra da kararını verirsin tatlım,hayırlısı olur inşallah

özlemcim,burp cum nerelerdesiniz.uğramamışssınız bugun.....
tuanaycım geri sayım basladı hadi hayırlısı güzel haber vericen inşallah....
aferin denizcim iyi çalışıyorsun...

canım ranbdevu aldım özellikle dilek hanımdan pazartesi gidicem bi arkadaşım da orda doğum yaptı bugün onunla konuştum dilek hanım dan çok memnun ve başarı oranıda yüksekmiş.. galiba orda karar kılıcam görüşeyim bir de herkesten olumlu şeyler duyuyorum smrynada bir kere aşılamada yanlış sperm verilmiş burpun başına gelenler yani..allahım yaşatmasında böyle şeyler bilmiyorum bakıcaz..hani biz buluşcaktık çalışıyosun diye ben bir şey diyemiyorum sen ayarla buluşalım..

kızlar artık vallahi bıktım ben bu işlerden bugün doktora gittim 15 gündür lucrin 5 gündür 350 lik puregona bir tanecik bir halta yaramaz yumurta incecik endometrium ve düşük e2 değeri ile döndüm doktor ilaç dozunu 450 ye çıkardı günde 500 tl lik ilaçla gelişmeyen bu yumurtalar 4 yıldır salak salak ümitle ne beklemişim ben hamile kalırım diye doktor bile inanamadı tekrar tekrar iğneyi nasıl yaptığımı sorguladı duruyor duruyor nasıl kullanmam gerektiğini anlatıyor hatta aradı tekrar anlattı ama malesefki ben iğneleri olması gerektiği gibi doğru bir şekilde uyguladım ama yumurtalarım olması gerektiği gibi iğneleri değerlendirmedi
temmuz ayında bile 75 lik puregonla 4 tane yumurtam olmuştu ağustosta 1 tane olmuştu bu ayda 1 tane oldu inanılır gibi değil boşa kürek çekmekten bu uğurda milyarları çöpe atmaktan gerçekten sıkıldım artık lanet olsun bir halt istemiyorum demek istiyorum sadece her yerimde morarmadık bir yer kalmadı üzgünüm kızlar sizlere moral veremiyorum sizleride düşünmem lazım ama hepimizin durumu farklı bende böyle olması sizdede olmayacağı anlamına gelmiyor hem biliyorsunuz bende şansızlık mıknatısı var

ah burp cum cok uzuldum ya.nasıl olurda böyle olur anlamadım.daha öncede bu iğnelerden mi kullanıyodun.ya canım acaba cok mu stres yapıyorsun ondan mı etkileniyorlar.ne diyeceğimi bilemiyorum.ama bişeyler demek destek olmak istiyorum sana.

çok üzgünüm..ne diyebilirim ki inşallah bu saatten sonra gelişmeye başlar..ama umutsuzluğa kapılma lütfen.. yumurta toplama ne zaman yapılacak yoksa biraz daha var mı canım ..

selam canım.lütfn birazcık daha sabırlı ol.az kaldı.içindeki umudu yitirme,inan.olucak bunu sende biliyorsun.sadece bizler diğerleri gibi değiliz çaba sarfedip bebeklerimizi ancak bu şartla kucağımıza alıcaz.stres hem seni hemde yummişleri etkiliyor bunu sen benden iyi biliyorsun.ben biliyorum bu denemende olucak,o yüzden rahat ol.inanırmısın ben aşılama yaptırdığım zaman ne yumurta sayıma baktım,ne yıkama sonrası sperme,çok rahattım yani sende öyle ol çok faydası oluyor.tamam mı tatlım benim.üzme bizleride kendinide.dualarım hep sizlerle,özellikede seninle.öptüm canım.a.s.hihoyyyt

canım benim evet aynı iğneleri kullanıyordum hatta temmuz ayında 75 dozla harika 3 yumurtam olmuştu acaba üst üste tedavi görmemmi etkiledi bende bu durumu doktoruma sorayım çevreden araştırayım sizi uyaracağım canlarım

çok üzgünüm..ne diyebilirim ki inşallah bu saatten sonra gelişmeye başlar..ama umutsuzluğa kapılma lütfen.. yumurta toplama ne zaman yapılacak yoksa biraz daha var mı canım ..

23 ünde canım inşallah ozamana kadar bir mucize gerçekleşir işimiz zaten hep bir mucizeye bakıyor

sayfamızın nazar boncuğu desteğin için nekadar teşekkür etsek azdır tavsiyeni kesinlikle dinleyeceğim stres herşeyi etkiliyor gerçekten dün çok üzülmüştüm ama insan herşeye alışıyor bu gün yeni bir gün ve ister istemez insan umutlanmak istiyor umarım mucize gerçekleşir be bir kaç kaliteli yumurtam olur

Tatlım henüz yumurtaların toplanmadı,transferin yapılmadı,daha hazırlık,oluşturulma aşamasında herşey.Doktorun dozunuda yükseltmiş,daha ne istiyorsun tatlım,kendini üzüp hırpalama,çünkü salgıladığın hormonlarınla ya yumurta oluşumunu engelliyorsun ya da kalitesiz yumurta oluşumuna neden oluyorsun.Bu aşamalara kadar geldiğine göre istediğini almadan gitmeyeceksin herhaldekötükedihüsoBu arada tavsiyem günde 5-6 tane kuru incir ye,çok faydası oluyor kesinlikle.Merak etme tatlım,bir daha ki kontrolde herşey daha farklı olacak buna eminim

burp cum daha 23 üne cok var.büyürler o zamana kadar.belkide vücudumuz ilaçlara alışıyordur kimbilir.sen içini ferah tut ve inan.biliyorsun ki hamile kalabiliyorsun ve tüpte sansın cok yuksek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…