yeni mi doğum yapmış acaba lohusalık depresyonu olabilir belkide yada hiç yardım edeni yoksa başa çıkamamış çıldırmıştır şimdi biz bunun gibisine bulmuşta bunuyor demekten başka ne yapalım ki :)))))))))9
aman aman bebişin sağlıklı olsunda sakın adaçayı içme tatlım düşüğe neden oluyormuş bol bol portakal suyu ve ıhlamur iç tatlım ve bol bol dinlen
benim yarın kontrolüm var bakalım ne alemde yumişler tooplama aşamasına geçebilecekmiyim hele transfer aşamasından hiç ümidim yok bir tane büyük iki tane küçük yumurtadan hayır gelirmi bilmem döllenirmi bilmiyorum allah yardımcım olsun :bbo:
yeni mi doğum yapmış acaba lohusalık depresyonu olabilir belkide yada hiç yardım edeni yoksa başa çıkamamış çıldırmıştır şimdi biz bunun gibisine bulmuşta bunuyor demekten başka ne yapalım ki :)))))))))9
aman aman bebişin sağlıklı olsunda sakın adaçayı içme tatlım düşüğe neden oluyormuş bol bol portakal suyu ve ıhlamur iç tatlım ve bol bol dinlen
benim yarın kontrolüm var bakalım ne alemde yumişler tooplama aşamasına geçebilecekmiyim hele transfer aşamasından hiç ümidim yok bir tane büyük iki tane küçük yumurtadan hayır gelirmi bilmem döllenirmi bilmiyorum allah yardımcım olsun :bbo:
arkadaşlar hayırdır niye kimse yokkk:-((bana dua edin yarın kontrolüm var.inşallah bebeğim iyidir bi sorun yoktur.hala korkuyorum yaaa...
canım inşşllahh bir herşey güzel olucak yarın güzel haberler vericeksin bize hiç dert etme allaha sığın dualarım seninle yarın sonucu yaz bize ...
Ne kadar gergin olduğunu tahmin edebiliyorum ve de karamsar.Biraz da kendin çağırdın bu kadar olumsuzluğu.Seni hiç şöyle güzel şeyler yazarken göremedim tedaviye başladığından beri.Aşılamada bile daha umutluydun herhalde.Ben çok insan tanıyorum tek yumurtayla microyla hamile kalan.Seninkilerden biri zaten kesin a kalite.Canım biraz rahatla bırak artık yaa,seninde ikizin değil de tekizin olsun.Madem buraya kadar geldin at şu stresini.Biraz tevekkül et.Sen elinden geleni yapmıyor musun,yapmadın mı,boşuna mı çürüdü kolun,göbeğin.Ya burp gerçekten canımı sıktın,bırak Allahaşkına,umutla devam etmeyeceksen tedaviyide bırak.Silkelen,kendine gel ve değiştir şu kafanda seni tırtıklayan,kemiren fareleri.Ve o 2 yumurtana sahip çık.Bunlar ince işler,hesap kitap işlerine gelmezler.Allahın yumurtaya vereceği cana karışma yaaaakorkudan uzun yazamıyorum canlarım semra bebing deniz dualarınız için allah razı olsun allah hepimizin bebişini bir an önce kucağına almayı nasip eder inşallah benden haberler çok kötü yumurtadan biri ne cehenneme kaybolduysa 2 ye düşmüş((( doktorla konuştum normalde bu tedaviyi iptal ederdik ama okadar ağır ilaçlar kullandın okadar para harcadınki iptal etmeyelim bir şansımızı deneyelim dedi nasıl moralim bozuk anlatamam şimdiden belli sonuç daha olmadan bile ümitlenemiyorum bile neden hep böyle oluyor diye sorgulamadan kendimi alamıyorum (((((((( o iki yumurtadan ikiside kaliteli çıkacakta mıy mıyda mıy mıy mucize bekliyoruz anlıyacağınız
yarın tekrar kontrolüm var bugünden itibaren eşime cinsel perhiz verdiklerine göre 3 -4 gün içinde toplama işini yaparlar ve işte ozaman en gergin bekleyiş beni bekleyecek o yumurtalar bir halta yarayacakmı yaramayacakmı bekleyişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?