Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah canım ama böyle umutsuz olursan olmaz ki sen bize yol gösterici umut ışığı yapma böyle..olumlu ol hep bak ne yaparsak yapalım kısmette ne varsa o olucak..inşallah kısmetimiz çok uzakta değildir...

inşallah canım.ben şimdi yatıcam ama ilk önce senin için dua edicvem.aslında hepimiz için dua edicem.dikkat ediyorum merak etme.cumartesi 14:00 da randevum var.bakalım.nasıl durumlar sizde bana dua edin nolur.hala korkuyorum.korkular bitmiyo.o arkadaşada pes diyorum,tam anlamıyla pskolojisi bozulmuş allah sana tedaviyle versin sende isyan et....GÜLÜYORUM...

kızlar hep siz diyordunuz bu seferde ben diyorum nerdesiniz bakım?
tuanaycım nasılsın?adet olabildinmi?
özlem nasıl oldu durumlar adet olabildin mi bi daha doktora gittin mi kistler için?
bebing sen le benim işimiz allaha kalmış:)) rolantide takılıyoruz:)

burpcum bu ayın umudu allahımın izniyle olucak bugün perşembe bu gece yatarken önce senin için sonra da hepimiz için dua edicem:))

özlemcim yoksun yine.bayagı bosladın sayfayı kızıyodun bırakanlara bide.

burp cum haber ver bize kontrolden sonra merak ederiz.olucak sen inan.

denizcim valla rolantideyiz...

tuanay sen nerelerdesin

arkadaşlar hayırdır niye kimse yokkk:-((bana dua edin yarın kontrolüm var.inşallah bebeğim iyidir bi sorun yoktur.hala korkuyorum yaaa...

arkadaşlar hayırdır niye kimse yokkk:-((bana dua edin yarın kontrolüm var.inşallah bebeğim iyidir bi sorun yoktur.hala korkuyorum yaaa...

canım inşşllahh bir herşey güzel olucak yarın güzel haberler vericeksin bize hiç dert etme allaha sığın dualarım seninle yarın sonucu yaz bize ...

bupcum burdasın gördüm..nasıl oldu sonuç iyi mi
birde sana bir sorum var tüp bebek ve mikro arasındaki fark ne benim gitmeye karar verdiğim yer sana mikro yapıcaz dedi senin hangisi oluyor...bilgin varsa anlatırsan çok sevinirim...

bir alay şey yazdım yollarken silindi nasıl sinir oldum sayfaya durun bir deneme olsun gelecekmi okadar yazdığım şeye güme gitti buda gitmesin

korkudan uzun yazamıyorum canlarım semra bebing deniz dualarınız için allah razı olsun allah hepimizin bebişini bir an önce kucağına almayı nasip eder inşallah benden haberler çok kötü yumurtadan biri ne cehenneme kaybolduysa 2 ye düşmüş ((( doktorla konuştum normalde bu tedaviyi iptal ederdik ama okadar ağır ilaçlar kullandın okadar para harcadınki iptal etmeyelim bir şansımızı deneyelim dedi nasıl moralim bozuk anlatamam şimdiden belli sonuç daha olmadan bile ümitlenemiyorum bile neden hep böyle oluyor diye sorgulamadan kendimi alamıyorum (((((((( o iki yumurtadan ikiside kaliteli çıkacakta mıy mıyda mıy mıy mucize bekliyoruz anlıyacağınız
yarın tekrar kontrolüm var bugünden itibaren eşime cinsel perhiz verdiklerine göre 3 -4 gün içinde toplama işini yaparlar ve işte ozaman en gergin bekleyiş beni bekleyecek o yumurtalar bir halta yarayacakmı yaramayacakmı bekleyişi

Slm kızlar,ben geldiiimmmm,ağrıdan ölüyorum,benim kırmızılar az önce teşrif etmeye başladılar.
Denizcim,aldığın karar hayırlı olsun birtanem,micro normal tüp bebeğe göre tutma olasılığı daha yüksek olan bir tedavi şekli.
Burpcum,ne güzel sevinsene,buraya kadar gelmiş biri olarak,umutsuz olmak sana hiç yakışmaz.Artık herşeye olacak gözüyle bak,kendini anneliğe hazırlamaya başla.
Semracım,birtanem yarın ne güzel meleğini göreceksin.Canının içinde ki canı.Herşey yolunda gidecek sakın gerksiz yere yıpratma kendini.Dualarımız seninle.
Bebing,sen nasılsın tatlım,yoğunluktan giremedim bir türlü.Herhalde çalışmalar tam gaz devam ediyordur:)
Öslemim sahi nerelerdesin????Öslettin ama kendini:)

denizcim bende mikro olacağım artık zaten tüp bebek kimse yapmıyor bildiğim kadarı ile o eskide kaldı tüp bebekte yumurta ve spermi aynı tüpün içine yerleştirip yumurtayı spermin döllemesini bekliyorlarmış şimdi bizzat seçilen spermi iğne ile yumurtanın içine enjekte ediyorlar tatlım
yaaa şu canına okuduğumun spermleri canına okuduğumun yumurtaları ile bir şekilde dölleşsin artık yauv yetti artık yauuuvvvv

Tuanaycım canım benim ah o kırmızılar insanı çileden çıkarıyor hayatımız onları karşılamakla geçti gelişi stres gelmeyişi ayrı bir stres off offf ben gene efkarlandım canıım benim şöyle 7-8 yumoşum olsa biraz ümitli olabilirdim ama milletin 22 tane varken benim 2 tane olunca ister istemez umutsuzluğa kapılıyorum

inşallah benim yaşadığım olumsuzlukların hiç birini siz yaşamazsınız tereyağından kıl çeker gibi olur tedavinizde sağlıklı bebişler alırsınız kucağınıza

klava: Ne kadar gergin olduğunu tahmin edebiliyorum ve de karamsar.Biraz da kendin çağırdın bu kadar olumsuzluğu.Seni hiç şöyle güzel şeyler yazarken göremedim tedaviye başladığından beri.Aşılamada bile daha umutluydun herhalde.Ben çok insan tanıyorum tek yumurtayla microyla hamile kalan.Seninkilerden biri zaten kesin a kalite.Canım biraz rahatla bırak artık yaa,seninde ikizin değil de tekizin olsun.Madem buraya kadar geldin at şu stresini.Biraz tevekkül et.Sen elinden geleni yapmıyor musun,yapmadın mı,boşuna mı çürüdü kolun,göbeğin.Ya burp gerçekten canımı sıktın,bırak Allahaşkına,umutla devam etmeyeceksen tedaviyide bırak.Silkelen,kendine gel ve değiştir şu kafanda seni tırtıklayan,kemiren fareleri.Ve o 2 yumurtana sahip çık.Bunlar ince işler,hesap kitap işlerine gelmezler.Allahın yumurtaya vereceği cana karışma yaaaa

selam kızlar bu özlem nereye kayboldu.rahim filmi filan cektirecekti.valla cok kızgınım ona.bi haber vermedi.

denizcim biz böle takılıyoz senle dimi en azından yalnız değilim.

boncuk nerelerde acaba bulantıları nasıl oldu..

burpcum arkadasım sen bi temiz sopayı hak ettin artık.yapma böyle lütfen.biraz pozitif ol.olacaksa olur zaten tek cift ne fark eder.yedin bitirdin kendini artık.22 tane yumurta kaliteli olmadıktan sonra ne işe yarar lutfen kendine gel....

tuanaycım ne kadar gec geldi senin kırmızılar diymi ama....
neyse gelmesi önemli şimdi sen napıcan daha önce sormuş muydum ya.ben bu aralar aklımda hiç bişiy tutamaz oldumda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…