Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım lütfen bozma moralini herşeyi biraz akışına bırak çok zor biliyorum ama sen neler atlattın değil mi ama hiç birimizin kaldıramayacağı şeyler 2 tane olsun bak doktorunda demiş devam edelim diye..ama böyle umutsuz olursan nasıl olucak için içini yiyerek..bak bir olsun ben koydum bebişin adını umutsuzun umudu...:)))hayırlısıyla 15-20 gün içinde güzel haberle burda hepimiz çığlık atıcaz o günü en az senin kadar sabırsızlıkla bekliyorum inan canımm...

canım umutsuz olma lütfen.canım senin şimdi denediğin yöntem şansı yüksek olan bir yöntem.aşılama gibi değil.

sağol canım inşallah hepimiz için verdiğimiz kararlar hayırlı olur..

öyle valla tatlım oh be can geldi sayfaya kızmaya başladım başka topiklere saldırdım haberiniz olsun ...

nihayet kızlar bennnnnnn geldimmmm... ay kaç gündür çıldırmak üzereyim bir türlü giremiyorum .... nasılsınız fıstıklar ? daha yazılanları okumadım birazdan yanıtlamaya başlarım...

özlemcim sen iyice unutun vallahi bizlerii....
burp cum hakketen eşin haklı beslenmen lazım ooo böyle olmaz yumişlerinde enerjiye ihtiyacı var lütfen ye biraz...
denizcim hadi hayırlı olsun

canım ya hiç unutur muyum sizi giremiyorum bennnnnn bu sisteme...

ya birazda korkmuyor değilim sizinde moralinizi bozacağım diye eşimde vır vır kafamı yiyor oda moralimi bozdu oda iptal oldu artık moral açısından bin tane tatava yapıyor bana yok şuna dikkat etmedin yok şunu doktora sormadınmı yok yemek yok şu bu patlatacam kafasını bugün heyheyleri üzerindeydi bu aralar hiiiç çekemem vallaha tüm hak bana ait her türlü kapris hakkım bana saklı oda geriliyor olabilir ama banane kendine saklasın gerginliğini sıkıntıyı çeken benim cumartesi sabahı bile uyku yok sabaahın köründe kan ver ultrason gerçi oda gelecek ama heryeri moraran ben off off kızlar size öyle bir dua edeyimki allah size kendiliğinden bebiş nasip etsin hemde bu ayda deniz bebing tuanay özlem tabi bende ama benimi bu ayki tedavi sonucu olabilir allahla pazarlığa başladım tööbe tööbe :))))

canım benim allah kabul etsin benimde dualarım sizinle allah sağlıklı bebiş nasip etsin

:) güzel isimmiş canım benim umutsuzluğumun nedeni birazda doktorumun yüzündeki endişe ifadesi okadar üzülüyor ve çırpınıyorki benim için benimde moralim bozuluyor hissediyorum durumun kritik olduğunu ama kızlar vallaha eşim bunları dese okadar ciddiye almam ama siz moral veriyorsunuz eşim okadar şey sayar dikkat etmem ama siz bir şey söyleyince hemen dikkat ediyorum :)))) bu kadın dayanışmasımı yoksa infertilite savaşçısı dayanışmasımı :))))

canım umutsuz olma lütfen.canım senin şimdi denediğin yöntem şansı yüksek olan bir yöntem.aşılama gibi değil.

ki ilk aşılamamda kimyasal gebelik yaşamıştım şimdi kara kara düşünüyorum o aşılamadan sonra evde dinlensem bu düşüğü yaşarmıydım diye ben tatile gitmiştim üç saat dağa tırmanmıştım bir şelale görecem diye mal gibi gördüm şelaleyi salak kafam ama doktorum sağlıklı olsa düşmezdi dedi ama insanın kafasında acaba kalıyor

ya ne kadar iyi geldi bu yazdıkların canım ya doğğru haklısın eşim başa çıkamıyormu artık benle bilmiyorum ama bugün beni çok kızdırdı yada bana herşey batıyor bir siz iyi geldiniz :))) dediğin gibi herşey allahta bitiyor kendime bile itiraf edemediğim bir şey var ikinci aşılamada enjeksiyon yapılırken allahım sen yardım et diye dua ede ede yanlış enjeksiyon yapıldı ya sanki dualarım kabul olmuyormuş gibi geliyor bir kaç yaşadığım olayda var mesela bu yaz tatilde allahım bu tatil nekadar güzel geçiyor çok şükür ağrı sızı yok tadında bir tatil yaşıyorum dedim pat balık soktu üstünede o gece yediklerimden zehirlendim geceyi acilde geçirdim ne zaman allahım çok şükür ne zamandır uçuk çıkmıyor derim pat çıkar hadi kafamda olumsuzu düşünerek çekiyorum desem okadar dua ediyorum olumsuz olmasın diye yani yeterince ibadetmi etmiyorum nedir bu anlamadımki

valla zopaları yedim kafama kendime geldim kızlar elinizde ağırmış valla söz bundan sonra höt höt sızlanmak yok söz burada hepimiz birbirimize müjdeler vereceiz

bebingcim canım sayfayı boşladığımı düşünüyorsunuz sanırım ama giremiyorum....
burpcum sonuçta bebiş bir yumurta ve bir spermden oluşmuyormu rabbim kısmet ettiyse olacak inşallah.
denizcim dr a gitmedim daha çünkü adet olmadım dün bitti ilaçlar ....
semracım seninde güzel haberlerini alacağız inşallah...
tuanay sende bana kızma ne olur...
hepinizi çok özledim .... birkaç gündür çıldırmak üzereyim tam giriyorum diyorum sayfa hata veriyor.... o nedenle giremedim anladığım kadarıyla benim kadar sorun yaşayan olmamış....
ay inşallah iletim gelir....

ben olamasamda( ki girebilirsem kesin olurum) DUALARIM hep sizinle unutmayın.... tam gaz devam ederiz inşallah...

ya bu arada boncuk hiç yazmamış ne oldu ki o da mı giremedi acep.... ya da ben mi görmedim acaba....

vayyyy seni şom ağızlı burp:))) kendi kendine zarar veriyorsun demek:)))

bu gecelik bu kadar hepinizi öptüm... iyi geceler... ben kaçtımmmmm...

nihayet kızlar bennnnnnn geldimmmm... ay kaç gündür çıldırmak üzereyim bir türlü giremiyorum .... nasılsınız fıstıklar ? daha yazılanları okumadım birazdan yanıtlamaya başlarım...

her gün iştimada özlem yok özlem yok olmadı yani devamsızlık hakkını kullandın özlem artık raporlu olsanda kabul etmeyeceğiz :))))
,
canım rahim filmi işini ne yaptın hallettinmi?

özlemim evet hatırladım adetli iken çekiyorlardı rahim filmini
benim rahim filmini çeken doktor rahim filminden sonra hamile kalan çok olur ufak tefek tıkanıklıkları açar demişti ama sende tıkanıklık yada herangi bir sorun yok inşallah bana öyle geliyorki sen tedaviye gerek kalmadan gene kendiliğinden hamile kalacaksın

he he özlem şom ağzımı hayra açayım buseferde işe yarasın hatta diyorum ya kızlar hepinizden hamile haberleri alırım inşallah :))))))

tama örtmenim bir daha devamsızlık yapmam:))) canım ya dr bana 3 gün bazı kan tahlilleri istedi 8. yada 9. gün çektireceksin dedi .... evet bu işlemden sonra %50 arttırıyor deyince gözlerim faltaşı gibi açıldı... ayyyy inşallah hepimiz hamiş gireriz 2010 a..... rabbim duy sesimizi.... çıkıyorum bu kez gerçekten....:))))

arkadaşlar dualarınızda beni de unutmuyorsunuz değil mi:Saruboceq:hadi sıra sıra hamile haberleri gelsin artık

günayyyyydddııııııınnnnnnnnn burp örtmenim yoklamada burdayımmm:))) ama öğleden sonra gezmeye gideceğimm biraz kocişimle stres atalım dimi.....

selam kızlar napıyosunuz....

cok sevindim yazmanızaa..ohoh ne guzel....
boş bırakınca cok uzuluyorum...sızler olmayınca moralım bozuluyorrr

özlemcim kusura bakma girmiyosun sandım...gez dolaş tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…