Cacık ta olur,çocukta.Sen hiiiiiiç kafanı takma.selam canlarım bugün doktora gittim eh hani derler ya allah rızası için birazcık gelişmiş yumurtalar bir tana 17 mm bir tane 11 mm bir tanede 7 mm var bunlardanda bir cacık olmaz heralde e2 200 olmuş endometriumda 8 mm olmuş yani tam anlamıyla öyle bir tedavi oluyorumki allah kabul etsin derler ya işte öyle tutarsa tam bir mucize
Cacık ta olur,çocukta.Sen hiiiiiiç kafanı takma.
özlemcim sen iyice unutun vallahi bizlerii....
burp cum hakketen eşin haklı beslenmen lazım ooo böyle olmaz yumişlerinde enerjiye ihtiyacı var lütfen ye biraz...
denizcim hadi hayırlı olsun
İyiyim tatlım,daha iyiyim bugün,bir de adet görsem süper olacak.Sen nasılsın,hormonlarınla aranı iyi tut,onları olduğu gibi sev :) Bu arada Semracım,oğluşun olacak gibi geliyor bana,hayırlısı bakalımTUANAY canım naber?nasılsın?
İyiyim tatlım,daha iyiyim bugün,bir de adet görsem süper olacak.Sen nasılsın,hormonlarınla aranı iyi tut,onları olduğu gibi sev :) Bu arada Semracım,oğluşun olacak gibi geliyor bana,hayırlısı bakalım
sana yazamadım.ama atlattın dimi.inan günü gelince olucak.kendini yıpratma tamam mı tatlım.benim hormonlarla aram pek yok.bi iyi bi kötü.hayırlısı olsun canım.inan hiç farketmez beimde içime kız doğuyo bakalım.kendine ii bak.
semracım iç güveysinden halliceyim :)))))) kıtı kıtına yumurtalarım valla tek atımlık kurşunum var :)))) sen nasılsın bulantın falan varmı iyi bak kendine sakın grip olma c vitamini al bol bol meyvelerle
denizim ocak başı olması çok iyi oldu böylece bedenin dinlenmiş olur yumurtaların kendine gelir ben maymun ettim yumoşlarımı dumura uğrattım keşke bende biraz ara verseydim temmuzdan beri iki aşılama bir tüp çok oldu
canım önce sağlıklı sonra hayırlı olsunda ne olursa olsun dimi :)))))
sana yazamadım.ama atlattın dimi.inan günü gelince olucak.kendini yıpratma tamam mı tatlım.benim hormonlarla aram pek yok.bi iyi bi kötü.hayırlısı olsun canım.inan hiç farketmez beimde içime kız doğuyo bakalım.kendine ii bak.
hayırlısıyla sağ salim doğsun inşallah da önemli değil valla..sinirim bozuldu bugün ikiz gebelik sayfalayarında gözüme birşey takıldı arkadaşın birinin ikiz olmuş hem de tedaviyle şimdi pişmanmış çok zormuş çocuk olmadan önceki günlerini arıyormuş şimdiki aklı olsa ne tedavi olurmuş nede çocuk istermiş bende yazdım valla kızdım sen dedim tedavi olmuşun ama çok uğraşmamışsın herhalde uğraşsaydın böyle söylemezdin benim gibi kızanlarda çok olmuş tabi...ayy kızlar dedikodu oldu bu valla:)))
canım sağol.ben iyiyim.bulantım vardı ama çok şiddetli değil.bugün ilk defa çıkardım.teyzesi 2,5 aylık oldu artık.annesini üzmez.valla beslenmeme dikkat ediyorum ama malasef hastayım.bakalım doğall yollarla atlatmaya çalışıyorum.canım 23 ündemi operasyonn?23 .de ise daha çok var yumişler büyicek daha merak etme sen tamam mı?kendiine iyi bak.tabi yumişlerinede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?