Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam arkadaşlar.bugün sonuçlarımı gösterdik doktora yeni geldim eve.bayram mayram dinlemedim gittim valla.sonuçlar çok güzelmiş.bir problem yok dedi.
bebğim gayet sağlıklı buyüyomuş teyzeleri.eşim doktora diyoki bakamazmıyız bebeğe,doktorda güldü hergün bebeğemi baklır diyo.eşim elinden gelse bi ultrason alıp evde kendisi bakıcakmış,öyle diyo..bugün 13.haftam doldu.14. haftaya giriyoruz.hergeçen gün dualarınaza DAHA ÇOK İHTİYACIM VAR...allahy hepimizin tüm isteklerini gönlüne göre versin.allah yardımız olsun...BURPCUM YANINDAYIZ..

canım benim çok sağol seninde bayramın kutlu olsun sağlık olsun da napalım eşimde gelicek inşallah o gelince bayram olucak bana..tedavi içinde çok olumluyum burpun güzel haberleri inşallah hepimiz mutlu edicek..

canım ne güzel bir haber allahım hep böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin şenlensin burası..çok sevindim çok heyecanlandım eşinede hak ver ne kadar mutlusunuzdur şimdi allah bozmasın sizden bir parça alahımın izniyle doğucak ve kucağına alıcaksın..dualarım seninle her gece yatarken dua ediyorum isteyen hiç kimseye aratma yarabbim diye..inşallah bu duyguları bizede yaşatır çok duygulandım şimdi musluklar açılıcak zaten hazırda bekliyor:)))inşallah burası hamile topiğine döner ve bebeklerimize ne isim koyucaz neler alıcaz diye birbirimize akıl veririz...

canım benim..inşallah herşey güzel olucak.buradaki herkes bebeklerini kucağına alıcak.allahım seninde kucağını boş koymayacak merak etme.ümidini kaybetme hiç.ben inanıyorum herşeyin bir zamanı var.allah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor bişey.kendini sakın kötü şeyler düşünmeye yöneltme.ben hep burpada böyle dedim.hiç olmucak yerden bir ışık doğdu ona,allahım sonunu hayırlı eder inşallah.bende aynen senin gibi dua ediyorum gece yatmadan.güzel dileklerin bigün gerçekleşicek ben inanıyorum sende inan...ya bu ne biçim bayram gitcek kimse yok,,,kimsede gelmiyo.......çok sıkıldım.

aman canım maşallah iyi bak bizim gözbebeğimize eşini okadar iyi anlıyorumki benim 3 hücreli zigotum için eşimin girdiği tripleri görseniz gülmekten yerlere yatarsınız valla doktoruna söyleseydin biz onu bir gecede elde etmedik bakacak tabi :))) bende düşünyorum şu ultrason cihazlarından zaten merkezdeki benim kocam oldu :) eşimden çok onunla takılıyorum zaten aylardır :))))) hamile kalırsamda işe yarar kalmasamda bakarız yumurta varmı yokmu bu bayram dinlenmeye vesile işte bol bol sağlıklı beslen dinlen bebişinde huzur bulsun erkenden kalkıp yoruluyorsun biraz dinlendir bedenini

canım benim çok sağol seninde bayramın kutlu olsun sağlık olsun da napalım eşimde gelicek inşallah o gelince bayram olucak bana..tedavi içinde çok olumluyum burpun güzel haberleri inşallah hepimiz mutlu edicek..

canım benim inşallah asıl haberleri hepimiz vereceğiz birbirimize ozaman bayram edeceğiz kordonda gezdinmi havalar nasıl oralarda ?

canım o psikolojiyi hormonlar mahfediyor ama zamanla ona bile alışıyorsun ama özellikle adet dönemi yaklaşınca o ilaçların etkisi tavan yapıyor insan ağlak bebeğe dönüyor biz burada ne sıkıntılar atlattık moralin bozulmasın güç olsun sana düştük kalktık ama hep devam ettik başka seçeneğimiz yoktu birgün bizde pozitif sonuç alacağız inşallah

canım benim inşallah asıl haberleri hepimiz vereceğiz birbirimize ozaman bayram edeceğiz kordonda gezdinmi havalar nasıl oralarda ?

canım hava çok güzel akşamları serin tabi yok gitmedim sabahtan annem babam derken(bizimkiler ayrı takılıyorlarda ikisinede ayrı gitmek gerekiyor) eşimde izinliymiş kaç saattir msndeyiz napalım bizde böyle bayram geçirdik msn başında bunada şükür bu da olmasa napıcaz..birazdan arkadaşım gelicek bakalım yarın güzel olursa atıcam kendimi dışarı..sende bol bol dinlen oh ne güzel inşallah kilo kilo bebiş olucak göbüşünde:)))

selam kızlar herkese iyi bayramlar...
sabahtan beri giremedim sürekli internet kolladım ama olmadı bi türlü sayfalarıda bos bırakmamışsınız cok sevindim.
cok uzun zamandır bugun calışmadım acayip özlemişim.annem rahatsız onun için keyfim kaçık biraz.

tuanaycım cok sukur yazmıssın bişiyler cok sevindim.demek yumurtlama dönemimi takip ediyorsun valla ilk defa bu ay saymıyorum gunleri hiç halim yok sayacak saydık saydık iişe yaramadı zaten.bayramları tek sevmeme sebebim bu cocuk meselesinin açılması cok kızıyorum ya.bide gecen kurban bayramındada hamile kalmaya cabalıyordum zaman ne kadar cabuk geciyor insan üzülüyor.

özlemcim agresif olmuşssun.olma pozitif ol sen.gelmedi mi kırmızıların yawww

semracım oh sonuclar iyiymiş cok sevindim...

aferin burp cum.akıllandın sen.otur dinlen ye iç mis gibi iste.
ah inşallah içinde buyuk tutunma faaliyeti baslamıştır.bende diyorum bi ultrason aleti alsak fena olmaz.az bucuk anlıyoruz zaten.

aman eşin sağlıklı olsunda varsın msn den görüşün canım eninde sonunda bir araya geldiğinizde yaparsınız bayramınızı :))) ,
bende kilo kilo bebiş yerine kilo olacak bu gidişle eşim manyağa döndü durmadan ağzıma bir şeyler tıkıştırıyor hareket ettirmiyor 3 gün üzerine bugün zorla yıkandım oda neredeyse dondurdu beni hemşire ılık suyla demişti ki ben sıcak suyu çok severim zorla yatırıyor beni ki buna hiç gerek yok hatta zararlı bile kan dolaşımı olmalı tamam kabul iş yapmayacağım ama yani bukadarıda abartı .:)))

canım benim annene geçmiş olsun acil şifalar diliyorum evet insanın sevdiği hasta olunca tadı kaçıyor ama canım umarım biran önce iyileşir annen

ah inşallah içinde buyuk tutunma faaliyeti baslamıştır.bende diyorum bi ultrason aleti alsak fena olmaz.az bucuk anlıyoruz zaten.

zaten tutunması için her türlü ortamı sağladık zaatallerine 8 inde ben bir kötü sonuç alayım bak o zigotu ne yapıyorum :))))

burp cum benim aşılamadan artan iğnelerrim var onlar tup bebek tedavisinde işe yarar mı

benim iğnem puregondu pen'de başlamış olduğum kartuşu kullandırmadılar 28 gün geçince bozuluyormuş ama hiç açılmamış iğnelerimi kullandım zaten tüp bebekle aşılamanın lucrin hariç iğneleri aynı oluyor ekstra lucrin kullanıyorsun koldan aşılamada ne kullandığını hatırlamıyorum ama eğer yumurtalarını sorunsuz geliştirdiyse aynen ona devam ederler dozajı arttırırlar sadece

buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn:gitme:
aman eşin sağlıklı olsunda varsın msn den görüşün canım eninde sonunda bir araya geldiğinizde yaparsınız bayramınızı :))) ,
bende kilo kilo bebiş yerine kilo olacak bu gidişle eşim manyağa döndü durmadan ağzıma bir şeyler tıkıştırıyor hareket ettirmiyor 3 gün üzerine bugün zorla yıkandım oda neredeyse dondurdu beni hemşire ılık suyla demişti ki ben sıcak suyu çok severim zorla yatırıyor beni ki buna hiç gerek yok hatta zararlı bile kan dolaşımı olmalı tamam kabul iş yapmayacağım ama yani bukadarıda abartı .:)))

canım benim annene geçmiş olsun acil şifalar diliyorum evet insanın sevdiği hasta olunca tadı kaçıyor ama canım umarım biran önce iyileşir annen

zaten tutunması için her türlü ortamı sağladık zaatallerine 8 inde ben bir kötü sonuç alayım bak o zigotu ne yapıyorum :))))

burp cum benim aşılamadan artan iğnelerrim var onlar tup bebek tedavisinde işe yarar mı

benim iğnem puregondu pen'de başlamış olduğum kartuşu kullandırmadılar 28 gün geçince bozuluyormuş ama hiç açılmamış iğnelerimi kullandım zaten tüp bebekle aşılamanın lucrin hariç iğneleri aynı oluyor ekstra lucrin kullanıyorsun koldan aşılamada ne kullandığını hatırlamıyorum ama eğer yumurtalarını sorunsuz geliştirdiyse aynen ona devam ederler dozajı arttırırlar sadece

geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey yoktur allah sağlık versinde onlar çok değerli bizim için..

selam sohbet betmek için zamanı lan ve mı yani müsait olan var mı ben tüp bebek konusunda sizlerden bazı bilgileri edinmek istiyorum bu arada iyi bayramlar

annem grip gibi ama alerjik olabilir demiş doktor.hemen iyileşssin yakınlarım hasta olunca dayanamıyorum ben tabi annem özllikle.

burp cum asılamalarda gonal f kullandım gayet guzelde buyuduler iki kutu var acılmadık onun için sordum.sonuçta cok pahalı ilaçlar sende bilşiyorsun.

niye ılık duş yap dediler anlamadım.ama evet surekli yatma kan dolasımı önemli evin içinde yürümen yeerli.hoplayıp zıplamak yok.

merhaba melike burada sadece bir arkadasımız tup bebek yaptırdı.diğerleri asılama konusunda tecrübeli o yuzden sana yardımları olur mu bilemiyorum.ama sen bi sor yinede belki bildiğimiz bişeydir.

denizcim bende esin geldi sandım meger msn de görüşmüşünüz.bende bunlar deli mi adam geldi niye msn de takılıyorlar dedim ken di kendime.bu aralar kafam hiç calışmıyor 5 dk önce ne yaptıgımı unutuyorum

:)))canım benim olur öyle unutkanlıklar hepimiz öyleyiz ...yolu yarıladık 23 gün oldu gideli bakalım 20 gün sonra aksilik olmazsa gelicek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…