canım ne güzel 3 yumurtan oluşmuş darısı başıma inşallah cmt si bende güzel haberler veririm
canım aşılaman hayırlı olsun rahmin sola mı doğruymuş ne anlamadım bana da dr rahmin arkaya doğru ama bir problem olmaz dedi test için de bence biraz daha bekle istersen henüz hamileysen bile çıkmaz boşu boşuna moralini bozmuş olursuna.s
Dualarım hepinize ulaşır inşallah. Bayramda yaptırıyorsun ya bayram tadında bir haber alırsın inşallah canım.:CüvCüv:
Canım doktordan geldim veeee bu gece 11 de çatlatma iğnemi yapacağım;cumartesi sabah 11 de aşılamam başlayacak:kedi:çok heyecanlıyım şimdilik herşey normal görünüyor doktorumun dediğine göre!Tek tedirginliğim eşim yurtdışındaydı ve 10 gündür ilişki yaşamamıştık;doktor bugün perhiz verince eşim 13-15 günlük ilişkisiz olmuş olacak;umarım sperm hareketlerini etkilemez;sırf bu yüzden fala yorum;forum vs okumuyorum;moralim bozulmasın diye:kedi::kedi:
EYLÜL AYI AŞILAMA YAPTIRACAK ıNFERTıLıTE SAVAŞÇILARI
Savaşçı Deneme Aşılama Tarihi Sonuç
Burp ------------------------ 2. aşılama ------------ belli değil ---------------------------------- bu sefer olacak
bebing --------------------- ------------ Eylül son hafta -------------------------- Ekim ilk hafta
Esengülüm -------------- Aşılamaya niyetlendi ama bu ay kendiliğinden tutacak :)
rengin --------------------- ------------ ---------------------------
Windy -------------------- ------------- ----------------------------
Angela79 ---------------- 2. aşılama ------------- ----------------------------
semraayrancı -------- ılk aşılama ------------- 14 Eylül ---------------- 25 Eylül
özlem5723 ------------- Ekimde tekrar cephede Kasımda gebe forumlarında inşallah
xxeylulxx ---------------ılk aşılama -------------- 3 Eylül ---------------- 14 eylül
baharson --------------- ılk aşılama -------------- 1 Eylül ---------------- ıKıNCı AŞILAMADA TUTTURACAK
yasemin33 ------------ --------------- 31 Ağustos --------- 14 eylül
cansed ----------------- ılk aşılama ----------------- ------------- 15 eylül
nihalist ---------------- 3. aşılama -----------------31 Ağustos ---------- 15 Eylül
NBNH ----------------- --------------------------------- ------------------------
Melekos ------------- ---------------------------------- --------------------------
sl34 ---------- -12 eylül------------------------- 27 eylül------
birteksen -------------- -------------------------------- ------------------------- Ekim hamilesi olacak inşallah
keje-01 ---------------- -------------------------------- ----------------------------
seyno ----------------- 2. aşılama --------- 14 Eylül ---------------------- 25 Eylül
35deniz -------------- ılk aşılama --------- 14 Eylül --------------------- 25 Eylül
Maybenow ----------- 2.aşılama --------- ----------------------
Yeşil98783 ----------- 3. aşılama ------------ -----------------------
Boncuk 1985 ----------- 3. aşılama ------------ --------------------
Pike ----------------------- ılk aşılama ---------- 26 Eylül ------------- 7 Ekim
23SM -------------------- ılk aşılama ---------- 6 Eylül ------------- 24 Eylül
Canım doktordan geldim veeee bu gece 11 de çatlatma iğnemi yapacağım;cumartesi sabah 11 de aşılamam başlayacak:kedi:çok heyecanlıyım şimdilik herşey normal görünüyor doktorumun dediğine göre!Tek tedirginliğim eşim yurtdışındaydı ve 10 gündür ilişki yaşamamıştık;doktor bugün perhiz verince eşim 13-15 günlük ilişkisiz olmuş olacak;umarım sperm hareketlerini etkilemez;sırf bu yüzden fala yorum;forum vs okumuyorum;moralim bozulmasın diye:kedi::kedi:
gunaydin kizlar benim asilamam maalesef tutmadi.dilerim benim yasadim mutsuzlugu siz yasamazsiniz,sizin asilamalariniz tutar.beni lutfen listeden silermisiniz..rabbim hepinizin yardimcisi olsun.
eşine maşallah valla bukadar mı sadık olunur bari mastırbasyon yolu ile hazırlansaydı :))))) gittiği gibi gelmiş :)))
bayram şekeri geliyor desene......
EYLÜL AYI AŞILAMA YAPTIRACAK İNFERTİLİTE SAVAŞÇILARI
Savaşçı Deneme Aşılama Tarihi Sonuç
Burp ------------------------ 2. aşılama ------------ belli değil ---------------------------------- bu sefer olacak
bebing --------------------- ------------ Eylül son hafta -------------------------- Ekim ilk hafta
Esengülüm -------------- Aşılamaya niyetlendi ama bu ay kendiliğinden tutacak :)
rengin --------------------- ------------ ---------------------------
Windy -------------------- ------------- ----------------------------
Angela79 ---------------- 2. aşılama ------------- ----------------------------
semraayrancı -------- İlk aşılama ------------- 14 Eylül ---------------- 25 Eylül
özlem5723 ------------- Ekimde tekrar cephede Kasımda gebe forumlarında inşallah
xxeylulxx ---------------İlk aşılama -------------- 3 Eylül ---------------- 14 eylül
baharson --------------- İlk aşılama -------------- 1 Eylül ---------------- İKİNCİ AŞILAMADA TUTTURACAK
yasemin33 ------------ --------------- 31 Ağustos --------- 14 eylül
cansed ----------------- İlk aşılama ----------------- ------------- 15 eylül
nihalist ---------------- 3. aşılama -----------------31 Ağustos ---------- 15 Eylül
NBNH ----------------- --------------------------------- ------------------------
Melekos ------------- ---------------------------------- --------------------------
sl34 ---------- -12 eylül------------------------- 27 eylül------
birteksen -------------- -------------------------------- ------------------------- Ekim hamilesi olacak inşallah
keje-01 ---------------- 19 eylül ilk aşılama---------- ---------------------- ekim hamilesi olacak birteksen gibi inşşşşallah
seyno ----------------- 2. aşılama --------- 14 Eylül ---------------------- 25 Eylül
35deniz -------------- İlk aşılama --------- 14 Eylül --------------------- 25 Eylül
Maybenow ----------- 2.aşılama --------- ----------------------
Yeşil98783 ----------- 3. aşılama ------------ -----------------------
Boncuk 1985 ----------- 3. aşılama ------------ --------------------
Pike ----------------------- İlk aşılama ---------- 26 Eylül ------------- 7 Ekim
23SM -------------------- İlk aşılama ---------- 6 Eylül ------------- 24 Eylül
:roflol: canım kocam demekten başka bişey kalmıyordelikafadulden bu da bir avuntu işte;tutmazssa bile nedenimi bileceğim belkide:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?