denizcim bende mikro olacağım artık zaten tüp bebek kimse yapmıyor bildiğim kadarı ile o eskide kaldı tüp bebekte yumurta ve spermi aynı tüpün içine yerleştirip yumurtayı spermin döllemesini bekliyorlarmış şimdi bizzat seçilen spermi iğne ile yumurtanın içine enjekte ediyorlar tatlım
yaaa şu canına okuduğumun spermleri canına okuduğumun yumurtaları ile bir şekilde dölleşsin artık yauv yetti artık yauuuvvvv
korkudan uzun yazamıyorum canlarım semra bebing deniz dualarınız için allah razı olsun allah hepimizin bebişini bir an önce kucağına almayı nasip eder inşallah benden haberler çok kötü yumurtadan biri ne cehenneme kaybolduysa 2 ye düşmüş((( doktorla konuştum normalde bu tedaviyi iptal ederdik ama okadar ağır ilaçlar kullandın okadar para harcadınki iptal etmeyelim bir şansımızı deneyelim dedi nasıl moralim bozuk anlatamam şimdiden belli sonuç daha olmadan bile ümitlenemiyorum bile neden hep böyle oluyor diye sorgulamadan kendimi alamıyorum (((((((( o iki yumurtadan ikiside kaliteli çıkacakta mıy mıyda mıy mıy mucize bekliyoruz anlıyacağınız
yarın tekrar kontrolüm var bugünden itibaren eşime cinsel perhiz verdiklerine göre 3 -4 gün içinde toplama işini yaparlar ve işte ozaman en gergin bekleyiş beni bekleyecek o yumurtalar bir halta yarayacakmı yaramayacakmı bekleyişi
Slm kızlar,ben geldiiimmmm,ağrıdan ölüyorum,benim kırmızılar az önce teşrif etmeye başladılar.
Denizcim,aldığın karar hayırlı olsun birtanem,micro normal tüp bebeğe göre tutma olasılığı daha yüksek olan bir tedavi şekli.
Burpcum,ne güzel sevinsene,buraya kadar gelmiş biri olarak,umutsuz olmak sana hiç yakışmaz.Artık herşeye olacak gözüyle bak,kendini anneliğe hazırlamaya başla.
Semracım,birtanem yarın ne güzel meleğini göreceksin.Canının içinde ki canı.Herşey yolunda gidecek sakın gerksiz yere yıpratma kendini.Dualarımız seninle.
Bebing,sen nasılsın tatlım,yoğunluktan giremedim bir türlü.Herhalde çalışmalar tam gaz devam ediyordur:)
Öslemim sahi nerelerdesin????Öslettin ama kendini:)
selam kızlar bu özlem nereye kayboldu.rahim filmi filan cektirecekti.valla cok kızgınım ona.bi haber vermedi.
denizcim biz böle takılıyoz senle dimi en azından yalnız değilim.
boncuk nerelerde acaba bulantıları nasıl oldu..
burpcum arkadasım sen bi temiz sopayı hak ettin artık.yapma böyle lütfen.biraz pozitif ol.olacaksa olur zaten tek cift ne fark eder.yedin bitirdin kendini artık.22 tane yumurta kaliteli olmadıktan sonra ne işe yarar lutfen kendine gel....
özlemcim sen iyice unutun vallahi bizlerii....
burp cum hakketen eşin haklı beslenmen lazım ooo böyle olmaz yumişlerinde enerjiye ihtiyacı var lütfen ye biraz...
denizcim hadi hayırlı olsun
inşallah canım ama böyle umutsuz olursan olmaz ki sen bize yol gösterici umut ışığı yapma böyle..olumlu ol hep bak ne yaparsak yapalım kısmette ne varsa o olucak..inşallah kısmetimiz çok uzakta değildir...
kızlar hep siz diyordunuz bu seferde ben diyorum nerdesiniz bakım?
tuanaycım nasılsın?adet olabildinmi?
özlem nasıl oldu durumlar adet olabildin mi bi daha doktora gittin mi kistler için?
bebing sen le benim işimiz allaha kalmış:)) rolantide takılıyoruz:)
burpcum bu ayın umudu allahımın izniyle olucak bugün perşembe bu gece yatarken önce senin için sonra da hepimiz için dua edicem:))
canım lütfen bozma moralini herşeyi biraz akışına bırak çok zor biliyorum ama sen neler atlattın değil mi ama hiç birimizin kaldıramayacağı şeyler 2 tane olsun bak doktorunda demiş devam edelim diye..ama böyle umutsuz olursan nasıl olucak için içini yiyerek..bak bir olsun ben koydum bebişin adını umutsuzun umudu...:)))hayırlısıyla 15-20 gün içinde güzel haberle burda hepimiz çığlık atıcaz o günü en az senin kadar sabırsızlıkla bekliyorum inan canımm...
canım umutsuz olma lütfen.canım senin şimdi denediğin yöntem şansı yüksek olan bir yöntem.aşılama gibi değil.
klava:
Ne kadar gergin olduğunu tahmin edebiliyorum ve de karamsar.Biraz da kendin çağırdın bu kadar olumsuzluğu.Seni hiç şöyle güzel şeyler yazarken göremedim tedaviye başladığından beri.Aşılamada bile daha umutluydun herhalde.Ben çok insan tanıyorum tek yumurtayla microyla hamile kalan.Seninkilerden biri zaten kesin a kalite.Canım biraz rahatla bırak artık yaa,seninde ikizin değil de tekizin olsun.Madem buraya kadar geldin at şu stresini.Biraz tevekkül et.Sen elinden geleni yapmıyor musun,yapmadın mı,boşuna mı çürüdü kolun,göbeğin.Ya burp gerçekten canımı sıktın,bırak Allahaşkına,umutla devam etmeyeceksen tedaviyide bırak.Silkelen,kendine gel ve değiştir şu kafanda seni tırtıklayan,kemiren fareleri.Ve o 2 yumurtana sahip çık.Bunlar ince işler,hesap kitap işlerine gelmezler.Allahın yumurtaya vereceği cana karışma yaaaa
selam kızlar bu özlem nereye kayboldu.rahim filmi filan cektirecekti.valla cok kızgınım ona.bi haber vermedi.
denizcim biz böle takılıyoz senle dimi en azından yalnız değilim.
boncuk nerelerde acaba bulantıları nasıl oldu..
burpcum arkadasım sen bi temiz sopayı hak ettin artık.yapma böyle lütfen.biraz pozitif ol.olacaksa olur zaten tek cift ne fark eder.yedin bitirdin kendini artık.22 tane yumurta kaliteli olmadıktan sonra ne işe yarar lutfen kendine gel....
nihayet kızlar bennnnnnn geldimmmm... ay kaç gündür çıldırmak üzereyim bir türlü giremiyorum .... nasılsınız fıstıklar ? daha yazılanları okumadım birazdan yanıtlamaya başlarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?