sagol denizcim.dükkana bi adam geldi hiç bizimmüşterilere benzemiyo birazda tipi bozuk ama suphelendim tabi insan ayrımı yapmamak için iyi davrandım ama alışveriş tarzıda garipti.butun para verdi o sırada biri daha geldi ona yöneldim obizden dedi.sonra adam kasadan arkama dogru gelmeye basladı anladım o sırada bozuk yok dedim aç kasayı filan dedi.hemen spreyimi .çıkardım.ya onu gördü ya da kasada hiç para yok demiştim yalanımı yuttu bilmiyorum birden bi sessizlik oldu birbirlerine baktılar cıktılar urunler kaldı bi baktım kosarak kactılar.Allahım o sırada beni korudu bişiy yapmalarına engel oldu diyorum
veeeeeeeeeeeeeee :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: transferim yapıldı hobareeeey tek atımlık kurşunum benim 3 e bölünmüş bizim tembel apti hücrelerde iyi görjünüyormuş embriyoloğun dediğine göre oraya gittiğimde taburcu olacağımı düşünürken transferiniz var dediğinde aramadık kişi bırakmadık aileden ve çok kolay bir işlem aşılamadan daha kolay tek sıkıntı idrara sıkışık olmaktı onuda saolsun hastabakıcı ameliyathanede bir tas vererek birkıısmını tahliye etmemi sağlayarak rahatlattı kızlar allaha okadar isyan ettim bana büyük bir ders oldu hobareeeey mahçubum valla allaha karşı :) bidaa söz mucizelere inanacağm sonuçtanda çok umutluyum 8 aralık sonuç günüm :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
aaaaaaaaaaaaaaaaaa diye çığlık attım valla..yaaaa süper çoks evindim hem de çok canım benim ya sakın isyan etme bak lütfen sonuç ne olursa olsun sakın...ama inşallah olucak ya nasıl gelicek 8 aralık enyse araya bayramda karışıcak çabuk geçicek yorma kendini allahım inşallah gönlüne göre versin duysun sesimizi dediğin gibi gelsin mucize velet ne sıkıntıyla gelicek ya anlatırsın büyüyüp adam olunca canım benim ya..ne kadar sevindim yeni geldim eve içim içimi yedi noldu diye hemen neti açtım...
veeeeeeeeeeeeeee :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: transferim yapıldı hobareeeey tek atımlık kurşunum benim 3 e bölünmüş bizim tembel apti hücrelerde iyi görjünüyormuş embriyoloğun dediğine göre oraya gittiğimde taburcu olacağımı düşünürken transferiniz var dediğinde aramadık kişi bırakmadık aileden ve çok kolay bir işlem aşılamadan daha kolay tek sıkıntı idrara sıkışık olmaktı onuda saolsun hastabakıcı ameliyathanede bir tas vererek birkıısmını tahliye etmemi sağlayarak rahatlattı kızlar allaha okadar isyan ettim bana büyük bir ders oldu hobareeeey mahçubum valla allaha karşı :) bidaa söz mucizelere inanacağm sonuçtanda çok umutluyum 8 aralık sonuç günüm :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
Herkese merhaba,kızlar bir açtım ki sayfayı,burpun güzel haberiyle karşılaştım.Antagonistler,hayatımızın bir parçası.Her zaman bizi sınayacaklar ve güçlü olmamız için büyük baskı yapacaklar.Kazanana dek.Burpcum,fıstık gibi bayramada geliyor bekleme sürecinin bir kısmı.8 Aralıkta da müjdeyi verdin mi,keyfimize yok artık.Bugün arife günü,edilen dualar hep kabul olurmuş.Birbirimizden güzel dualarımızı esirgemeyelim.Herşey hep gönlümüzce olur inşallah.Bol bol dinlen tatlım.
Bebing çok geçmiş olsun hayatım.Greçekten büyük bir bela atlatmışsın.Ya hamile olsaydın,korkudan bebeğine bile birsey olabilirdi.Lütfen daha dikkatli ol.Allahım seni korusun.Senin yumurtlama zamanın sanıyorum şu aralar.Bir bayram çocuğu yaparsınız artık :)Adı da olursa Bayram olsun yaaa,tamam kötü espiri kabul ediyorum :)))
Denizcim,güzel izmirin güzel kızı,sen nasılsın tatlım.Önemli günlerde insan sevdiğini yanında istiyor ama, 4 gün çabucak geçer,diğer günlerde geçer,kavuşursun kocacığına.İçini ferah tut sen.Bak 1,5 ay sonra tedavin başlayacak.Hormonal dengen iyi olsun ki,herşey yolunda gitsin.
Semracım,merak etme daha yaşın çok genç.Tahlilinde endişe duyulabilecek birsey olduğunu hiç sanmıyorum.Sen,hamileliğinin keyfini çıkarmaya devam et bence.Ohhh ne güzel,naz yap,kapris yap,yap işte birseyler,ama tadını çıkar.İnsan ömründe kaç defa hamile kalma şansına erişiyor ki???
Öslemcim,sen nasılsın tatlım,umarım gelmiştir reglin de biraz rahatlamışsındır.
Herkesin bayramını kutluyorum,sizleri çok seviyorum.
burpcum ben sana ne dedim...beklemek en iyisi.çok sevindim.şimdi nasıl geçicek bu zaman yaa..sanki kendim sonucumu bekliyor kadar heycanlıyım valla.benimde bebeğin down tarama sonucu çıkmış ama sorcak kimse yok.yarın gidicem doktora.yarına kadar nasıl beklicem ya.....
su an ağlamaktan yazamıyorum yaaaaaaaaaaa
burp cum nasıl mutluyum anlatamam.biz demiştik sana.mucize yola cıktı geliyor lütfen akıllı ol dikat et kendine.
ohhhhhh ya cok sukur içimden bir yuk kalktı vallahiiiii
Herkese merhaba,kızlar bir açtım ki sayfayı,burpun güzel haberiyle karşılaştım.Antagonistler,hayatımızın bir parçası.Her zaman bizi sınayacaklar ve güçlü olmamız için büyük baskı yapacaklar.Kazanana dek.Burpcum,fıstık gibi bayramada geliyor bekleme sürecinin bir kısmı.8 Aralıkta da müjdeyi verdin mi,keyfimize yok artık.Bugün arife günü,edilen dualar hep kabul olurmuş.Birbirimizden güzel dualarımızı esirgemeyelim.Herşey hep gönlümüzce olur inşallah.Bol bol dinlen tatlım.
Bebing çok geçmiş olsun hayatım.Greçekten büyük bir bela atlatmışsın.Ya hamile olsaydın,korkudan bebeğine bile birsey olabilirdi.Lütfen daha dikkatli ol.Allahım seni korusun.Senin yumurtlama zamanın sanıyorum şu aralar.Bir bayram çocuğu yaparsınız artık :)Adı da olursa Bayram olsun yaaa,tamam kötü espiri kabul ediyorum :)))
Denizcim,güzel izmirin güzel kızı,sen nasılsın tatlım.Önemli günlerde insan sevdiğini yanında istiyor ama, 4 gün çabucak geçer,diğer günlerde geçer,kavuşursun kocacığına.İçini ferah tut sen.Bak 1,5 ay sonra tedavin başlayacak.Hormonal dengen iyi olsun ki,herşey yolunda gitsin.
Semracım,merak etme daha yaşın çok genç.Tahlilinde endişe duyulabilecek birsey olduğunu hiç sanmıyorum.Sen,hamileliğinin keyfini çıkarmaya devam et bence.Ohhh ne güzel,naz yap,kapris yap,yap işte birseyler,ama tadını çıkar.İnsan ömründe kaç defa hamile kalma şansına erişiyor ki???
Öslemcim,sen nasılsın tatlım,umarım gelmiştir reglin de biraz rahatlamışsındır.
Herkesin bayramını kutluyorum,sizleri çok seviyorum.
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ay nasıl mutluyum bilemezsin demek 8 aralık büyük gün .... çok mutlu oldum inşallah allah tamamına erdirir... evet ya bir daha isyan etmek yok allahtan ümit kesilmez gerçekten... ya ne yazacağımı şaşırdım ellerim titriyor valla... çokkkkkk mutluyum çoooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk....:CüvCüv::ecrin_bebek:
burpum ya söylemeyi unutmuşum heyecandan... kendine iyi bak dikkat et gezmeyi tozmayı bırak birkaç gün kır dizini otur ve kendini hiç yorma eşin herşeyi halleder sen ona güven... bu arada ben sitenin isim bulucusu olarak sana 2 isim öneriyorum kız olursa tüpnaz erkek olursa tüpcan nasılım ama .... 8 aralık a kaç gün kaldı ya ben şaşırdım valla...... ayyyyyyyy çok mutluyum ya.... bu gece çok güzel uyuyacağım.....
inşallah olur ben yeni sayılırım kadınlar kulübünde.ama yazını okuyunca çok duygulandım ALLAH'IM SANA NASİP ETSİN KUCAĞINA ALMAYI DUALARIM SENİNLE...
burp cum çok okuyamadım ama transferin yapılmış galiba çok sevindim canım cılız da olsa önemli değil tutacaksa tutar ve inşallah tutar da burda bayram yaparız kendini çok yorma keyfine bak bu dönemde çok öpüyorum
arkadaşlar bayramınız kutlu olsun bebiş haberleri gelsinde hergünümüz bayram olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?