selam sohbet betmek için zamanı lan ve mı yani müsait olan var mı ben tüp bebek konusunda sizlerden bazı bilgileri edinmek istiyorum bu arada iyi bayramlar
annem grip gibi ama alerjik olabilir demiş doktor.hemen iyileşssin yakınlarım hasta olunca dayanamıyorum ben tabi annem özllikle.
burp cum asılamalarda gonal f kullandım gayet guzelde buyuduler iki kutu var acılmadık onun için sordum.sonuçta cok pahalı ilaçlar sende bilşiyorsun.
niye ılık duş yap dediler anlamadım.ama evet surekli yatma kan dolasımı önemli evin içinde yürümen yeerli.hoplayıp zıplamak yok.
denizcim naber?
denizcim hayırla gelsin inşallah...
burpcu nerden nereye burası valla tüp bebek sayfası oldu çıktı baksana bilgi almak isteyen buraya giriyor aaa pardon hamişlerimizde var ortaya karışık bir durum herhalde başka topiklerde böyle birşey yoktur ne güzel ya:)))
iyiyim canım sizden naber yani bebişle beraber umarım iyisindir...bayramda tatlı tatlı geçiyordur...
burpcum naber?
umarım kendini yormuyorsun.hazır tatilken güzelce dinlen.hatta rapor falan al işede gitme dinlen bolca.bende evdeyim valla3 gündür biryere çıkmadım.çok sıkıldım ama çıkmakda istemiyorum.bu raalara böyleyim ne istediğimi bilmiyorum.
semracım sende gezip dolaşsaydın biraz...
evde otur otur sıkılır insan...[/QUOcanım valla kendimi çok yorgun hissediyorum.hep yatmak istiyorum.bide bugün bel ağrım vardı.valla bıktım en güzeli yatmakk..ay çok uyuştum ben yaaaaa...sen neler yaptın?iyisin dimi?burp dan sonra güzel haberleri senden duymak için beklicez dimi?sıra sende..:ecrin_bebek::enbuyukkk:
iyi yapıyorsun senin adına çok sevindim.ben çok güveniyorum sana sakın ümidini kaybetme çok etkiliyo biliyorsun.güzel haber vericeksin eminim ben.bebişinizde iyi teyzesi,büyüdükçe bana biraz bel ağrısı veriyor.ama eminim o iyidir.onun iyiliği için benim bel ağrım çook önemsiz.allahım hepinize tattırsın inşallah.özelliklede sana.çok dua ediyorum.diyolar ya hamilelerin duası kabul olur bakalım tutacak mı?bence tutacak.sende güzel düşün güzel olsun.kendine çok dikket et,,ohhh ne güzel bu günlerin değerini bil.hadi tatlım görüşürüz.
kızlar valla bayramda ihmal etmediniz sayfayı cok sevindim.tabi evede olmanızdan kaynaklanıyor...bilmiyorum sanmayın...
özlemcim ankarada
tuanay kayıplarda...
burp cum yapsınlar tabiii oh ne güzellll
elinden geldiğince dinlen arkadasım
güzel haberlerine ihtiyacımız var
semracım sende gezip dolaşsaydın biraz...
evde otur otur sıkılır insan...[/QUOcanım valla kendimi çok yorgun hissediyorum.hep yatmak istiyorum.bide bugün bel ağrım vardı.valla bıktım en güzeli yatmakk..ay çok uyuştum ben yaaaaa...sen neler yaptın?iyisin dimi?burp dan sonra güzel haberleri senden duymak için beklicez dimi?sıra sende..:ecrin_bebek::enbuyukkk:
semracım buna uyuşmak denmiyor anacım can taşımak deniyor :) alışmışsın tabi çalışma temposuna kendini kötü hissediyorsun dimi dinlenince bu duyguyu iyi biliyorum ama kendine dinlenecek zamanlar edinmelisin bedenin çünkü fazladan bir bebiş büyütmekle çok enerji harcıyor sanada o bedene kıyaklar yapmak kalıyor
semracım bayram nedeniyle herkes uzaklarda heralde biz üççümüz vardık bi tek.bu aksam herkes döner yarına dolar sayfalar...
sen nasılsın dinlenebildin mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?