Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam sohbet betmek için zamanı lan ve mı yani müsait olan var mı ben tüp bebek konusunda sizlerden bazı bilgileri edinmek istiyorum bu arada iyi bayramlar

canım merak ettiğin spesifik bir şey varsa sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım

annene geçmiş olun canım doktorda akıllı bir doktormuş felaket tellalı gibi domuz gribi dememiş artık tüm grip vakkalrına öyle diyorlar ya
iki kutu ilacını kullanabiliyorsun tatlım hatta farklı ilaç yazsalar bile kullandırdıklarını gördüm ya tüp bebek tedavisi aşılamaya çok benziyor tekfark fazladan lucrin denen iğneyi koldan yapıyorsunuz birde iğne dozajı çok yüksek fazladan gün aşırı kan veriyorsunuzbirde fazlalık yumurta toplama işlemi var oda anestezi ile sonrasında dinlenme imkanı yaratsan iyi oluyor çünkü kasıklarında rahatsızlık hissedebiliyorsun neyse siz o aşamaya gelince ben önceden söylerim bunları inşallah gerek kalmadan hamile kalırsınız
sıcak duşda rahimdeki embriyo hazretlerini olumsuz etkiliyormuş

burpcu nerden nereye burası valla tüp bebek sayfası oldu çıktı baksana bilgi almak isteyen buraya giriyor aaa pardon hamişlerimizde var ortaya karışık bir durum herhalde başka topiklerde böyle birşey yoktur ne güzel ya:)))

öyle vallaha canım sayfanın isminide her telden diye değiştireceğiz bu gidişle çünkü çocuklarımızı doğurup mama anaokul ilkokul sünnet ergenlik üniversite düğün dertlerini paylaşacağız :))))) sonra kaynanalık dayanışması yapacağız torun torbadan bahsedeceğiz abarmanın bu kadarı 3 hücreli cılız zigotumla bukadar abardıysam hamilelik haberi ile ne yaparım kim bilir ben kafamçokkarıştı

burpcum naber?
umarım kendini yormuyorsun.hazır tatilken güzelce dinlen.hatta rapor falan al işede gitme dinlen bolca.bende evdeyim valla3 gündür biryere çıkmadım.çok sıkıldım ama çıkmakda istemiyorum.bu raalara böyleyim ne istediğimi bilmiyorum.

iyiyim canım sizden naber yani bebişle beraber umarım iyisindir...bayramda tatlı tatlı geçiyordur...

sağol acım bende iyiyim.bebekde iyi şuan için bi sorun yok.valla hiç bayram gibi değil.hiç dışarı çıkmadım.hiçbiyerede gitmedim.ailem ve eşimin aileside şehir dışında yani bana hiç bayram gii gelmiyo...

bol bol yedim içtim dinlendim tatlım kayınvalideler bile ayağımıza geldiler kendileri getirip kendileri yedirdiler üstüne birde ütü yaptırdı eşim kayınvalideye :))) tadını çıkarıyorum sayılı günün :)))) salı günü dersim yok ama çarşamba mutlaka iş başı yapmam lazım müfredatımın gerisinde kalıırım yetiştiremem zaten vize notlarını vermem lazım ama genede koşturmamaya çalışırım arabayla gider gelirim bizim iş yerinin orada otopark ücretleri evlat acısı gibi ama evlat özlemi için kıyacağız paraya :)))) Ama genede ümidim okadar azki 3 hücreli zigotumun tutunması mucize :gitme: mucize bekliyoruz bizde
sen nasılsın tatlım bebişimize ilk bayramını güzel geçirtiyormusun annesi opuyorumnanaktan ?

iyi yapıyorsun senin adına çok sevindim.ben çok güveniyorum sana sakın ümidini kaybetme çok etkiliyo biliyorsun.güzel haber vericeksin eminim ben.bebişinizde iyi teyzesi,büyüdükçe bana biraz bel ağrısı veriyor.ama eminim o iyidir.onun iyiliği için benim bel ağrım çook önemsiz.allahım hepinize tattırsın inşallah.özelliklede sana.çok dua ediyorum.diyolar ya hamilelerin duası kabul olur bakalım tutacak mı?bence tutacak.sende güzel düşün güzel olsun.kendine çok dikket et,,ohhh ne güzel bu günlerin değerini bil.hadi tatlım görüşürüz.

kızlar valla bayramda ihmal etmediniz sayfayı cok sevindim.tabi evede olmanızdan kaynaklanıyor...bilmiyorum sanmayın...

özlemcim ankarada

tuanay kayıplarda...

burp cum yapsınlar tabiii oh ne güzellll

elinden geldiğince dinlen arkadasım

güzel haberlerine ihtiyacımız var

canım benim desteğin için çok teşekkür ederim ama ümit ışığımız okadar zayıf ki insan ister istemez umutsuzluğa kapılıyor bak profil resmimi değiştirdim bebişlerimiz bize böyle yapıyor dalga geçiyor bizimle ama ilk defa mucize bekliyorum hayatımda yani o transfer edilen zigottan defalarca ümidi kestik defalarca şaşırttı bizi ne bileyim var belki bir alameti bununda
valla dinlenebildiğin kadar dinlen fırsat bu fırsat bebişin büyüyebildiği kadar büyüsün sonra zaten iş koşturmacasına gireceksin evide bırak mok götürsün kocan temizlesin diyorum ama ben yapabiliyormuyum yapamıyorum tabiki eşim arkasını dönse elimde vileda ile yakalıyor beni shyco diyor bana :))))

kızlar valla bayramda ihmal etmediniz sayfayı cok sevindim.tabi evede olmanızdan kaynaklanıyor...bilmiyorum sanmayın...

özlemcim ankarada

tuanay kayıplarda...

bebingim benim bayram gezmelerimizi forumda yaptık :))) smile'llarda koyun olsa kesiverirdik burada :))))

burp cum yapsınlar tabiii oh ne güzellll

elinden geldiğince dinlen arkadasım

güzel haberlerine ihtiyacımız var

birtanem hepimizin güzel haberlerine ihtiyacımız var buradan her birimizin mutlu haberlerini ayrı ayrı alacağız allahın izniyle ama sizinle bir tüp bebek denemesi daha yapacağım aklımdan geçmiyor değil

burpcum senin yazdıklarını okuyunca gülüyorum,hep doğrulaı söylüyosun.senin sevgili zigotuna gelince...seninki çok nazlı ama dünyaya gelmesinin zamanı var,bunun haberini bu ay hep birlikde alıcaz,sakın kötü düşünme.olumlu bak olumlu olsun.temizlik konusundada elinden geldiğnce yat napalım böyle zamanlarda senin dediğin gibi evlerimizi bok götürsünlaelaelaelaelaeçok önemseme yani 8 aralığı bekle...aaa az kaldı valla.:ecrin_bebek:

burp cum gezmeklere mi gittin bugun yoksun.....

valla bi haftan kaldı...inşallah guzel haber alıcaz..

semracım biz öyle takılıyoruz bu aralar

semracım bayram nedeniyle herkes uzaklarda heralde biz üççümüz vardık bi tek.bu aksam herkes döner yarına dolar sayfalar...

sen nasılsın dinlenebildin mi...

semracım bayram nedeniyle herkes uzaklarda heralde biz üççümüz vardık bi tek.bu aksam herkes döner yarına dolar sayfalar...

sen nasılsın dinlenebildin mi...

evet canım dinlendim yarın yeni bir hafta ama artık işe gtmeye zorlanıyorum.sömestr tatiline kadar gidicem ondan sonra evdeyim.bizim iş çok yorucu hep ayaktayım evdede her iş bana bakıyor.artık ocakdan sonra gitmicem işe valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…