Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canlarım yine döktürmüşünüz...cok mutlu oluyorum sayfayı actığımda burda yazanları okuyunca.

tuanaycım valla tuylerim diken diken oldu o aileyi okurken.onlarda gerceten cok ısrar etmişler 8 tup bebek denemesi ne demek.benimde ruh saglığım bozulurdu valla.yazdıkların cok dogru.özlem duymak eminim daha iyi anne-baba yapıcak bizi.ama sapıta bilirim o aile gibi bende.

burpcum valla Allah korusun esimle aramın bozulmasına dayanamam ben.azıcık suratı bozulsa esimin dunyam kararır benim.acayip düşkünümdür.Allah hayırlısıysa evlat versin diye dua ediyorum ben olmasını cok istiyorum ama napalım olsun da baska sey olmasın diyemem.esimle mutlu olayım sağlığım yerinde olsun yeter.herseye alışılıyor onada alışılır.yalnız bir tek seyi basaramıyorum ben.cocuksuzluğun tadını cıkar eglen coş.bunu yapamıyorum içimden gelmiyor.çünki bu bebek yoluna cıkıldı birkere.kenara bırakamıyorum ki.

özlemcim bak okuldan geliyorsun burayı boşluyorsun olmuyor ama..bekliyoruz burda heralde.ihmal etme bizi.

bebingim gerçekten çok ortak yönlerimiz var bu forumdaki kısırdaşlar olarak :)))) hepimiz kocalara düşkünüz
birde artık vakti gelmiş ben tedaviye başlamadan önce forumları takip ederken böyle ihtiraslı hatunlar görünce heralde onların işleri güçleri yok kafayı çocukla bozmuşlar diyordum ama ne zamanki tedaviye başladım bende onlardan biri oluverdim hemen kendimi tanıyamıyorum ve inanılmaz duygusallaştım tuanayın anlattığına hemen bi içim cozurdadı ne oluyor bizlere :)))))

denizim iğne senin yumurtalarının cevabına göre değişiyor şu ana kadar raporlu olmasına rağmen tam 2250 tl sini cebimden ödeyerek puregon kullandım lucrini ve diğer ilaçları saymıyorum bile şimdi bütün ilaçlarım bitmek üzere ve hepsini %100 ünü ödeyerek alacağım ne için bir tane 10 mm lik yumurta için sizinle paylaşmak adına moralmi bozuyorum bilmiyorum bir ama biz birbirimizin sorunlarının farklı olduğunu ve her birimizin tedavisinin farklı geliştiğinin bilincindeyiz bende olan sendede olacak diye bir şey yok benim yumurta rezervlerim az görünüyordu zaten umarım senin yumurtaların iğnelere güzel cevap verir tedavin benden başarılı gelişir

canım bana iğneler için en fazla 1500 dediler bir de raporsuz ama senin çok tutmuş akşam ys88 le de konuştuk msn de onunda geç gelişmişti çok iğne yemişti aşılama öncesinde senin kolay olur klomenle bile oldu dedi..inşallah dediği gibi olur ben 2 aşılamayı da klomenle oldum bir de incir kürü yaptım sabah akşam 11. gün 19.5 17.5 2 yumurtam olmuştu ve 13. gün civarıda aşılamalar olmuştu dileğim inşallah olsunda para önemli değil gelişsin yeterki ..

allahım bize öyle iyi eşler vermiş ki bizde ona layık olmaya çalışıyoruz bir çocuk vermeye çalışıyoruz daha çok mutlu etmek için mutlu olmasak neden çocuk düşünelim değil mi benim amcamın kızı 26 yaşında 1 yıllık evliyken boşanmaya karar verdi ve 2 aylık hamileydi tereddüt etmeden aldırdı..mutlu olsaydı neden böyle bir günaha girsin ki allahım daha fazla bekletmesin hiç birimizi..

canım ya öyle düşünüpte şu olumsuz enerjiyi üzerine çekme... olumlu düşün olacak inşallah .... biz eşlerimizle gerçekten çok mutluyuz ve onlar olduğu için çok şanslıyız bu nedenle zor bir yoldan geçiyoruz... sorunlarımızı takmayalım ama ipin ucunuda bırakmayalım tatlım.....

özlemcim bak okuldan geliyorsun burayı boşluyorsun olmuyor ama..bekliyoruz burda heralde.ihmal etme bizi.

oyyy fıstığım ya ben sizi hiç boşlar mıyım? grip olmuşum biraz hastayım ve eve gelince gardropu düzelttim kışlıklar yazlıklar mevsimlikler derken 2 saatimi almış sözde bazılarını çıkarmıştım :) işim vardı iyice ağırlaşmadan yapayım dedim yoksa hiç boşlar mıyım? yola devammmmmmmmmopuyorumnanaktan

evet hiç belli olmuyor o yumurtalar benim ilk aşılamamda 75 lik puregon dozla 20 mm 18 m ve 16 mm olmak üzere üç tane yumurtam olmuştu saat gibi gelişmişti bugün kk da biraz araştırma yaptım az yumurtası olanlar hemen hemen hepsi tutmuş moral oldu bana az ve öz oluyor demekki ama eğer yumurtalarım kalitesizse yapabilecek bir şey yok tabiki akannehir

evet gerçekten gördüğğm kadarı ile eşlerimizi deliler gibi seviyoruz allah bozmasın eşimle pazar sabahları gözümüzü açtığımızda aramızda çekirdek gibi bir bebiş olsada onun ellerini ayaklarını sen oradan ben buradan ham ham yesek diyoruz bu bizim en doğal hakkımız değilmi

ay canım geçmiş olsun tatlım yaa dikkat et öğrencilerden bulaşıyor bu hastalıklar benimde öğrencimin iki yiğeni birden domuz gribi olmuş sınav haftasındayız ama öğrencim yinede okula gelmeyecek çünkü kendisi hasta olmasa bile taşıyıcı olabilirmiş :1ninca:

özlemcim geçmiş olsun canım.dikkat et kendine.benim sitemlerime aldırma sen.ben sizi göremeyince üzülüyorum.iyi yapmışsın havalar soğudu iyice.ben aşılama belki tutar diye önceden cıkarmıştım ama olmadı işte...

[
186. Babanın sonu
- Babam öldü!
- Neden öldü?
- Apartmanın sekizinci katının balkonundan düştü.
- Eyvah parçalandı mı?
- Yok!.. Girişteki bakkalın tentesine düşünce oradan havalanıp karşı apartmana yöneldi.
- Apartmana mı çarptı? Nasıl öldü?
- Yok!.. Karşı apartmanın balkonundaki çamaşır ipine vurup, fabrikanın bahçesine düştü.
- Orada mı öldü?
- Yok!.. Fabrika çelik yay fabrikası, bahçedeki yayların üzerine düşüp havalandı yeniden...
- Peki sonra?
- Sonrası ne? Baktık ki yere inmiyor, biz de vurduk onu!..

187. Dördüncü motor
Temel’le Dursun, dört motorlu bir uçakla Trabzon’dan ıstanbul’a uçuyorlardı. Birden pilotun anonsu duyuldu: “Sayın yolcular, bir motorumuz arıza yaptı. Ama paniğe gerek yok. Kalan motorlar bizi götürür. Tabii hızımız biraz azalacak. Dolayısıyla yolculuk da biraz uzayacak.” Az sonra bir motor daha durdu. Pilot yine aynı anonsu yaptı: “Yolculuk biraz daha uzayacak...” Sonra bir motor daha... Aynı anons... Temel huzursuzlandı: “Ula bir motor daha durursa, bütün gece burdayız demektur!..” (Kanat Gezgen)

188. Dilbilgisi
Rize Lisesi’nde, dilbilgisi dersindeyiz. Konu: fiil çekimleri ve zamanlar... Orta yaşlı, babacan öğretmen soruyor: “Evleneceğim...” dersem, bu hangi zaman olur?” En arkadan cevap gelir: “Punun zamani geçmiştur öğretmenum!..” (Kanat Gezgen)

189. Temel ile Cemal
Temel ile Cemal bir gün lüks bir otelin lobisinde harika bir hatun görürler. Temel der ki, “Ula Cemal, gidip bi’ bakayım, bu kadından iş çıkar mı?” Temel yaklaşır kadına, sorar:
- Benimle bi’ yemek yer misiniz?
- Bahse girerim şu kapıdaki Mercedes sizin değil.
- Değildir.
- Şöyle iyi durumda bir banka hesabınız da yoktur sanırım.
- Yoktur.
- Karadeniz kıyılarında şöyle iki katlı bir çiftlik eviniz de yoktur herhalde?
- Yoktur.
- Ha’di o zaman çek arabanı!
Temel boynu bükük döner Cemal’ın yanına.
- Ula Cemal, benim Limuzin’i sana versem Mersedes’ini bana verir misin?
- Veririm Temel’im.
- Bi’ telefon etsem kendi bankamda bana hesap açarlar mı?
- Açarlar Temel’im.
- Tamam da, herhalde bizim peder üçüncü katı yıkmama izin vermez!.. (Sökem Gül Şen)

190. Bozma
Kalpazanlar yanlışlıkla 18 milyon liralık banknotlar basmışlar. Bu banknotları nasıl elden çıkaracaklarını düşünürlerken akıllarına bizim Temel gelmiş. Temel’e bir 18 milyonluk banknot uzatıp, bozmasını istemişler. Temel almış parayı, şöyle bir bakmış, “ıki dokuzluk mu olsun, yoksa üç altılık mı?..” demiş. (Kanat Gezgen)

191. Zorro
Bir gün Temel’i kaçırmışlar. Zorro da onu kurtarmaya gelmiş. Kaçıran herifi bir iki hareketle devirdikten sonra, Zorro adamın giysilerine kılıçla “Z” harfi çizmis. Temel birkaç dakika hayranlık içinde baktıktan sonra söyle demiş: “Sağol Züpermen!..” (Atila Yetgin)

192. Aptal çinli
Bir çinli, bir zenci ve Temel, ceplerindeki son paraları ile aldıkları şarabı sırayla içerek Kansas caddelerinde ilerlerken bir tabelaya rastlarlar: “Eleman aranıyor.” Zenci, tabelayı görünce heyecanlanır ve işe talip olmak üzere derhal dükkana girer. Dükkandaki adam, kendisine iş soran zenciye aşağılayıcı bir bakış fırlatır ve onu dükkandan çıkartırken: “Biz burada zencileri istemiyoruz!” diye bağırır. Zenci dostunun başarısız olması üzerine bu kez Çinli şansını denemeye karar verir. Ancak sonuç hemen hemen aynıdır: “Sarı derililere iş yok, defol!” Son olarak bizim Temel girer dükkana. Dükkan sahibi Temel’i görünce gülümser ve: “Tamam dostum, yarın saat yedide gel ve işe başla.” diyerek Temel’in omzunu sıvazlar. Üç arkadaş, sevinç içinde evlerine dönerler. Temel, sabah uyanmakta güçlük çekeceği için Çinli’den kendisini uyandırmasını rica eder ve heyecanla uykuya dalar. Zenci ve çinli, ırkçı dükkan sahibine bir oyun oynamaya karar verirler ve Temel uyurken, yüzünü kömürle simsiyah yaparlar. Ertesi sabah çinli, Temel’i tam zamanında uyandırır ve işe yollar. Dükkan sahibi karşısındaki siyah suratlı adamı görünce öfkeyle bağırır: “Defol bur’dan! Sana daha dün söyledim zencilere iş yok diye!” üzüntüyle dükkandan ayrılan Temel, rastladığı bir aynada kendini görünce şaşırır ve şöyle der: “Uyyyy! Aptal Çinliii!.. Yanluş adamı uyandırmuş daaa!..” (Müge Nalbantoğlu)

193. ıddia
Temel ile Dursun hararetli bir şekilde iddialaşırlar. Temel: “Ula Dursun ha pen pu pinanun catusundan pi pardak suya paluklama dalarum daa.” Dursun: “Nah dalarsun ula! ımkanu yoktur!” Vardır yoktur bir milyarına iddiaya girer kafadarlar. Temel gider bir bardak su getirir ve kaldırıma koyar. ”ıyi izle ula...” der, “... nasul dalacam hamsi cibi!” Dursun ise hala Temel’i umursamamakta, dalgasını geçmektedir. Temel çatıya çıkar, Dursun’a seslenir: ”Ula Dursun iyi izleyesun ha celeyrum!” Kendini boşluğa bırakır. Yere üç beş metre kala Dursun yerdeki bardağa bir tekme sallar: “Geber ula ipne Temel!..” (Kanat Gezgen)

194. Hasta Temel
Temel doktorun yanından çıkınca arkadaşı yanına gelip ne teşhis konulduğunu sorar. Temel, “Sus” işareti yaparak arkadaşının kulağına eğilir ve “Gizli şeker!” der. Arkadaşı; “Tamam da niye kulağıma eğilip söylüyorsun?” deyince, Temel: “Anlamayi misun? Gizli şeker!..” diye cevap verir.

195. Tut şunun ucunu...
Temel çımacı olmuş, ilk kez yurt dışına gitmişti. Gemi, Liverpool Limanı’na yanaşırken, Temel iskeledeki ıngiliz’e bağırdı: “tut şu halatı...” ıngiliz, bir şey anlamadı tabii. Temel, bir daha seslendi: “Ula tut şu halatı...” ıngiliz’de yine bir hareket yok. Sonunda Temel, ortaokuldaki ıngilizcesini denedi: “Do you speak English?” ıngiliz “Yes... Yes...” deyince, Temel bu kez öfkeyle bağırdı: “O zaman tut şu halatun ucuni da!..”

196. Temel’in hasreti
Temel reis, bir deniz kazasından sonra ıssız ve terkedilmiş bir adaya çıkar. Aradan uzun yıllar geçer. Bir gün adanın yakınlarında bir deniz kazası daha olur. Kazadan kurtulan genç ve güzel bir kız yüzerek Temel’in bulunduğu adaya çıkar. Temel koşar ve kıza yardım eder. Genç kız kendisine yardım eden Temel’e anlamlı anlamlı bakar ve güler: “Herhalde yıllardır hasret kaldığınız bir şeye kavuşacaksınız şimdi!..” Temel birden heyecanlanır ve sorar: “Uyy! Yoksa yanunda misir uni mi var?..”

197. Büyük yazar
Küçük Temel, ders çalışırken babasına sordu: “Baba, Orhan Kemal çimdur?” Babası, iç çekerek yanıtladı: “Buyük yazar idi, öldi...” Temel, gözlerini kırpıştırarak söylendi: “Üzüldum... Keşkem biraz ufak yazaydi...”

198. Temel’in rekoru
ıki karadenizli sohbet ediyorlar: “Bizum Temel, yüz metreyi 10 saniyenin altında koşayi...” Diğeri hemen itiraz etmiş: “Olmaz oyle şey! Ancak dünya rekortmeni bu kadar hızlı koşabilir!..” “Belki ama, bizum Temel kestirme bi yol biliy...”

199. Temel ve balık
Temel yurt dışında bir göl kenarında oturuyordu. Gölde avlanmak için, ruhsat gerek. Bir gün elinde olta, yem torbasıyla sahile doğru yürürken, bekçi yaklaşıp sordu: “Ruhsatınız var mı?” Temel yanıtladı: ”Paluk tutmayrum çi...” Görevli “Ama tutacaksınız?” Temel’den bir yanıt daha: “Pelçi tutarum, pelçim tutmam daa!..” Temel göle ulaştı. Kıyıya oturdu, oltaya yem taktı ve suya attı. Cebinden ruhsatı çıkardı: ”Şimdi tutayrum!..” (Fatma Demirdöven)

200. Aynen öyle oldu
Dursun, bir poker oyunu sırasında fazla heyecana dayanamamış ve kalp krizi geçirip ölmüştü. Karısına haber verme işini, yakın arkadaşı Temel’e yüklediler. Temel kapıyı çaldı, karşısına çıkan taze dul Fadime’ye:
- Ben kahveden, Dursun’un yanından celiyrum...
- Yoksa gene mi kumar oynayi?...
- Hee, oynaydi...
- Gene paralari verdi kumara değil mi?
- He, gene verdi...
- Gebersun oyleyse!
- He, o da oyle etti

kızlar izin günümdü bütün gün nette aklımı yumurtalarla bozunca bende kafamı böyle oyaladım halbuki çalışmam gereken bir alay şey vardı off offf umarım sizide biraz olsun güldürür bu uşağum temel :))))

yaa favorim uyy aptal çinli yanlış adamı uyandurmuş daaa :))))))))))

burp cum cok iyi yapmışssın.bizede bi değişiklik oldu ama kızlar uğramamış bu aksam

Bebing nasılsın tatlım,sessizlik hakim olmuş buraya,beklentiler kalmayınca,başka konular bulmakta ilk etapta zorlanıyor insan.Burp güzel fıkralar döktürmüş.Aslında her gün en az 15 dk aralıksız gülmemiz lazımmış.Mutlaka komik birseyler izlemek gerekiyormuş.Hamile kalmada son derece yararlıymış.Bir de en az 10 bardak su ve günde 1000 mg c vitamini almamız gerekiyormuş.Servikal sıvının etkili olabilmesi ve yumurtanın kaliteli olması için.Aslında Rabbim ol dedikten sonra,gerisi boş ama,ne yaparsın umut etmek güzelll....

sağol canım iyiyim.sen nasılsın.içindeki boşluk hissi hafiflemeye baslamıştır umarım.valla hep böyle oluyor heyecanlı bekleyiş bitince birer ikişer dağılıyorlar.sonunda kimse kalmıcak sanırım.en iyisi ben bir msn acayım ordan görüşmeye devam ederiz en azından.valla 15 dk aralıksız gülmek bu devirde biraz zor değilmi günde 50 kere sorun cıkıyor.canı sıkılıyor insanın.10 bardak suyu ben anca yaza içerim.ama c vitemini dersen onu alıyorumdur heralde her aksam nar yiyorum bu aralar gripten korunayım diye.1000mg kac porsiyon meyve yapıyor acaba.ben calsiyum almak gerekli diye duymuştum.valla benimn annem günde 1bardak su zor içer ama doğurmuş valla bizi.hemde her istediğinde şak diiye hamile kalmış

Hemen al bence sen bir msn adresi,oradan daha rahat konuşuruz.ama hemen al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…