Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
veeeeeeeeeeeeeee :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: transferim yapıldı hobareeeey tek atımlık kurşunum benim 3 e bölünmüş bizim tembel apti hücrelerde iyi görjünüyormuş embriyoloğun dediğine göre oraya gittiğimde taburcu olacağımı düşünürken transferiniz var dediğinde aramadık kişi bırakmadık aileden ve çok kolay bir işlem aşılamadan daha kolay tek sıkıntı idrara sıkışık olmaktı onuda saolsun hastabakıcı ameliyathanede bir tas vererek birkıısmını tahliye etmemi sağlayarak rahatlattı kızlar allaha okadar isyan ettim bana büyük bir ders oldu hobareeeey mahçubum valla allaha karşı :) bidaa söz mucizelere inanacağm sonuçtanda çok umutluyum 8 aralık sonuç günüm :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

tekrar gelmiş geçmiş olsun canım allah korumuş..allah böyle insanlarla hiçbirimizi karşılaştırmasın valla...

aaaaaaaaaaaaaaaaaa diye çığlık attım valla..yaaaa süper çoks evindim hem de çok canım benim ya sakın isyan etme bak lütfen sonuç ne olursa olsun sakın...ama inşallah olucak ya nasıl gelicek 8 aralık enyse araya bayramda karışıcak çabuk geçicek yorma kendini allahım inşallah gönlüne göre versin duysun sesimizi dediğin gibi gelsin mucize velet ne sıkıntıyla gelicek ya anlatırsın büyüyüp adam olunca canım benim ya..ne kadar sevindim yeni geldim eve içim içimi yedi noldu diye hemen neti açtım...

kızlar şimdiden herksin bayramı mübarek olsun...gidin gezin gelin ben buralardayım ee kocada yok anca kendi ailemle takılıcam birde bekar arkadaşlarımla bir kordon sefası yaparım canım...özletmeyin çok herkese tekrar iyi bayramlar yola çıkacaklar dikkat ,iyi yolculuklar:)))))

bende çok şaşırdım tatlım inşallah sonucada böyle seviniriz 3 hücreli bizim tembel olasılık düşük ama bu işler hiç belli olmuyor artık ümitsizliğe kapılmak yok bayrama denk gelmeside iyi oldu iş güç yok rahat rahat dinlenirim eşim tepemde zebellah gibi yan bile yatırmıyor beni bir kilo havuç sıktı zorla içirdi mutluluktan yüzüne renk geldi adamın allah sonunuda hayırlı nasip eder inşallah
ohh bayramda benim yerimede gez ben cezalıyım bayramda en büyük lüksüm tubalete gitmek olur eşim dır dır dır kafamda bir yere çıkartmaz beni ama şikayet etmiyeceğim çok şükür buna

burpcum ben sana ne dedim...beklemek en iyisi.çok sevindim.şimdi nasıl geçicek bu zaman yaa..sanki kendim sonucumu bekliyor kadar heycanlıyım valla.benimde bebeğin down tarama sonucu çıkmış ama sorcak kimse yok.yarın gidicem doktora.yarına kadar nasıl beklicem ya.....

su an ağlamaktan yazamıyorum yaaaaaaaaaaa
burp cum nasıl mutluyum anlatamam.biz demiştik sana.mucize yola cıktı geliyor lütfen akıllı ol dikat et kendine.
ohhhhhh ya cok sukur içimden bir yuk kalktı vallahiiiii

Herkese merhaba,kızlar bir açtım ki sayfayı,burpun güzel haberiyle karşılaştım.Antagonistler,hayatımızın bir parçası.Her zaman bizi sınayacaklar ve güçlü olmamız için büyük baskı yapacaklar.Kazanana dek.Burpcum,fıstık gibi bayramada geliyor bekleme sürecinin bir kısmı.8 Aralıkta da müjdeyi verdin mi,keyfimize yok artık.Bugün arife günü,edilen dualar hep kabul olurmuş.Birbirimizden güzel dualarımızı esirgemeyelim.Herşey hep gönlümüzce olur inşallah.Bol bol dinlen tatlım.
Bebing çok geçmiş olsun hayatım.Greçekten büyük bir bela atlatmışsın.Ya hamile olsaydın,korkudan bebeğine bile birsey olabilirdi.Lütfen daha dikkatli ol.Allahım seni korusun.Senin yumurtlama zamanın sanıyorum şu aralar.Bir bayram çocuğu yaparsınız artık :)Adı da olursa Bayram olsun yaaa,tamam kötü espiri kabul ediyorum :)))
Denizcim,güzel izmirin güzel kızı,sen nasılsın tatlım.Önemli günlerde insan sevdiğini yanında istiyor ama, 4 gün çabucak geçer,diğer günlerde geçer,kavuşursun kocacığına.ıçini ferah tut sen.Bak 1,5 ay sonra tedavin başlayacak.Hormonal dengen iyi olsun ki,herşey yolunda gitsin.
Semracım,merak etme daha yaşın çok genç.Tahlilinde endişe duyulabilecek birsey olduğunu hiç sanmıyorum.Sen,hamileliğinin keyfini çıkarmaya devam et bence.Ohhh ne güzel,naz yap,kapris yap,yap işte birseyler,ama tadını çıkar.ınsan ömründe kaç defa hamile kalma şansına erişiyor ki???
Öslemcim,sen nasılsın tatlım,umarım gelmiştir reglin de biraz rahatlamışsındır.

Herkesin bayramını kutluyorum,sizleri çok seviyorum.

yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ay nasıl mutluyum bilemezsin demek 8 aralık büyük gün .... çok mutlu oldum inşallah allah tamamına erdirir... evet ya bir daha isyan etmek yok allahtan ümit kesilmez gerçekten... ya ne yazacağımı şaşırdım ellerim titriyor valla... çokkkkkk mutluyum çoooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk....:CüvCüv::ecrin_bebek:

burpum ya söylemeyi unutmuşum heyecandan... kendine iyi bak dikkat et gezmeyi tozmayı bırak birkaç gün kır dizini otur ve kendini hiç yorma eşin herşeyi halleder sen ona güven... bu arada ben sitenin isim bulucusu olarak sana 2 isim öneriyorum kız olursa tüpnaz erkek olursa tüpcan nasılım ama .... 8 aralık a kaç gün kaldı ya ben şaşırdım valla...... ayyyyyyyy çok mutluyum ya.... bu gece çok güzel uyuyacağım.....

iyiyim tatlım ya burpun haberinden sonra dahada iyiyim:teytey: bende hepinizin bayramını kutluyorumopuyorumnanaktan

canım benim valla eşimde bende şoktayız umut ışığı çok zayıf olsada normalde 6-8 hücreli olması gerekirken bizimkisi 3 hücreli ve biliyorsunki 3 transfer yapılıyor onlarda onlarca yumurta arasından seçilebiliyor bizimkisi 2 yuumurtadan biri boş çıktı diğeri geç döllendi ama bütün bunları olumsuzluktanmı yazıyorum hayır tam tersi bütün bu olasılıklar içinde bir ışık doğdu ya bize artık buna inanıyorum ve mucizelere inanıyorum 450 lik puregona rağmen yumurtanın cevap vermeme olasılığı %2 az yumurta oluşması %2 alınan yumurtanın boş çıkma olasılığı %2 mikroenjeksiyonda geç döllenme olasılığı %2 yani bukadar düşük olasılıklar beni bulduysa hatta ikinci aşılamada binde bir yapılacak yanlış enjeksiyonda beni bulduysa bir mucizede 3 hücreli cılız embriyomun %2 tutunma olasılığıda gerçekleşecek diye inanıyorum .:)))
bencede canım yaşın genç ve down taramada sorun çıkmaz inşallah sakın canını sıkma içini ferah ttut

su an ağlamaktan yazamıyorum yaaaaaaaaaaa
burp cum nasıl mutluyum anlatamam.biz demiştik sana.mucize yola cıktı geliyor lütfen akıllı ol dikat et kendine.
ohhhhhh ya cok sukur içimden bir yuk kalktı vallahiiiii

canlarım benim transfer olacağını öğrendiğimizde annemi aradım ablamı aradım sonra eşime kızlar uçacak sevinçten dedim oda ablalarımla konuştuğum için anlam veremedi hangi kızlar dedi forumdaki kızlar dedim sanki kırk yıllık kankalarımdan bahseder gibi burada nasıl sıcak ilişkiler kurduysak direk foruma girip size haber verebilmek istedim yani orada wireless olsa paylaşırdım sizinle :))))) bu tam anlamıyla mucize olacak allah sana kendi bebiş haberini verirken mutluluktan ağlamayı nasip etsin bebingim ama hani mutluluktan gülerek ağğlarsın ya en kısa zamanda öyle bir ağlama nasip olur inşallah sana canım benim

Canım benim duruma cuk oturmuş denir ya tam anlamıyla doğru yorumlamışsın dediğin gibi Antagonistler hayatımızın her safhasında birazda insanın doğasının yarattığı bir durum.
Mucizelere uzun süredir inanmıyordum belki pekçok yumurtası olan bir kadından ayıklanıp atılacak başarıda bir zigotum olmasına rağmen gerçekten bize umut verdi bu bayram malak gibi yatacağm :)))) ve en büyük duam bu hepimizin bebişsiz geçireceği son bayram olur inşallah

ya özlemim tutmasa bile allah bana yeşil ışık yaktı olumsuzluğun anlamsız bir psikolojik kaçış olduğunu hissettirdi gerçekten perşembe sabahı merkeze gittiğimizde gene embriyologla konuşuruz diye düşünüyorduk adam bize olmadı bölünmedi taburcunuzu yapn diyecek sandım. Bir gittik sekreter kız içeriye bir sorayım dedi doktorlara sordu doktorlada beni bekliyormuş malum arefe bir iki kişi var ve tek transfer benmişim ben hala inanamıyorum eşime diyorumki dünden embriyolog demiştiki yarın bölünürse transfer yaparız demişti önce bir sorsunlar embriyoloğa falan diyorum yanlış anlamışlardır onlar diyorum komediydi halimiz doktorlar ve sekreterler nerdeyse halay çekecekler benden çok sevindiler hepsi birden nasıl dua ediyorlar anlatamam aileler sanki pozitif haberi almış gibi sevindiler hehe halbuki alt tarafı 3 hücreli cılız bir zigot normalde 7-8 yumurtam toplansa ellerinin tersi ile atacakları kalitede ama bizim için tek şans o 3 hücreli tembel apti olsun bize ders oldu herşeye rağmen inşallah tutunur gelişir ben malak gibi yatıyorum günde bir kilo portakal havuç ve elma suyu içip yumurta yiyip muzlu süt içerek kilo alacam korkusuda yaşayarak kendime dikkat ediyorum ve bol bol dua ediyorum hepimiz için iyiki varsınız canlarım benim sizinle paylaşmak bana çok iyi geliyor ve artık inanıyorum burada bebiş haberlerini paylaşmamız yakın

canım benim en uzun yolculuğum tuvalete gitmek eşim zebellah gibi tepemde :)
aaa canım en güzel isimleri bana vermişsin olmazki size isim kalmadı seninki ikiz olacak bide ozaman bende size isim bulayım
tüphan
tüpnur
doğutüp
batutüp
tüpriye
tüprettin
tüpgül
tüphan
:))))))))))))

bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

kızlar ben zigotumu neden seviyorum biliyormusunuz
şimdi benim bir sürü yumurtam toplansaydı atıyorum 12 taneden 8 i döllenseydi 6 sı çok kaliteli olsaydı şu an içimde olan zigotu embriyolog seçmeyecekti bile onu direk es geçecek dondurmam gerekse bile onu seçmeyecekti oysa cılızda olsa onunda bir mücadelesi ve bir birey olma şansı var tek başına olması ona o şansı tanıdı çünkü bizim başka seçeneğimiz yoktu ve bu nedenle ona mücadele şansı tanındı gerisi ona ve allaha kalmış eğer onu kucağıma almam nasip olursa benim için önemi çook büyük olacak.

inşallah olur ben yeni sayılırım kadınlar kulübünde.ama yazını okuyunca çok duygulandım ALLAH'IM SANA NASıP ETSıN KUCAĞINA ALMAYI DUALARIM SENıNLE...

burp cum çok okuyamadım ama transferin yapılmış galiba çok sevindim canım cılız da olsa önemli değil tutacaksa tutar ve inşallah tutar da burda bayram yaparız kendini çok yorma keyfine bak bu dönemde çok öpüyorum

arkadaşlar bayramınız kutlu olsun bebiş haberleri gelsinde hergünümüz bayram olsun

inşallah olur ben yeni sayılırım kadınlar kulübünde.ama yazını okuyunca çok duygulandım ALLAH'IM SANA NASİP ETSİN KUCAĞINA ALMAYI DUALARIM SENİNLE...

hoşgeldin canım aramıza dualarn için allah razı olsun umarım herşey gönlünce olur

özletiyorsun kendini NBNH daha sık uğra pek actionumuz olmasada burada dertleşiyor birbirimize destek oluyoruz umarım bu topiğin yüzü gülerde tüm kızların kucağı bebiş dolar iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım sanada iyi bayramlar diliyorum

sağol burp cum psikolojim biraz altüst durumda bu ay aşılama da yine yapamadık aşılamaya başladığımda daha çok girerim burda yazılanları okudukça hem rahatlıyorum hemde kafama daha çok takıyorum onun için bu sıralar girmiyorum eşimde kızıyor okuyup okuyup psikolojin bozuluyor diye hamile olursan müjdeyi bana özelden yaz olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…