Herkese merhaba,kızlar bir açtım ki sayfayı,burpun güzel haberiyle karşılaştım.Antagonistler,hayatımızın bir parçası.Her zaman bizi sınayacaklar ve güçlü olmamız için büyük baskı yapacaklar.Kazanana dek.Burpcum,fıstık gibi bayramada geliyor bekleme sürecinin bir kısmı.8 Aralıkta da müjdeyi verdin mi,keyfimize yok artık.Bugün arife günü,edilen dualar hep kabul olurmuş.Birbirimizden güzel dualarımızı esirgemeyelim.Herşey hep gönlümüzce olur inşallah.Bol bol dinlen tatlım.
Bebing çok geçmiş olsun hayatım.Greçekten büyük bir bela atlatmışsın.Ya hamile olsaydın,korkudan bebeğine bile birsey olabilirdi.Lütfen daha dikkatli ol.Allahım seni korusun.Senin yumurtlama zamanın sanıyorum şu aralar.Bir bayram çocuğu yaparsınız artık :)Adı da olursa Bayram olsun yaaa,tamam kötü espiri kabul ediyorum :)))
Denizcim,güzel izmirin güzel kızı,sen nasılsın tatlım.Önemli günlerde insan sevdiğini yanında istiyor ama, 4 gün çabucak geçer,diğer günlerde geçer,kavuşursun kocacığına.İçini ferah tut sen.Bak 1,5 ay sonra tedavin başlayacak.Hormonal dengen iyi olsun ki,herşey yolunda gitsin.
Semracım,merak etme daha yaşın çok genç.Tahlilinde endişe duyulabilecek birsey olduğunu hiç sanmıyorum.Sen,hamileliğinin keyfini çıkarmaya devam et bence.Ohhh ne güzel,naz yap,kapris yap,yap işte birseyler,ama tadını çıkar.İnsan ömründe kaç defa hamile kalma şansına erişiyor ki???
Öslemcim,sen nasılsın tatlım,umarım gelmiştir reglin de biraz rahatlamışsındır.
Herkesin bayramını kutluyorum,sizleri çok seviyorum.
selam arkadaşlar.bugün sonuçlarımı gösterdik doktora yeni geldim eve.bayram mayram dinlemedim gittim valla.sonuçlar çok güzelmiş.bir problem yok dedi.
bebğim gayet sağlıklı buyüyomuş teyzeleri.eşim doktora diyoki bakamazmıyız bebeğe,doktorda güldü hergün bebeğemi baklır diyo.eşim elinden gelse bi ultrason alıp evde kendisi bakıcakmış,öyle diyo..bugün 13.haftam doldu.14. haftaya giriyoruz.hergeçen gün dualarınaza DAHA ÇOK İHTİYACIM VAR...allahy hepimizin tüm isteklerini gönlüne göre versin.allah yardımız olsun...BURPCUM YANINDAYIZ..
canım ne güzel bir haber allahım hep böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin şenlensin burası..çok sevindim çok heyecanlandım eşinede hak ver ne kadar mutlusunuzdur şimdi allah bozmasın sizden bir parça alahımın izniyle doğucak ve kucağına alıcaksın..dualarım seninle her gece yatarken dua ediyorum isteyen hiç kimseye aratma yarabbim diye..inşallah bu duyguları bizede yaşatır çok duygulandım şimdi musluklar açılıcak zaten hazırda bekliyor:)))inşallah burası hamile topiğine döner ve bebeklerimize ne isim koyucaz neler alıcaz diye birbirimize akıl veririz...
selam arkadaşlar.bugün sonuçlarımı gösterdik doktora yeni geldim eve.bayram mayram dinlemedim gittim valla.sonuçlar çok güzelmiş.bir problem yok dedi.
bebğim gayet sağlıklı buyüyomuş teyzeleri.eşim doktora diyoki bakamazmıyız bebeğe,doktorda güldü hergün bebeğemi baklır diyo.eşim elinden gelse bi ultrason alıp evde kendisi bakıcakmış,öyle diyo..bugün 13.haftam doldu.14. haftaya giriyoruz.hergeçen gün dualarınaza DAHA ÇOK İHTİYACIM VAR...allahy hepimizin tüm isteklerini gönlüne göre versin.allah yardımız olsun...BURPCUM YANINDAYIZ..
canım benim çok sağol seninde bayramın kutlu olsun sağlık olsun da napalım eşimde gelicek inşallah o gelince bayram olucak bana..tedavi içinde çok olumluyum burpun güzel haberleri inşallah hepimiz mutlu edicek..
sağol burp cum psikolojim biraz altüst durumda bu ay aşılama da yine yapamadık aşılamaya başladığımda daha çok girerim burda yazılanları okudukça hem rahatlıyorum hemde kafama daha çok takıyorum onun için bu sıralar girmiyorum eşimde kızıyor okuyup okuyup psikolojin bozuluyor diye hamile olursan müjdeyi bana özelden yaz olur mu
canım benim inşallah asıl haberleri hepimiz vereceğiz birbirimize ozaman bayram edeceğiz kordonda gezdinmi havalar nasıl oralarda ?
canım hava çok güzel akşamları serin tabi yok gitmedim sabahtan annem babam derken(bizimkiler ayrı takılıyorlarda ikisinede ayrı gitmek gerekiyor) eşimde izinliymiş kaç saattir msndeyiz napalım bizde böyle bayram geçirdik msn başında bunada şükür bu da olmasa napıcaz..birazdan arkadaşım gelicek bakalım yarın güzel olursa atıcam kendimi dışarı..sende bol bol dinlen oh ne güzel inşallah kilo kilo bebiş olucak göbüşünde:)))
selam kızlar herkese iyi bayramlar...
sabahtan beri giremedim sürekli internet kolladım ama olmadı bi türlü sayfalarıda bos bırakmamışsınız cok sevindim.
cok uzun zamandır bugun calışmadım acayip özlemişim.annem rahatsız onun için keyfim kaçık biraz.
tuanaycım cok sukur yazmıssın bişiyler cok sevindim.demek yumurtlama dönemimi takip ediyorsun valla ilk defa bu ay saymıyorum gunleri hiç halim yok sayacak saydık saydık iişe yaramadı zaten.bayramları tek sevmeme sebebim bu cocuk meselesinin açılması cok kızıyorum ya.bide gecen kurban bayramındada hamile kalmaya cabalıyordum zaman ne kadar cabuk geciyor insan üzülüyor.
aferin burp cum.akıllandın sen.otur dinlen ye iç mis gibi iste.
ah inşallah içinde buyuk tutunma faaliyeti baslamıştır.bende diyorum bi ultrason aleti alsak fena olmaz.az bucuk anlıyoruz zaten.
burp cum benim aşılamadan artan iğnelerrim var onlar tup bebek tedavisinde işe yarar mı
canım benim inşallah asıl haberleri hepimiz vereceğiz birbirimize ozaman bayram edeceğiz kordonda gezdinmi havalar nasıl oralarda ?
canım hava çok güzel akşamları serin tabi yok gitmedim sabahtan annem babam derken(bizimkiler ayrı takılıyorlarda ikisinede ayrı gitmek gerekiyor) eşimde izinliymiş kaç saattir msndeyiz napalım bizde böyle bayram geçirdik msn başında bunada şükür bu da olmasa napıcaz..birazdan arkadaşım gelicek bakalım yarın güzel olursa atıcam kendimi dışarı..sende bol bol dinlen oh ne güzel inşallah kilo kilo bebiş olucak göbüşünde:)))
sabahtan beri giremedim sürekli internet kolladım ama olmadı bi türlü sayfalarıda bos bırakmamışsınız cok sevindim.
cok uzun zamandır bugun calışmadım acayip özlemişim.annem rahatsız onun için keyfim kaçık biraz.
tuanaycım cok sukur yazmıssın bişiyler cok sevindim.demek yumurtlama dönemimi takip ediyorsun valla ilk defa bu ay saymıyorum gunleri hiç halim yok sayacak saydık saydık iişe yaramadı zaten.bayramları tek sevmeme sebebim bu cocuk meselesinin açılması cok kızıyorum ya.bide gecen kurban bayramındada hamile kalmaya cabalıyordum zaman ne kadar cabuk geciyor insan üzülüyor.
aferin burp cum.akıllandın sen.otur dinlen ye iç mis gibi iste.
ah inşallah içinde buyuk tutunma faaliyeti baslamıştır.bende diyorum bi ultrason aleti alsak fena olmaz.az bucuk anlıyoruz zaten.
burp cum benim aşılamadan artan iğnelerrim var onlar tup bebek tedavisinde işe yarar mı
denizcim bende esin geldi sandım meger msn de görüşmüşünüz.bende bunlar deli mi adam geldi niye msn de takılıyorlar dedim ken di kendime.bu aralar kafam hiç calışmıyor 5 dk önce ne yaptıgımı unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?