Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kizlar az once hastaneden aradilar progesteron testim cok iyi cikmis yumurtalarim catlamis. ama dedim ben adet oldum dedim ozaman yeni randevu vermek icin ben sizi tekrar ariycam dedi

canım yumurta rezervinin az olduğunu kan tahlilinden mi anlıyorlar yaşın da genç menepoz için daha tek çocuk değil çocuklar doğuracağız inşallah bir tane yapabilsek hayırlısıyla:teselli:

kızlar benimde bugün adetimin 11.günü dün ve bugün kahverengi leke oldu ve oluyor ara ara bu ay klomen kullandım ondan mı oluyor yoksa enfeksiyon falan mı kaptım acaba gerçi daha önce klomen kullandığımda net hatırlamıyorum ama olmamıştı galiba sizce neden olabilir

canım yumurta rezervinin az olduğunu kan tahlilinden mi anlıyorlar yaşın da genç menepoz için daha tek çocuk değil çocuklar doğuracağız inşallah bir tane yapabilsek hayırlısıyla:teselli:

ben evlendiğim günden beri regl ile ilgili sıkıntılar yaşamaya başladım genç kızlığımda hiç bir sorun yaşamamama rağmen evlenir evvlenmez ara kanamalarım oldu. Osıra çocuk düşünmüyordum regl oluyordum 7 gün sonra bir 7 gün temiz geziyordum sonra kahverengi kanamalar başlıyordu 15 gün boyunca sonra gene regl oluyordum tabi bunun için en tuzlu doktorlara gittim her hafta birinin tavsiyesiyle bir başka doktora gidiyordum ve bana tek söyledikleri şey çocuk yap rahim kendini yeniler geçerdi. Bende tıbbın bulduğu tek çözüm çocuk yapmı demekmi diye sinirlenerek bir başka doktora gidiyordum bu böyle 4 sene geçti 4 sene sonunda histereskobi yapıldı bu problemden kurtuldum ( son bir kaç aydır adetöncesi 5-6 gün önceden kahverengi ile yeniden başlıyor sanırım.) 3 yıldır da deniyoruz bana ilk dediklerinde dinleseydim ve tedaviye ozaman başlasaydım şimdi ikinci çocuk için uğraşıyor olurdum . Osıralar çalıştığım üniversitenin dekanı çocuk yapmayı yasaklamıştı doktorayı bitirmeden kimse çocukyapmayacak demişti insan ister istemez etkileniyor ve ben gerçekten etkilenmiştim ve ertelenmiştim. Tahmin edeceğiniz gibi o dekanın çocuğu yok şimdi allahından bulsun suya muhtaç yanlız ölür inşallah. Nasıl böyle bir vebale girer insan anlamışta değilim. Bu arada iyiliğimizi düşündüğünden de değildi bir kız evlendi diye hasetinden kovmuştu kızı işten öyle bir manyaktı yani. Bak sen ne sordun ben neler anlattım hem hormon tahlilinde FSH değerinde çıkıyor hemde adetli iken ultrasonla görebiliyorlar tatlım.

kızlar bu arada akşam yola çıkacağız tatile gideceğim bu akşam yola çıkıyorum tatilde giremeyebilirim amaaaa hele dönüşte ben burda güzel haberler görmiyeyim valla korkulu rüyanız olurum :)))) şaka bir yana ne olur burayı güzel haberlerle doldurun ağustos sayfası negatiflerle dolmuştu bu ay başka bu ayda bayram var bayram havası var güzel haberler var . hadi kızlar savaşa devam.

hayırlı haberler verirsin inşallah canım.kafana takma o bendede olmuştu.sonuçta oraya işlem yapılıyor.normal bişiy.tabi artarsa devam ederse doktorunla görüşmeyi ihmal etme.

kizlar az once hastaneden aradilar progesteron testim cok iyi cikmis yumurtalarim catlamis. ama dedim ben adet oldum dedim ozaman yeni randevu vermek icin ben sizi tekrar ariycam dedi

sanki dalga geçiyorlar.sen hasta olmuşsunn odaha yeni progestoron sonucunu veriyor anlamadım gitti.ne biçim iş.

ben de aynı gün aşılama yaptırmıştım beklemedeyim var mı ağrın sızın bir belirtin bir de clinone diye bir krem verdi sen de kullanıyor musun? ya da bazılarından progesteron filan istemişler sen yaptırdın mı? bir de çatlatma iğnesinden sonra yumurtalarının çatlayıp çatlamadığını anlamak için muayene ettiler mi?

gunaydin kizlar benim asilamam maalesef tutmadi.dilerim benim yasadim mutsuzlugu siz yasamazsiniz,sizin asilamalariniz tutar.beni lutfen listeden silermisiniz..rabbim hepinizin yardimcisi olsun.

üzülme demek boşuna hayal krıklığı çok kötü fakat ayakta durman lazım hayatta o kadar kötü şeyler var ki bunu öylesine değil ben yaşadığım için söylüyorum umarım bir dahakine olur

merhaba arkadaslar
bir suredir sizin paylastiklarinizi okuyorum.kendimde olan seyleri sizinkilerle karsilastiriyorum.benim asilamam 09/09/09 gunu yapildi.esimden 85 milyon sperm verildi.ayin 24 unde adet olmazsam test yapicam.ama bu surec benim kendimi cok dinlememe sebep oldu.sanki arada hafif bel agrim var,kasiklarimda ilk iki gun haric ara ara sanci oluyor?bilgilendirirseniz sevinirim.ALLAH HERKESIN GONLUNE GORE VERSIN
:ecrin_bebek:

hayırlı haberler verirsin inşallah canım.kafana takma o bendede olmuştu.sonuçta oraya işlem yapılıyor.normal bişiy.tabi artarsa devam ederse doktorunla görüşmeyi ihmal etme.

sağol canım yok devam etmedi.hastanede farketseydim sorucaktım eve gelince 1-2 damla gördüm o yüzden merak ettim beklemek çok zor ama sabretmek zorundayız

merhaba bende bu ay ilk aşılamamı olucam. geçen ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum.ama ne yazık ki gzüel haber alamadık. doktorum fazla uzatmaya gerek yok dedi ve bu ay aşılama yapıcaz. Umarım bu ay güzel sonuç alırız.
aşılama hakkında fazla bilgim yok dr birz bahsetti o kadar... hayallere kapılmakta istemiyorum ama umut umuttur işte akannehir

arkadaşlar bugün aşilamamı yaptırdım.dualarınıza çok ihtiyacim var.

şekercim ben de 12 eylülde aşılamamı oldum hala göğüslerim şiş ama buradaki arkadaşların dediği gibi ağrım filan çok yok ara ara kasıklarımın üstünde ince bir sızı oluyor bu arada soracağım bir kaç soru var ben crinone diye bir krem kullanıyorum sana da verdiler mi? bir de arkadaşlardan bazıları progesteron testi filan yaptırıyorlar benden öyle birşey istemedi doktor son sorum da çatlatma iğnesinden sonra yumurtaların çatlayıp çatlamadığını anlamak için aşılamadan önce muayene etti mi doktor? :uhm: bir de doktor çıkarken aşılamayı biliyorsunuz çok ümitlenmeyin dedi zaten umudum yok iyice moralim bozuldu

[/B bildigim kadariyla ilk asilamada tutma orani %15-20 ikinci ve ucuncu asilamda % 40 diye biliyorum.moralinizi yuksek tutun.insallah gonlunuze gore olur

hakkında hayırlısı olsun cnm, inşallah bu ay yüzünü güldürür rabbim...

canım öncelikle hayırlı olsun ama 85 milyon fazla bir rakam gibi geldi bana;benimde yarın aşılamam yapılacak;1.yaptırışım olacak ve şu an çok ama çok heyecanlıyım.seninde 1 haftan kalmış anladığım kadarıyla imşallah sende meleğine kavuşursun;belirtiler konusunda pek bir bilgim yok ama burada deneyimli olan arkadaşlar sana yardımcı olacaklardır;sen moralini yüksek tut yeter;unutmaki her belirti kişiden kişiye değişiyor..:Saruboceq:hayırlısıyla bebişine kavuşur ve bizede haber verirsin:CüvCüv:

kızlar yarın sabah 1130 da ilk aşılamam var ;hayırlısı olur inşallah :Saruboceq:Fazlasıyla heyecanlıyım!Eşşim bütün gn moral versede sizle paylaşmak ta bir o kadar iyi geliyor bana...

kızlar yarın sabah 1130 da ilk aşılamam var ;hayırlısı olur inşallah :Saruboceq:Fazlasıyla heyecanlıyım!Eşşim bütün gn moral versede sizle paylaşmak ta bir o kadar iyi geliyor bana...

oncelikle guzel dileklerin icin tesekkurler.seninkide hayirli olsun insallah.fazla endiselenme cunku islem cok kisa suruyor.yeterki kendini kasma.Allah yar ve yardimcin olsun:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…