Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam canlarım bugün doktora gittim eh hani derler ya allah rızası için birazcık gelişmiş yumurtalar bir tana 17 mm bir tane 11 mm bir tanede 7 mm var bunlardanda bir cacık olmaz heralde e2 200 olmuş endometriumda 8 mm olmuş yani tam anlamıyla öyle bir tedavi oluyorumki allah kabul etsin derler ya işte öyle tutarsa tam bir mucize

tuanay bebing haklısın herkes küsmüş gitmiş heralde su içmek gerekiyor evet ama ben hiç içemiyorum c vitamini almıyorum malesef üstelik öğrencilerdende habire domuz gribi haberleri geliyor ama dün eşim evde sıkıyönetim ilan etti normalde yemek yemesini sevmeyen bir tipimdir aklıma bile gelmez yemek yemek bir bastı kalayı yumurtaların yemediğin için gelişmiyor diye yatana kadar ağzıma bir şeyler tıkadı midem ağzımda uyudum birde bir kür hazırladı muz 10 tane kuru incir ve sütü blendırdan geçirdi çok afedersiniz kusmuk gibi bir karışım içene kadar canım çıktı gecenin 11 inde yumurta haşlıyor protein diyor peynir yediriyor calsium diyor ama tesadüfmüdür zamanımı geldi artık bilmiyorum ama bugün biraz daha büyümüştü yumoşlarım :)))))) eğer bu tüp tutmazsa kendiliğinden tutacağına dair hiç ümidim yok bukadar ilaçla böyle yumurtalar olduktan sonra kendi kendime anca avcumu yalarım

Cacık ta olur,çocukta.Sen hiiiiiiç kafanı takma.

Cacık ta olur,çocukta.Sen hiiiiiiç kafanı takma.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey sırnaşık şey cadı seni valla olsun artık bir şeyler eylül savaşçılarının da yüzü gülsün ama dimi

kızlar merhaba burpcum eline sağlık moral oldu valla fıkralar..

yumurtalar inşallah kıvamına gelicek 23 ü diyordun daha vakit var hayırlısıyla olucak..

bende bugün irenbe diye bir merkez vardı orayla görüştüm fakat içime sinmedi ve sonra karar verdiğim yere gidip anlaştım şu anda doğum kontrol hapı kullanıyorum ya aralık başında tedaviye başlıyoruz 1 ay daha kullanıcam bu ilacı ocak başı gibide iğnelere başlarız dediler hayırlısıyla daha çok zaman var bende biraz kafamı toplarım inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..

semracım iç güveysinden halliceyim :)))))) kıtı kıtına yumurtalarım valla tek atımlık kurşunum var :)))) sen nasılsın bulantın falan varmı iyi bak kendine sakın grip olma c vitamini al bol bol meyvelerle

denizim ocak başı olması çok iyi oldu böylece bedenin dinlenmiş olur yumurtaların kendine gelir ben maymun ettim yumoşlarımı dumura uğrattım keşke bende biraz ara verseydim temmuzdan beri iki aşılama bir tüp çok oldu

özlemcim sen iyice unutun vallahi bizlerii....
burp cum hakketen eşin haklı beslenmen lazım ooo böyle olmaz yumişlerinde enerjiye ihtiyacı var lütfen ye biraz...
denizcim hadi hayırlı olsun

özlemcim sen iyice unutun vallahi bizlerii....
burp cum hakketen eşin haklı beslenmen lazım ooo böyle olmaz yumişlerinde enerjiye ihtiyacı var lütfen ye biraz...
denizcim hadi hayırlı olsun

sağol canım ya karar verdiğim yere ikinci kez gittim hatta babama dedim eşim yok bari sen gel..yalnız başıma sap gibi gidiyorum geliyorum neyse ..o kadar araştırma yapmışım ki lazerde tomurcuklama işlemi varmış onu soruyorum iğneydi ilaçtı yok tahllillerden hepsi var adama gösteriyorum eksik bişey yok yani adam dedi ki ne bu ya dedi bu stres bu telaş sakin ol dedi tamam sorman gayet doğal ama sakin ol dedi düşünün ne kadar adamı sorulara boğmuşum..sonrada dedi ki çevre illerin köylerinden gelen kadınlar var dedi yaşları 35 üstü aşırı kilo iğneyi anlatıyoruz dozunu söylüyoruz umrunda değil dedi çatlatma iğnesi diyormuş bak zamanı önemli yanlış vuruyorlarmış falan..sabah 8 de burda olun diyormuş oho geçiyomuş sekizi ellerinde örgü burda akşama kadar örüyorlar diyor gel gelelim ki öylede olsun zaten de pozitif sonucu alıp dönüyorlarmış rahat olmak şart yani...:)))

inşallah bizde o günleri görücez anneme diyecem kazak başla ben koltuğa kadar orda öreyim sen gerisini getir:))))belki tutar...

ay denizcim iyi ki anlattın valla.çok hoşuma gitti.demek o kadar rahat bizim köyden gelen vatandaslar.ben onlar daha farklı olur diye düşünmüştüm.burdan cıkan sonuc biz bu kadar stres yaptıgımız herşeyi araştırıp sorguladığımız için bebek sahibi olamadığımız....

kızlar oturup tekrar dusunmenin vakti geldi.birbirimize bu yönde destek olmalıyız artık.

ilk aşılamda ben her saniyemi sorguluyordum karnım sistimi diye 50 kere bakıyordum.yok kasındım yok midem bulandı yok basım agrıdı bunlar yan etki mi ilaç dokunacak mı kafayı yicektim.ama ikincide hiç bir şeyi düşünmedim yan etkiyle ilgili gercekten midem bulanmadı carpıntı olmadım cok ilginç gelmişti.

bende gördüm merkezde böyle cahil bir kadın iğnelerini düzenli kullanmış kullanmış tam yumurtalar olgunlaşmış çatlatma iğnesi vurul demişler gitmiş menagon vurulmuş tabi tedavi güm çöpe gitmiş cahillik zor şey onlara da üzülüyorum herkezin biizm gibi eğitim alma şansı olmadı

sana yazamadım.ama atlattın dimi.inan günü gelince olucak.kendini yıpratma tamam mı tatlım.benim hormonlarla aram pek yok.bi iyi bi kötü.hayırlısı olsun canım.inan hiç farketmez beimde içime kız doğuyo bakalım.kendine ii bak.

canım önce sağlıklı sonra hayırlı olsunda ne olursa olsun dimi :)))))

ay yok çok büyük konuştum ya kız olsun ya erkek öyle gay yaada lezbiyen yada travesti olmasın onlara da saygım var ama kimse çocuğunun öyle olmasını istemez hatta öyle olanlarda öyle olsun istemez ( ne dedim ben ya şimdi :) )

canım sağol.ben iyiyim.bulantım vardı ama çok şiddetli değil.bugün ilk defa çıkardım.teyzesi 2,5 aylık oldu artık.annesini üzmez.valla beslenmeme dikkat ediyorum ama malasef hastayım.bakalım doğall yollarla atlatmaya çalışıyorum.canım 23 ündemi operasyonn?23 .de ise daha çok var yumişler büyicek daha merak etme sen tamam mı?kendiine iyi bak.tabi yumişlerinede.

canım önce sağlıklı sonra hayırlı olsunda ne olursa olsun dimi :)))))

evet canım kesinlikle.insan hamilelikden önce aman şöyle olsun ama böyle olsun bana benzesin falan diyo ama o can senin canınla birleşince hiçmi hiç ayırt edemiyo.bunları sizler yaşadığınız zaman beni anıcaksınız.sağlıklı olması en önemlisi.

hayırlısıyla sağ salim doğsun inşallah da önemli değil valla..sinirim bozuldu bugün ikiz gebelik sayfalayarında gözüme birşey takıldı arkadaşın birinin ikiz olmuş hem de tedaviyle şimdi pişmanmış çok zormuş çocuk olmadan önceki günlerini arıyormuş şimdiki aklı olsa ne tedavi olurmuş nede çocuk istermiş bende yazdım valla kızdım sen dedim tedavi olmuşun ama çok uğraşmamışsın herhalde uğraşsaydın böyle söylemezdin benim gibi kızanlarda çok olmuş tabi...ayy kızlar dedikodu oldu bu valla:)))

yeni mi doğum yapmış acaba lohusalık depresyonu olabilir belkide yada hiç yardım edeni yoksa başa çıkamamış çıldırmıştır şimdi biz bunun gibisine bulmuşta bunuyor demekten başka ne yapalım ki :)))))))))9

aman aman bebişin sağlıklı olsunda sakın adaçayı içme tatlım düşüğe neden oluyormuş bol bol portakal suyu ve ıhlamur iç tatlım ve bol bol dinlen
benim yarın kontrolüm var bakalım ne alemde yumişler tooplama aşamasına geçebilecekmiyim hele transfer aşamasından hiç ümidim yok bir tane büyük iki tane küçük yumurtadan hayır gelirmi bilmem döllenirmi bilmiyorum allah yardımcım olsun :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…