canlarım yine döktürmüşünüz...cok mutlu oluyorum sayfayı actığımda burda yazanları okuyunca.
tuanaycım valla tuylerim diken diken oldu o aileyi okurken.onlarda gerceten cok ısrar etmişler 8 tup bebek denemesi ne demek.benimde ruh saglığım bozulurdu valla.yazdıkların cok dogru.özlem duymak eminim daha iyi anne-baba yapıcak bizi.ama sapıta bilirim o aile gibi bende.
burpcum valla Allah korusun esimle aramın bozulmasına dayanamam ben.azıcık suratı bozulsa esimin dunyam kararır benim.acayip düşkünümdür.Allah hayırlısıysa evlat versin diye dua ediyorum ben olmasını cok istiyorum ama napalım olsun da baska sey olmasın diyemem.esimle mutlu olayım sağlığım yerinde olsun yeter.herseye alışılıyor onada alışılır.yalnız bir tek seyi basaramıyorum ben.cocuksuzluğun tadını cıkar eglen coş.bunu yapamıyorum içimden gelmiyor.çünki bu bebek yoluna cıkıldı birkere.kenara bırakamıyorum ki.
canım gerçekten kaşarlaştık umutlarıdamı yitiriyoruz yoksa şu an tüp bebek tedavisi oluyorum umutlu olmam gerekirken okadar çok olumsuz şey oluyorki umutlanmak şöyle dursun normalden daha olumsuzum bütün bunlar zor ama dediğim gibi hastalıklarla boğuşanların yanında bizim bu uğraşlarımız keyfi oluyor tamamen pişkinleşmede fayda var arkadaşım ciddiye almayalım problemimizi yüz vermeyelim kendimize işimize gücümüze bakalım kocamıza keyfimize bakalım elden başka ne gelirki sonra hazır hissediğ bir sonraki adımı atalım
rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın.... bizide bekletmez inşallah... gelsin minik meleklerimiz artık di miiiiiii:Saruboceq::CüvCüv:canım ya.doğru bir karar bencede biraz ruhunu ve bedenini dinlendir.eşinin dediklerini okuyunca aklıma su geldi.bizler esleriyle cok mutlu olan insanlarız herkosulda destek veren en ufak acısını karsılıklı hisseden,anlayışlı eslerimiz var.sanırım bu yuzden bebeklerimiz hemen olmuyor bizde sınavımızı böyle veriyoruz galiba.etrafımı duşundumde eşiyle benimki gibi ilişkisi olmayan eşine düşkün olmayan insanlar cok daha kolay cocuk sahibi oldular....[/QUOTE
Doğru söylüyorsun tatlım,bir insanın hayatında herşey mükemmel olursa nazardan çat diye çatlarız Allah korusun.Biraz özlem duymak,beklemenin sancısını yaşamak,sonunda öyle mutluluğa kavuşmak var galiba.Geçenlerde,bir kadın-doğum profesörünün kapısında bekliyorum.İçeride hasta var.Bu arada kapıda bir kadın kucağında bebeğiyle bekliyor.Sonra eşi geldi.Çocuğu sarmış sarmalamışlar.Hava o kadar soğuk değil.Kadın konuşup duruyor ateşi var galiba,ne yapacağız diye.Kadın doğum sonrası kontrole gelmiş.Onun için bekliyorlar.Sonra dr kadını çağırdı.Kadın,bebeği kapıda eşinin kucağına verdi,ama o kadar pimpirikli ki,dikkat et diye diye öldü.Kadın içeri girince ben öyler bir bakmışım ki adama,sanki hayatlarında hiç bebek görmemeişler gibi,adam daha ben birsey söylemeden hemen açıklama yaptı.Yıllarca çocukları olmamış.Yılmamışlar,onlarca aşılama ve 8. tüp bebek denemesinden sonra son tüp tedavisinde olmuş.Eşimin ruh sağlığı çok bozuldu,ödü patlıyor birsey olacak,kaybedecek diye dedi.Yani Rabbim,umarım o kadar bekletmez.Ama gerçekten sabır işi.Allah herkesin yardımcısı olsun.:Saruboceq:
özlemcim bak okuldan geliyorsun burayı boşluyorsun olmuyor ama..bekliyoruz burda heralde.ihmal etme bizi.
denizim iğne senin yumurtalarının cevabına göre değişiyor şu ana kadar raporlu olmasına rağmen tam 2250 tl sini cebimden ödeyerek puregon kullandım lucrini ve diğer ilaçları saymıyorum bile şimdi bütün ilaçlarım bitmek üzere ve hepsini %100 ünü ödeyerek alacağım ne için bir tane 10 mm lik yumurta için sizinle paylaşmak adına moralmi bozuyorum bilmiyorum bir ama biz birbirimizin sorunlarının farklı olduğunu ve her birimizin tedavisinin farklı geliştiğinin bilincindeyiz bende olan sendede olacak diye bir şey yok benim yumurta rezervlerim az görünüyordu zaten umarım senin yumurtaların iğnelere güzel cevap verir tedavin benden başarılı gelişir
canım bana iğneler için en fazla 1500 dediler bir de raporsuz ama senin çok tutmuş akşam ys88 le de konuştuk msn de onunda geç gelişmişti çok iğne yemişti aşılama öncesinde senin kolay olur klomenle bile oldu dedi..inşallah dediği gibi olur ben 2 aşılamayı da klomenle oldum bir de incir kürü yaptım sabah akşam 11. gün 19.5 17.5 2 yumurtam olmuştu ve 13. gün civarıda aşılamalar olmuştu dileğim inşallah olsunda para önemli değil gelişsin yeterki ..
allahım bize öyle iyi eşler vermiş ki bizde ona layık olmaya çalışıyoruz bir çocuk vermeye çalışıyoruz daha çok mutlu etmek için mutlu olmasak neden çocuk düşünelim değil mi benim amcamın kızı 26 yaşında 1 yıllık evliyken boşanmaya karar verdi ve 2 aylık hamileydi tereddüt etmeden aldırdı..mutlu olsaydı neden böyle bir günaha girsin ki allahım daha fazla bekletmesin hiç birimizi..
canım ya öyle düşünüpte şu olumsuz enerjiyi üzerine çekme... olumlu düşün olacak inşallah .... biz eşlerimizle gerçekten çok mutluyuz ve onlar olduğu için çok şanslıyız bu nedenle zor bir yoldan geçiyoruz... sorunlarımızı takmayalım ama ipin ucunuda bırakmayalım tatlım.....
oyyy fıstığım ya ben sizi hiç boşlar mıyım? grip olmuşum biraz hastayım ve eve gelince gardropu düzelttim kışlıklar yazlıklar mevsimlikler derken 2 saatimi almış sözde bazılarını çıkarmıştım :) işim vardı iyice ağırlaşmadan yapayım dedim yoksa hiç boşlar mıyım? yola devammmmmmmmmopuyorumnanaktan
Bebing nasılsın tatlım,sessizlik hakim olmuş buraya,beklentiler kalmayınca,başka konular bulmakta ilk etapta zorlanıyor insan.Burp güzel fıkralar döktürmüş.Aslında her gün en az 15 dk aralıksız gülmemiz lazımmış.Mutlaka komik birseyler izlemek gerekiyormuş.Hamile kalmada son derece yararlıymış.Bir de en az 10 bardak su ve günde 1000 mg c vitamini almamız gerekiyormuş.Servikal sıvının etkili olabilmesi ve yumurtanın kaliteli olması için.Aslında Rabbim ol dedikten sonra,gerisi boş ama,ne yaparsın umut etmek güzelll....
Hemen al bence sen bir msn adresi,oradan daha rahat konuşuruz.ama hemen al.sağol canım iyiyim.sen nasılsın.içindeki boşluk hissi hafiflemeye baslamıştır umarım.valla hep böyle oluyor heyecanlı bekleyiş bitince birer ikişer dağılıyorlar.sonunda kimse kalmıcak sanırım.en iyisi ben bir msn acayım ordan görüşmeye devam ederiz en azından.valla 15 dk aralıksız gülmek bu devirde biraz zor değilmi günde 50 kere sorun cıkıyor.canı sıkılıyor insanın.10 bardak suyu ben anca yaza içerim.ama c vitemini dersen onu alıyorumdur heralde her aksam nar yiyorum bu aralar gripten korunayım diye.1000mg kac porsiyon meyve yapıyor acaba.ben calsiyum almak gerekli diye duymuştum.valla benimn annem günde 1bardak su zor içer ama doğurmuş valla bizi.hemde her istediğinde şak diiye hamile kalmış
Hemen al bence sen bir msn adresi,oradan daha rahat konuşuruz.ama hemen al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?