bu sabah merkeze gittim gene pazartesiden beri kahverengi geldi ama daha sökülmedim ama bayram seyran derken şansımı kaybedecektim bu ay doktor baktı sen söküldükten sonra başla dedi inşallah bugün sökülür yarın başlarım. Bana rezervlerin çok az fazla vaktin yok dedi erken menepoz kapımda. Üstellik sınırlı rezervimide bu iğnelerle tüketiyorum moralimi bozmamak için elimden geleni yapsamda bir noktada tıkanıyorum ama bu sayfada bir misyonumuz var oda yılmamak. Her seferinde başarısızlığa demoralizasyona uğrasakta bir sonraki adımı düşünerek denemeye devam etmek. Çünkü her gün başarısız olabiliriz ama denemişizdir ama denemeyi bırakırsak asıl başarısızlık budur ve bırakmadığımız sürece o bize başarı olarak dönecektir her konu için geçerli bu.
canım yumurta rezervinin az olduğunu kan tahlilinden mi anlıyorlar yaşın da genç menepoz için daha tek çocuk değil çocuklar doğuracağız inşallah bir tane yapabilsek hayırlısıyla:teselli:
bugün aşılamam oldu kızlar 17 eylül sonuç 3 ekimden sonra çıkcak gibi adet tarihin geçince gel dediler hani şu kadar gün sonra gel tahlil yapalım demediler bakalım bekliycez kızlar birde çok az kahverengi akıntı gibi bişey oldu ama sonra devam etmedi bişey olmaz herhalde bazı yorumlardan okuduğum kadarıyla rahim içi darsa zorlandığı için oluyormuş..bilgisi olan var mı acaba?
kizlar az once hastaneden aradilar progesteron testim cok iyi cikmis yumurtalarim catlamis. ama dedim ben adet oldum dedim ozaman yeni randevu vermek icin ben sizi tekrar ariycam dedi
o kanama bir çok kişide oluyor canım içini rahat tut hayırlı olsun aşılaman inşallah güzel haberlerini bir an önce alırız
gunaydin kizlar benim asilamam maalesef tutmadi.dilerim benim yasadim mutsuzlugu siz yasamazsiniz,sizin asilamalariniz tutar.beni lutfen listeden silermisiniz..rabbim hepinizin yardimcisi olsun.
hayırlı haberler verirsin inşallah canım.kafana takma o bendede olmuştu.sonuçta oraya işlem yapılıyor.normal bişiy.tabi artarsa devam ederse doktorunla görüşmeyi ihmal etme.
arkadaşlar bugün aşilamamı yaptırdım.dualarınıza çok ihtiyacim var.
bildigim kadariyla ilk asilamada tutma orani %15-20 ikinci ve ucuncu asilamda % 40 diye biliyorum.moralinizi yuksek tutun.insallah gonlunuze gore olurşekercim ben de 12 eylülde aşılamamı oldum hala göğüslerim şiş ama buradaki arkadaşların dediği gibi ağrım filan çok yok ara ara kasıklarımın üstünde ince bir sızı oluyor bu arada soracağım bir kaç soru var ben crinone diye bir krem kullanıyorum sana da verdiler mi? bir de arkadaşlardan bazıları progesteron testi filan yaptırıyorlar benden öyle birşey istemedi doktor son sorum da çatlatma iğnesinden sonra yumurtaların çatlayıp çatlamadığını anlamak için aşılamadan önce muayene etti mi doktor? :uhm: bir de doktor çıkarken aşılamayı biliyorsunuz çok ümitlenmeyin dedi zaten umudum yok iyice moralim bozuldu
merhaba bende bu ay ilk aşılamamı olucam. geçen ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum.ama ne yazık ki gzüel haber alamadık. doktorum fazla uzatmaya gerek yok dedi ve bu ay aşılama yapıcaz. Umarım bu ay güzel sonuç alırız.
aşılama hakkında fazla bilgim yok dr birz bahsetti o kadar... hayallere kapılmakta istemiyorum ama umut umuttur işte akannehir
merhaba arkadaslar
bir suredir sizin paylastiklarinizi okuyorum.kendimde olan seyleri sizinkilerle karsilastiriyorum.benim asilamam 09/09/09 gunu yapildi.esimden 85 milyon sperm verildi.ayin 24 unde adet olmazsam test yapicam.ama bu surec benim kendimi cok dinlememe sebep oldu.sanki arada hafif bel agrim var,kasiklarimda ilk iki gun haric ara ara sanci oluyor?bilgilendirirseniz sevinirim.ALLAH HERKESIN GONLUNE GORE VERSIN :ecrin_bebek:
kızlar yarın sabah 1130 da ilk aşılamam var ;hayırlısı olur inşallah :Saruboceq:Fazlasıyla heyecanlıyım!Eşşim bütün gn moral versede sizle paylaşmak ta bir o kadar iyi geliyor bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?