Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım doktordan geldim veeee bu gece 11 de çatlatma iğnemi yapacağım;cumartesi sabah 11 de aşılamam başlayacak:kedi:çok heyecanlıyım şimdilik herşey normal görünüyor doktorumun dediğine göre!Tek tedirginliğim eşim yurtdışındaydı ve 10 gündür ilişki yaşamamıştık;doktor bugün perhiz verince eşim 13-15 günlük ilişkisiz olmuş olacak;umarım sperm hareketlerini etkilemez;sırf bu yüzden fala yorum;forum vs okumuyorum;moralim bozulmasın diye:kedi::kedi:

hadi bakalım canım ya hayırlısı ........

bugün aşılamam oldu kızlar 17 eylül sonuç 3 ekimden sonra çıkcak gibi adet tarihin geçince gel dediler hani şu kadar gün sonra gel tahlil yapalım demediler bakalım bekliycez kızlar birde çok az kahverengi akıntı gibi bişey oldu ama sonra devam etmedi bişey olmaz herhalde bazı yorumlardan okuduğum kadarıyla rahim içi darsa zorlandığı için oluyormuş..bilgisi olan var mı acaba?

Son düzenleme:

inşallah hayırlısı olur sende bize katılırsın ve heyecanla sonuç bekleriz
ya perhiz konusunda da aklıma takılan bir şey oldu eşin perhizden önce boşalsaydı ve kalitesi için 3 gün yeterdi.çünkü benim eşimde bazen uzun süre gelmediği oluyor ordan biliyorum özellikle yumurtlama dönemine denk gelen günlerde buna dikkat ederdik

canım hadi bakalım hayırlısı yumurtaların çabuk büyümüş kaç milim olmuşlar dr söyledi mi ayrıca dr aşılamadan sonra birlikte olmanızı önerdi mi keşke dün eşin boşalsaydı iyi olurdu ama moralini bozma olacağı varsa her koşulda olur gelsin bebişler

gunaydin kizlar benim asilamam maalesef tutmadi.dilerim benim yasadim mutsuzlugu siz yasamazsiniz,sizin asilamalariniz tutar.beni lutfen listeden silermisiniz..rabbim hepinizin yardimcisi olsun.

EYLÜL AYI AŞILAMA YAPTIRACAK ıNFERTıLıTE SAVAŞÇILARI

Savaşçı Deneme Aşılama Tarihi Sonuç

Burp ------------------------ 2. aşılama ------------ belli değil ---------------------------------- bu sefer olacak
bebing --------------------- ------------ Eylül son hafta -------------------------- Ekim ilk hafta
Esengülüm -------------- Aşılamaya niyetlendi ama bu ay kendiliğinden tutacak :)
rengin --------------------- ------------ ---------------------------
Windy -------------------- ------------- ----------------------------
Angela79 ---------------- 2. aşılama ------------- ----------------------------
semraayrancı -------- ılk aşılama ------------- 14 Eylül ---------------- 25 Eylül
özlem5723 ------------- Ekimde tekrar cephede Kasımda gebe forumlarında inşallah
xxeylulxx ---------------ılk aşılama -------------- 3 Eylül ---------------- 14 eylül
baharson --------------- ılk aşılama -------------- 1 Eylül ---------------- ıKıNCı AŞILAMADA TUTTURACAK
yasemin33 ------------ --------------- 31 Ağustos --------- 14 eylül
cansed ----------------- ılk aşılama ----------------- ------------- 15 eylül
nihalist ---------------- 3. aşılama -----------------31 Ağustos ---------- 15 Eylül
NBNH ----------------- --------------------------------- ------------------------
Melekos ------------- ---------------------------------- --------------------------
sl34 ---------- -12 eylül------------------------- 27 eylül------
birteksen -------------- -------------------------------- ------------------------- Ekim hamilesi olacak inşallah
keje-01 ---------------- -------------------------------- ----------------------------
seyno ----------------- 2. aşılama --------- 14 Eylül ---------------------- 25 Eylül
35deniz -------------- ılk aşılama --------- 17 Eylül --------------------- 3 Ekim
Maybenow ----------- 2.aşılama --------- ----------------------
Yeşil98783 ----------- 3. aşılama ------------ -----------------------
Boncuk 1985 ----------- 3. aşılama ------------ --------------------
Pike ----------------------- ılk aşılama ---------- 26 Eylül ------------- 7 Ekim
23SM -------------------- ılk aşılama ---------- 6 Eylül ------------- 24 Eylül
01Umudumvar ----------- ılk aşılama -------- 12 Eylül ----------- 23 Eylül

o kanama bir çok kişide oluyor canım içini rahat tut hayırlı olsun aşılaman inşallah güzel haberlerini bir an önce alırız

gunaydin kizlar benim asilamam maalesef tutmadi.dilerim benim yasadim mutsuzlugu siz yasamazsiniz,sizin asilamalariniz tutar.beni lutfen listeden silermisiniz..rabbim hepinizin yardimcisi olsun.

canım buyola girerken hepimiz bu olasılığı göze alıyoruz sonucu %50 olabileceği gibi %50 olmayacağını biliyoruz ama sonucuna üzülmemekte elde değil ama bir sonraki aşamaya hazırlanmak bizi ayakta tutabilecek tek şey. İki ay içinde ilk aşılamaya başladım hamile kaldım düşük yaptım ve hop gene başladığım noktadayım bugün yarın ilaçlara başlayacağım ama moralimizi yüksek tutmak zorundayız. Geçmiş olsunyola devam.

bu sabah merkeze gittim gene pazartesiden beri kahverengi geldi ama daha sökülmedim ama bayram seyran derken şansımı kaybedecektim bu ay doktor baktı sen söküldükten sonra başla dedi inşallah bugün sökülür yarın başlarım. Bana rezervlerin çok az fazla vaktin yok dedi erken menepoz kapımda. Üstellik sınırlı rezervimide bu iğnelerle tüketiyorum moralimi bozmamak için elimden geleni yapsamda bir noktada tıkanıyorum ama bu sayfada bir misyonumuz var oda yılmamak. Her seferinde başarısızlığa demoralizasyona uğrasakta bir sonraki adımı düşünerek denemeye devam etmek. Çünkü her gün başarısız olabiliriz ama denemişizdir ama denemeyi bırakırsak asıl başarısızlık budur ve bırakmadığımız sürece o bize başarı olarak dönecektir her konu için geçerli bu.

bu arada bu süreçlerde normalin dışında hassas oluyoruz ne kaynanaya tahammül edebiliyoruz ne bir başkasına. Herkez bize batıyor duygusal olabiliyoruz alınganlık had safhada çocuklu insanlara nasıl yaklaşacağımızı bilmiyoruz iş arkadaşım hamile kendimi dev bir haset gibi görüyorum bir anda halbuki ben evliliğimin ilk 4 yılında aman allah korusun çocuğu sonra yaparım gezip tozup kariyer yapalım diyordum. Allah çok iyi korudu şimdi bir maske taktık ve çevremize aynı sözleri söylemeye devam ediyoruz aama artık herkez farkında sanırım durumun. Kurtulacağız bu durumdan kızlar bizde alacağız kucağımıza veletlerimizi dolaşacağız gebelik sayfalarında sonra mama sonra çiş terbiyesi derken bizim adımızı yazacaklar forumlara cadı kaynanam diye. :))))))))))))))

eşine maşallah valla bukadar mı sadık olunur bari mastırbasyon yolu ile hazırlansaydı :))))) gittiği gibi gelmiş :)))

nasilsiniz kizlar bugun varmi hamis haberleri?Benim doktorum daha bana bugun tel acacak progesteron testinin sonuclarini aciklayacak inanmiyorum yaaaaa ben adet oldum bittim bunlar daha beni ariycaklar sonuc icin,yani bukadar hizla ve azimle calisiyorlar saolsunlar......
Bakalim sonuclar nasil gelecek yinede merak ediyorum.

eşine maşallah valla bukadar mı sadık olunur bari mastırbasyon yolu ile hazırlansaydı :))))) gittiği gibi gelmiş :)))

:roflol: canım kocam demekten başka bişey kalmıyordelikafadulden bu da bir avuntu işte;tutmazssa bile nedenimi bileceğim belkide:1rolleyes:

hepimiz meleğimize hatta meleklerimize :CüvCüv: kavuşuruz inşallah

amin inşallah bol bol müjdeler gelir de bir bayramda burada yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…